2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kafa normal göbek önde bizim
Bakalım ne gösterecek daha 9 haftamız var.. ❤
evet ya sen kilo aldin mi peki ? ben kilo da almadm ya 46 kiloydum gebelik öncesi suan 51 beslenemiyorum galiba. aslinda 17.haftaya kadr bulanti cektigimden 43 kiloya düşmüştüm ondan sanirm

geçmiş olsun. umarim sancıları durdurabilirler . arkadaşların da dediği gbi kritik haftalar geride kaldı ciğer geliştirici de yapmışlar geriye dua etmek kalıyor . Sağ saglim kavuşun insallah

Nasıl bir kasılma bendi anlar mıyım diye merak ediyorum ilk hamileliğim merak içindeyim

Benimde ilk hamileligim bende tam anlayamiyorum herşeyi.. Ama kasık ağrısı hep aksam oluyor bende onu anladim.. Nadir gunduzleri hissediyorum.. Kasılma ebenin tarif ettiği şekilde sağdan ve soldan gelip ortada bir agri benzeri bisey yapio sanrm.. Karın taş gibi oluyormus galiba.. Emin degilim.. Yanlisda hatirliyor olabilirim

Kendini hiç kötü hissetme canım, benim de ilk gebeliğim fakat bana en korkunç senaryoyu da anlatsalar inan hiç etkilenmiyorum çünkü biliyorum dediğin gibi her gebelik kendine özel herkesin acı eşiği de aynı değil önemli olan bunun bilincinde olmak insanoğluyuz başımıza herşey gelebilir bunları önceden bilip hazırlıklı olmak daha iyi bence

Haydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler bana devlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar

Gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesirsin ne kadar kalacagin belli mi? Doguma kadar falan mi yoksa?

ne yazık ki hiç bilgim yok canım. umarım sağlıkla kucağına alırsın

Gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesirsin ne kadar kalacagin belli mi? Doguma kadar falan mi yoksa?

Hiç bilmiyorum.. Aslnda cumartesi yapilan tahlillerde degerler dususe gecmisti 3 günde.. Ama tabiki yinede yüksek.. Doktor görünce yatis vercem istemiyorsan kagit imzalaman lazim dedi.. Bebegi de etkiler bu degerler dedi ama ben okudugum kolestazda bebek erken dogum olabiliyo yada kakasini yapiyomus.. Belkide bunlar için tutcaklar bilemiyorum.. Daha doktor gelmedi görmeye beni.. Ayy bide sacma sapan bi doktor servise girisimi yaptı.. Ne gıcık kadindi uyuz oldum.. Ama hemsireler filan iyi allahtan

cok sagolll Bu dogum sürecinde açılma ilerleyişinin durmasını bilhassa anlatıyorum soran olursa ki kendini sıcak tutsun diye

geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım, daha iyi aslında kontrol altına almaları, belli mi kaç gün kalacaksınız?

evet ya sen kilo aldin mi peki ? ben kilo da almadm ya 46 kiloydum gebelik öncesi suan 51 beslenemiyorum galiba. aslinda 17.haftaya kadr bulanti cektigimden 43 kiloya düşmüştüm ondan sanirm
Aldım canımm 56yla başladım 64tüm en son
Ben bulantı yaşamadım çok şükür rahat geçti ve ilk haftalardan beri iştahım çok yerinde gözümü aç açıyorum

Bulantı olduğu içinde vermiş ve geri almışsındır canım

Canım geçmiş olsun niye yatırdılar

1 haftadir sabah uyaninca ac uyaniyorum sadece iştah sıfır

Geçmiş olsun canım, daha iyi aslında kontrol altına almaları, belli mi kaç gün kalacaksınız?

Evet zaten bende rahat hissederim diye kabul ettim.. Tabi hiç aklimda yoktu bugun hastaneye gelirken sadece doktora goruncektim güya valla şimdilik bana gün vermediler.. Bir hafta garanti bence.. Bakalm artık ne olcak bilmiyorum.. Erken doğum olursa gatada yapiyorlarmis.. Yenidogan ünitesi yokmus burada.. Bebegim yine başı taa midemde donmemis.. Kilosu boyu da normal.. Nstyede aldilar normal.. Doktor gelince anliycam artik ne olcani

Canım geçmiş olsun niye yatırdılar

Kolestaz çıkmıştı bende gecen hafta carsamba.. İlaç filan kullaniodum.. Ozel hastane yatis vermedi ama yatis verilcek hastasin demisti.. Aşırı sikayetim olmadgi için vermedi yatis.. Bide devlete goruneyim dedim.. Haydarpasaya geldim.. Doktor gördü tahlilleri.. Direkt yatis dedi.. Bende sabahtan beri islemleri yapiorum.. Yeni odaya çıktım işte.. Yemek yiyom oturuyom öyle

İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım bunu da, Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…