2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tabi ki canım illa normal olsun kanısında değilim ben anne ve bebek için en sağlıklısı hayırlısı ne ise öyle olmalı sezeryan öcü bir olay değil sonuçta
Aynen canım burada arkadaşlarımız anlattı normal doğum olsun diye anne ve bebeklerin yaşadıkları bile bile yapmak doğru değil

İnşallah değerlerin düşmüştür serum ilaç bence kontrol altında olup dinlenir pozisyonda olman bile değerlerini düşürmüştür.

ben ilkte önceden falan kullanmadım doğum oldu ilk gün gecesi acımaya başladı meme ucu sabaha kadar 3-4 kere lansinoh sürdüm emzirmeden temizledim ertesi akşama yara falan kalmamıştı .hatta 10 gr bile yarısından fazlası kalmıştı benden sonra doğum yapacak kuzene yolladım .bunda da doğum sonrası acımasını beklemeden sürerim ama 2-3 hafta öncesi kullanmayı düşünmüyorum yara olmadan yada gerilip çatlayacak gibi değilse kullanmanın bir faydası olmaz ki .

Evet canım baston alacağım kış bebekleri zaten travel ilk dönem kullanılıyor bana göre yaza kadar bastona geçiliyordur diye düşünüyorum ilk zamanlar içinde nasipse pusetle taşırız
Mantıklı canım aslında travel 6 aya kadar sanırım..
Bende uzun ömürlü istiyorum ama karar veremedim hala araştırıyorum

Aynen canım burada arkadaşlarımız anlattı normal doğum olsun diye anne ve bebeklerin yaşadıkları bile bile yapmak doğru değil
Bence de canım sonuçta mecbur kalıp çok yapan var hatta isteyerek yapanda var herkesin kendi tercihi ve cidden hayırlısı sağlıcakla alalım da kucağımıza çokta önemli değil
Mantıklı canım aslında travel 6 aya kadar sanırım..
Bende uzun ömürlü istiyorum ama karar veremedim hala araştırıyorum
İlkbahar bebekleri olsaydı çok mantıklıydı ya da kışın sonlarına doğru falan ama direk sonbahar ve önü kış yaza 6-9 aylık civarı düz yatırsan yatmıyor bana göre pusette pek kullanılmıyor o yüzden baston daha uzun ömürlü diye düşünüyorum ama herkesin kendi tercihi canım ben 2.bir masraf yapmak istemedim direk yatırılabilen kullanışlı bir baston iki işi de görür gibi geliyor

bende senin gibi düşünüyorum zaten ilk 6-7 ay avm dışında pek bahçe bayır dolaşacak hava olmayacak ki avm lerde havasız hastalık yuvası diye çıkmayada korkacağız ..tam yatabilen baston araba banada çok mantıklı geliyor .birde bizimki araba koltuğunun takımı olunca arabadan al bebek arabasına tak çok rahat olacak .

Kuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış
Secde pozisyonunda durunca anne, bebek dogum pozisyonuna daha kolay geciyormus ara ara gunde 3-4 kez yapabilirsiniz. Ben yapiyorm aklma geldikce

En güzelini yapmışsın
Bende puseti istiyorum ama 6aya kadar kullanılır diye acaba diyorum

Aynen canım çok mantıklı bence de kışın pek çıkacağımızı sanmıyorum avm tamamen dediğin gibi mikrop yuvası gidilse gidilse ailelere hava güzel olduğu an belki bir hava almaya çıkarılır o kadar

En güzelini yapmışsın
Bende puseti istiyorum ama 6aya kadar kullanılır diye acaba diyorum
Puseti ayrıca alacağım canım ihtiyaç oluyormuş hastaneden çıkarken muayeneye götürürken arabayla giderken bir yerlere en azından yaza kadar nasipse idare eder sonra arabayla rahatça gezerler

Mochinin biriktirme kabi gibi bisey oldugunu okudum.Yani tam olarak pompamiymis ? Bebek bir gogusten emerken digerinden akanlari topluyormus.Ben tam islevini anlamadim mochinin yabi.
Lavabo pompasi gibi dusun. Sikip havasiz hali ile memeye tutturuyrsun kalip vakumluyor. Sen is yaparken de bebek emzirirkende o memenin sagiyor ve sutu topluyor. Bana da mantikli gelme sebebi bu. Sagim yaparken sabit durmak zorunda degilsin lakin Arastirmalarima gore mochi 60 ml sut topluorsa elektrikli pompa 100 ml sagabiliyor mesela.

inan bilmiyorum nasil bisi yasadm ucunu gec göğsümn tamamı ağrıyordu nefes alamaz olmuşum sonra ucundaki ağrı kaldi yara olup kanadı tamamındaki gecti . hastanede demişler göğsü yok hic ama cocugu emzirdi sütü var doydu bebek faln . annem nazar oldu tamamı ondan ağrıdı oyle diyor bilemicem artk. karnimda dogumdan sonra cabuk toplanmıştı 3 4 saatte rahim normal boyutuna inmişti cunku kasilmalarin devam ettiğinden onuda demişlerdi senmi doğurdun nerenden cikti cocuk diye belkide gerçekten nazarın etkisiydi

Canim tavsiyem puseti takabilecegin bir baston alman eger bastonda karar kildiysan. Cunku pusetler 13 kg a kadar tasinabiliyor surekli elde tasimak zor gelecektir. Arabasina takar surersin. Tabi bir bilgim yok oyle bastonlar var mi diye.

Biz de kraftın tiny diye bi modelini aldık tamamen yatıyor katlandığında da çekçekli valiz gibi oluyor hafif de.. puset ablamdan geldi o yüzden hiç pusetli model bakmadık üç aydan sonra yatırır çıkarız tabi yatmaları severse

Canim tavsiyem puseti takabilecegin bir baston alman eger bastonda karar kildiysan. Cunku pusetler 13 kg a kadar tasinabiliyor surekli elde tasimak zor gelecektir. Arabasina takar surersin. Tabi bir bilgim yok oyle bastonlar var mi diye.
Oto koltuğu olabilecek puset düşünüyorum canım direk arabaya takılır belli bir süreden sonra oradan bastona geçiririm diyorum sanırım öyle baston bulmak çok zor olur beğendiğim bastonun ihtimali vardı herhalde ama pahalıydı chiccoların falan yok kraftlarında mesela görmedim direk baston puset diye geçiyorlar

Ahahah ne yapalım canım o kadar eksik var ki mecburuz bütçeye göre hareket etmeye güle güle kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…