2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar sizin bebeklerinizde de oluyor mu eşimin sevdiği şarkıyı açınca kızım kendinden geçip coşuyor
Kendinden geçmek ne demek resmen içimde horon çekiyor. Benim ki türküleri seviyor şöyle ritim vuran hareketli türküler... Eşim ses actıkca cosuyor. Kaç kere kapattırdım. Eşimin de hoşuna gıdıyor. Bir de abilerinin sesine çok tepki veriyor. Kardeşim hadi zıpla hadı dön diyorlar, ufaklık resmen denileni yapıyor. Nstye ıkısını soktuk, 5 dk sonra ben cıkarttırdım. Bebek vurdukça ses artıyor... Ben bazen hareket etmeyince benım canavarlara hadı çıglık atın dıyorum, bebiş anında tepki veriyor

Bizimkinin daha abisi ablası olmadığı için sadece babaya tepki veriyor Eşimin işe gideceği saatte mutlaka uyanır eşimin geleceği saatte çok hareketleniyor Abilerine tepki vermesi de mukkemmelmiş ne güzel onlarla oynar senide rahat bırakır Benimkinin arkadaşı bir ben birde babası var o yüzden daha fazla uğraşacaz

Herkese merhaba ben sessizce takip ediyorum sizleri herkes bebeğine isim buldu mu acaba ben hala kızıma bir isim bulamadım önerilere açığım
Biz ilk günde karar verdik Kısmet olursa Asel Nisa olucak bir ara Asel Berra dedik ama sonra Asel Nisa ya kesin karar kıldık inşallah sağlıkla doğsunda

Evet oturmak istemiyorum rahat edemiyorum yarı oturu pozisyonda ayakları uzatmak istiyorum. Hiçç iş yapmasam yok demem

Herkese merhaba ben sessizce takip ediyorum sizleri herkes bebeğine isim buldu mu acaba ben hala kızıma bir isim bulamadım önerilere açığım
Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.. biz Hüma koyucaz, Sare istemiştim ama olmadı ortak beğeni Hüma oldu:)

Valla ilk hsmılelıgın tadını cıkarın. Eşim pervane olurdu. İşten gelince elini yıkar, hemen karnımla konusurdu, severdi.. Şimdi bebek oynuyor dıyorum hı hı dıyor bu bebegım babanın sesinden çok abılerınkını biliyor

Eşim öyle çok duygusunu gösteremiyor yaaa Söylediğim de herşeyden daha çok seviyorum diyor ama utanıyorum şimdi ondan konuşamıyorum bebekle diyip duruyor

Eşim öyle çok duygusunu gösteremiyor yaaa Söylediğim de herşeyden daha çok seviyorum diyor ama utanıyorum şimdi ondan konuşamıyorum bebekle diyip duruyor

Eşini anlayabiliyorum çünkü ben de eşimin yanında hiç konuşamıyorum, utanıyorum ama eşim rahat her gün gelip bişeyler anlatıyor kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…