2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bebek baş aşağı dönmüş yüksek ihtimal. Çünkü bende aynı senin gibiydim. Geçen gün kontrolde döndüğünü söyledi doktor.

Canım bebek baş aşağı dönmüş yüksek ihtimal. Çünkü bende aynı senin gibiydim. Geçen gün kontrolde döndüğünü söyledi doktor.
Dönmüş olması güzel ama arada yalancı sancılarda oluyor acaba erken bi doğum falan olur mu ki o beni korkutmuyor değil rabbim hepimize zamanlı doğum versin

Duymak istedigim mesajdi sanirim hepsinden alasim var pek kullanisli olmaz simdiden diyince eliyecektim bende alayim hepsini bulunsun zaten kayinvalidem alacak illaki bi yerde lazim olur

bu kezde normal doğum nasp olursa bnde ayni seyi düşünüyorum. hastane eve 5 dk mesafede trafik olma ihtimali de yok . evde rahat rahat gecirmek istiyorm o sureyi. suan makat geliş pozisyonunda bebis bebekler son pozisyonu genelde 35. 36.haftada aliyormus . ama bi doktor ablama 30. yada 32. haftadan sonra dönme ihtimali cok düşük demisti . onun bebegi döndü tabi 32 yda 33 de bakalm bizimki donecekmi

Gecen hafta 33 haftada dr gittigimde kafasi asagida dedi ama cok erken 36. Haftada belli olur dedi sizce donermi ki

Insallah koekmayizda agrimizi evde cekeriz son dakikada gideriz hemen doguverir. Ama kesin bana agri hirse korkar giderim birsey olursa diye

kizlar korkuttuysak k.bakmayin. Hakkınızı helal edin pisman oldum yazdigima suan.. her dogum kendine özeldir kimisi bir avazda doguruveriyor bazende talihsizlikler gelebiliyor basa ama doğum hikayesi dinlememek cok iyi olur etkileniyor insan ister istemez .

Derimiz cok inceldi hassaslasti kiyafetin dar veya yakacak naylon gibi birseyse oda yapmis olabilir kirmizilim varmi yuzeyde

Gecen hafta 33 haftada dr gittigimde kafasi asagida dedi ama cok erken 36. Haftada belli olur dedi sizce donermi ki
Bilmiyorum ki bas aşağı olup bu haftalardan sonra geri dönen duymadım ama . Erken derken internettede 30.hafta icin bebek artik dogum pozisyonuna gecmis olmalıdır yaziyor . yerleri daralıyor bu haftalarda hatta hareketler bile azalır yakında.

Ay benim enerjim kalmıyor ki gündüz sıcak yoruyor ve akşamları sırt ağrım başlıyor.. Sanki her gün evi kaldırıp temizlik yapıyor gibi bitiyorum akşamları şu 5 gündür
Mobilyası geldi kızımın havalandırma işlemi bitince yıkayıp yerleştiricem inşallah yağmurlara denk gelir

Insallah koekmayizda agrimizi evde cekeriz son dakikada gideriz hemen doguverir. Ama kesin bana agri hirse korkar giderim birsey olursa diye
Zaten hep korkularimizdan :) ama olsun ya hastanede beklersin kendini nerde güvende hissediyorsan orda olmalısın:)

benimde o sekilde kafasi asagida olabilir kasik bolgende hissettigin elleri yan tarafda cok hareket geliyorsa ayaklari yumruk gibi cikan yer poposu yada sirti benimde bu sekilde dr kafasi asagida dedi sanirim seninkide donmus☺

evet :) gecen hafta salı günü gittim 29+5di boy 38 cm kilo 1380 gbi bisidi bana az geldi kilosu ama doktor hersey yolunda dedi
Maşallah olsun herşey yolunda dediyse takma kafana canım..
Bende pazartesi gittim 29+4dü 1700 dedi ben hayır olamaz bi daha ölçün çok şişko dedimn bi daha ölçtü hadi olsa olsa 1600 dedi göbeğimiz 2 hafta önde kaç aydır göbekli olacak Bende minnak bebek severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…