2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktor ne dedi peki bu duruma erken doğum için endişelenirimm ben hemen

Valla her gece acaba bu gece doğurur muyum diye yatıyorum sabah çok şükür diye kalkıyorum. Doktor erken Doğum riski var demişti ama henüz hiç bir şekilde yaşantımı değiştiremedim. Bebek 2 haftaya yakın öndeydi belki onun da sebebi ile oluyordur. 33+2 tim ama 35 hafta gibi değerlendiriyor

Bende yikayip utuledim dolapta carsafa sardim toz olmasinlar diye

Çok güzel olmuş canım ben çok beğendim hediyelikleri nerde yaptırdın biri lavanta kesesi sanırım ama diğerini anlayamadım da güzel görünüyor

Abajur şeklinde mumluk cnm. Evet diğeri de lavanta kesesi. İnstagramda bir Pera gift diye bir sayfada yaptırdım abajurları keseleri çok beğenmedim bidaha elden geçtim o sebeple onun adını boşver soda şişesinden cicekler filli kurabiyeler ve hacışerif çikolatalar :))

Abovv valla yorgunluktan uyuyamıyorum

Bu kendi birebir hazirladgnz masa mi? Yoksa bu sekilde hazirlancak mi?

Biz hazırladık biraz önce eşimle demo :))

İşte on kaplan gücünde bir anne. Helal olsun valla ne diyeyim . Ağız tadıyla yiyin

Hahaha :)) sanırım bugünden sonra daha da böyle yormucam kendimi gerçekten hiç acınıyormuşum gibi geliyor kendime

Vallahi şa ha ne!! Beğendim gerçekten

ikinci benm de . valla açık konuşmak gerekirse ilki kadar heyecan telaş yok daha sakinim belkide kizim kucuk olduğundan bi heves heyecan yapmaya vaktim kalmiyo . cunku daha 23 aylik

Benim ilkinde de çok heyecan heves yapacak durumum olmamıştı çeşitli sıkıntılardan dolayı. Ama içten içe heyecanım var tabii evet kızınız küçükmüş onla ilgilenmekten vakitte kalmiyodur sizin ilk normal mi sezeryan mı

aynen oyle kalmiyo :) ilki normaldi buda nasil olursa artik suan makat geliş zaten dönmezse sezaryen mecbur dönersede azıcık korku var ilkte yoktu mesela basa ne geleceğini bilmiyorsun sonucta sancılar akla gelince icin bi hos oluyor

Hepsi güzel olmuş. Sağlıkla gelsin. Cikolata icin erken degil mi ben doguma 1 hafta kala alayim diyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Ilkinde ne olacağını bilmediğimden korkum vardı ama böyle değildi. Şimdi başıma ne geleceğini biliyorum ve korkuyorum

Vallahi şa ha ne!! Beğendim gerçekten

Teşekkür ederim canım. oğlumda hiç hevesli değildim merakım da yoktu ama bunda baya hazırlandım ne bileyim yeni gelin gibi davranıyorum

Hepsi güzel olmuş. Sağlıkla gelsin. Cikolata icin erken degil mi ben doguma 1 hafta kala alayim diyorum.

Teşekkür ederim amin cümlemizin insallah
Çikolata icin 6 ay diyordu ömrüne bide 29 haftada doktor erken Doğum olabilir diyince 32 haftaya kadar bekleyip sonra sipariş verdim. İnsallah birsey olmaz

Kesinlikle katılıyorum. Ilkinde ne olacağını bilmediğimden korkum vardı ama böyle değildi. Şimdi başıma ne geleceğini biliyorum ve korkuyorum
umarim guzel dogumlarimiz olur hepimizin de en kolayından:) yani aslında çok kötü bi ani degildi bnm icin ama sanci süresi cok uzundu 36 saat hastanede ac susuz doğmasını bekledim o süreç cok yıprattı bni. aktif sanci vardi ama siddetlenmiyordu ve açılmayı ilerletmiyordu. dogumhanenin klimalarinin bozulası tutmus soguktan dogumum durmus meger cahillik ne bileyim usumekten dogum duracagini bileydim battaniye sarardım kendime bide erken gitmisim suyun gelince gel dediler suyum geldi gittim hemen ama suyu devamı gelmedi keske evde bekleseymişim.

Ilkinde cok rahat gittim doguma. Bundan korkularım var ama kizimdan dolayi. Doğuma giderken arkamda bırakacağım bana muhtaç bir bebegim var.

Mumluk muu bayıldımm resmen çok orjinal olmuş canım çok beğendim ben daha hiçbirşeyini hazırlamadım gurbete gelin geldim burada daha çok kayınvalidemin tanıdıkları var benim kimsem burada değil onlar da hastaneye gelirlermi bilmiyorum ama açıkçası en azından hediyelikler için kayınvalidemin sormasını bekliyorum ama ondan da tık yok herşeyi kafana göre alma benimde fikrimi sor dedim diye triplerde şuan çöp bile almıyor öyle olunca masraflı birşey yaptırmak içimden gelmiyor bunların maliyeti de fazladır diye tahmin ediyorum yada bunlar gibi orjinal farklı şeyler az sayıda sadece kendi çevreme dağıtmalık yaptırırım belki çünkü sanki o hamileymiş gibi bu triplerin üstüne bütün masrafı kendimiz ve benim ailem çekerken onun eşi dostu akrabası için masraf yapmak saçma geliyor ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum

Benim için zor bi gündü.. sancim olmadığı icin suni sancı verildi 24 saat çektim bende ciddi anlamda zorlandım. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım. Ama alana kadar 9 doğurdum

Benim için zor bi gündü.. sancim olmadığı icin suni sancı verildi 24 saat çektim bende ciddi anlamda zorlandım. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım. Ama alana kadar 9 doğurdum
suni sanci kendi sancindan zor oluyor demi sonucta dışardan alınan bisi . .kac yasinda cocugunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…