- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Doktorum ilaçlara karşı bir adam. Vitamin takviyesi ne inanmadığı için vermedi. Ama demire çook önem veriyor. D vitaminini falan unutursan önemli değil ama demiri kesinlikle aksatma dedi.Demirle ilgili tum degerlrnize dikkat edin hanimlar. Her ay tahlil yaptirip takip etmek lazm. Sezaryende bir litre vajinal dogumda yarim litre kan kaybi olur dedi ebe. 11in alti tehlikeli
Ben de hamile olmadan once de iki kez alti ay demir ilaci kullandim farkli yillarda. Dibe cakiliyor degerlerim. Ilacla duzeliyor 2 sene idare ediyor sonra hoop yine yerlerde.Zavallı demir değerlerim hayat boyu hiç depo görmedi. Bir hematolog bence sizin genetiğiniz bu hep alt sınırlarda kan değerleriniz demişti... Gerçekten çok önemli... Yattığım yerden yoruluyorumkeske tek tek hap içmek yerime bana birkaç ünite kan verseler toparlasam
Allah razı olsun cnmCanım benim Rabbim sabrını artırsın sna güç versin. Cok üzüldüm okuyunca inan. İnşallah çabuk toparlarsın
Ben de hamile olmadan once de iki kez alti ay demir ilaci kullandim farkli yillarda. Dibe cakiliyor degerlerim. Ilacla duzeliyor 2 sene idare ediyor sonra hoop yine yerlerde.
O yuzden demir hapini cok dikkatli kullaniyorum. Sabah alarm kuruyorum basucumda suyum ilacim olur. Icerim uyur uyanir iki saat sonra kahvalti yaparim.
Yoksa kansizliktan ölü gibi oluyorum. Hele bir de bebegim varken hic riske atamam.
Bir de beslenme sekli onemli et sevmez yemezdim. Esim zorla yedirmeye calisirdi. Simdi el mahkum yiyorum
Benim doktorum 3 hafta da 1 bakıyor cnaık tüm değerlerime..Demirle ilgili tum degerlrnize dikkat edin hanimlar. Her ay tahlil yaptirip takip etmek lazm. Sezaryende bir litre vajinal dogumda yarim litre kan kaybi olur dedi ebe. 11in alti tehlikeli
Sen bilirsin ama dogumdan sonra baslanan ilacla hemen toparlanilmiyor. Cunku senin depolarina kadar boşalıyor. Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukta biniyor. Sonradan pisman olma. Doktorlar nedem keyfi kan ilaci versinki. Bildikleri birsey var. Kan ilacini doğumdan sonrada devam ettiriyorlar.Evet biliyorum bu durumu da. Her bunye farklidir Allah gostermesin degerler duserse dogumdan sonra kullanirim doktorumun verecegi takviyeleri.
Ben bunu kimseye anlatamiyorum. Ben cok bitkin dustum icmedim diye. Bebegime bakarken zorlaniyordumKesinlikle aynı fikirdeyim senle. Ben de hergun karadut pekmezınıcerım eti zaten benden cok yiyen yok. Demır ilacını 1 kere almama ragmen bebek o kadar cok cwkmıs ki 2 ay once elim ayagim titredi kan degerlerı yerlerde cıktı Dr hemen 2 ye cıkardı... Daha öncede yazmıştım kardesım ın arkadası saglık ı bebege zarar olmasın ve vitamin hapları kılo yapıyo dıye ne demır hapı ıcrı ne bır sey. Dogumdan 1 hafta sonra felç oldu. Hala düzelmedi malulen emekli oldu. Bebek herseyı anneden çeker alır, alacagını alır ama annenın tum depoları boşalır vebkemıklerden bıle cekılır. Valla cok zararı olsa drlar yazmaz.. İlerde bebegıme bakamayavaksam elden avucta duseceksem ne anlamı var. Bır oğretmrn arkadasimin tanıdığı dru demır hapı vermeyi unutmuş bu da ilk gebelik bılmemıs. Kız dogumdan 10 gun sonra vefat etti. Zaten zapzayıf bır kızdı. Bebek vucut tan herseyı cek cek anneden can mı kalır. Ben cocuklarıma ellerin bakacağına içerim demır ilacımı kan ılacı mı bebegıme ben sarılırım eller degıl. Tamam vitamin hapı ıcmeyın ama kan hap onemlı. Gercı drum banagunde 5 kg da balık yesen yeterli omega alamassın demıstı omega baskatmıstı. Güvenilir bır drsa dinlemek lazım.
Çok haklısın canım, pekmezle olacak olsa devlet Decavit’i bedava dağıtmazdı zaten sağlık ocaklarındaSen bilirsin ama dogumdan sonra baslanan ilacla hemen toparlanilmiyor. Cunku senin depolarina kadar boşalıyor. Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukta biniyor. Sonradan pisman olma. Doktorlar nedem keyfi kan ilaci versinki. Bildikleri birsey var. Kan ilacini doğumdan sonrada devam ettiriyorlar.
Ben bunu kimseye anlatamiyorum. Ben cok bitkin dustum icmedim diye. Bebegime bakarken zorlaniyordum
Sen bilirsin ama dogumdan sonra baslanan ilacla hemen toparlanilmiyor. Cunku senin depolarina kadar boşalıyor. Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukta biniyor. Sonradan pisman olma. Doktorlar nedem keyfi kan ilaci versinki. Bildikleri birsey var. Kan ilacini doğumdan sonrada devam ettiriyorlar.
Ben bunu kimseye anlatamiyorum. Ben cok bitkin dustum icmedim diye. Bebegime bakarken zorlaniyordum
o ilaclar bebek icin degil ki anne için. Anne doguma hazirliyorlar. Dogum sonrasi o degerler öyle kalmiyor. Bende ilk gebeligimde sizin gibi düşündüm. Kan ilacini dogru durust icmedim degerlerim iyi diye bir kabizlik yapiyor diye. Dogumdan 40 gun sonra başım donmeye başladı. Oyleki bana dogumdan sonra 3 ay kan ve vitaminleri icmeye devam et demislerdi. Dogum sonrasi bir sekilde kotu oluyorsun. O yuzden bence icmemezlik yapmayın. Bebek her turlu herşeyi alir. Ama sen oyle degil kendine zarar verirsin
Kızlar bir şey soracağımAltın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım
Kızlar bir şey soracağımAltın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım
Aynı durumdayız . Kendimi bildim bileli kan değerlerim düşük demir bağlama oranım yüksek. Bana doktor serum tedavisi yazdı damardan demir verilecek belli aralıklarla. Çabuk toparliyojs o zaman değerler. Ayrıca aldığım demir ilaçlarını günde 3 taneye cikarmami söyledi. İnşallah işe yarar. Bebekte sorun yok ama doğumdan sonra bu değerlerle toparlanmazsin ,hatta doğum sonrası depresyonu falan hep bu yüzden oluyomuşZavallı demir değerlerim hayat boyu hiç depo görmedi. Bir hematolog bence sizin genetiğiniz bu hep alt sınırlarda kan değerleriniz demişti... Gerçekten çok önemli... Yattığım yerden yoruluyorumkeske tek tek hap içmek yerime bana birkaç ünite kan verseler toparlasam
Aynı durumdayız . Kendimi bildim bileli kan değerlerim düşük demir bağlama oranım yüksek. Bana doktor serum tedavisi yazdı damardan demir verilecek belli aralıklarla. Çabuk toparliyojs o zaman değerler. Ayrıca aldığım demir ilaçlarını günde 3 taneye cikarmami söyledi. İnşallah işe yarar. Bebekte sorun yok ama doğumdan sonra bu değerlerle toparlanmazsin ,hatta doğum sonrası depresyonu falan hep bu yüzden oluyomuş
Sağol canım yorumun için dediğin gibi abartmadan normal fiyatlı bir şey olabilir gibiBen seviyorum kullanırım da ama mali olarak yüksek tutarlı birsey almamak lazım sanırım çünkü kaybolmaya çok müsait birsey.
Bende bunlara baktım kuzum siteden emin olamadım acaba sıkıntılı mı gidip yerinden mi almak lazım ayetel kursi olanlara bayıldım isimli de olabilir dediğin gibi sağol görüşün içinAltın İsimli Erkek Bebek İğnesi
14 Ayar Altın Maşallah ve Ayetel Kürsi Yazılı Erkek Çocuk İğnesi (Kişiye özel üretilen bebek iğnelerinde iade ve değişim yapılamamaktadır.)www.myragold.com
Canim soyle bir seyden bahsediyorsun sanirim. Bence cok hos bebegin de isminin yazili oldugu ayrica bunda ayetel kursi de varmis. Fiyati da uygun geldi. Kendime mi alsam nebirisi bebegime hediye etse mutlu olurum yani.
Senin içinden geliyorsa yap canımKızlar bir şey soracağımAltın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım
Ben bu hamilelikte 2 ay önce el ayak titrer mı halsizlik hat safhada olur mu oldu. Ben tansiyonum dusuyor sanıyordum.. Tahlıl le ortaya cıktı., zaten 2 dogumu dan sonra 3 ay boyunca demır hapı kullanırdı drum. Ben cok haksız kalınca 6 aya cıkardı. Drlar özellikle dogumdan sonra da kan hapı A devam edıyor ki vucut toparlanın dıye. Zaten anne lohusalıkta tam anlamıyla beslenemıyorkı demırını ne kadar alsınSen bilirsin ama dogumdan sonra baslanan ilacla hemen toparlanilmiyor. Cunku senin depolarina kadar boşalıyor. Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukta biniyor. Sonradan pisman olma. Doktorlar nedem keyfi kan ilaci versinki. Bildikleri birsey var. Kan ilacini doğumdan sonrada devam ettiriyorlar.
Sağol canım yorumun için dediğin gibi abartmadan normal fiyatlı bir şey olabilir gibi
Bende bunlara baktım kuzum siteden emin olamadım acaba sıkıntılı mı gidip yerinden mi almak lazım ayetel kursi olanlara bayıldım isimli de olabilir dediğin gibi sağol görüşün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?