2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Evet zaten o tarz pusetlerin hepsi oto koltugu oluyor. Yani yaza kadar pek gezmem araba disinda diyorsan boylesi de mantikli.

O degilde bizi baya bir sure ev hapsi bekliyor sanki.

Ahahah ne yapalım canım o kadar eksik var ki mecburuz bütçeye göre hareket etmeye güle güle kullanmak nasip olsun

Aynen canim.Su son 1 aydir iyice alisveris hizlaninca, butceye uygun gitmek zorunda kaliyor insan ister istemez.Dolap yaptirdik 1600 lira,hali 250 lira,dogum paramiz zaten baya bir var.O yuzden saglikla kullansinlar da
Puset bakiyorsan joie ye bakabilirsin.Fikir olur.Oto koltugu da oluyor.Biz begendik.

Sağlıcakla kullanın canım kraft benimde aklımı karıştırıyor modelleri çok güzel sadece 15 kg ya kadar taşıması karışıklıklığa sebep oluyor chicco 25 kg diyordu

Tek önemli olan sey bu zaten miniklerimizin sağlığı

Evet zaten o tarz pusetlerin hepsi oto koltugu oluyor. Yani yaza kadar pek gezmem araba disinda diyorsan boylesi de mantikli.

O degilde bizi baya bir sure ev hapsi bekliyor sanki.
Kış bebekleri oldukları için maalesef canım ama ailelere verilir kısa süre belki sinema avm eşle yapılabilir bir çay kahve içmeye çıkarsın anneye iyi geliyor böyle şeyler kışın başka alternatif pek yok gibi zaten gezmeler hava belki güzel oldukça çıkılabilir de kışlar artık eskisi gibi sert geçmiyor geçen sene İstanbula kar düşmedi neredeyse
Olur canım bakayım çok sağol Tabi ki öyle o kadar para harcandı ki daha gelmeden minnaklar sonrasında da çok ihtiyaç olacak ee herkesin çalışma hayatı da biraz sekteye uğruyor mecburen dikkatli olmak gerekiyor olsun sağlıcakla gelsinler de hepsi halledilir elbet

Her yolu deneyecek gibı duruyoruz.120 lira biseydi sormustum.Olmadi onu da aliriz yeterki gelsin süt.

İnşallah düşmüştür canım. Çok geçmiş olsun. Kaşıntıların hafifledi mi biraz

Tek önemli olan sey bu zaten miniklerimizin sağlığı
İnsan kendini bile bir yerde düşünmüyor değil mi Karaciğer enzimleri yükselmişti hafiften bir ara çok korktum şimdi düşmüş normale dönmüş çok şükür mesela şeker bazen diyete dikkat etmeyince çıkıyor falan diyorum ki doğum olsun sonra uğraşırım cidden sadece onu düşünüyor insan kendinde hastalık olmasını değil

anne sütü zaten göz nazar kaldırmıyor birde sütün yetiyormu sorusuna uyuz oluyorum - napıcan yetmiyorsa senmi emziricen .

ben nazara inanırım .sütün varmı diyenede minnacık midesi var şimdilik iyi gidiyor der geçerim .

Kızlar kalça ağrısı yaşayan var mı
ben o ağrıyı 4. ayımdan beri çekiyorum .omurilik daralması var bende o ve bel fıtığı ağrısı kalçaya vururmuş .sağda birşey yok sol kalçam 5 dk yürüsem kitlenir gibi ağrı yapıyor .akşamları yatağa bile soluma yüklenmeden giriyorum yoksa bahvediyor ağlık verdiğimde .

Bende yürüyüş yapınca ağrı oluyor.. Bugün kitlenmiş gibiyim otururken kalkarken hep zorlaniyorum omurilik daralması ya da bel fıtığım yok tabii bildigim kadarıyla

Sorma simdiden lohusaligi dusunmek istemiyorum. Sutun yetiyor mu, bebek emiyor mu, cocuk doyuyor mu, yok doymuyor mama ver hayir verme sut ver, dogumla ilgili sorular her kafadan ayri ses herkes profesyonel zaten bu konularda malum... Sanki kendileri hic dogum yapmamis lohusa olmamis gibi gorev icabi lohusayi bu sorularla darlamaya dunden hazirlar. Insallah etrafimizdaki insanlar dusunceli anlayisli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…