2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Demirle ilgili tum degerlrnize dikkat edin hanimlar. Her ay tahlil yaptirip takip etmek lazm. Sezaryende bir litre vajinal dogumda yarim litre kan kaybi olur dedi ebe. 11in alti tehlikeli
Doktorum ilaçlara karşı bir adam. Vitamin takviyesi ne inanmadığı için vermedi. Ama demire çook önem veriyor. D vitaminini falan unutursan önemli değil ama demiri kesinlikle aksatma dedi.

Ben de hamile olmadan once de iki kez alti ay demir ilaci kullandim farkli yillarda. Dibe cakiliyor degerlerim. Ilacla duzeliyor 2 sene idare ediyor sonra hoop yine yerlerde.

O yuzden demir hapini cok dikkatli kullaniyorum. Sabah alarm kuruyorum basucumda suyum ilacim olur. Icerim uyur uyanir iki saat sonra kahvalti yaparim.
Yoksa kansizliktan ölü gibi oluyorum. Hele bir de bebegim varken hic riske atamam.

Bir de beslenme sekli onemli et sevmez yemezdim. Esim zorla yedirmeye calisirdi. Simdi el mahkum yiyorum

Canım benim Rabbim sabrını artırsın sna güç versin. Cok üzüldüm okuyunca inan. İnşallah çabuk toparlarsın
Allah razı olsun cnm

Rabbim sizlere sağlık versin, zamanında Doğum haberlerinizi alacağız inşallah

Haklısın canım...
Son 40 - 50 günümüz inşallah sağlıkla geçer

Demirle ilgili tum degerlrnize dikkat edin hanimlar. Her ay tahlil yaptirip takip etmek lazm. Sezaryende bir litre vajinal dogumda yarim litre kan kaybi olur dedi ebe. 11in alti tehlikeli
Benim doktorum 3 hafta da 1 bakıyor cnaık tüm değerlerime..
Hem idrar hem hemogram bakılıyor enfeksiyon hala devam

Evet biliyorum bu durumu da. Her bunye farklidir Allah gostermesin degerler duserse dogumdan sonra kullanirim doktorumun verecegi takviyeleri.
Sen bilirsin ama dogumdan sonra baslanan ilacla hemen toparlanilmiyor. Cunku senin depolarina kadar boşalıyor. Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukta biniyor. Sonradan pisman olma. Doktorlar nedem keyfi kan ilaci versinki. Bildikleri birsey var. Kan ilacini doğumdan sonrada devam ettiriyorlar.
Ben bunu kimseye anlatamiyorum. Ben cok bitkin dustum icmedim diye. Bebegime bakarken zorlaniyordum

Çok haklısın canım, pekmezle olacak olsa devlet Decavit’i bedava dağıtmazdı zaten sağlık ocaklarında

Evet çok haklısın depolar doğum olmalı ki doğumdan sonra enerjimiz yerinde olsun o yüzden takviye ilaçları muhakkak içmeli.ben arads mg u içmiyorum kramp olunca wklım başıma geldi

Doktor aradı şimdi çok ilaç yanlısı bi doktor değil zaten dedim değerler çok düşük olsun sadece 3 şişe devit al haftadan1 kere 1 bardak suya boşalt iç dedi. Zaten Demir ilacı içiyorsun onun iclnde b12 var alıyorsun destek daha fazla desteğe gerek yok dedi. Umarım sorun olmaz

Kızlar bir şey soracağım Altın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım

Bende ilk gebeligimde böyle düşünüp kullanmadım. Özellikle kan ilacı doğum.sonrasi annenin çabuk toparlanması için gerekliymiş. Ben 40 gün kendime gelememiştim.. kullansam öyle olmayacaktı belki.. smdi kullanıyorum

Ben seviyorum kullanırım da ama mali olarak yüksek tutarlı birsey almamak lazım sanırım çünkü kaybolmaya çok müsait birsey.

Canim soyle bir seyden bahsediyorsun sanirim. Bence cok hos bebegin de isminin yazili oldugu ayrica bunda ayetel kursi de varmis. Fiyati da uygun geldi. Kendime mi alsam ne birisi bebegime hediye etse mutlu olurum yani.

Aynı durumdayız . Kendimi bildim bileli kan değerlerim düşük demir bağlama oranım yüksek. Bana doktor serum tedavisi yazdı damardan demir verilecek belli aralıklarla. Çabuk toparliyojs o zaman değerler. Ayrıca aldığım demir ilaçlarını günde 3 taneye cikarmami söyledi. İnşallah işe yarar. Bebekte sorun yok ama doğumdan sonra bu değerlerle toparlanmazsin ,hatta doğum sonrası depresyonu falan hep bu yüzden oluyomuş

En son değerleriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?

Ben seviyorum kullanırım da ama mali olarak yüksek tutarlı birsey almamak lazım sanırım çünkü kaybolmaya çok müsait birsey.
Sağol canım yorumun için dediğin gibi abartmadan normal fiyatlı bir şey olabilir gibi
Bende bunlara baktım kuzum siteden emin olamadım acaba sıkıntılı mı gidip yerinden mi almak lazım ayetel kursi olanlara bayıldım isimli de olabilir dediğin gibi sağol görüşün için

Senin içinden geliyorsa yap canım ama ben kullanamazdım sanırım düşecek edecek diye hatıra sonuçta.. Erkek mi? Kızsa küpe de alabilirsin

Ben bu hamilelikte 2 ay önce el ayak titrer mı halsizlik hat safhada olur mu oldu. Ben tansiyonum dusuyor sanıyordum.. Tahlıl le ortaya cıktı., zaten 2 dogumu dan sonra 3 ay boyunca demır hapı kullanırdı drum. Ben cok haksız kalınca 6 aya cıkardı. Drlar özellikle dogumdan sonra da kan hapı A devam edıyor ki vucut toparlanın dıye. Zaten anne lohusalıkta tam anlamıyla beslenemıyorkı demırını ne kadar alsın

Site hakkinda bir bilgim yok canim. Biraz arastirmak gerek. Ya da begendigin ornegi alip gidip yerlerinden alacaksin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…