Biz ilk günde karar verdik Kısmet olursa Asel Nisa olucak bir ara Asel Berra dedik ama sonra Asel Nisa ya kesin karar kıldık inşallah sağlıkla doğsunda
Kızlar yaaa, benim yavrumun cinsiyeti hala muamma:/ doktor ilk gördüğünde erkek gibi dedi, sonra %98 kız dedi..sonra yüksek ihtimal kız dedi..geçen hafta köyümüzdeki teyzelerin de hepsi oğlun olacak dedi..dünkü kontrolde de göstermedi kendini yavrum..kıyafet eksikleri var, nasıl alacağımı şaşırdım çocuğuma:/
Kızlar yaaa, benim yavrumun cinsiyeti hala muamma:/ doktor ilk gördüğünde erkek gibi dedi, sonra %98 kız dedi..sonra yüksek ihtimal kız dedi..geçen hafta köyümüzdeki teyzelerin de hepsi oğlun olacak dedi..dünkü kontrolde de göstermedi kendini yavrum..kıyafet eksikleri var, nasıl alacağımı şaşırdım çocuğuma:/
Canım doğru mu derim bilmiyorum ama genelde böyle muammada kalinca kız oluyor derler.. Erkek direkt gösterir diyorlar.. Yani doktor kesin erkek derse erkek oluyor.. Ama sürekli degisiyorsa kız olma ihtimali yuksekmis.. Ettafimdakiler öyle diyor genelde
Canım doğru mu derim bilmiyorum ama genelde böyle muammada kalinca kız oluyor derler.. Erkek direkt gösterir diyorlar.. Yani doktor kesin erkek derse erkek oluyor.. Ama sürekli degisiyorsa kız olma ihtimali yuksekmis.. Ettafimdakiler öyle diyor genelde
Doğrudur belki..benim içime hep oğlan doğmuştu, o yüzden de kararsız kaldım..kızımın cinsiyetini de geç öğrenmiştik ama ben kız olacak deyip(içime öyle doğmuştu) kıyafetleri hep ona göre almıştım.
Canim bu haftada kiz denildiyse kizdir buyuk ihtimal. Erkek bebekleri artik fark etmemek mumkun degil testislerini vs ben bile doktor bakarken gorup anliyorum cok kucuk olmuyor
Canim bu haftada kiz denildiyse kizdir buyuk ihtimal. Erkek bebekleri artik fark etmemek mumkun degil testislerini vs ben bile doktor bakarken gorup anliyorum cok kucuk olmuyor
Kardeşim de uzun süre göstermemişti. Sizdeki gibi bi kız bi erkek dediler en sonunda kızda karar kıldı doktorlar ama annemde hep erkek gibi hissediyorum dedi ve öyle de oldu. Ben annelerin iç sesine çok güveniyorum
bebek kıyafeti için renk düşünüyorsan renklerin cinsiyeti yok pembe mavi bunlar insanların uydurması. benim de oğlum olacak ama özellikle mavi almaktan kaçınıyorum.eşim de pembe tişört giyiyor mesela
Zaten berre sakıncalı diyorlar.. Berra daha iyi senin dediğin.. Berre de kusursuzluk anlamı varmış.. Peygamber efendimiz değiştirmiş berre ismini.. Berra sanrm o anlm gelmiyor am iyice arastrmak lazim.. Kökeni allahin sifatlarindan 'ya berr' den geliyor sanrm.. Olsun digerine koyarsin eger cok icinde kalırsa
Benim kardesimle aramda 10 gun var. Giyim battaniye gibi seylerle bir bohca yaptim. 1 de ceyrek takacagim. Durumunu bence düşünme gelenlerden o sana mutlaka ayirir onu yipratmaz. Biz öyle yapmistik. Kizimda benden 6 ay sonra da eltim dogurdu gelen altınlardan ayirmistim.
Açıkcası kıyafetler falan birbirimize sürekli aldık zaten ben ne alsam oda bir şeyler yapmaya çalışıyor çeyrek bir de kehribar düşündüm gibi orijinal bir kehribarda istiyordu kendisi almamış olabilir bir de dönence eksiği vardı müzikli ışıklı falan almadıysa başka da eksiği kalmadı zaten ben aldıkça abla yeğenime al lütfen diyor geri bir şeyler alıyor bana Yeni doğanlarını bana verecek zaten mevlütüne bende ayrıca dediğin gibi kıyafet falan alıp bir şeyler yapacağım
Eksiği kalmadı doğum yakın olduğu için ekstradan kehribar alacağım bir de çeyrek düşündüm dönencesi de eksikti ya da dönence alırım müzikli ışıklı falan çeyrekle mevlüte de kıyafet bohça tarzı bir şey yapacağım şuanlık kafamda öyle bir fikir oturdu
Yumurta sanrm kasintiyi artirmamak için.. Belki karacigeri de yoruyordur bilemiyorum aynen yağlı yemekler kizartmalar ve cikolatalar yasak.. Agzimiza almayalim.. Aman bak gördün halimi.. Artmasin.. Dikkat edelim
Bende kontrol ettirdikten sonra bakacağım canım zaten istesem de yiyemiyorum abur cubur karbonhidrat falan şekerimde var çünkü et yesem karaciğer yükselecek sadece sebze bulmakta zor
Canım eksikleri falan kalmamış Mıdır acaba? Beşik Bebek arabası gibi? Altın fiyatından fazla fiyatları hem. Hem de taksitle falan alırsan seni de zorlamaz
Kalmadı diye biliyorum canım yakın olduğu için her şeyini tamamladı ben künye yaptıracağım için acele de etmemiştim annem bozdu işi bir dönencesi eksik almadıysa eğer müzikli ışıklı falan bir de kehribar alacaktı mesela çeyrek ve onlardan birini belki alabilirim