haydarpaşa numune hastahanesinde
gastroenteroloji bölümüne direk randevu alamazsın uzmanlık gerektiren bölüm , genel cerrahi sekmesinde adı varsa Mehmet Ali Uzun'a yoksa onun ekibinde Ali Sürmelioğluna randevu alabilirsin .
Bendede ayni durum varKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
ebnde içmek istemiyorum aslında zaten çoğunlukla içmiyorum unutuyorum çünküAyni fikirdeyim seninle. Ben de hicbir sey kullanmiyorum. Doktorumun da onayiyla tabi. Dogal pekmez yetiyor. Degerlerim de kotu degil. Mide yanmasi cok yasiyorum ama dayanmaya calisiyorum ona da :)
ebnde içmek istemiyorum aslında zaten çoğunlukla içmiyorum unutuyorum çünküama destek sağlar mı yeterli mi bilmiyorum
o ilaclar bebek icin degil ki anne için. Anne doguma hazirliyorlar. Dogum sonrasi o degerler öyle kalmiyor. Bende ilk gebeligimde sizin gibi düşündüm. Kan ilacini dogru durust icmedim degerlerim iyi diye bir kabizlik yapiyor diye. Dogumdan 40 gun sonra başım donmeye başladı. Oyleki bana dogumdan sonra 3 ay kan ve vitaminleri icmeye devam et demislerdi. Dogum sonrasi bir sekilde kotu oluyorsun. O yuzden bence icmemezlik yapmayın. Bebek her turlu herşeyi alir. Ama sen oyle degil kendine zarar verirsinİlk hamileliğim bu benim. Degerlerime sürekli baktırıyorum hepsi iyi oyuzden ekstradan bünyeme katkı maddeli seyler almak istemedim. İceriklerine baknca cok fazla katkı maddesi olduğunu görürsünüz değerler normalken kullanmak bana mantksz geldi. Daha anne karnındaki minicik bebege kimyasal icerikli seyler kullanmak istemedim. Tabi kullananlara da saygm var tercih meselesi. Degerlerim dusuk gelse bende kullanirdim mecbur. Demir hapi filanda kullanmıyorum
Günaydın arkadaşlar, bende dün tahlil vermiştim sonuçlar çıkmış değerler bildiginiz dipte. Doktora gönderdim şimdi yanıt bekliyorum benim bu değerler ile baya bildiğiniz yataktan çıkmam mucize bence. Ben hem işe gidip gelip hem evde yemek çamaşır vs birde 5 yasında ve 31 yasında ki çocuklarım var
Ilaclar anne icin bebek icin degil. Bende ilk hamileligimde senin gibi düşündüm. Dogum sonrasi sıkıntısını cektim. Dogum sonrasi degerlerin ayni kalmiyor. Dogumdan 40 gun sonra bas dönmesi halsizlik basladi. Kan degerlerim dustu. Sonucta dogumda kan kaybediyorsun. Bence doktorlar gereksiz olsa vermez. Degerler sizi yaniltmasin.Degerlerine gore doktoruna danisarak karar verebilirsin. Iyi durumdalarsa bence hic gerek yok. Bebek anneden alacagi ne varsa aliyor somuruyor hatta :) dogumdan sonra biz de hizla toparlariz.
Canım vitamin kullanmıyor musun ? en azından demirin fena değil. Ben senin şu anki değerinle başladım hamileliğe geçen ay 10.3 olmuştu. Şuanda kaç bilmiyorum ama test yaptırıcam yarın acaip yorgunum kalp atışlarım yükseliyor oturduğum yerde kollarım kesiliyorGünaydın arkadaşlar, bende dün tahlil vermiştim sonuçlar çıkmış değerler bildiginiz dipte. Doktora gönderdim şimdi yanıt bekliyorum benim bu değerler ile baya bildiğiniz yataktan çıkmam mucize bence. Ben hem işe gidip gelip hem evde yemek çamaşır vs birde 5 yasında ve 31 yasında ki çocuklarım var
Canım büyüme oldukça ve başı aşağıdaysa baskı artıyor korkma tabi ki sancın sürekliyse doktoruna danışKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
Bende eti çok seviyorum hamileliğimin başından beri et ve peyniri aşerdim normalde anca köfteyi yerdim aradaDemek ben hep et obur oldugum ıcın bebek tombılık.. Ben de bulantı dan dolayı hep et, döner kavurma et site yedim. Hala da hep yerim hatta eşim ocagına İncir acagı diktin dıyor... Mangal olsun kofte olsun hep yedım.. Sabah kıymalı yumurta, makarna bıle kıymalı demek keramet etteymiş
Canım geçmiş olsun inşallah geçecek normale döner değerlerin doktorun vitamin haplarını kesti mi demir hapı özellikle yapıyor diye düşünüyorum bende de ufak bir yükseliş görüldü 1 ay önce karaciğer ultrasonu ve diğer kan tahlilleri yapıldı temiz çıktı ama yine de yarın tekrardan vereceğim yükseliş devam ediyorsa doktora gideceğim sende bol su iç enginar yiyebilirsin yine oda iyi geliyor eti kes yağlı yiyecekleri falan etkisi olacaktır inşallahMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Allah korusun canım ihmal etme yine de biraz yüksek çıkmış doktoruna danış bakalım kontrol altına alacaktırKızlar sabh bulantı ula kalktım öğürerek tansiyonum 13 9 sanki 1 tık yüksek. Oğlumda tansiyon yüzünden 30dan sonra erken dogum sorunu yaşadım 37 de dogdu. Bunda yeni yeni yükselmeye başladı galiba acayip tırstım çünkü ilk dogumdan sonra tam 2 sene yüksek tansiyonla uğraştım
Geçmiş olsun canım değerlerinde düşmeler başlamış sonlara doğru oluyor maalesef takviye almıyorsan doktorun takviye verecektir çünkü doğumdan sonra ve doğuma doğru zorlar seni vücudun çok halsiz kalırGünaydın arkadaşlar, bende dün tahlil vermiştim sonuçlar çıkmış değerler bildiginiz dipte. Doktora gönderdim şimdi yanıt bekliyorum benim bu değerler ile baya bildiğiniz yataktan çıkmam mucize bence. Ben hem işe gidip gelip hem evde yemek çamaşır vs birde 5 yasında ve 31 yasında ki çocuklarım var
Ilaclar anne icin bebek icin degil. Bende ilk hamileligimde senin gibi düşündüm. Dogum sonrasi sıkıntısını cektim. Dogum sonrasi degerlerin ayni kalmiyor. Dogumdan 40 gun sonra bas dönmesi halsizlik basladi. Kan degerlerim dustu. Sonucta dogumda kan kaybediyorsun. Bence doktorlar gereksiz olsa vermez. Degerler sizi yaniltmasin.
Canım büyüme oldukça ve başı aşağıdaysa baskı artıyor korkma tabi ki sancın sürekliyse doktoruna danış
Bende eti çok seviyorum hamileliğimin başından beri et ve peyniri aşerdim normalde anca köfteyi yerdim aradaKaraciğer enzimlerim yükseliş göstermişti ara ara kesmeye çalışıyorum
Canım geçmiş olsun inşallah geçecek normale döner değerlerin doktorun vitamin haplarını kesti mi demir hapı özellikle yapıyor diye düşünüyorum bende de ufak bir yükseliş görüldü 1 ay önce karaciğer ultrasonu ve diğer kan tahlilleri yapıldı temiz çıktı ama yine de yarın tekrardan vereceğim yükseliş devam ediyorsa doktora gideceğim sende bol su iç enginar yiyebilirsin yine oda iyi geliyor eti kes yağlı yiyecekleri falan etkisi olacaktır inşallahBende eti kesmeye çalışıyorum ama sürekli aşerdiğim için zor oluyor
Allah korusun canım ihmal etme yine de biraz yüksek çıkmış doktoruna danış bakalım kontrol altına alacaktır
tahlilden anlarmısın bilmiyorum ama bende bayram öncesi kan idrar verdim bazısı düşüktü internetten baktım falan ama dr a görterdim dün şu iyiyse bunun düşüklüğü önemli değil şu değerin gayet iyi bunun bir önemi yok dedi . bildiğin biri birini götürdü .
o yüzden dr dan cevap bekle bence bazen düşük dediğimiz aslında düşük olmayabiliyormuş :)
Canım vitamin kullanmıyor musun ? en azından demirin fena değil. Ben senin şu anki değerinle başladım hamileliğe geçen ay 10.3 olmuştu. Şuanda kaç bilmiyorum ama test yaptırıcam yarın acaip yorgunum kalp atışlarım yükseliyor oturduğum yerde kollarım kesiliyor
Allah sonumuzu hayır etsinbu arada doğum tarihine bayıldım ya ne uyumlu inşallah tontişinin doğumgunude 10.10 falan olur
Geçmiş olsun canım değerlerinde düşmeler başlamış sonlara doğru oluyor maalesef takviye almıyorsan doktorun takviye verecektir çünkü doğumdan sonra ve doğuma doğru zorlar seni vücudun çok halsiz kalır
Geçmiş olsun canım umarım normale iner tansiyonun... 13 tansiyon biraz artmış tuzsuz yemeye dikkat et bende sık sık bakıyorum tansiyonumaDemir hapını da öyle çok kullanmadim ben.. Bi dolu kapsülü gebeligin basindan beri icmisim.. Daha 1 haftadır kullanmaya başlamıştım.. Zaten tanidik doktorda bu kadar yukselmesinin nedenini anlayamadi.. Yani ödem yok tansiyon yok yemek yiyebiliyorum su icebiliyorum.. Istahsizlik var kusma var.. Ama onlari hep sicaga baglamistim ben.. Kokularda mahvediodu beni.. Çok aşırı yükselmiş.. Okudugum seyler ostrojen hormonlarinin da neden oldugunu söylüyor.. Dikkat etmeye calisicam bundan sonra.. Yumurta, cikolata, yagli yemek ve kizartma, tereyag kesinlikle yasakmis.. Bakalim insallah dusus grafigi izler
Kesinlikle aynı fikirdeyim senle. Ben de hergun karadut pekmezınıcerım eti zaten benden cok yiyen yok. Demır ilacını 1 kere almama ragmen bebek o kadar cok cwkmıs ki 2 ay once elim ayagim titredi kan degerlerı yerlerde cıktı Dr hemen 2 ye cıkardı... Daha öncede yazmıştım kardesım ın arkadası saglık ı bebege zarar olmasın ve vitamin hapları kılo yapıyo dıye ne demır hapı ıcrı ne bır sey. Dogumdan 1 hafta sonra felç oldu. Hala düzelmedi malulen emekli oldu. Bebek herseyı anneden çeker alır, alacagını alır ama annenın tum depoları boşalır vebkemıklerden bıle cekılır. Valla cok zararı olsa drlar yazmaz.. İlerde bebegıme bakamayavaksam elden avucta duseceksem ne anlamı var. Bır oğretmrn arkadasimin tanıdığı dru demır hapı vermeyi unutmuş bu da ilk gebelik bılmemıs. Kız dogumdan 10 gun sonra vefat etti. Zaten zapzayıf bır kızdı. Bebek vucut tan herseyı cek cek anneden can mı kalır. Ben cocuklarıma ellerin bakacağına içerim demır ilacımı kan ılacı mı bebegıme ben sarılırım eller degıl. Tamam vitamin hapı ıcmeyın ama kan hap onemlı. Gercı drum banagunde 5 kg da balık yesen yeterli omega alamassın demıstı omega baskatmıstı. Güvenilir bır drsa dinlemek lazım.Ilaclar anne icin bebek icin degil. Bende ilk hamileligimde senin gibi düşündüm. Dogum sonrasi sıkıntısını cektim. Dogum sonrasi degerlerin ayni kalmiyor. Dogumdan 40 gun sonra bas dönmesi halsizlik basladi. Kan degerlerim dustu. Sonucta dogumda kan kaybediyorsun. Bence doktorlar gereksiz olsa vermez. Degerler sizi yaniltmasin.
Demirle ilgili tum degerlrnize dikkat edin hanimlar. Her ay tahlil yaptirip takip etmek lazm. Sezaryende bir litre vajinal dogumda yarim litre kan kaybi olur dedi ebe. 11in alti tehlikeli
Ben şekerden pek çikolata yağlı yememeye çalışıyorum da 1 haşlanmış yumurta her sabah yiyorum oda mı yasakmış tüh bundan sonra ara vererek yiyeyim bariDemir hapını da öyle çok kullanmadim ben.. Bi dolu kapsülü gebeligin basindan beri icmisim.. Daha 1 haftadır kullanmaya başlamıştım.. Zaten tanidik doktorda bu kadar yukselmesinin nedenini anlayamadi.. Yani ödem yok tansiyon yok yemek yiyebiliyorum su icebiliyorum.. Istahsizlik var kusma var.. Ama onlari hep sicaga baglamistim ben.. Kokularda mahvediodu beni.. Çok aşırı yükselmiş.. Okudugum seyler ostrojen hormonlarinin da neden oldugunu söylüyor.. Dikkat etmeye calisicam bundan sonra.. Yumurta, cikolata, yagli yemek ve kizartma, tereyag kesinlikle yasakmis.. Bakalim insallah dusus grafigi izler
Takviyelerle toparlarsın canım ama ihmal etme kan değerleri çok önemliTeşekkür ederim. Umarım halsiz kalmam çocuklarıma yetmem lazım bana bakacak kimse de yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?