Oto koltuğu olabilecek puset düşünüyorum canım direk arabaya takılır belli bir süreden sonra oradan bastona geçiririm diyorum sanırım öyle baston bulmak çok zor olur beğendiğim bastonun ihtimali vardı herhalde ama pahalıydı chiccoların falan yok kraftlarında mesela görmedim direk baston puset diye geçiyorlar
Aynen canim.Su son 1 aydir iyice alisveris hizlaninca, butceye uygun gitmek zorunda kaliyor insan ister istemez.Dolap yaptirdik 1600 lira,hali 250 lira,dogum paramiz zaten baya bir var.O yuzden saglikla kullansinlar da
Puset bakiyorsan joie ye bakabilirsin.Fikir olur.Oto koltugu da oluyor.Biz begendik.
Biz de kraftın tiny diye bi modelini aldık tamamen yatıyor katlandığında da çekçekli valiz gibi oluyor hafif de.. puset ablamdan geldi o yüzden hiç pusetli model bakmadık üç aydan sonra yatırır çıkarız tabi yatmaları severse
Sağlıcakla kullanın canım kraft benimde aklımı karıştırıyor modelleri çok güzel sadece 15 kg ya kadar taşıması karışıklıklığa sebep oluyor chicco 25 kg diyordu
Bence de canım sonuçta mecbur kalıp çok yapan var hatta isteyerek yapanda var herkesin kendi tercihi ve cidden hayırlısı sağlıcakla alalım da kucağımıza çokta önemli değil
İlkbahar bebekleri olsaydı çok mantıklıydı ya da kışın sonlarına doğru falan ama direk sonbahar ve önü kış yaza 6-9 aylık civarı düz yatırsan yatmıyor bana göre pusette pek kullanılmıyor o yüzden baston daha uzun ömürlü diye düşünüyorum ama herkesin kendi tercihi canım ben 2.bir masraf yapmak istemedim direk yatırılabilen kullanışlı bir baston iki işi de görür gibi geliyor
Kış bebekleri oldukları için maalesef canım ama ailelere verilir kısa süre belki sinema avm eşle yapılabilir bir çay kahve içmeye çıkarsın anneye iyi geliyor böyle şeyler kışın başka alternatif pek yok gibi zaten gezmeler hava belki güzel oldukça çıkılabilir de kışlar artık eskisi gibi sert geçmiyor geçen sene İstanbula kar düşmedi neredeyse
Aynen canim.Su son 1 aydir iyice alisveris hizlaninca, butceye uygun gitmek zorunda kaliyor insan ister istemez.Dolap yaptirdik 1600 lira,hali 250 lira,dogum paramiz zaten baya bir var.O yuzden saglikla kullansinlar da
Puset bakiyorsan joie ye bakabilirsin.Fikir olur.Oto koltugu da oluyor.Biz begendik.
Olur canım bakayım çok sağol Tabi ki öyle o kadar para harcandı ki daha gelmeden minnaklar sonrasında da çok ihtiyaç olacak ee herkesin çalışma hayatı da biraz sekteye uğruyor mecburen dikkatli olmak gerekiyor olsun sağlıcakla gelsinler de hepsi halledilir elbet
Lavabo pompasi gibi dusun. Sikip havasiz hali ile memeye tutturuyrsun kalip vakumluyor. Sen is yaparken de bebek emzirirkende o memenin sagiyor ve sutu topluyor. Bana da mantikli gelme sebebi bu. Sagim yaparken sabit durmak zorunda degilsin lakin Arastirmalarima gore mochi 60 ml sut topluorsa elektrikli pompa 100 ml sagabiliyor mesela.
Sağlıcakla kullanın canım kraft benimde aklımı karıştırıyor modelleri çok güzel sadece 15 kg ya kadar taşıması karışıklıklığa sebep oluyor chicco 25 kg diyordu
Sabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden oldu yarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim
İnsan kendini bile bir yerde düşünmüyor değil mi Karaciğer enzimleri yükselmişti hafiften bir ara çok korktum şimdi düşmüş normale dönmüş çok şükür mesela şeker bazen diyete dikkat etmeyince çıkıyor falan diyorum ki doğum olsun sonra uğraşırım cidden sadece onu düşünüyor insan kendinde hastalık olmasını değil
inan bilmiyorum nasil bisi yasadm ucunu gec göğsümn tamamı ağrıyordu nefes alamaz olmuşum sonra ucundaki ağrı kaldi yara olup kanadı tamamındaki gecti . hastanede demişler göğsü yok hic ama cocugu emzirdi sütü var doydu bebek faln . annem nazar oldu tamamı ondan ağrıdı oyle diyor bilemicem artk. karnimda dogumdan sonra cabuk toplanmıştı 3 4 saatte rahim normal boyutuna inmişti cunku kasilmalarin devam ettiğinden onuda demişlerdi senmi doğurdun nerenden cikti cocuk diye belkide gerçekten nazarın etkisiydi
ben o ağrıyı 4. ayımdan beri çekiyorum .omurilik daralması var bende o ve bel fıtığı ağrısı kalçaya vururmuş .sağda birşey yok sol kalçam 5 dk yürüsem kitlenir gibi ağrı yapıyor .akşamları yatağa bile soluma yüklenmeden giriyorum yoksa bahvediyor ağlık verdiğimde .
Hamileligin ilk ayindan itibaren tek bir taraftan inanilmaz kalca agrisi cektim... tam kalca bel arasi yuruyemez haldeydim nerdeyse. Simdi kalca agrisi bel karin agrisina dondu.
anne sütü zaten göz nazar kaldırmıyor birde sütün yetiyormu sorusuna uyuz oluyorum - napıcan yetmiyorsa senmi emziricen .
ben nazara inanırım .sütün varmı diyenede minnacık midesi var şimdilik iyi gidiyor der geçerim .
ben o ağrıyı 4. ayımdan beri çekiyorum .omurilik daralması var bende o ve bel fıtığı ağrısı kalçaya vururmuş .sağda birşey yok sol kalçam 5 dk yürüsem kitlenir gibi ağrı yapıyor .akşamları yatağa bile soluma yüklenmeden giriyorum yoksa bahvediyor ağlık verdiğimde .
Bende yürüyüş yapınca ağrı oluyor.. Bugün kitlenmiş gibiyim otururken kalkarken hep zorlaniyorum omurilik daralması ya da bel fıtığım yok tabii bildigim kadarıyla
anne sütü zaten göz nazar kaldırmıyor birde sütün yetiyormu sorusuna uyuz oluyorum - napıcan yetmiyorsa senmi emziricen .
ben nazara inanırım .sütün varmı diyenede minnacık midesi var şimdilik iyi gidiyor der geçerim .
Sorma simdiden lohusaligi dusunmek istemiyorum. Sutun yetiyor mu, bebek emiyor mu, cocuk doyuyor mu, yok doymuyor mama ver hayir verme sut ver, dogumla ilgili sorular her kafadan ayri ses herkes profesyonel zaten bu konularda malum... Sanki kendileri hic dogum yapmamis lohusa olmamis gibi gorev icabi lohusayi bu sorularla darlamaya dunden hazirlar. Insallah etrafimizdaki insanlar dusunceli anlayisli olur...
Hamileligin ilk ayindan itibaren tek bir taraftan inanilmaz kalca agrisi cektim... tam kalca bel arasi yuruyemez haldeydim nerdeyse. Simdi kalca agrisi bel karin agrisina dondu.