ilk 1 yil yorgan kullanilmiyor. 1 yasindan sonrada uzerini aciyor diye uykum tulumu kullanılıyor. O yuzden acelesi yok.Kizlar bebek yorgani ne aldiniz
1 yil kullanilmiyor canim.Benim annem yaptı yorganı ama biraz büyük 150*120 ölçülerinde yani 5-6 yaşına kadar kullanır. Evimiz çok sıcak olduğu için başlangıçta kullanacağımı düşünmüyorum. Evimiz kendimizin değil o yüzden ihtiyacım olduğunda hazır olmuş olucak. Belki yılda bir ya da iki ay kullanırım yine . çünkü ısıtma merkezi sistem ve ekim ayı biraz serin oluyo Kasım'da yakıyorlar ve bir de nisanda serin oluyo.onun dışında kullanmam sanırım ev değiştirene kadar
Ben polar almistim kizimda. Nevresim gecirip kullandim. Şimdi de ayni sekilde kullanacagim.Kızlar peki kalın battaniyelerinizi nasıl kullanacaksınız? Genelde sentetik oluyor galiba. Benim şimdilik aldığım battaniyeler hep penye ama kalın battaniye alınca direkt nasıl örterim bebeğe
Bebegin çantasıni hazırladım bi tek benim ki kaldı onu da bu hafta sonu hazırlayıp diğerinin yanına koyacağım bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim cekmeceye yerleştirdim ☺☺ iyi ki yapmışım bu haftadan sonra sanırım mümkün değildi bu kadar işi bir arada yapmamah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??
Daha erken diye sürekli erteleyen arkadaşlar 33. Haftadan bildiriyorum bence bir an önce yapın ütü falan bise kalmasın çünkü acayip yoruyor herşey bu hafta resmen daha da agirlastim
Kızlar moralim çok bozuldu yaa bugun ehliyet için direksiyon dersine girdim park ettim ön teker 2 cm çizginin dışında kalmış düzelttim yanımdaki komisyon başkanı olmadı olmadı diyip bozmama neden oldu ve müfettişte yoktu orada bozuncada in dediler. İndim diğer görevli diyorki düzgün yaptın niye bozdun ki diyor hocamız yaptırdı dememe rağmen bilerek isteyerek bıraktırdılar beni çok üzüldüm sınav öncesi de bana yardımcı olacaklarına söz verdiler para için hamile bir insana bu yapılır mı kimsede vicdan kalmamış valla bu hamilelikte kimseye beddua etmedim ama inşallah onlardan kat kat çıksın diyorum bu kadar da olmaz yaa sanki kendileri kusursuz şöfürler.2 cm için düzelt diyip düzeltince tekrar bozdurdu resmen bana
eline saglik canim. hic bisiler hazır değil benim 34 de hazirlarm muhtemelen çantayı ama kıyafetleri bugün yıkadım. tabi daha almadiklarim var bikac takim daha sonra havlu battaniye besik içleri vs. bi rahatlık var nedenseBebegin çantasıni hazırladım bi tek benim ki kaldı onu da bu hafta sonu hazırlayıp diğerinin yanına koyacağım bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim cekmeceye yerleştirdim ☺☺ iyi ki yapmışım bu haftadan sonra sanırım mümkün değildi bu kadar işi bir arada yapmam
Kızlar peki kalın battaniyelerinizi nasıl kullanacaksınız? Genelde sentetik oluyor galiba. Benim şimdilik aldığım battaniyeler hep penye ama kalın battaniye alınca direkt nasıl örterim bebeğe
Aynen valla.. Tulbent bile mahvediyor beni.. O yüzden hicbiyere gidesim gelmiyor.. Annemlerin yaninda basortusu derdim yok ama ev cok güneş görüyor bunaliyorum.. Sirf bu yuzden çok az gidiyorum vallahiama o gün arkadasin yanında sudyeni bile çıkardım.. İnsan acayim cami bi ferahlayin der ne bileyim.. Benimde normalde sesim çıkar ama iyice alingan mi oldum ne milletin dusunmesini bekliyorum
Tesekur ederim bi bakayim bende. Nohut battaniyeden aldinizmiLinenss de bebek yorganı ve yastığı var ben ordan aldım.
Niye bekledin ki? Baştan hallerini görünce ona göre önlemini alsaydın keşke..benim de yanıma ablamın kızı gelmişti, koca kız..o kadar düşüncesiz, faydasızdı ki..havaalanına bırakmayı, hele ki beklemeyi aklımdan bile geçirmedim..eşim bıraktı, ona da söyledim sakın bekleyip vaktini harcama diye.. yapacağım bütün jestlerden, artılardan da ilk günkü hallerinden sonra vazgeçtim.
Bugün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim, ona bile yoruldum. Bir yerden başlamak lazım, yoksa işler bitmez. Alınacak son bir kaç eksiğim kaldı, çilekten de dolap ve çekmece aldık, gelip kurulursa artık her şeyi yerleştireceğim. Hastane çantası için de gerekli çoğu şeyi aldım, bir ara onu da yapacağım inşallah.ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisinizEki Görüntüle 2301584 ben bu battaniyeden aldım, boyutları bebek arabası ve puset için de uygun, bu kışı bununla geçiririz. Yorgan almayacağım, seneye kışa uyku tulumu alırım diye düşündüm.
Arkadasin gitcegi gün tesaduf erkek kardesim de azerbaycana gitcekti.. Sabah 6 mi 7 mi neydi ucagi.. Hatta o yuzden dedim arkadasima 11e filan alirsan iyi olur diye.. Hni artik o civarda ne ucak varsa diye.. Gitmiş 4e almış.. Ee sabhtan onu da aldik yanimiza bi daha gel git olmasin diye.. Ucaginin vaktine kadar viaportta oturduk.. Hadi tmm getirdik filan.. En azndn o bunalmis halimden anla yani.. Bi de 2 de havaalaninda olsan olur heralde diyorum.. O bile erken 3 bucuk iyi bence dedi ya ifrit oldumnormal halimde olsam yine sorun etmem ertesi gun dinlenir kendime gelirim derim.. Ama arkadaştan once de bi bi hafta boyunca bi suru arkadas geldi.. Cok bisey hazirlamadm ama yordu yine.. Tek tek geldiler.. Hepsi biraraya gelince ben iyice sinirleştim
Lütfetmişsin beklemekle gerçekten. Sana o halinle düşüncesizliğin dibini yapan insanı niye nazladın durdun ki:/ böylesi yorgunlukların sonrasında insan bikaç gün kendine gelemiyor:/ sen bi de hastanelik olmuşsunArkadasin gitcegi gün tesaduf erkek kardesim de azerbaycana gitcekti.. Sabah 6 mi 7 mi neydi ucagi.. Hatta o yuzden dedim arkadasima 11e filan alirsan iyi olur diye.. Hni artik o civarda ne ucak varsa diye.. Gitmiş 4e almış.. Ee sabhtan onu da aldik yanimiza bi daha gel git olmasin diye.. Ucaginin vaktine kadar viaportta oturduk.. Hadi tmm getirdik filan.. En azndn o bunalmis halimden anla yani.. Bi de 2 de havaalaninda olsan olur heralde diyorum.. O bile erken 3 bucuk iyi bence dedi ya ifrit oldumnormal halimde olsam yine sorun etmem ertesi gun dinlenir kendime gelirim derim.. Ama arkadaştan once de bi bi hafta boyunca bi suru arkadas geldi.. Cok bisey hazirlamadm ama yordu yine.. Tek tek geldiler.. Hepsi biraraya gelince ben iyice sinirleştim
Bende ayni söyleyeceğimi bile söylemez oldum. Alinganlik mi yapıyoruz acaba cidden millet düşünsün istiyoruz
Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..Bugün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim, ona bile yoruldum. Bir yerden başlamak lazım, yoksa işler bitmez. Alınacak son bir kaç eksiğim kaldı, çilekten de dolap ve çekmece aldık, gelip kurulursa artık her şeyi yerleştireceğim. Hastane çantası için de gerekli çoğu şeyi aldım, bir ara onu da yapacağım inşallah.
Canim insanlar anlamiyorsa halinden hic kibarlik yapmayacaksin. Hamilelikte bu aylarda ayakta bile zor durdugunu, oturmakta gucluk cektigini ve dinlenmen gerektigini soylemen gerek. Direkt seni erkenden birakalim biz diyecektin. Erken gitmek istemiyorsa da eve gecip beraber sonrasinda kendisi istedigi saatte havaalanina taksiyle gececekti... Neyse artik bu olmus bitmis bundan sonrasi icin kendini ve bebegini dusun. Insanlar dusunme yetisini kaybetmis cunku...
Lütfetmişsin beklemekle gerçekten. Sana o halinle düşüncesizliğin dibini yapan insanı niye nazladın durdun ki:/ böylesi yorgunlukların sonrasında insan bikaç gün kendine gelemiyor:/ sen bi de hastanelik olmuşsun
Ayyy sadece hormonlar değil ki sıcaklar eşlerimiz kayınvaldelerimiz
Ben önce böyle bir battaniye alacaktım, hatta arabaya attım, sonra baktım ki yüzde 100 polyester diyor, geri bıraktım. Bebeği çok terletir, hem de sağlıksız. Bu attığım battaniyenin iç kısmını penye battaniye gibi yapmışlar, üst kısmı bizim battaniyeler gibi kabarık, içine de hafif dolgu yapmışlar, chicconun battaniyesi bakmak istersen.Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Ayy vallahi.. Ne bileyim diyemedim.. Geçen zmnlarda da manisadan arkadasm geldi haftasonu için.. Gezdirmek istedk ama o hafta bi sürü gelenim olmuştu yorulmustum haliyle.. Arkadasta son dakika haber vermisti gelceni.. Gezdirelim dedik sıcak bi beter etti.. Adaya gittik canim çıktı.. Tuvalet disarda acayip sorun.. Kabizlik gecirdim sayesinde.. Sicaktan bunalmak cabası.. Bide akşam eve geldik.. Koltuga uzanmaya çalışıyorum.. Ayagimin dibine oturdu.. Diğer berjer boş halbuki.. Kalkmadi da.. İki büklüm uzanmaya çalışıyorumbulasiga filan da yardim etmedi.. Cumartesiden kalan mutfak taa salu gunune toplayabildim.. Çünkü pazar günü biletinu 11 12 gibi alirsan iyi olur dememe rağmen gitti 4e aldı.. Sabahin 6sinda kardesimi havaalanina biraktik sonra bütün gün viaportta oturduk.. Uykusuzluktan geberdim.. Ust uste yorgunluklari saymiyorum.. En sonunda dayanamiyorum seni birakalim dedim.. Arabaya giderken düştüm allahtan hafifti ama butun pazar ve pazartesi gunumuz hastanede geçti.. O kadar üzüldüm ki.. Hamilenin halinden hamileler anliyormus onu anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?