Baksana baglatip kalan baskalarida var. Hatta biri ikizlere hamile kalmış.bu forum bize daha neler neler öğretecek acaba
@XSIDE10 Sen de bağlatmak istiyordun sanırım konuya bak istersen
Hamilelikte insan herseyden yemek istiyor birde yavaş yavaş yiyorsun gerçekten keşke biraz düşünseydiler seniValla en rahatı kendi evin düzenin var istediğin kadar o sofrada otur ye iç rahat oluyorsun Bende mecbur kslnadıkça gitmeme taraftarıyım evimde uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum rahat giyiniyorum tesettürlü olduğumdan başörtüsü bile bana barıyor hemencik saçımı açmak istiyorum
Ayyy sadece hormonlar değil ki sıcaklar eşlerimiz kayınvaldelerimizHahahaaynen valla. Nedir bu hormonlardan çektiğimiz
Keske deseydin camı açalım kış değil yaa zaten her şekilde insan bunalıyor bir de yazın ortasında camı kapatmak neAynen valla.. Tulbent bile mahvediyor beni.. O yüzden hicbiyere gidesim gelmiyor.. Annemlerin yaninda basortusu derdim yok ama ev cok güneş görüyor bunaliyorum.. Sirf bu yuzden çok az gidiyorum vallahiama o gün arkadasin yanında sudyeni bile çıkardım.. İnsan acayim cami bi ferahlayin der ne bileyim.. Benimde normalde sesim çıkar ama iyice alingan mi oldum ne milletin dusunmesini bekliyorum
Bende tesetturluyum o yüzden annem dışında kimseye gitmiyorum kimse gelsin istemiyorum. Salonun bı köşesinde hep bı etek gömlek başörtüsü duruyor zil falan çalarsa kaplumbağa hızında giyinmeye çalışıyorumHamilelikte insan herseyden yemek istiyor birde yavaş yavaş yiyorsun gerçekten keşke biraz düşünseydiler seniValla en rahatı kendi evin düzenin var istediğin kadar o sofrada otur ye iç rahat oluyorsun☺ Bende mecbur kslnadıkça gitmeme taraftarıyım evimde uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum rahat giyiniyorum tesettürlü olduğumdan başörtüsü bile bana barıyor hemencik saçımı açmak istiyorum
Bazı insanlar gerçekten evi toz olmasın diye yaz günü cam açmaz. Benimde öyle tanidiklarim var. Bende havasız asla yaşayamam . Yazın bütün benmm camlar açıkKeske deseydin camı açalım kış değil yaa zaten her şekilde insan bunalıyor bir de yazın ortasında camı kapatmak neGerçekten hamilelikten fazla alıngan oluyor insan
Keske deseydin camı açalım kış değil yaa zaten her şekilde insan bunalıyor bir de yazın ortasında camı kapatmak neGerçekten hamilelikten fazla alıngan oluyor insan
Ben de yaz kiş butun camlari aciyorumBazı insanlar gerçekten evi toz olmasın diye yaz günü cam açmaz. Benimde öyle tanidiklarim var. Bende havasız asla yaşayamam . Yazın bütün benmm camlar açık
Bence o kisiyle daha arkadaslk etme baya dusuncesiz bencilmis benceAyy vallahi.. Ne bileyim diyemedim.. Geçen zmnlarda da manisadan arkadasm geldi haftasonu için.. Gezdirmek istedk ama o hafta bi sürü gelenim olmuştu yorulmustum haliyle.. Arkadasta son dakika haber vermisti gelceni.. Gezdirelim dedik sıcak bi beter etti.. Adaya gittik canim çıktı.. Tuvalet disarda acayip sorun.. Kabizlik gecirdim sayesinde.. Sicaktan bunalmak cabası.. Bide akşam eve geldik.. Koltuga uzanmaya çalışıyorum.. Ayagimin dibine oturdu.. Diğer berjer boş halbuki.. Kalkmadi da.. İki büklüm uzanmaya çalışıyorumbulasiga filan da yardim etmedi.. Cumartesiden kalan mutfak taa salu gunune toplayabildim.. Çünkü pazar günü biletinu 11 12 gibi alirsan iyi olur dememe rağmen gitti 4e aldı.. Sabahin 6sinda kardesimi havaalanina biraktik sonra bütün gün viaportta oturduk.. Uykusuzluktan geberdim.. Ust uste yorgunluklari saymiyorum.. En sonunda dayanamiyorum seni birakalim dedim.. Arabaya giderken düştüm allahtan hafifti ama butun pazar ve pazartesi gunumuz hastanede geçti.. O kadar üzüldüm ki.. Hamilenin halinden hamileler anliyormus onu anladm
Ayni bende Allahtan en ust kattayimda onlar cikasiya ben giyiniyorumBende tesetturluyum o yüzden annem dışında kimseye gitmiyorum kimse gelsin istemiyorum. Salonun bı köşesinde hep bı etek gömlek başörtüsü duruyor zil falan çalarsa kaplumbağa hızında giyinmeye çalışıyorum
Ne vicdansızmış o yaaa:/// hamile olmaya gerek yok ki halden anlamak için.Ayy vallahi.. Ne bileyim diyemedim.. Geçen zmnlarda da manisadan arkadasm geldi haftasonu için.. Gezdirmek istedk ama o hafta bi sürü gelenim olmuştu yorulmustum haliyle.. Arkadasta son dakika haber vermisti gelceni.. Gezdirelim dedik sıcak bi beter etti.. Adaya gittik canim çıktı.. Tuvalet disarda acayip sorun.. Kabizlik gecirdim sayesinde.. Sicaktan bunalmak cabası.. Bide akşam eve geldik.. Koltuga uzanmaya çalışıyorum.. Ayagimin dibine oturdu.. Diğer berjer boş halbuki.. Kalkmadi da.. İki büklüm uzanmaya çalışıyorumbulasiga filan da yardim etmedi.. Cumartesiden kalan mutfak taa salu gunune toplayabildim.. Çünkü pazar günü biletinu 11 12 gibi alirsan iyi olur dememe rağmen gitti 4e aldı.. Sabahin 6sinda kardesimi havaalanina biraktik sonra bütün gün viaportta oturduk.. Uykusuzluktan geberdim.. Ust uste yorgunluklari saymiyorum.. En sonunda dayanamiyorum seni birakalim dedim.. Arabaya giderken düştüm allahtan hafifti ama butun pazar ve pazartesi gunumuz hastanede geçti.. O kadar üzüldüm ki.. Hamilenin halinden hamileler anliyormus onu anladm
Masallah hep boyle devam etsin. Hepimiz rahat uykular uyuyalimYaaa ben ilk defa bugün fosur fosur uyudum . Tuvalete yine sık sık gittim ama yatağa dönünce devam ettim Allah bozmasın diyim
Cok guzel olmus ellerine saglikEtiketlerim sizce nasil olmuş. Degiseyim mi? Cizgili olan cikolata için.
Eki Görüntüle 2301240 Eki Görüntüle 2301241
Ben yikayali 2 hafta mi ne oldu. Utu yapamadim anca bugun utulenecek. Halasi sagolsun utuleyecek. Sonra da hastane cantasini hazirlicaz.Kızlar bugün deterjan alıp bebek.kiyafetlerininyikayim diyorum erkenmi olur ki 30.hafta
Bence o kisiyle daha arkadaslk etme baya dusuncesiz bencilmis bence
Ne vicdansızmış o yaaa:/// hamile olmaya gerek yok ki halden anlamak için.
Masallah hep boyle devam etsin. Hepimiz rahat uykular uyuyalim
Cok guzel olmus ellerine saglik
Ben yikayali 2 hafta mi ne oldu. Utu yapamadim anca bugun utulenecek. Halasi sagolsun utuleyecek. Sonra da hastane cantasini hazirlicaz.
Ben artik agirliktan sicaktan hicbir sey yapamiyorum. Dun banyoyu paspaslari yikadjm öldüm bel agrisindan. Kendime aciyorum artik. Hicbir sey yapamiyorum. Sinirden aglaya aglaya yapigorum. Ben yapmasam yapacak kimse yok
Canım bu şekilde bencil insana arkadaş deme arkadaş olacak insan hadi geldin bir isin ucundan tutar sen hamilesin yapılacak birşey var mi diye soracakken birde uzerine eziyet edip gitmisSorma.. Eve geldik iki saat sonra yazdım.. Hastaneye gitcez şimdi içimiz rahat etmedi diye.. Yorgunum uykusuzum diye de sızlandm.. Hani hicbi vicdan azabi gosterisi bile yapmadi.. Sali gunu mutfagi temizlerken bilio musun mutfagi daha simdi temizliyorum dedim.. Espri yapiyo aman at gitsin tabaklari esin yenisini alır bahaneyle diyohiç yardim edemedm kusura bakma gibi seyler yok.. Hastane icin de ne oldu diye sormadi bile.. Yaninda düştüm bi de zaten eskisi gibi de konuşmuyorum.. Bildigin bencillik etti yani
Kış günü bile sabah akşam yarm saat camları acarm temiz soğuk hava eve girsin diye. Klimayla oturulmuyo ki hasta edio adamı . Mecbur cam kapı aciozBen de yaz kiş butun camlari aciyorum
Cok daraliyorm kokuya karsida hassasim. Yeni tasndgm yer acayip toz oluyor.bnm camlar disinda kimsenin cami açik olmuyo.bu insanlar nasil duruyo Allahum
Her temizlk sonrasi bende tum camlari kapali tutucam diyorum ama nafile.bugun temizlk yapiyorum ve camlari kapstcm gercekten
Asla erken olmaz ben şuan 32+4 teyim her hafta daha da agirlasiyorum ve hala melegimin çamaşırlarını yıkamadım ,hastane cantalarimizi hazirlamadim. Her gün tamam o gün bugün diyorum sonra hava durumuna bakıyorum ve yarında hava güzel çamaşırları yikayabilirim diyorum. Sonuç ne mi bugün ki yarını da dün yapmayı başardım.
Şu anki niyetim yarın çamaşırları yıkamak
Bende dün bi başladım utulerisonraya birakacimTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ben yikamaya basladim.
Kizimin adi Meyra Beren. Berenin anlami guzel ve karakterine yansıyor. Beren koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?