2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebek yorgani ne aldiniz
ilk 1 yil yorgan kullanilmiyor. 1 yasindan sonrada uzerini aciyor diye uykum tulumu kullanılıyor. O yuzden acelesi yok.
1 yil kullanilmiyor canim.
Kızlar peki kalın battaniyelerinizi nasıl kullanacaksınız? Genelde sentetik oluyor galiba. Benim şimdilik aldığım battaniyeler hep penye ama kalın battaniye alınca direkt nasıl örterim bebeğe
Ben polar almistim kizimda. Nevresim gecirip kullandim. Şimdi de ayni sekilde kullanacagim.

ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??
Bebegin çantasıni hazırladım bi tek benim ki kaldı onu da bu hafta sonu hazırlayıp diğerinin yanına koyacağım bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim cekmeceye yerleştirdim ☺☺ iyi ki yapmışım bu haftadan sonra sanırım mümkün değildi bu kadar işi bir arada yapmam

Daha erken diye sürekli erteleyen arkadaşlar 33. Haftadan bildiriyorum bence bir an önce yapın ütü falan bise kalmasın çünkü acayip yoruyor herşey bu hafta resmen daha da agirlastim

Ben girişmiştim ki işlere hastalik cikinca kaldi artik annem ne kadar yaparsa ne guzel planlamistm herseyi kafamda.. Iki hafta icinde duzen oturcakti.. Artik annem ne zmna yapabilirse

Bnde sinir oldum şu an hamile olmasan bile 2 cmden gecirilmez mi insan ya.. Yuh

eline saglik canim. hic bisiler hazır değil benim 34 de hazirlarm muhtemelen çantayı ama kıyafetleri bugün yıkadım. tabi daha almadiklarim var bikac takim daha sonra havlu battaniye besik içleri vs. bi rahatlık var nedense

Kızlar peki kalın battaniyelerinizi nasıl kullanacaksınız? Genelde sentetik oluyor galiba. Benim şimdilik aldığım battaniyeler hep penye ama kalın battaniye alınca direkt nasıl örterim bebeğe
ben bu battaniyeden aldım, boyutları bebek arabası ve puset için de uygun, bu kışı bununla geçiririz. Yorgan almayacağım, seneye kışa uyku tulumu alırım diye düşündüm.

Bende ayni söyleyeceğimi bile söylemez oldum. Alinganlik mi yapıyoruz acaba cidden millet düşünsün istiyoruz

Arkadasin gitcegi gün tesaduf erkek kardesim de azerbaycana gitcekti.. Sabah 6 mi 7 mi neydi ucagi.. Hatta o yuzden dedim arkadasima 11e filan alirsan iyi olur diye.. Hni artik o civarda ne ucak varsa diye.. Gitmiş 4e almış.. Ee sabhtan onu da aldik yanimiza bi daha gel git olmasin diye.. Ucaginin vaktine kadar viaportta oturduk.. Hadi tmm getirdik filan.. En azndn o bunalmis halimden anla yani.. Bi de 2 de havaalaninda olsan olur heralde diyorum.. O bile erken 3 bucuk iyi bence dedi ya ifrit oldum normal halimde olsam yine sorun etmem ertesi gun dinlenir kendime gelirim derim.. Ama arkadaştan once de bi bi hafta boyunca bi suru arkadas geldi.. Cok bisey hazirlamadm ama yordu yine.. Tek tek geldiler.. Hepsi biraraya gelince ben iyice sinirleştim

ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??
Bugün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim, ona bile yoruldum. Bir yerden başlamak lazım, yoksa işler bitmez. Alınacak son bir kaç eksiğim kaldı, çilekten de dolap ve çekmece aldık, gelip kurulursa artık her şeyi yerleştireceğim. Hastane çantası için de gerekli çoğu şeyi aldım, bir ara onu da yapacağım inşallah.

Canim insanlar anlamiyorsa halinden hic kibarlik yapmayacaksin. Hamilelikte bu aylarda ayakta bile zor durdugunu, oturmakta gucluk cektigini ve dinlenmen gerektigini soylemen gerek. Direkt seni erkenden birakalim biz diyecektin. Erken gitmek istemiyorsa da eve gecip beraber sonrasinda kendisi istedigi saatte havaalanina taksiyle gececekti... Neyse artik bu olmus bitmis bundan sonrasi icin kendini ve bebegini dusun. Insanlar dusunme yetisini kaybetmis cunku...

Lütfetmişsin beklemekle gerçekten. Sana o halinle düşüncesizliğin dibini yapan insanı niye nazladın durdun ki:/ böylesi yorgunlukların sonrasında insan bikaç gün kendine gelemiyor:/ sen bi de hastanelik olmuşsun

Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..

Aynen anladm zaten.. Millet bi tuhaf olmuş

Valla terslemek istemedim.. Terslersem fena oluyor çünkü kendimi biliyorum.. Valla ben anlamiyorum.. Onceden de bu böyleydi.. Milletin nazi kirginligi darilmasi bi tek bana vallahi ben yapinca bnmki kirginlik ve naz olmuyo

Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Ben önce böyle bir battaniye alacaktım, hatta arabaya attım, sonra baktım ki yüzde 100 polyester diyor, geri bıraktım. Bebeği çok terletir, hem de sağlıksız. Bu attığım battaniyenin iç kısmını penye battaniye gibi yapmışlar, üst kısmı bizim battaniyeler gibi kabarık, içine de hafif dolgu yapmışlar, chicconun battaniyesi bakmak istersen.

Geçmiş olsun.. iyi ki bise olmamış. Bu saatten sonra bize misafir falan olacak iş değil belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…