Ayy vallahi.. Ne bileyim diyemedim.. Geçen zmnlarda da manisadan arkadasm geldi haftasonu için.. Gezdirmek istedk ama o hafta bi sürü gelenim olmuştu yorulmustum haliyle.. Arkadasta son dakika haber vermisti gelceni.. Gezdirelim dedik sıcak bi beter etti.. Adaya gittik canim çıktı.. Tuvalet disarda acayip sorun.. Kabizlik gecirdim sayesinde.. Sicaktan bunalmak cabası.. Bide akşam eve geldik.. Koltuga uzanmaya çalışıyorum.. Ayagimin dibine oturdu.. Diğer berjer boş halbuki.. Kalkmadi da.. İki büklüm uzanmaya çalışıyorum
bulasiga filan da yardim etmedi.. Cumartesiden kalan mutfak taa salu gunune toplayabildim.. Çünkü pazar günü biletinu 11 12 gibi alirsan iyi olur dememe rağmen gitti 4e aldı.. Sabahin 6sinda kardesimi havaalanina biraktik sonra bütün gün viaportta oturduk.. Uykusuzluktan geberdim.. Ust uste yorgunluklari saymiyorum.. En sonunda dayanamiyorum seni birakalim dedim.. Arabaya giderken düştüm
allahtan hafifti ama butun pazar ve pazartesi gunumuz hastanede geçti.. O kadar üzüldüm ki.. Hamilenin halinden hamileler anliyormus onu anladm