2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Puseti ayrıca alacağım canım ihtiyaç oluyormuş hastaneden çıkarken muayeneye götürürken arabayla giderken bir yerlere en azından yaza kadar nasipse idare eder sonra arabayla rahatça gezerler
Ay inşallah sağlıkla doğsunlar da gezdirdiğimiz günlere gelelimm

Bn o sorularla baş edemedim en son herkese mama veriyorum demistm (vermedim ama ) bu kezde nasil şişmiş cocuk dediler herturlu bisi diyorlar . benm kiz gazdan durmazdi ama millet ac bu çocuk derdi mümkünse kulakları tıkamalı cocuk büyütürken.

Aa bndedevar doğuştan birleşik olan da var sonradan daralanda ondanmi acaba gerçek bu kalça agrilari asiri bel ağrıları.

Hiç duymadım bende..
Bi araştırayım
Güle güle kullanın canım sizde
İtalyan markasiymis ama Türkiye'de üretiliyor. Biz de ilk defa duyduk travel sistemleri çok iyiymiş bunda da kötü olacağını düşünmedik aradığımız tüm özellikleri bu derece makul fiyata bulunca hemen aldık . Zaten güvenilir firmalar dedik eğer begenmezsek iade ederiz diye düşündük ama gerek kalmadı

Kesinlikle duymamak lazım. Ağzı olan konuşuyor boş yere insanı geriyolar ilk çocukta zaten acemisin tedirginliklerin oluyor konuşanlara eleştirmekten başka ise yaramıyorlar. Bu defa ne biliyosam o

Bütün önceliğimiz onların sağlığı. Onlar iyi olsun doğumdan sonra bunu yaparım sunu yaparım ama yeterki onlar iyi olsun diyoruz Rabbim kimsenın çabasını boşa çıkartmaz inşallah 25 yıldır babam bana pekmez yedirtemez ama kızım için sürekli içtim kardeşim yakın tarihte evlendi düğüne bile gitmedim bebek iyi olsun diye

Ben videolarını izlemistim yurtdışında hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama çocuğu yavaş yavaş doğum pozisyonuna çeviriyodu. Keşke Türkiye'de de bilseler

Ay tam uyuyim diyorum hooop serum hoop nst.. Ama yinede dinleniyorum vallahi iyi geliyo vucuduma evde olsam şimdi yerleri viledayla siliyor olurdum halilari yikamaya vermistm onlar gelcek bugun.. Neyseki yirttim anneme devrettim

Allah biliyor işte evde olsan canına okuyacaktın az dur dinlen diyor sanan
Kızım 4 yaşında 14 kg bence kafa karışıklığı yaşama

Bizde bu çocuk 15 kilo olana kadar ooo dedik bizim oglan 1,5 yasında 16 kg ile arabayı kırdı markası kraftı. Araba çok güzeldi ama hakikaten 15 kg üstünü taşıyamıyor. Sonra maclaren aldık neredeyse 5 yaşına kadar bindi. Oğlum dışarda uyuyan bi çocuktu arabasız çıkınca kilolu da taşımıyordu biz çok uzun süre kullandık. 25 kg çocuk kucakta taşınmıyor maalesef

Insallah memnun kaliriz. Fiyat olarak da iyi. Aslinda medelayi cok ovuyorlar ama sadece pompaya 800 tl biraz fazla. Cok elzem bir urun olmadigi icin muadilleri de tercih edilebilir dedik.
Bu ikili model hortumdan kapatılıp tekli yapılabiliyor, o zaman çekim gücü artıyormuş, bir de pilli kullanımı var diye bunu tercih ettim. Sonuçta lansinoh sadece anne sütü üzerine bir marka, pompası da ortalama bir şey olsa bana yeter diye düşündüm. Göğüs pedi, biberon, krem, süt saklama poşetini falan da lansinoh aldım. Arkadaşım önermişti.

Benimki minyon olunca hiç diğer açıları düşünemedim tabii kızlar beni diNlemeyin en iyisi

Kesinlikle duymamak lazım. Ağzı olan konuşuyor boş yere insanı geriyolar ilk çocukta zaten acemisin tedirginliklerin oluyor konuşanlara eleştirmekten başka ise yaramıyorlar. Bu defa ne biliyosam o
Açıkçası kizdada cok dinlemedm bn he he dedm gecti . sallamadm bn kizimi herkes cok baski yapti salla diye 5 6 ay ek gida vermedm gene ayni baski ama dinlemedm yani . bn kizim 3 gunlukken sariligini farkettim ama babam cok degil her cocukta olur abartma diyince götürmedim sonra 5.gunu saglik ocağında hemen götür denilince götürdüm acil olarak tedaviye aldılar cok yükselmiş 21di degeri zaten sınır 25 mis doktor da kızdı yani neyi beklediniz bu kadr cocuk sapsarı diye bnde büyükler her bebekte oluyor normal deyince getirmedm dedm oda dedi ki bu senin bebegin senin sorumluluğun sen annesin bir seylern yolunda olmadığını düşünüyorsan hemen getirmelisin dedi kulağıma kupe oldu o senin bebegin senin sorumlulugun demesi ondan sonra kimseye fikrini de sormadm dedigini de dinlemedm . araştırdım okudum o şekilde bi 23 ay geçirdik umarim guzel yetistirebilmisimdr

Oturup kalkarken değil de üç beş adımdan sonra belden kalçaya yayılan bir ağrı, kemikler esnekleşiyo ağrılar artıyo gibi bişeyler duymuştum bakalım daha ne kadar esnicez
Doktor bu ağrıya siyatik ağrı dedi bana. Sinir sıkışıyormuş sanırım o yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…