2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende dün aldım raporu 5 dk sürdü.. uzun bi işlem değil sorun da yapmıyorlar

Hamile kadına ne misafiri ya yazık doğru düzgün rahat giyinip uzanamazsın bile yaz günü

Kırmamak adına kabul ettim. Hoş yardımcı da oluyorlar iş anlamında ama.. yine de olmazmış anladım bunalıyorum valla dediğin gibi en kötü kısmı rahat giyinememek. Ne kadar yardım da etseler fark ettim ki hep hareket halindeyim. Yoruldum valla en çokta beyin olarak

Ev sahibi olarak herseye yetişmek zorunda kalıyorsun ki onu da geçtim insan bazen kendisinden bile bunalırken misafirle hiç çekilmiyor bu hamilelik

Valla kimse gelsin istemiyorum kendimde gitmek istemiyorum hele de mersinde insan kıyafet giymek istemiyor
İstanbul da çok sıcak dört yaşında oglum olmasa evde donla dolasicam herşey yük geliyor gece terlemekten yastık kılıfı değiştiriyorum . Bu aralar zaten gece çok ağrım oluyor uykum hep paramparça inleye inleye bı sağa bı sola dönmeye calisiyorum birde birkaç gündür gece dört buçuk ta bı uyanıyorum uykum hepten gidiyor iki üç saat oturuyorum duş falan aliyorum tam uykum geliyor dalicam bu sefer oğlum uyanıyor. İlk gebeligimde ne kadar rahatmisim ben meğerse. Bu çok zor geldi .

Valla kimse gelsin istemiyorum kendimde gitmek istemiyorum hele de mersinde insan kıyafet giymek istemiyor

Bende ya.. Geçen bir arkadaşa gittim.. Sıcaktan bunaldim.. Cam pencere bile acabilir miyiz diyemedim.. Zaten 4 kişi çağırdı ona da iki kardesini yardim etsin diye çağırmış.. Ben normal zamanda 20 kisi agirliyorum tek başıma kahvalti masasindan kalktik.. Salona gecelim rahat oturalim diye.. Arkami bi döndüm masayi kaldırmışlar.. Zaten yiyemedim bisey hemencecik sonra kuruyemis cips filn getirince acliktan onlari yedim cabucak evime gitmek istedim yeminle yani hamile birisini agirlamak zordur ama insan biraz düşünceli olur yani zaten ondan sonra daha kimseye gitmemeye karar verdim

Canım biz zaten klimasız uyuyamıyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah Gece uyanmaları bende de var tam uyuyacam bu sefer kızım uyanıyor içimde tepreniyor resmen

Onların düşüncesizligi olmuş zaten neyse az kalmış isyan etmeden sen giderler herhalde

Hamilelikte insan herseyden yemek istiyor birde yavaş yavaş yiyorsun gerçekten keşke biraz düşünseydiler seni Valla en rahatı kendi evin düzenin var istediğin kadar o sofrada otur ye iç rahat oluyorsun Bende mecbur kslnadıkça gitmeme taraftarıyım evimde uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum rahat giyiniyorum tesettürlü olduğumdan başörtüsü bile bana barıyor hemencik saçımı açmak istiyorum

Ay sorma psikolojim bozuldu oturdum okudum sok gecirdim. Nasl pislik insanlar var. Ve kk da muhteşem destek olan kadınlar ve dayanisma

Kadın tüplerini bağlarmış hamile kalmış

bu forum bize daha neler neler öğretecek acaba
X XSIDE10 Sen de bağlatmak istiyordun sanırım konuya bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…