2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benim de demir değerim 9 dan 11.3 e çıktı demir hapı başladıgımdan beri. yükselmesine rağmen yürüyünce nefes nefese kalıyorum. 9 lu değerlerdeyken moralim çok bozuktu uyanmak istemiyordum sabahlar. şimdi onlar yok ama evde bile yürüsem yada bi iş yapsam hemen nefes nefese kalıyorum anlamadım neden böyle

İnsallah sıkıntısız atlatırsınız.

Bende ilk 4 ay falan ay kahve içemedim tiksindim şimdide minimum da tüketiyorum ama gerekirse bırakırım tabi normalde günde 3 kahve 1 Yeşilçay 2 3 normal cay içerdim hamilelik ile tiksindim

Eliyle tutmaya başlayınca yani 6 aydan sonra yastığındada, beşiğinde de oynayabilir. İğne sonuçta. Hatıra kalsın istiyorsanız olabilir. Ama kullanamaz sizin düşündüğünüz gibi

[/QUOTE] Canım çok geçmiş olsun. Sürekli kontrollerinde gıdwrsın, dnlenırsın gereken ılacları kullanırsın Allahı ıznıyle birsey olmayacak... Zaten sıcaklardan herkeste bir haksızlık var benım de 2 gundur halim yok. Tuzu azaltmam ragmen sabah uyanınca eller pofuduk acma gıbı... Dra sordum normal sıcaktan. Tuzu tamamen kesecegım. Gece de burnum kanamıs sabah yastıkta hafif kan vardı.

evet yatağa yastığa güzel olur ama ne kadar kullanışlı olur .
kendine sorsan böyle birşey beğendim ama istersende altın takayım diye belki ihtiyacı olan yada aklında olan birşey varsa onu söyler .

Eliyle tutmaya başlayınca yani 6 aydan sonra yastığındada, beşiğinde de oynayabilir. İğne sonuçta. Hatıra kalsın istiyorsanız olabilir. Ama kullanamaz sizin düşündüğünüz gibi
evet yatağa yastığa güzel olur ama ne kadar kullanışlı olur .
kendine sorsan böyle birşey beğendim ama istersende altın takayım diye belki ihtiyacı olan yada aklında olan birşey varsa onu söyler .
Söylediklerinizde mantıklı aslında bilemedim şimdi kararsız kaldım Bende künye yapsam 2 tane künye de tuhaf olabilir hangisini takacak

Son düzenleme:
Bende kızıma kunye disinda birsey takmadim. Ne nazar boncuğu ne masallah. Surekli okudum.

Bende kızıma kunye disinda birsey takmadim. Ne nazar boncuğu ne masallah. Surekli okudum.
Zaten mantıklı olan okumak nazar boncuğunun pek bir anlamı olmuyor bunda ayetel kürsi olduğu için sürekli yanında iyi durabilir diye düşündüm künye istiyordum ama annem künyesini yaptırmış bile 2 tane künye de tuhaf olacaktır Altına da içim ısınamadı çeyrek yapsam az olur yarım yapsam kız kardeşim belki bana getirmek isteyecek ama sürekli yükseliyor altın bu sefer ona çok maliyetli olabilir

Ucuz gibi durmaz değil mi fiyatları bildiğin yarım altınla falan yarışıyor ama yastığına falan takıldığında basit durmasın da isterim
Merhaba, açıkçası ben de pek kullanamam bu tür şeyler, fiyatı da bayağı yüksekse altın daha mantıklı olabilir yatırım açısından bence, ama içinizde kalacaksa alın tabi ki.

İlaç ne kullandın canım ? Ve günde kaç adet ?

20 gündür bende çok yorgunum yolculuğu kesinlikle kaldıramıyorum... durduk yere kalp çarpıntım oluyor nabzım 120 lere fırlıyor yatarken... nefes darlığı çekiyorum benim doktorum demir değerlerime bağladı.

Ucuz gibi durmaz değil mi fiyatları bildiğin yarım altınla falan yarışıyor ama yastığına falan takıldığında basit durmasın da isterim

Bence durmaz fiyat merak eden de fiyatına bakıp aaa bak ucuz değilmiş der zaten. Yok ucuzluk arayan da bakar ala ala bunu mu almış demek için ama fiyatı görünce anlayıp dedikodu yarim kalır merak etme

Bence durmaz fiyat merak eden de fiyatına bakıp aaa bak ucuz değilmiş der zaten. Yok ucuzluk arayan da bakar ala ala bunu mu almış demek için ama fiyatı görünce anlayıp dedikodu yarim kalır merak etme
Canım eger kızkardesınse bunu alma, arkadasların dedıgı dogru kimse iğneli şeyleri bebeğin kıyafeti ya da yastıgına takmıyor. En gÜzeli bütçene göre gönlünden hangi altın geciyor sa onu yaptır. Ya da ilk küpesi i sen al ilerde 1 yasında takarlar. Ama altın bu dar günlerde işlerini de görebilir

Vazgeçtim canım modelden arkadaşlar kullanışlı değil böyle bir şey yapma alma diyorlar
Vazgeçtim canım altın aslında yüksek yaparım da oda bana yapmaya kalkacak sıkıştırmak istemem bütçesi olmayabilir o yüzden kararsız kaldım düşüneceğim artık

Hayırlı gunler kızlar. Bugün bebisimi görmeye gittik hem de sıvı olcumlerimiz yapildi çok şükür artış yok ama kilomuz az gibi geldi bana boyumuz 40 cm olmus ama 2 hafta da 200 gram almis sadece 1500 olctu kilosunu ben 1 kilo almisim aldigim kilo bana yaramis bebise degil daha da dikkat etmem lazim artık sanki bu haftalar kilo alımı durdu gibi geldi bana

döviz tak ,hesabını siz açtırın ilk harçlığıda teyzesinden de .şöylede bir gerçek var sen ne götürürsen +50 -50 tl si sana geri gelecek aranız çok az çünkü .yada belki götürdüğün sana gelecek

Azalma olabilir canım kilolarında ama gelişimi iyidir merak etme doktor anormal bir şey görse söylerdi ayı ayına uymayabilir esas bu zamandan sonra kilo alacaklar doktorlar zaten çokta kilolu bebek istemiyor doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…