Buda masamızın provası ve detayları
Masanın arkasına cikolatadaki ile aynı olacak bi afiş asılacak birde masanın iki yanına balon standı olacak pembe Yeşil balonlar
O bende de 1 haftadır var çok garip rüyalar görüyorum ya doğuruyorum ya da emziriyorum bi kaç gün once resmen rüyamda doğum sancısı falan çektim bilinçaltımız bize oyunlar oynuyor
Buda masamızın provası ve detayları
Masanın arkasına cikolatadaki ile aynı olacak bi afiş asılacak birde masanın iki yanına balon standı olacak pembe Yeşil balonlar
merhabalar.bir sorum olacak. önceki bebeklerinde yıkanabilir bez kullanan oldu mu ?babyneo diye bir ürün gördüm bambudan yapılma doğal yıkanabilir bez. acaba kullanışlı mıdır
yalniz olmamak sevindirici son aya kalmasında bundan sonra hallolsa çok iyi olur bebek hazırlıkları icin hep soyle düşündüm Allah korusun erken dogum olsa kuveze gireceği icin 34 haftadan once hazırlamak cok mantıklı gelmiyor. ama şuanda bi sanci faln başlasa en azindan bi kac pijama ve ic çamaşırları olan bi çanta olmali insanin eli altında kendimiz icin gec kalmayalım
merhabalar.bir sorum olacak. önceki bebeklerinde yıkanabilir bez kullanan oldu mu ?babyneo diye bir ürün gördüm bambudan yapılma doğal yıkanabilir bez. acaba kullanışlı mıdır
Bir deneyimim yok acikcasi ilk cocugum. Ama bunu yapabilmek isterdim gercekten. Yapamayacagimi dusundugumden en dogal olduguna inandigim bezi kullanacagim mecbur. Bu arada benim de bildigim bir marka var pamucco diye ona da bakabilirsin. Yikanabilir pedleri de vardi.
Eki Görüntüle 2301616
Bu battaniye ve uyku arkadaşını da ben ördüm kızlar. Arkası yumuşak olsun diye müslin kumaş geçirttirdim. Diğeriyle bunu dönüşümlü örterim uyurken.
eline saglik cok guzel olmus . kullanışlı olur bence bu battaniye bn kizima tunus isi yapmıştım kalin oldu az cok fazla kullanmadı dışarı çıkarken arabada ana kucağında faln kullanmıştı . bu kez yapmadm örgü kanifce mi desem etamin battaniye mi desem ondan yapıyor ablam . kislik da aldm . kizin örgü olanda var sarıydı zaten buda kullansin tabi kizim izin verirse
yalniz olmamak sevindirici son aya kalmasında bundan sonra hallolsa çok iyi olur bebek hazırlıkları icin hep soyle düşündüm Allah korusun erken dogum olsa kuveze gireceği icin 34 haftadan once hazırlamak cok mantıklı gelmiyor. ama şuanda bi sanci faln başlasa en azindan bi kac pijama ve ic çamaşırları olan bi çanta olmali insanin eli altında kendimiz icin gec kalmayalım
Ben hiç anlayış, ince düşünce beklemiyorum insanlardan..bayramda annemlerin yanındaydım, ablamlar o kadar nazladılar ki beni, en ufak işin bile ucundan tutturmadılar, kendimi bi acayip hissettim..kv yanında köle izaura muamelesi görüyormuşum, haberim yokmuş ben diyorum onlara hadi gidin de dinleneyim artık diye, yoksa bu gelin oturamıyor, duramıyor, gece uykusu da yok..biz gidelim, torunla ilgilenelim az dinlensin düşüncesi yok yani
Kizlar acil bi sorum olcak. Suan 33+4 um esim gorevden bugun geldi. Pat diye plan yaptık tatile gidiyoruz 1 saatten yola ckcaz. Antalya ya gidiyoruz. Sizce dogum valizimi yanima alim mi her ihtimale karsi? Kayinvalidem oralarda dogurma dedi aklima kurt dustu.
Yok ben et yiyemiyorum ya, bugün biraz zorla da olsa yine köfte yedm midem ağzımda yine
bi doğsun bir süre etten uzak beslenme yapacağım.
Et yiyince midem onu sindiremiyor gibi ağır geliyor hele o kokusu
Bende kendi koftemden baska köfte yiyemem normaldede.. Aşırı baharat koyuyorlar.. Disarda cafelerde de kaynanam filan da.. Midem deliniyor resmen.. Ben o kadar az koyuyorum ki baharatini.. Midemi rahatsz ederse anca kizartma oldugundndr yani
Bende kendi koftemden baska köfte yiyemem normaldede.. Aşırı baharat koyuyorlar.. Disarda cafelerde de kaynanam filan da.. Midem deliniyor resmen.. Ben o kadar az koyuyorum ki baharatini.. Midemi rahatsz ederse anca kizartma oldugundndr yani
Ben etiketleri önceden kessem kesin 0-3 ay hangisi 3-6 ay hangisi herşeyi birbirine karıştırırdım. Zaten kışın tam olarak neyin içine ne giydirilecek epet bir anlamaya çalıştım