2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Valla bakma kayınvalide kayınpeder hevesin varsa yap yoksa boşuna girme masrafa baya külfetli oluyor. Bende ne bileyim bunda iyice hevese geldim sondur diye düşünüyorum herhalde o sebeple. 2 çocuk bile düşünmüyordum tek yetiyordu sonra 2. Olunca bol şatafatlı oldu

Benim 30'unda calisabilir raporum bitiyor; ikiz oldugu icin 35+0'dan sonra calisamiyorum zaten... Sonra da zaten az kaldi bebeklerimle kavusacagiz...

Valla çok yerde okudum su bile icirmeyen yerler varmış ebeye sordum kesinlikle yemeniz lazım asla aç olmaz dedi hatta özellikle sancı çekerken enerjiye ihtiyacınız olacak o yüzden sindiriminizi zorlamayacak ama size enerji verecek şeyler yemelisiniz meyve olur falan dedi evde muhallebi yapıp getirebilirsiniz falan dedi .
Ayrıca sancılarınız ne durumda olursa olsun şu geldi mi kesinlikle hastaneye gelmelisinjz dedi . Çünkü suyun rengi bile bebeğin durumuyla ilgili çok bilgi veriyo. İnşallah bu dogumunuz çok kolay olur .
suni sanci kendi sancindan zor oluyor demi sonucta dışardan alınan bisi . .kac yasinda cocugunuz
Gebelik eğitiminde öğrendiğimiz kadarıyla sancıları oksitosin hormonu yapıyor vücudumuz oksitosin salgilarken aynı anda doğal ağrı kesici olan endorfin hormonunu salgılıyo. O yüzden sakın kalabilirsek sancı dalgalarını daha rahat karsilayabiliriz. Ancak korku ,stres vs vs oksitosin hormonunu kesiyo o zaman sancılar kesiliyo o noktada bizlere oksitosin hormonu veriliyor bu da suni sancı. Suni sancida vücudumuz oksitosin salgilamadigi için daha fazla ağrı sancı hissediyoruz.
Stres yok oksitosin var

Aynen canım heves varsa yapmak lazım ben kararsızım ucuz yollu kokulu taşlardan falan yaptırırım diye düşündüm birde klasik çikolatalardan onun dışında maliyetli şeyleri az sayıda yaptırıp bütçemin okadarına yettiğini onlarıda kendi arkadaşlarıma falan vereceğimi açıkça söylerim olmazsa hem belki biraz utanır sormadığı için de. çok istiyorsa parasını verir biraz daha yaptırırız gerekirse ama ben her türlü hevesimi almış olurum o şekilde de

Ilkinde cok rahat gittim doguma. Bundan korkularım var ama kizimdan dolayi. Doğuma giderken arkamda bırakacağım bana muhtaç bir bebegim var.
Bu benim de en büyük derdim şimdiden:/ benim doğum yapmak istediğim yerde sezeryan sonrası 4/5 gün tutuyorlarmış bir de hastanede. İnşallah hayırlısıyla kolay normal doğum olur da yavrularımızdan çok uzak kalmayız.

Çok güzel olmuş bayıldım rabbim sağlıkla kucaginiza alıp kullanmayı nasip etsin

Amin hepimiz saglıkla alalım kucağımıza kuzularımızı

Benim 30'unda calisabilir raporum bitiyor; ikiz oldugu icin 35+0'dan sonra calisamiyorum zaten... Sonra da zaten az kaldi bebeklerimle kavusacagiz...

Maşallah cnm çok şükür bugünlere gelmiş olmamız beni çok mutlu ediyor. Ben tek gebelikte gün sayıyorum seni tebrik ediyorum

Aynen belki sen yaparken o da heves eder destek olur ortaya at bakalım belki de bilmiyordur bu şekilde seyler

Çok güzel olmus emeginize saglikiyi gunlerde kullanmak dilegiyle

Teşekkür ederim

Ben etiketleri önceden kessem kesin 0-3 ay hangisi 3-6 ay hangisi herşeyi birbirine karıştırırdım. Zaten kışın tam olarak neyin içine ne giydirilecek epet bir anlamaya çalıştım
Evet yaa onu ben de düşünüyorum Hepsini kesersem bedenini, ayını nasıl hatırlayayım

Ne diyeyim ki iki kuruş için bunu yapıyorlarsa Allaha havale ediyorum. 2 cm düzeltmeme rağmen yine olmadı diyip bozdurdu bana yazık gercekten

Sözde onların şefi bile konuştu kız hamile doğuma çok az var geçirmeye çalışın diye ama sağolsun bırakmak için elinden geleni yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…