- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Erkek o yüzden seçenekler azalıyor yabancı gibi altında takmak istemiyorumSenin içinden geliyorsa yap canımama ben kullanamazdım sanırım düşecek edecek diye hatıra sonuçta.. Erkek mi? Kızsa küpe de alabilirsin
Sağolasın canım sitesini arayacağım yer olarak gidebileceğim bir yer yakınlardaki kuyumculara bakarak en son oraya gidebilirimSite hakkinda bir bilgim yok canim. Biraz arastirmak gerek. Ya da begendigin ornegi alip gidip yerlerinden alacaksin artik
Saol canım benim Rabbim acını dindirsin inşallahAllah razı olsun cnm
Rabbim sizlere sağlık versin, zamanında Doğum haberlerinizi alacağız inşallah
Cay icme hic. Yemeklerinde besleyicilige dikkat et. Kisa surede duzelir insallah.Günaydın arkadaşlar, bende dün tahlil vermiştim sonuçlar çıkmış değerler bildiginiz dipte. Doktora gönderdim şimdi yanıt bekliyorum benim bu değerler ile baya bildiğiniz yataktan çıkmam mucize bence. Ben hem işe gidip gelip hem evde yemek çamaşır vs birde 5 yasında ve 31 yasında ki çocuklarım var
Cay icme hic. Yemeklerinde besleyicilige dikkat et. Kisa surede duzelir insallah.
Demir bağlamam 451 kan 9 diye hatırlıyorum. Aynı zamanda sabah akşam aç karına demir ilacı içiyorum ama vücut depoluyor dagitmjyo o yüzden drum direkt damardan vermeyi uygun gördü. Gebelik öncesinde de vardı bendeEn son değerleriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?
Demir bağlamam 451 kan 9 diye hatırlıyorum. Aynı zamanda sabah akşam aç karına demir ilacı içiyorum ama vücut depoluyor dagitmjyo o yüzden drum direkt damardan vermeyi uygun gördü. Gebelik öncesinde de vardı bende
Demir bağlamam 451 kan 9 diye hatırlıyorum. Aynı zamanda sabah akşam aç karına demir ilacı içiyorum ama vücut depoluyor dagitmjyo o yüzden drum direkt damardan vermeyi uygun gördü. Gebelik öncesinde de vardı bende
Kızlar bir şey soracağımAltın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım
Sağolasın canım bende alacağım karar verdimBence çok hoş bi hediye olur bana getiren olsa memnun olurdum
Sağolasın canım bende alacağım karar verdim
Bana günde üçe çıkardı bakalım şu serum tedavisini alayım faydasını görenler çok olmuş .ben de geri bildirimde bulunurum buraya.Ayy canım benim ya 9 olduysa kesin sende çok yorgun hissediyorsundurAslında benim hemaroid sorunum olduğu için doktor ilk başta hap yerine şurup istedim tamam onu kullan dedi. çabuk yorulduğumu söyleyin son kontrolde maltofer şurubu kullanma o kanı çabuk yükseltmez sidefer hap iç dedi. Hapa başlayınca hemen kabızlık başladı bende
Şimdi kan değerlerime göre günde 2 yede çıkartabilir... yarın gibi bir değerlerime baktırıcam benimde 10 un altına düştü bence resmen kalbim yoruluyor. Nefes alırken bilebaktım gecmiyor bende kan takviyesi istiycem.
Benim miyomumda var yani doğumum da diğer gebelere göre daha kanlı olacak. O yüzden şimdiden hazırlıklı olalım dedi . Normalde bu değerlerle doğuma girebilirsin ama sonrasında çok sorun olur dedi .Benim Demir bağlama daha yüksek Ferit’in de baya düşük ama gerek yok ilaç içiyorsun alabildiğini alıyorsun zaten dedi. Ben doktora ilaç kullanmak istemiyorum demiştim sanırım o da bana inat etti vermeyecek takviye
Ben kan ilaci, decavit, omega ilacı birde d3 vitamini kullanıyorum. Doktorum D vitamini çok önemli kesinlikle kullan demişti ki benim d vitaminim genel 8 yada 9 larda gerçekten ilaç kullanmadan değerler yükselmiyorDoktor aradı şimdi çok ilaç yanlısı bi doktor değil zaten dedim değerler çok düşük olsun sadece 3 şişe devit al haftadan1 kere 1 bardak suya boşalt iç dedi. Zaten Demir ilacı içiyorsun onun iclnde b12 var alıyorsun destek daha fazla desteğe gerek yok dedi. Umarım sorun olmaz
Kızlar Bi kaç adım attıktan sonra tıkanıyor musunuz hani böyle hızlı yğrümüşte nefes nefese kalmış gibi oluyor mu? 1 haftadır ciddi yorgunluk halsizlik ve nefes alıp verirken koşmuş gibi alıp veriyorum. Memleketteyim ni eve gitsem hemen doktoruma gitcem baktırcam Bi kaç gün kaldı inşallahAyy canım benim ya 9 olduysa kesin sende çok yorgun hissediyorsundurAslında benim hemaroid sorunum olduğu için doktor ilk başta hap yerine şurup istedim tamam onu kullan dedi. çabuk yorulduğumu söyleyin son kontrolde maltofer şurubu kullanma o kanı çabuk yükseltmez sidefer hap iç dedi. Hapa başlayınca hemen kabızlık başladı bende
Şimdi kan değerlerime göre günde 2 yede çıkartabilir... yarın gibi bir değerlerime baktırıcam benimde 10 un altına düştü bence resmen kalbim yoruluyor. Nefes alırken bilebaktım gecmiyor bende kan takviyesi istiycem.
Ucuz gibi durmaz değil mi fiyatları bildiğin yarım altınla falan yarışıyor ama yastığına falan takıldığında basit durmasın da isterimÇok hoş bi karar olmuş
Bende artık zor yürüyorum hemen baskı ağrı olabiliyor canım ağırlaştıkça olması normal ayaklarda ağrıyor yük biniyor falanKızlar Bi kaç adım attıktan sonra tıkanıyor musunuz hani böyle hızlı yğrümüşte nefes nefese kalmış gibi oluyor mu? 1 haftadır ciddi yorgunluk halsizlik ve nefes alıp verirken koşmuş gibi alıp veriyorum. Memleketteyim ni eve gitsem hemen doktoruma gitcem baktırcam Bi kaç gün kaldı inşallah
Benim kronik b12 eksikligim var buna baglida kansizlik bunu bildigimden hamileligimi ogrenmemden itibaren 5 ay cay ve kahve icmedim. Folik asit disinda vitaminde kullanmiyordum. Sonuc itibari ile tahlil sonuclarimda dusuk degil normal cikmisti b12 m bile. Cay ve kahve cok etkiliyor. Cunku tuketimimiz kotu. Yemekten sonra ya da kahvaltiyla. Zaten hamileyken agzimiz bos kalmiyor. Ara oyun falan derken cok firsatta yok caya kahveye ara da da icebilecek. Zaman yok. Su ancay iciyorum ama degerlerim duserse yine birakirim. Bebekten once kendimiz icin cok onemli.Aynen artık en çok besleyici beslenmemiz gereken dönemler zaten biraz daha asılayım bende
Canım havalar çok sıcak o bende de çok çok oluyor çarpıntım da var doktor normal havalardan dediKızlar Bi kaç adım attıktan sonra tıkanıyor musunuz hani böyle hızlı yğrümüşte nefes nefese kalmış gibi oluyor mu? 1 haftadır ciddi yorgunluk halsizlik ve nefes alıp verirken koşmuş gibi alıp veriyorum. Memleketteyim ni eve gitsem hemen doktoruma gitcem baktırcam Bi kaç gün kaldı inşallah
benim çoçuğuma takılsın istemem iğneli küçükken takamam ya batarsa diye az büyüse çalınır derim sonrada nerde takılacak .ben bebekte çoçukta altına karşıyım zaten .çeyrek taksan yada durumun varsa 2 çeyrek taksan biri eşin biri sen daha makbule geçer .Kızlar bir şey soracağımAltın bebek iğnesi nazar boncuklu falan oluyor ya onlar nasıl size gelse güzel bir hediye olur muydu Kız kardeşime künye alacaktım annem alacakmış iki tane künye olmaz diye bende öyle bir şey düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor doğum yakın acil karar vermem lazım
Satılmasın hatıra kalsın diye düşündüm annemde ayetel kürsi olduğu için yastığına falan takabilir beşiğine güzel olur dedi mesela üstünde takmak isterse içeriden korumak adına takılabilir dediğin gibi yoksa riski tabi ki varbenim çoçuğuma takılsın istemem iğneli küçükken takamam ya batarsa diye az büyüse çalınır derim sonrada nerde takılacak .ben bebekte çoçukta altına karşıyım zaten .çeyrek taksan yada durumun varsa 2 çeyrek taksan biri eşin biri sen daha makbule geçer .
kardeşimde sordu bana eksiğimi alsan sonradan unutulur adı olmaz sen altınını tak dedim .
birde seninkide olacak çok erken borç kapama olacak sizin ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?