2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben ayırdım kıyafetleri de en sonda yapılacak işi en başta yaptım ama henüz yikanmadi

Ya ben yıkadım ütüledim 2 hafta önce ama doğuma kadar hatta doğum sonrası kadar tozlanır m acaba diyorum dolap içlerine yerleştirdim katlayıp tek tek ayırdım kısa uzun kol vs ama yeniden yıkama fikri de aklıma gelmiyor değil evde durup durup kendime iş arıyorum

Buda masamızın provası ve detayları
Masanın arkasına cikolatadaki ile aynı olacak bi afiş asılacak birde masanın iki yanına balon standı olacak pembe Yeşil balonlar

Nasıl olmuş sizce?
Çok güzel olmuş canım ben çok beğendim hediyelikleri nerde yaptırdın biri lavanta kesesi sanırım ama diğerini anlayamadım da güzel görünüyor

34 35 haftalarda sancı olurmuş hafif hafif regl ağrısı giib bazen kasılma gibi, bunları yaşayan var m? Bende henüz hiç bir şey yok.
30 haftamdayım ama bnde oluyor yalanci sancilar oluyor bunlar genelde dogumdan bir ay once başlarmış dogum yaklaştıkça sıkışırmış . kızımdada vardi bu haftalarda ama enfeksiyondan di o antibiyotik kullanmıştım gecmisti . sonra 35. haftada tekrar başlamıştı nstde de çıkardı şiddetsiz ama duzenli sancilar ama harbiden 1 ay sonra 39.haftada doğmuştu. tabi her bünye bir degil bn kızımdada cok çekmiştim bu yani bu kasilmalardan

Canım bence kaldıysam vardır bi hayır emin ol diğer sınava acayip özgüvenli gireceksin ben ilkinde geçtim sonra ehliyet hop çantada kaldı keşke dedim kalsaydim

Abooooov

34 35 haftalarda sancı olurmuş hafif hafif regl ağrısı giib bazen kasılma gibi, bunları yaşayan var m? Bende henüz hiç bir şey yok.

Bende oluyor canım. Belki 2 haftadır var. Adet sancısı gibi aynı. Bi süre sonra geçiyor. Kişiden kişiye değişiyor olabilir ama

bence yanınızda kesinlikle götürün.

İşte on kaplan gücünde bir anne. Helal olsun valla ne diyeyim . Ağız tadıyla yiyin
Ben de hafif kasılmalar vardı Dr magnezyumu değiştirdi şimdi rahatım ama oturup kalkarken ve bazen de assa doğru baskı yapıyo şekilden şekile giriyorum hareket etsin pozisyon değiştirsin de rahatlayayim diye

Ben yorulunca kasiklarimda acayip bi ağrı oluyor.. Bir de geceleri.. Ama adet ağrısı pek yasamadgm için bu ağrı zor geliyor bana.. Kasilma sanrm bi kere yaşadım.. Gebe okulundaki ebenin tarifine uyan bi kasilmaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…