2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnstagramda instamom olan bloggerlarından biri hepsini önce yıkayıp ütülemiş giyeceği zaman etiketi kesecekmiş. Saatlerce etiket kestiğim günü hatırlayınca mantıklı geldi bana da

Bence giyecegi zaman bebek bizi beklerken o ara makas etiketle pek ugrasmak istemeyecekmisiz gibi geliyor

O bende de 1 haftadır var çok garip rüyalar görüyorum ya doğuruyorum ya da emziriyorum bi kaç gün once resmen rüyamda doğum sancısı falan çektim bilinçaltımız bize oyunlar oynuyor

Bende yaz insanıyım ki çok sıcaklara da alışığım normalde ama bu yaz beni bunalttiysa cidden hamilelik yaza denk gelmemeli

Buna bakacağım canım güzel görünüyor. Bende şimdilik bi tane triko var. Alt kısmı penye. İçini de az bi elyafla doldurmuşlar. Aralık Ocak gibi belki bu tarz kullanırım

ilk 1 yil yorgan kullanilmiyor. 1 yasindan sonrada uzerini aciyor diye uykum tulumu kullanılıyor. O yuzden acelesi yok.

1 yil kullanilmiyor canim.

Ben polar almistim kizimda. Nevresim gecirip kullandim. Şimdi de ayni sekilde kullanacagim.
Poları kestirdin mi kumaşçılardan yoksa bulup mu aldık canım?

Kendimle gurur duyacak bişey buldum. Ben aldığım her şeyin etiketini eve gelince kesip koydum
Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Bize pamuklu kalın bi battaniye hediye geldi. Onun dışında bir sürü daha ince battaniyeler aldım evimiz çok sıcak çünkü.
Ama etiketleri halletmek asıl mesele bebek kıyafetlerindeki bence:/ çarşaf çarşaf etiket basıyorlar resmen yaaa bazı ürünlerde..
Ben aldığım her şeyin etiketini eve gelince kesip koydum.
İnstagramda instamom olan bloggerlarından biri hepsini önce yıkayıp ütülemiş giyeceği zaman etiketi kesecekmiş. Saatlerce etiket kestiğim günü hatırlayınca mantıklı geldi bana da
Henüz kıyafetlerini yıkamadım cantalarimizi hazirlamadim ama melegimin kıyafetlerini alınca kesip koydum hepsini keşke parça parça da olsa onları yikasaydim böyle hergun ertelemek zorunda kalmazdim

Ben etiketleri önceden kessem kesin 0-3 ay hangisi 3-6 ay hangisi herşeyi birbirine karıştırırdım. Zaten kışın tam olarak neyin içine ne giydirilecek epet bir anlamaya çalıştım

Hesap edebilsem yaza denk getirmezdm vallahi o derece bunaldim bende sıcaktan eylül serin geçer insallah.. Yagmur yaginca öyle mutlu oluyorum ki
Yaz ayları bizim açımızdan zor oldu ama bebislerin doğum zamanı çok güzel benm ilk oğlumda Eylül doğumlu buda Eylül sonu bekliyoruz bakalım. Bu sıcaklarda bebiş dogsa sıcaktan isilik olurdu kesin

1 ayin var al bence ne olur ne olmaz.

Al kız alllll mutlaka insanlık hali nolur nolmaz. Birde yakın nerde hastane var gece kadın doğum uzmanı varmı arayıp öğren cnm

Al kız alllll mutlaka insanlık hali nolur nolmaz. Birde yakın nerde hastane var gece kadın doğum uzmanı varmı arayıp öğren cnm
Antalyanin kas ilcesine gidiyoruz orda sadece devlet hast varmis ona baktm da. Antalyada ozel hastaneler orasida 1.5 saatlik mesafede. Ben en iyisi valizimi alayim ne olur ne olmaz hatta pusetide aliyim mi?

İnan çok kızdım ne biçim düşüncesizlik bencede koy mesafeni çok ayıp etmiş

ah ah bitirsek su hazırlıkları. sizler çantaları hazırladinizmi kıyafetler faln yıkandmi kizlar??

Çok şükür bugün kafamdaki dahil hrsey bitti kıyafetler vs yıkandı sadece beşik içi uyku setini Eylül 15 gibi yoklarım diyorum çünkü toz oluyor ister istemez onun dışında herseyimiz hazır

Maalesef tekrar para öde diye yapıyorlar böyle seyler benimde zamanıyla basıma gelmişti para ödemek neyse de sınava girmeye çok vaktin de kalmamış neden bırakırsın be adam demi

Valla oğlum da da Ekim 28 Doğum yapmıştım tüm yazı cekmiştim bunda da sanırım ben bu hesap kitap işini yapamıyorum

Eki Görüntüle 2301616
Bu battaniye ve uyku arkadaşını da ben ördüm kızlar. Arkası yumuşak olsun diye müslin kumaş geçirttirdim. Diğeriyle bunu dönüşümlü örterim uyurken.

Ayy çok hoşlar güle güle kullansın kuzucuk

Bence al cnm bide yola gidince kasılman falan olur belki korkarsın yanında olması güven verir. Doğurmadan sağlıcakla dönün insallah

Kızlar Cuma dan beri coştum dalgalanıyorum valla. Cuma akşam işten eve gelip 1 kasa domatesden melemen yaptım gece 1 de yatıp sabah yine ise gittim Cumartesi işten 6 da gelip 10 kg kadar kırmızı biber közle soy doğra poşetle buzluga kaldır. 2 kg fasulye pişir memleketten sebze gelmişti onları bozulmasın diye pişirdim 1 kg patlıcan 1 kg kabak yemeği 1 kg kadar bamya ayıkla pişir Mısır gelmişti onu haşla fazlasını da yıkayıp ayıklayıp buzluga attım gece 2 de yattım. Bugünde kalk kahvaltı vs sonra oğlum kek istedi ona havuçlu tarçınlı kek yaptım sonra hastane icin kurabiye yapacaktım onu da yapayım dedim sonra oğlum görünce bide kurabiye istedi ona da ayrı kurabiye yaptım. Bide buzluga yapıp attım Doğum sonrasına kalsın diye derken işim 9 buçukta bitti bacaklarımı kollarımı temizledim duş aldım çıktım eşim su Doğum sonrası masayı nasıl ayarlıcaz bi bakalım anlat bana dedi bide ona prova yaptık su an klima önünde yatıyorum ama perişanım ve yarın sabah iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…