2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..
Evet, çok mantıksız, küçücük bebeğin kıyafetine bir dünya etiket yapmışlar. Bir tek yenidoğan kruvaze zıbınında yoktu, insafa gelmişler dedim. Etiketleri kestim ama overlokla birlikte dikildiği için yine kaldı bir miktar, umarım bebeği tahriş etmez.
Bir de çorap ve iç kısımları iyice inceledim, ip kalıntılarına bebeğin parmakları takılıp yara oluşabiliyormuş.

Canım evdeysen sorun değil aslında yaparsın yavaş yavaş ben çalışıyorum yanımda kimse de yok ailem uzakta evin işini de tek yapıyorum eşim biraz yardım ediyor ama işte erkek ne kadar yapabilirse cumartesileri de çalışıyorum bi de ondan bana zor geliyor olabilir

Fiyati biraz yuksekmis

Bazı insanlar gerçekten evi toz olmasın diye yaz günü cam açmaz. Benimde öyle tanidiklarim var. Bende havasız asla yaşayamam . Yazın bütün benmm camlar açık

Bende nefessiz kalıyorum sanki kışın bile olmadığım odada akşama kadar acıktır pencere. Akşam odaya girince buzz kesmiş olur hatta nasıl hava alıyorlar anlamiyorum

Geçmiş olsun.. iyi ki bise olmamış. Bu saatten sonra bize misafir falan olacak iş değil belli ki

Valla gecen persembe kaynanam geldi.. Koltuktan kaldrdim herkesi hafif yayildim koltuga.. Kaynanmla kaynimi da oturttum sandalyeye.. Salonu da acmadim temiz pislnmesin diye.. Bundan sonra böyle yani.. Söke söke rahatligi alacam milletten daha da gelmezler zaten.. İyice bi surat yaptim.. Ilgilenmedim.. Konusmadim.. Rahat edemiyorum aga.. Napim.. Tulbent boguyo beni gelmesin bana kimse valla

masallah size benden tembeli yok sanirm

Ayy bu sıcaklar cidden mahvediyor insanı ki ben yaz insanıyım severim sıcağı falan ama hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum günde 2 defa ılık suyla duş alıyorum ama yetmiyor çıkınca yine aynı kapı pencere hep açık iç camasirlarlarla oturuyorum bana misin demiyor çocuk düşünenlere son aylarınız yaza gelmesin diyorum

Hesap edebilsem yaza denk getirmezdm vallahi o derece bunaldim bende sıcaktan eylül serin geçer insallah.. Yagmur yaginca öyle mutlu oluyorum ki

evdeym ben birazda onunn rahatligi vr sanirm. bn kizimda 34.haftada hazırlamıştım herseyi tamamdı o haftada ama bu kez kasilmalarmdaha cok erken faln gelir diye biraz endişeye kapildm . bide nedendir bilmiyorm vok kucuk haftalardan beri erken doğuracak gbi hissediyorum ruya goruyorum . tuhaf tuhaf rüyalar

Valla terslemek istemedim.. Terslersem fena oluyor çünkü kendimi biliyorum.. Valla ben anlamiyorum.. Onceden de bu böyleydi.. Milletin nazi kirginligi darilmasi bi tek bana vallahi ben yapinca bnmki kirginlik ve naz olmuyo
Ben hiç anlayış, ince düşünce beklemiyorum insanlardan..bayramda annemlerin yanındaydım, ablamlar o kadar nazladılar ki beni, en ufak işin bile ucundan tutturmadılar, kendimi bi acayip hissettim..kv yanında köle izaura muamelesi görüyormuşum, haberim yokmuş ben diyorum onlara hadi gidin de dinleneyim artık diye, yoksa bu gelin oturamıyor, duramıyor, gece uykusu da yok..biz gidelim, torunla ilgilenelim az dinlensin düşüncesi yok yani

Kapalı olunca daha da zordur ya.. Ben kapalı değilim ama yine de rahat giyinilmiyo başkası varken. Kapalı olsam evi de kapatırdım.heralde

Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..

İnstagramda instamom olan bloggerlarından biri hepsini önce yıkayıp ütülemiş giyeceği zaman etiketi kesecekmiş. Saatlerce etiket kestiğim günü hatırlayınca mantıklı geldi bana da

Evet çoraplardaki ipten parmağı kangren olan bebek varmış bir de annenin saçı falan da bebeğin boynuna girebiliyor..oralara bakınmak lazım bebeğin sürekli..ben etiketleri küçük tırnak makasıyla iyice dibinden kesmeye çalışıyorum. Zaten bezin üstüne geliyor etiket yerleri genelde.

Aynı duyguları paylaşıyoruz sanki aldığım nefes bana yetmiyor o derece bunaldım. Her dk kendimi saunada nefessiz kalmış gibi hissediyorum.... Şu son ay da geçseydi sağlıkla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…