2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet o yüzden kafam karıştı bana getirecek ya da almaya kalkacak gücü olmayabilir ben yoksa fazlasını da takarım açıkcası ama Sürekli bir şeyler alıyoruz zaten birbirimize kardeşler arasında lafı olmuyor bilemedim çeyrek yapabilirim mevlütüne de kehribar kolye alırım orijinal istiyordu mesela ya da bir çeyrek bir gram eşimle ayrı ayrı takabilirim yarım olabilir ama bu sefer bana getirecek nasipse bir anlamı da olmayacak karışık kafalar

32 de 1800-2000 cıvarı oluyorsa çokta az değil ama dikkatli olmak lazım tabii .kızlardan okuyunca dün akşam kaşar siparişi verdim ben marketlerdeki çakma eritme kaşarları yiyemiyorum , muz aldık bol bol ihmal ediyordum .bugünde eti okuyunca öğlen et yemeği ile start verdim :)

Ben de eşime dedim gelirken et muz al. Karsan kaşar siparişi verdik.. Eşim ben artık kasapa gitmekten utanıyorum, marketten alcam dedı eti. Ya nereden alırsan al eti de getir. Hamılelık boyunca ömrumde yemedıgı eti yedim. Eskiden ben kızardım taze fasulyeyi bıle etli pişir derdi. Tam etobur bır kocayı sımdı senı et yerken gordukçe etten sogudum dıyor. Hahaha

Canım ben normalde de etobur gibiyimdir. Gebelikte sadece ilk 3 ay yiyemedim sonra devam ama yine düşük yine düşük

kars ta en iyisi buyukzavotlar sağlam firmadır aklında olsun .
evde et yapmak çok hoşuma gitmiyor ama bu ara arttırayım da bebeğede banada kuvvet olsun .

evde et yapmak çok hoşuma gitmiyor ama bu ara arttırayım da bebeğede banada kuvvet olsun .
Ben ta basından beri bulantı kusma hep vardı. Ara ara gene bulanır gene kusarım. Ama allahım hikmeti sadece ete tuksınmedım. Resmen evde olsun dısarda olsun kurtarıcım oldu. Evde cok kolay elwktrıklı ızgaraya at ya da kofte yap oh mis... Cunku ben hıcbırsey yiyemiyordum Dr da ben de sasırıyorduk. Cunku ben cok kılo verdım. Su an 32 haftalıgım ama gebe kaldığım kgdayım 60. Kusma dan bulantı dan 5.5 kg verdım sımdı sımdı alıyorum. Kasmıcan kendimi 70 e kadar yıyecegım Allah ne verdiyse zaten dogumdan sonra ben 3 cocukla huniyi takar dolanırıö ne yemek gözum gorur ne as. Ben dogurduktan sonra emzirirken asırı kg verıyorum malesef. Ne kadar cok alsam o kadar ıyı...

Nette çok şikayet var ama bilemedim... Bir de şimdi hava sıcak ya gelene kadar peynir he hale gelir. Buradan bır arkadas karsa dugune gıdıyor gekırken ucakla getirecek. Olmadı çok sıparıs vereyim bari 2 kg olsun. Ona da fazla yuk olmasın

Benim kardesimle aramda 10 gun var. Giyim battaniye gibi seylerle bir bohca yaptim. 1 de ceyrek takacagim. Durumunu bence düşünme gelenlerden o sana mutlaka ayirir onu yipratmaz. Biz öyle yapmistik. Kizimda benden 6 ay sonra da eltim dogurdu gelen altınlardan ayirmistim.

Erkekse aynen canımm seçenek az.
İlla takı da düşünmemek lazım var mı bi eksiği belki öyle de alabilirsin eğer ki yoksa da isimli iğne güzel olur

Yumurta sanrm kasintiyi artirmamak için.. Belki karacigeri de yoruyordur bilemiyorum aynen yağlı yemekler kizartmalar ve cikolatalar yasak.. Agzimiza almayalim.. Aman bak gördün halimi.. Artmasin.. Dikkat edelim

Canım çok geçmiş olsun. Sürekli kontrollerinde gıdwrsın, dnlenırsın gereken ılacları kullanırsın Allahı ıznıyle birsey olmayacak... Zaten sıcaklardan herkeste bir haksızlık var benım de 2 gundur halim yok. Tuzu azaltmam ragmen sabah uyanınca eller pofuduk acma gıbı... Dra sordum normal sıcaktan. Tuzu tamamen kesecegım. Gece de burnum kanamıs sabah yastıkta hafif kan vardı.
[/QUOTE]

Insallah canim.. Hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah.. Bende kestim tuzu.. Bol su iciyorum ve dinleniyorum.. Cumartesi doktora gitcem bakalm.. Bence sende git.. Ben kaşıntı diye biraz onemsemedim ama aklimi da kurcaliyordu.. Burnun kanadiysa yinede görün derim.. Tabi telaslandirmak adina demiyorum bunu.. Sadece görün bence ama sen bilirsin.. Kimsenin uzulmesini istemem benim uzuldugum gibi

Canım eksikleri falan kalmamış Mıdır acaba? Beşik Bebek arabası gibi? Altın fiyatından fazla fiyatları hem. Hem de taksitle falan alırsan seni de zorlamaz

Yurumek cok zorlasti kesinlikle evet. Ama bana oturmak da zor geliyor normal bir sekilde oturamiyorum zaten nefesim kesiliyor belim karnim agriyor. Uzanmam lazim illa. Bebegi cok ustte hissediyorum oysa bas asagidaydi. Insallah pozisyon degismemistir.

Ben de agirlastigimi hissediyorum. Yürümek oturmak her şey zorlaştı. Benim meleğim de 26. Haftadan beri baş aşağı duruyo inşallah gelmek için acele etmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…