2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bende dışardan bakan biri olarak oo birde kız çoçuğu anaç olur en büyük yardımcın derim ama doğunca göreceğiz o kısmını .babası annen hamile yorma üzme dedikçe inadına mı yapıyor benim mi daha bi gözüme batıyor bilmiyorum .hoş babası diyorda ne oluyor sadece diyor icraatta kendi bile yardımcı değil ancak kavga tartışma olacakta elini birşeylere sürecek yoksa kimseden hayır yok .

gözün aydın görüp gelmişşin sağlıkla gelsin .

19 ekim 40 haftan ama yok diye 16 ekim de mi alacak ? sezeryan için geç değil mi ?

Saglikla gelsin.
19 ekim 38+3 oluyor. Simdi gidecek diye 38+0 da alacak. Zaten gelisimi tamamlanmis beklemeye gerek yok. Nedem riske atalim dedi

Masallah cok iyi gelisimi :) 1 bucuk ayin kaldi yani keske bnmde oyle olaydi

Kesinlikle kimseden hayır yok senin kız kaç yaşındaydi

Ben hastaneye ciktigimdan beri suyu biraz azalattm.. Evde cok iciyodum.. Simdi 1ltyi gecmisimdir.. Geceye kadarda 1bucuga yaklasirsam iyi.. Sende bol su iç.. Doktora sordum defalarca.. Su icmemekle alakasi var mi diye.. Suyun direkt bi etkisi yok hersey etkiler dedi.. Beslenme vsvs.. Ama ben su cok ictigimde yeterli beslenemesemde bu zmna kadar hep ultrasonda normal çıktı hersey.. Sende cok cok iç hemi.. Yemek duzenin nasil bilmiyorum ama.. Bol su icmek lazim bence.. Insallah su seviyemiz yukselir

Kuzum napiyorsun sen kendine 1,5 lt nedir? Yapma boyle.

Ben mide bulantim kesildiginden beri gunde minimum 2-2 bucuk litre iciyorum su.Dedigin gibi hersey etkiliyormus bebegin suyunu.Sekeri kesmemi soyledi biri.1 haftadir nerdeyse ekmek te surmuyorum agzima.insallah dusmesin,stabil kalsin hatta cogalsin suyumuz .Biraz daha sıksınlar dişlerini kuzularimiz

Kuzum napiyorsun sen kendine 1,5 lt nedir? Yapma boyle.

Yok simdiye kadar 1lt geceye kadar 1.5lt etti.. 2.5lt.. Evdeykende kabataslak bu kadar iciodm sanrm.. Hesaplamadm hic ama ictgm bardak sayisiyla kiyasliodum

Daha fazla icince de midem tuhaf oluyo.. Burada yemekler yagsiz tuzsuz.. Yiyorum ama eymen besinsiz kalmasin diye.. Insallh toparlarim yarina

Sadece sana degil hepinize tavsiyem.. Aşırı yagli kizartma ve cikolata yememeye calisin bu ara.. Forumda cok okudum 36da da kolestaz baslayan duydum.. Lutfen mukayyet olun kendinize.. Az kaldi.. Sonra bol bol yersiniz insallah.. Valla ben dogymdan sonra normale döndüriyim degerleri ilk iş hamburger yiycem çok özledim

Su icerken salt su ic ama bunun disinda cay meyve suyu maden suyu limonata gibi diger sivilardanda al mutlaka artir Cok faydasi olacaktir

Sen de benim gibi istahlisin sanirim Ama bende anca instagramdan bakip ay cok guzel gorunuyo,cok guzel yapmislar diyorum ama oyle bir aşerme durumum hic olmadi.Sadece ara ara canim cekiyo biseyler,unutuyorum sonra, telkin ediyorum kendimi.Simdi ise biseyi yemeden once ilk isim google dan yedigimin glisemik indeksine bakmak.Dusukse yiyorum,yuksek faydaliysa süt,yogurtla yiyorum.Canimin cektigi bisey var.Onu da demiyim belki cani ceken cok olur cok sekerli bisey cunku

Kızııımm ben o göbeği eymen rahat rahat yatsin diye genislettim hamilelikten önce ohooooo deli gibi yerdim valla.. Hamilelik istahimi kapatti.. Kendime sasiriyodum.. Paketli abur cubur veya herneyse yemek istiyorum ama yedikten sonra midem beni mahvedince ellemiyodum.. Ve az yedim diyebilirim abur cubur türü.. Genelde hep böyle cacık salata su ev yemeği filan istiodu canım.. Bunlar oldugunda mutlu oluyodum evde.. Süt icemedim ceviz yiyemedim ama elimden geleni yapmaya calistm Belkide ondan bu zmna kadar degerlerim iyi gitti..bebegin durumu iyiydi.. Çünkü hep bi korkuyla gidiodum tahlil sonucuna kiloluyum bisey cikcak diye benim bi arkadasta ayni benim gibi kolestaz yaşamış safrada çamur varmış.. O da kiloluydu.. O da diyo benimde degerlerim bu hastaliga kadar iyiydi diye hersey normaldi diye.. Demekki o da dikkat etti baslarda benim gibi..

Aserme bende de olmadi.. Aserme genelde kaynanayla yasayanlarda oluyomus ilgi goremeyenlerde ama bizlerde el ustunde tutuldugumjz söylenemez

Ben aserdim valla ve hamileligimin basindan beri kralice hamile kalmis gibi davrandi herkes ilk tursuya aserdim oyle boyle degil ama 3 tabak falan tursu yemistim, sonra tulumbaya sonra sutlaca derken surekli aserdim biseylere

Ben aserdim valla ve hamileligimin basindan beri kralice hamile kalmis gibi davrandi herkes ilk tursuya aserdim oyle boyle degil ama 3 tabak falan tursu yemistim, sonra tulumbaya sonra sutlaca derken surekli aserdim biseylere

Bende asermek istedim çok ya.. Hamileligin tadi tuzu bu olay bence

Ay çok şükür Yaaa.. İnşallah yarın da değerlerin güzel gelir..

Maşallah yaaaa herşey yolunda yavuz Selimdi dimi adı Maşallah ona

Saglikla gelsin.

19 ekim 38+3 oluyor. Simdi gidecek diye 38+0 da alacak. Zaten gelisimi tamamlanmis beklemeye gerek yok. Nedem riske atalim dedi

O 3 günde sorun zaten olmaz benim ilkim 37+4 te doğmuştu .ben ilk yazdığında bi anlamadım yanlış anladım da ondan sordum .benim ikincide sezeryan olacak en sondoktur 38,5 ta alma taraftarıyım dedi .
Kesinlikle kimseden hayır yok senin kız kaç yaşındaydi

9,5 yaşında şubatta 10 olacak inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…