2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki minyon olunca hiç diğer açıları düşünemedim tabii kızlar beni diNlemeyin en iyisi

Minyon olur mu orası da kesin değil ki sekerim bide hakikaten bebek arası seven çocuk olursa uzun süre kullanılıyor araba olmadı 2. El satarsınız iyi birsey alın bence

Anne iç güdüsü diye birsey var ve ben buna kesinlikle katılıyorum.

Doktor bu ağrıya siyatik ağrı dedi bana. Sinir sıkışıyormuş sanırım o yapıyormuş
Of aman inşallah artmaz sorun olmaz şu an için dayanılmıcak bişey değil bakalım, ben hamileliğin başında hamile olduğumu daha bilmediğim dönemde öyle bir bel ağrısı atlattım ki bastonla yürüyebiliyodum ağlaya ağlaya, kimseye vermesin Allah çok zor

4.5. Aydan beri çekiyorum bende bu ağrıyı. Yeni yeni hafiflemeye başladı. Uzun süre oturunca yada yürüyünce başlıyor yine

Evet ister ikili ister tekli kullanim olanagi olmasi cok guzel. Ben de krem ve saklama posetlerini lansinoh aldim. Bazi markalardan sasmamak gerek.

Canım Bende bildiğimi okudum. Okuduğumdan öğrendim araştırdım bise olursa kimse sorumlusu değil benim diye düşündüm hep. Ama konuşmalar insanı yıpratıyor benim demek istediğim.. insanı delirtmek için uğraşıyo sanki etraftakiler o yüzden duymamak lazım diye düşünüyorum yani

Oturup kalkarken değil de üç beş adımdan sonra belden kalçaya yayılan bir ağrı, kemikler esnekleşiyo ağrılar artıyo gibi bişeyler duymuştum bakalım daha ne kadar esnicez

Bendede yürüyüş sonrası oldu. Onun ağrısı smdi oturup kalkarken de etkiliyo yani

Bi de benimki.hic sevmiyordu.. büyüyünce.sevmeye başladı. Bencede iyi bise alın ilk çocuk olanlar. Nasıl olsa bi gün benim gibi 2.yi yaparsınız sağlam kalır yine kullanırsınız

Merhaba kızlar, bugün bebeğim çok yavaş hareket ediyor. Küçük küçük hareketler. Sizde de oluyor mu böyle. Alışığım tekmeler savur adına endişelendim

Takipte kal canım yine de küçük ya da büyük olması önemli mi bilemiyorum ama önemli olan hareket etmesi bence

Allah seni... bir an şok oldum dogum yaptin diye

Ay kadin cok çekti cok yoruldu ya.. İçim gitti.. Konusup sakinlestirmek istedim ama o kendin caninin ve evladinin derdindeydi.. Koskoca kadiniz dogum sancisi cekerken bile 'anne!' diyen insanlariz.. Bu yüzden önemli annelik

Ay kadin cok çekti cok yoruldu ya.. İçim gitti.. Konusup sakinlestirmek istedim ama o kendin caninin ve evladinin derdindeydi.. Koskoca kadiniz dogum sancisi cekerken bile 'anne!' diyen insanlariz.. Bu yüzden önemli annelik

Allah bizlere ve tum hamilelere kolay bir dogum nasip etsin insallah. Hic anlamadan doguruverelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…