2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zaten dün ı beyazlara bile yorgunluktan eşime astirdim

Ya ben de biraz iş yapınca belim kopuyor eşim e söylemiyorum yoksa kaynanamı çağıracak o da kayinbabayla gelecek herşeye karışacak belimden daha çok bunalıma sokuyor o karışmasın istiyorum kayinbabada oturacak boş

Bebek bakımı ile ilgili tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı?
Uyku düzeni ya da beslenme yenidoğan bakımı... Vs vs

Bebek bakim sorunlarina mucize cözümler - tracy hogg & melinda blau

Daha tam okuma firsatim olmadi diger okudugum kitaplardan dolayi ama inceledigim kadariyla cok kapsamli icinde herseyi barindiran bir kitap.

Heraaa naaptin sen buraya yazdin konuya bir girdim giris o giris bir daha da cikamiyorum su an yilan hikayesine dondu hersey. Konu kapansa da normal hayat akisina donsek

Benim annem şehir dışında arada kayınvaldeme gidiyor gerçi artık oraya da gitmek istemiyorum ya neyse Davetsiz kimse geliyor mu ki sana? Bize erkek pek gelmediği için rahatım o konuda

Bazı insanlar gerçekten evi toz olmasın diye yaz günü cam açmaz. Benimde öyle tanidiklarim var. Bende havasız asla yaşayamam . Yazın bütün benmm camlar açık
Nasıl bir mantık o öyle yaaa insan boğulur valla evim çok büyük hepte tozlanır ama yine de heryeri açarım

Bugün hava çok sıcak ben yine yarına erteliyorum
Akşam serinlik çökünce kendi beyazlarimizi yikasam bu mutluluk bana yeter

Bugün hava çok sıcak ben yine yarına erteliyorum
Akşam serinlik çökünce kendi beyazlarimizi yikasam bu mutluluk bana yeter

Ben de yikama oncesi camasir makinesi temizligine giristim koca karnimla kisa surede baya kirleniyor bu makineler... karbonat + sirke karisimini tavsiye ederim herkese. Deterjan kalintilari kirleri vs bebek camasirlarini yikamadan once temizlemek gerek. Deterjan koydugumuz bolme, makinenin lastik arasini ozellikle sirkeli temizleyicilerle temizledim. Artik bebek kiyafetlerine hazir bir gun yikayacagim

Ne kadar düşüncesizmiş yuh yani hamile bir insana bu yapılır mı Bence gerçek bir arkadaş değil bu yazık günah yaaa

Bunu hiç düşünmemiştim bana erteleyebilecegim bi iş daha çıktı napcam bilmiyorum artık bismillah diyip başlamam lazım artık bi yerden

Bunu hiç düşünmemiştim bana erteleyebilecegim bi iş daha çıktı napcam bilmiyorum artık bismillah diyip başlamam lazım artık bi yerden

Oo bak bu isi kesinlikle yap ne kadar kir cikiyor inanamazsin... ben araliklarla yapiyorum. Once deterjan bolmesini lastik aralarini falan sirkeli suyla temizle sil sonra da deterjan bolumune karbonat + sirke ekleyip yuksek isida makineyi bos calistir. Sonrasinda istersen durulama falan da yaparsin duruma gore.

Bunu ben de yapayım hakikaten yüksek ısıda derken 90 derece çok mu yüksek

Kızlar bi ara emily07 nin önerdiği pijama takımı trendyola tekrar gelmiş. İlgilenen arkadaşlar vardı

Kızlar moralim çok bozuldu yaa bugun ehliyet için direksiyon dersine girdim park ettim ön teker 2 cm çizginin dışında kalmış düzelttim yanımdaki komisyon başkanı olmadı olmadı diyip bozmama neden oldu ve müfettişte yoktu orada bozuncada in dediler. İndim diğer görevli diyorki düzgün yaptın niye bozdun ki diyor hocamız yaptırdı dememe rağmen bilerek isteyerek bıraktırdılar beni çok üzüldüm sınav öncesi de bana yardımcı olacaklarına söz verdiler para için hamile bir insana bu yapılır mı kimsede vicdan kalmamış valla bu hamilelikte kimseye beddua etmedim ama inşallah onlardan kat kat çıksın diyorum bu kadar da olmaz yaa sanki kendileri kusursuz şöfürler.2 cm için düzelt diyip düzeltince tekrar bozdurdu resmen bana

Benim annem şehir dışında arada kayınvaldeme gidiyor gerçi artık oraya da gitmek istemiyorum ya neyse Davetsiz kimse geliyor mu ki sana? Bize erkek pek gelmediği için rahatım o konuda
Yok cnm habersiz kimse gelmez. Annem hariç tâbi. Zaten hamilelegimin zor geçtiğini herkes biliyor gelelim diye teklif bile etmio kimse. İlla gelmek isteyen olursa anca bı kahve yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…