2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yok cnm habersiz kimse gelmez. Annem hariç tâbi. Zaten hamilelegimin zor geçtiğini herkes biliyor gelelim diye teklif bile etmio kimse. İlla gelmek isteyen olursa anca bı kahve yaparm
Gerçekten kimse gelmesin yaa valla kalkıp su içecek halimiz bile yok birde misafirle uğraşamayız

Bebek bakımı ile ilgili tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı?
Uyku düzeni ya da beslenme yenidoğan bakımı... Vs vs
Yeni Annelere Mucizevi Çözümler'i okudum. Aynı yazarın Bebek Bakım Sorunlarına Mucizevi Çözümler diye başka bir kitabı daha var ama okurlar gebe iken önce bunu okumayı önermişler. Kitapta genel olarak beslenme, aktivite, uyku ve kendinize ayıracağınız vaktin düzenli olması için rutin nasıl oluşturulur bundan bahsediyor. Bebeğin beden diline göre ihtiyaçlarını anlamamız için ipuçları veriyor vs. Ben severek okudum, öneririm.
Bir başka önerim de şu an okuduğum kitap, gerçi bakım kitabı değil ama bebek doğmadan önce okunsa bebeğin beyin gelişimini desteklemek için daha iyi olur. Otuz Milyon Kelime Dr. Dana Suskind
Bu kitapta da ebeveynlerin 0-3 yaş arasında çocuklarıyla yaptıkları konuşmaların daha sonra o çocuğun beynini nasıl etkilediği üzerine çalışmaları anlatan bir kitap.

Niye bekledin ki? Baştan hallerini görünce ona göre önlemini alsaydın keşke..benim de yanıma ablamın kızı gelmişti, koca kız..o kadar düşüncesiz, faydasızdı ki..havaalanına bırakmayı, hele ki beklemeyi aklımdan bile geçirmedim..eşim bıraktı, ona da söyledim sakın bekleyip vaktini harcama diye.. yapacağım bütün jestlerden, artılardan da ilk günkü hallerinden sonra vazgeçtim.

Daha erken diye sürekli erteleyen arkadaşlar 33. Haftadan bildiriyorum bence bir an önce yapın ütü falan bise kalmasın çünkü acayip yoruyor herşey bu hafta resmen daha da agirlastim
Benim 36.haftaya kaldı mecburen..halime bakınca benim de gözüm korkuyor..üstelik bizim eşyalar başka bir yerde biz başka bir yerde olacağız o zamana kadar..inşallah yavrum erken falan geleyim demez:/

Kizlar bebek yorgani ne aldiniz
Benim annem yaptı yorganı ama biraz büyük 150*120 ölçülerinde yani 5-6 yaşına kadar kullanır . Evimiz çok sıcak olduğu için başlangıçta kullanacağımı düşünmüyorum. Evimiz kendimizin değil o yüzden ihtiyacım olduğunda hazır olmuş olucak. Belki yılda bir ya da iki ay kullanırım yine . çünkü ısıtma merkezi sistem ve ekim ayı biraz serin oluyo Kasım'da yakıyorlar ve bir de nisanda serin oluyo.onun dışında kullanmam sanırım ev değiştirene kadar

Canım yaa üzüldüm, bazen insanlar çok anlayışsız oluyorlar. Zaten hamilesin, insan daha gergin oluyor. Bir de güya daha yardımcı olacaklarmış. Sanki her zaman her yerde kendileri çok düzgün park yapıyorlar. Hayır çok kötü olsa sen de haketmedim dersin ama 2 cm diyorsun. Takma kafana yaa canım nasip değilmiş sıkma canını. Alırsın en kısa zamanda inşallah

Kadin girmedi ama baska bir uyeyle haber gonderdi konum kapansin diye ama olan oldu.Kadinin herseyi ifsalandi.Millet cildirmis cidden.Bununla da kalmayip kadinin youtube videosunun altina kocasina ithafen sapik heriff vs yazmis biri burdan
Off o kadının yerinde olmak istemezdim yazık ya millet de ne kadar garip kadını niye araştırıyorlar anlamıyorum ki yazdığına pişman olmuştur kesin
Tüpleri kestirsem mi acaba o zamanda katiyen geri dönüş olmuyor ama.
Aynen canım doktorla konuş istersen bunu öncesinde riskleri falan detaylı öğren

ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…