34tl ye aldim. Sen ne kadara aldin.Ne kadar olmuşdaha geçen aldım yaa.. Yine kaziklandm iyi mi
Mumluk muu bayıldımm resmen çok orjinal olmuş canım çok beğendim ben daha hiçbirşeyini hazırlamadım gurbete gelin geldim burada daha çok kayınvalidemin tanıdıkları var benim kimsem burada değil onlar da hastaneye gelirlermi bilmiyorum ama açıkçası en azından hediyelikler için kayınvalidemin sormasını bekliyorum ama ondan da tık yok herşeyi kafana göre alma benimde fikrimi sor dedim diye triplerde şuan çöp bile almıyor öyle olunca masraflı birşey yaptırmak içimden gelmiyor bunların maliyeti de fazladır diye tahmin ediyorum yada bunlar gibi orjinal farklı şeyler az sayıda sadece kendi çevreme dağıtmalık yaptırırım belki çünkü sanki o hamileymiş gibi bu triplerin üstüne bütün masrafı kendimiz ve benim ailem çekerken onun eşi dostu akrabası için masraf yapmak saçma geliyor ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum
34tl ye aldim. Sen ne kadara aldin.
Benim aldigim 250ml.54tü sanrmyenidogandan almadm ama.. Diğer 500ml olandan
Eki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Çok güzel olmuş bayıldım rabbim sağlıkla kucaginiza alıp kullanmayı nasip etsinBuda masamızın provası ve detayları
Masanın arkasına cikolatadaki ile aynı olacak bi afiş asılacak birde masanın iki yanına balon standı olacak pembe Yeşil balonlar
Nasıl olmuş sizce?
Benim 30'unda calisabilir raporum bitiyor; ikiz oldugu icin 35+0'dan sonra calisamiyorum zaten... Sonra da zaten az kaldi bebeklerimle kavusacagiz...Bugün 32 raporumu aldım, izin başlangıç tarihi 28 eylük gözüküyor, sıcaklardan o kadar bunalmış durumdayım ki o kadar dayanbilir miyim kestiremiyorum, belki 13ünde falan bozdururum iş yeriyle hep o şekil konuştum dayanabildiğim kadar diye. Siz ne kadar daha?
Ben aldım canim nevresim diktirdim geçirip kullanmayı düşünüyorumEki Görüntüle 2301586
Şu şekilde kalin battaniye alacakmisiniz
Valla çok yerde okudum su bile icirmeyen yerler varmış ebeye sordum kesinlikle yemeniz lazım asla aç olmaz dedi hatta özellikle sancı çekerken enerjiye ihtiyacınız olacak o yüzden sindiriminizi zorlamayacak ama size enerji verecek şeyler yemelisiniz meyve olur falan dedi evde muhallebi yapıp getirebilirsiniz falan dedi .umarim guzel dogumlarimiz olur hepimizin de en kolayından:) yani aslında çok kötü bi ani degildi bnm icin ama sanci süresi cok uzundu 36 saat hastanede ac susuz doğmasını bekledim o süreç cok yıprattı bni. aktif sanci vardi ama siddetlenmiyordu ve açılmayı ilerletmiyordu. dogumhanenin klimalarinin bozulası tutmus soguktan dogumum durmus meger cahillik ne bileyim usumekten dogum duracagini bileydim battaniye sarardım kendimebide erken gitmisim suyun gelince gel dediler suyum geldi gittim hemen ama suyu devamı gelmedi keske evde bekleseymişim.
Gebelik eğitiminde öğrendiğimiz kadarıyla sancıları oksitosin hormonu yapıyor vücudumuz oksitosin salgilarken aynı anda doğal ağrı kesici olan endorfin hormonunu salgılıyo. O yüzden sakın kalabilirsek sancı dalgalarını daha rahat karsilayabiliriz. Ancak korku ,stres vs vs oksitosin hormonunu kesiyo o zaman sancılar kesiliyo o noktada bizlere oksitosin hormonu veriliyor bu da suni sancı. Suni sancida vücudumuz oksitosin salgilamadigi için daha fazla ağrı sancı hissediyoruz.suni sanci kendi sancindan zor oluyor demi sonucta dışardan alınan bisi . .kac yasinda cocugunuz
Aynen canım heves varsa yapmak lazım ben kararsızım ucuz yollu kokulu taşlardan falan yaptırırım diye düşündüm birde klasik çikolatalardan onun dışında maliyetli şeyleri az sayıda yaptırıp bütçemin okadarına yettiğini onlarıda kendi arkadaşlarıma falan vereceğimi açıkça söylerim olmazsa hem belki biraz utanır sormadığı için de. çok istiyorsa parasını verir biraz daha yaptırırız gerekirse ama ben her türlü hevesimi almış olurum o şekilde deValla bakma kayınvalide kayınpeder hevesin varsa yap yoksa boşuna girme masrafa baya külfetli oluyor. Bende ne bileyim bunda iyice hevese geldim sondur diye düşünüyorum herhalde o sebeple. 2 çocuk bile düşünmüyordum tek yetiyordu sonra 2. Olunca bol şatafatlı oldu
Bu benim de en büyük derdim şimdiden:/ benim doğum yapmak istediğim yerde sezeryan sonrası 4/5 gün tutuyorlarmış bir de hastanede. İnşallah hayırlısıyla kolay normal doğum olur da yavrularımızdan çok uzak kalmayız.Ilkinde cok rahat gittim doguma. Bundan korkularım var ama kizimdan dolayi. Doğuma giderken arkamda bırakacağım bana muhtaç bir bebegim var.
Çok güzel olmus emeginize saglikiyi gunlerde kullanmak dilegiyleBuda masamızın provası ve detayları
Masanın arkasına cikolatadaki ile aynı olacak bi afiş asılacak birde masanın iki yanına balon standı olacak pembe Yeşil balonlar
Nasıl olmuş sizce?
Ayy demeyin oyle ne gelecek basimizaKesinlikle katılıyorum. Ilkinde ne olacağını bilmediğimden korkum vardı ama böyle değildi. Şimdi başıma ne geleceğini biliyorum ve korkuyorum
Çok güzel olmuş bayıldım rabbim sağlıkla kucaginiza alıp kullanmayı nasip etsin
Benim 30'unda calisabilir raporum bitiyor; ikiz oldugu icin 35+0'dan sonra calisamiyorum zaten... Sonra da zaten az kaldi bebeklerimle kavusacagiz...
Aynen canım heves varsa yapmak lazım ben kararsızım ucuz yollu kokulu taşlardan falan yaptırırım diye düşündüm birde klasik çikolatalardan onun dışında maliyetli şeyleri az sayıda yaptırıp bütçemin okadarına yettiğini onlarıda kendi arkadaşlarıma falan vereceğimi açıkça söylerim olmazsa hem belki biraz utanır sormadığı için de. çok istiyorsa parasını verir biraz daha yaptırırız gerekirse ama ben her türlü hevesimi almış olurum o şekilde de
Çok güzel olmus emeginize saglikiyi gunlerde kullanmak dilegiyle
Evet yaa onu ben de düşünüyorumBen etiketleri önceden kessem kesin 0-3 ay hangisi 3-6 ay hangisi herşeyi birbirine karıştırırdım.Zaten kışın tam olarak neyin içine ne giydirilecek epet bir anlamaya çalıştım
Ne diyeyim ki iki kuruş için bunu yapıyorlarsa Allaha havale ediyorum. 2 cm düzeltmeme rağmen yine olmadı diyip bozdurdu bana yazık gercektenCanım yaa üzüldüm, bazen insanlar çok anlayışsız oluyorlar. Zaten hamilesin, insan daha gergin oluyor. Bir de güya daha yardımcı olacaklarmış. Sanki her zaman her yerde kendileri çok düzgün park yapıyorlar. Hayır çok kötü olsa sen de haketmedim dersin ama 2 cm diyorsun. Takma kafana yaa canım nasip değilmiş sıkma canını. Alırsın en kısa zamanda inşallah
Hiç sorma kızın biri ilk bindiğin de bir kere arabayı tekletti diye hemen indiler arabadan hiç anlayış yok gerçekten bunlardaBnde sinir oldum şu anhamile olmasan bile 2 cmden gecirilmez mi insan ya.. Yuh
Sözde onların şefi bile konuştu kız hamile doğuma çok az var geçirmeye çalışın diye ama sağolsun bırakmak için elinden geleni yaptıİnan çok kızdım ne biçim düşüncesizlik bencede koy mesafeni çok ayıp etmiş
Çok şükür bugün kafamdaki dahil hrsey bitti kıyafetler vs yıkandı sadece beşik içi uyku setini Eylül 15 gibi yoklarım diyorum çünkü toz oluyor ister istemez onun dışında herseyimiz hazır
Maalesef tekrar para öde diye yapıyorlar böyle seyler benimde zamanıyla basıma gelmişti para ödemek neyse de sınava girmeye çok vaktin de kalmamış neden bırakırsın be adam demi
Valla oğlum da da Ekim 28 Doğum yapmıştım tüm yazı cekmiştim bunda da sanırım ben bu hesap kitap işini yapamıyorum
Ayy çok hoşlar güle güle kullansın kuzucuk
Bence al cnm bide yola gidince kasılman falan olur belki korkarsın yanında olması güven verir. Doğurmadan sağlıcakla dönün insallah
Bende kesin unuturumEvet yaa onu ben de düşünüyorumHepsini kesersem bedenini, ayını nasıl hatırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?