2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin içinden geliyorsa yap canım ama ben kullanamazdım sanırım düşecek edecek diye hatıra sonuçta.. Erkek mi? Kızsa küpe de alabilirsin
Erkek o yüzden seçenekler azalıyor yabancı gibi altında takmak istemiyorum Sıkı takıldığında düşer mi ki künyede de aynı risk var sonuçta ama bilemedim kıyafetinin içinden takılsa mesela ayetel kürsili dolaşmak çok güzel durur gibi geldi

Cay icme hic. Yemeklerinde besleyicilige dikkat et. Kisa surede duzelir insallah.

Ayy canım benim ya 9 olduysa kesin sende çok yorgun hissediyorsundur Aslında benim hemaroid sorunum olduğu için doktor ilk başta hap yerine şurup istedim tamam onu kullan dedi. çabuk yorulduğumu söyleyin son kontrolde maltofer şurubu kullanma o kanı çabuk yükseltmez sidefer hap iç dedi. Hapa başlayınca hemen kabızlık başladı bende
Şimdi kan değerlerime göre günde 2 yede çıkartabilir... yarın gibi bir değerlerime baktırıcam benimde 10 un altına düştü bence resmen kalbim yoruluyor. Nefes alırken bile baktım gecmiyor bende kan takviyesi istiycem.

Benim Demir bağlama daha yüksek Ferit’in de baya düşük ama gerek yok ilaç içiyorsun alabildiğini alıyorsun zaten dedi. Ben doktora ilaç kullanmak istemiyorum demiştim sanırım o da bana inat etti vermeyecek takviye

Bence çok hoş bi hediye olur bana getiren olsa memnun olurdum

Bana günde üçe çıkardı bakalım şu serum tedavisini alayım faydasını görenler çok olmuş .ben de geri bildirimde bulunurum buraya.
Yemek yerken bile çok yoruluyorum iş yapmayi bırak bişey anlatayım konu uzasın nefes yetiremiyorum

Benim miyomumda var yani doğumum da diğer gebelere göre daha kanlı olacak. O yüzden şimdiden hazırlıklı olalım dedi . Normalde bu değerlerle doğuma girebilirsin ama sonrasında çok sorun olur dedi .

Ben kan ilaci, decavit, omega ilacı birde d3 vitamini kullanıyorum. Doktorum D vitamini çok önemli kesinlikle kullan demişti ki benim d vitaminim genel 8 yada 9 larda gerçekten ilaç kullanmadan değerler yükselmiyor

Kızlar Bi kaç adım attıktan sonra tıkanıyor musunuz hani böyle hızlı yğrümüşte nefes nefese kalmış gibi oluyor mu? 1 haftadır ciddi yorgunluk halsizlik ve nefes alıp verirken koşmuş gibi alıp veriyorum. Memleketteyim ni eve gitsem hemen doktoruma gitcem baktırcam Bi kaç gün kaldı inşallah

Bende artık zor yürüyorum hemen baskı ağrı olabiliyor canım ağırlaştıkça olması normal ayaklarda ağrıyor yük biniyor falan

Aynen artık en çok besleyici beslenmemiz gereken dönemler zaten biraz daha asılayım bende
Benim kronik b12 eksikligim var buna baglida kansizlik bunu bildigimden hamileligimi ogrenmemden itibaren 5 ay cay ve kahve icmedim. Folik asit disinda vitaminde kullanmiyordum. Sonuc itibari ile tahlil sonuclarimda dusuk degil normal cikmisti b12 m bile. Cay ve kahve cok etkiliyor. Cunku tuketimimiz kotu. Yemekten sonra ya da kahvaltiyla. Zaten hamileyken agzimiz bos kalmiyor. Ara oyun falan derken cok firsatta yok caya kahveye ara da da icebilecek. Zaman yok. Su ancay iciyorum ama degerlerim duserse yine birakirim. Bebekten once kendimiz icin cok onemli.

Canım havalar çok sıcak o bende de çok çok oluyor çarpıntım da var doktor normal havalardan dedi

benim çoçuğuma takılsın istemem iğneli küçükken takamam ya batarsa diye az büyüse çalınır derim sonrada nerde takılacak .ben bebekte çoçukta altına karşıyım zaten .çeyrek taksan yada durumun varsa 2 çeyrek taksan biri eşin biri sen daha makbule geçer .
kardeşimde sordu bana eksiğimi alsan sonradan unutulur adı olmaz sen altınını tak dedim .
birde seninkide olacak çok erken borç kapama olacak sizin ki :)

Satılmasın hatıra kalsın diye düşündüm annemde ayetel kürsi olduğu için yastığına falan takabilir beşiğine güzel olur dedi mesela üstünde takmak isterse içeriden korumak adına takılabilir dediğin gibi yoksa riski tabi ki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…