masallah sizebenden tembeli yok sanirm
İnstagramda instamom olan bloggerlarından biri hepsini önce yıkayıp ütülemiş giyeceği zaman etiketi kesecekmiş. Saatlerce etiket kestiğim günü hatırlayınca mantıklı geldi bana da
O bende de 1 haftadır var çok garip rüyalar görüyorum ya doğuruyorum ya da emziriyorum bi kaç gün once resmen rüyamda doğum sancısı falan çektim bilinçaltımız bize oyunlar oynuyorevdeym ben birazda onunn rahatligi vr sanirm. bn kizimda 34.haftada hazırlamıştım herseyi tamamdı o haftada ama bu kez kasilmalarmdaha cok erken faln gelir diye biraz endişeye kapildm . bide nedendir bilmiyorm vok kucuk haftalardan beri erken doğuracak gbi hissediyorum ruya goruyorum . tuhaf tuhaf rüyalar
Ayy bu sıcaklar cidden mahvediyor insanı ki ben yaz insanıyım severim sıcağı falan ama hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum günde 2 defa ılık suyla duş alıyorum ama yetmiyor çıkınca yine aynı kapı pencere hep açık iç camasirlarlarla oturuyorum bana misin demiyor çocuk düşünenlere son aylarınız yaza gelmesin diyorum
Buna bakacağım canım güzel görünüyor. Bende şimdilik bi tane triko var. Alt kısmı penye. İçini de az bi elyafla doldurmuşlar. Aralık Ocak gibi belki bu tarz kullanırımEki Görüntüle 2301584 ben bu battaniyeden aldım, boyutları bebek arabası ve puset için de uygun, bu kışı bununla geçiririz. Yorgan almayacağım, seneye kışa uyku tulumu alırım diye düşündüm.
Poları kestirdin mi kumaşçılardan yoksa bulup mu aldık canım?ilk 1 yil yorgan kullanilmiyor. 1 yasindan sonrada uzerini aciyor diye uykum tulumu kullanılıyor. O yuzden acelesi yok.
1 yil kullanilmiyor canim.
Ben polar almistim kizimda. Nevresim gecirip kullandim. Şimdi de ayni sekilde kullanacagim.
Bugün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim, ona bile yoruldum. Bir yerden başlamak lazım, yoksa işler bitmez. Alınacak son bir kaç eksiğim kaldı, çilekten de dolap ve çekmece aldık, gelip kurulursa artık her şeyi yerleştireceğim. Hastane çantası için de gerekli çoğu şeyi aldım, bir ara onu da yapacağım inşallah.
Bize pamuklu kalın bi battaniye hediye geldi. Onun dışında bir sürü daha ince battaniyeler aldım evimiz çok sıcak çünkü.Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Ben aldığım her şeyin etiketini eve gelince kesip koydum.Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..
Henüz kıyafetlerini yıkamadım cantalarimizi hazirlamadim ama melegimin kıyafetlerini alınca kesip koydum hepsiniİnstagramda instamom olan bloggerlarından biri hepsini önce yıkayıp ütülemiş giyeceği zaman etiketi kesecekmiş. Saatlerce etiket kestiğim günü hatırlayınca mantıklı geldi bana da
Ben etiketleri önceden kessem kesin 0-3 ay hangisi 3-6 ay hangisi herşeyi birbirine karıştırırdım.Kendimle gurur duyacak bişey buldum. Ben aldığım her şeyin etiketini eve gelince kesip koydum
Bize pamuklu kalın bi battaniye hediye geldi. Onun dışında bir sürü daha ince battaniyeler aldım evimiz çok sıcak çünkü.
Ben aldığım her şeyin etiketini eve gelince kesip koydum.
Henüz kıyafetlerini yıkamadım cantalarimizi hazirlamadim ama melegimin kıyafetlerini alınca kesip koydum hepsinikeşke parça parça da olsa onları yikasaydim böyle hergun ertelemek zorunda kalmazdim
Eki Görüntüle 2301616
Bu battaniye ve uyku arkadaşını da ben ördüm kızlar. Arkası yumuşak olsun diye müslin kumaş geçirttirdim. Diğeriyle bunu dönüşümlü örterim uyurken.
Teşekkür ederim, hamilelikten önce hobi olarak bir kız battaniyesi, bir de bunu örmüştüm, oğluşa kısmetmişÇok güzel olmuş elinize sağlık güle güle iyi günlerde kullanın sağlıkla
Harika olmuş canım bayıldım ellerine sağlıkEki Görüntüle 2301616
Bu battaniye ve uyku arkadaşını da ben ördüm kızlar. Arkası yumuşak olsun diye müslin kumaş geçirttirdim. Diğeriyle bunu dönüşümlü örterim uyurken.
Ben ozdilekten aldim nevresim gecirerek kullandim.Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Ozdilekten aldim canim. Internette de varPoları kestirdin mi kumaşçılardan yoksa bulup mu aldık canım?
Yaz ayları bizim açımızdan zor oldu ama bebislerin doğum zamanı çok güzel benm ilk oğlumda Eylül doğumlu buda Eylül sonu bekliyoruz bakalım. Bu sıcaklarda bebiş dogsa sıcaktan isilik olurdu kesinHesap edebilsem yaza denk getirmezdm vallahi o derece bunaldim bende sıcaktaneylül serin geçer insallah.. Yagmur yaginca öyle mutlu oluyorum ki
1 ayin var al bence ne olur ne olmaz.Kizlar acil bi sorum olcak. Suan 33+4 um esim gorevden bugun geldi. Pat diye plan yaptık tatile gidiyoruz 1 saatten yola ckcaz. Antalya ya gidiyoruz. Sizce dogum valizimi yanima alim mi her ihtimale karsi? Kayinvalidem oralarda dogurma dedi aklima kurt dustu.
Al kız alllll mutlaka insanlık hali nolur nolmaz. Birde yakın nerde hastane var gece kadın doğum uzmanı varmı arayıp öğren cnmKizlar acil bi sorum olcak. Suan 33+4 um esim gorevden bugun geldi. Pat diye plan yaptık tatile gidiyoruz 1 saatten yola ckcaz. Antalya ya gidiyoruz. Sizce dogum valizimi yanima alim mi her ihtimale karsi? Kayinvalidem oralarda dogurma dedi aklima kurt dustu.
Antalyanin kas ilcesine gidiyoruz orda sadece devlet hast varmis ona baktm da. Antalyada ozel hastaneler orasida 1.5 saatlik mesafede. Ben en iyisi valizimi alayim ne olur ne olmaz hatta pusetide aliyim mi?Al kız alllll mutlaka insanlık hali nolur nolmaz. Birde yakın nerde hastane var gece kadın doğum uzmanı varmı arayıp öğren cnm
Ayy vallahi.. Ne bileyim diyemedim.. Geçen zmnlarda da manisadan arkadasm geldi haftasonu için.. Gezdirmek istedk ama o hafta bi sürü gelenim olmuştu yorulmustum haliyle.. Arkadasta son dakika haber vermisti gelceni.. Gezdirelim dedik sıcak bi beter etti.. Adaya gittik canim çıktı.. Tuvalet disarda acayip sorun.. Kabizlik gecirdim sayesinde.. Sicaktan bunalmak cabası.. Bide akşam eve geldik.. Koltuga uzanmaya çalışıyorum.. Ayagimin dibine oturdu.. Diğer berjer boş halbuki.. Kalkmadi da.. İki büklüm uzanmaya çalışıyorumbulasiga filan da yardim etmedi.. Cumartesiden kalan mutfak taa salu gunune toplayabildim.. Çünkü pazar günü biletinu 11 12 gibi alirsan iyi olur dememe rağmen gitti 4e aldı.. Sabahin 6sinda kardesimi havaalanina biraktik sonra bütün gün viaportta oturduk.. Uykusuzluktan geberdim.. Ust uste yorgunluklari saymiyorum.. En sonunda dayanamiyorum seni birakalim dedim.. Arabaya giderken düştüm allahtan hafifti ama butun pazar ve pazartesi gunumuz hastanede geçti.. O kadar üzüldüm ki.. Hamilenin halinden hamileler anliyormus onu anladm
ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??
Kızlar moralim çok bozuldu yaa bugun ehliyet için direksiyon dersine girdim park ettim ön teker 2 cm çizginin dışında kalmış düzelttim yanımdaki komisyon başkanı olmadı olmadı diyip bozmama neden oldu ve müfettişte yoktu orada bozuncada in dediler. İndim diğer görevli diyorki düzgün yaptın niye bozdun ki diyor hocamız yaptırdı dememe rağmen bilerek isteyerek bıraktırdılar beni çok üzüldüm sınav öncesi de bana yardımcı olacaklarına söz verdiler para için hamile bir insana bu yapılır mı kimsede vicdan kalmamış valla bu hamilelikte kimseye beddua etmedim ama inşallah onlardan kat kat çıksın diyorum bu kadar da olmaz yaa sanki kendileri kusursuz şöfürler.2 cm için düzelt diyip düzeltince tekrar bozdurdu resmen bana
Ayy bu sıcaklar cidden mahvediyor insanı ki ben yaz insanıyım severim sıcağı falan ama hiç bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum günde 2 defa ılık suyla duş alıyorum ama yetmiyor çıkınca yine aynı kapı pencere hep açık iç camasirlarlarla oturuyorum bana misin demiyor çocuk düşünenlere son aylarınız yaza gelmesin diyorum
Eki Görüntüle 2301616
Kizlar acil bi sorum olcak. Suan 33+4 um esim gorevden bugun geldi. Pat diye plan yaptık tatile gidiyoruz 1 saatten yola ckcaz. Antalya ya gidiyoruz. Sizce dogum valizimi yanima alim mi her ihtimale karsi? Kayinvalidem oralarda dogurma dedi aklima kurt dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?