2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Allah yardımcımız olsun ne diyelim 2 çocuklu hayata da alışcaz elbet

Bende boyuma gore tam sınır bir kiloda hamile kaldim.Mide bulantim 3 ay surdu hep hamurisi yedim .Bir tek o bulandirmiyodu.Hatta doktora mide bulantisindan veryansin ettigimde bakti kilo artisima,masallah bi de bulanmasa nolur kilon kimbilir dedi esim ne dalga gecmisti.Bulanti bitiginde o ay 5-6 kilo aldim.Daha 2 aydir dengeliyorum cok.Almiyorum kilo.Bu koleataz,gebelik sekeri,preaklamsi bunlarin kiloyla cok alakasi yokmus.Olacagi varsa oluyomus yani.Nice cok kilolularin masallahi var turp gibi 40.haftada doguruyor.Tamamen gebeligin kendine has olmasiyla alakali.Insallah stabil kalir ,degerler duser senin de

Valla zaman nasil gecti anlamadim. Bir suru isin var. Hizlandirmam gerek
is falan umrumda değil valla 42 derece yanıyoruz hastane çantasını hazirlicam pazar günü diğer işlerde dursun terden mahvoluyorum cok is var evde ama sıcak cok sicak hemde

Yok daha fazla artmadi da zaten degerler yuksek oldugunu görünce yatis veriyorum dedi doktor.. Ozeldeki de yatis verilcek hastasin demisti ama vermemisti.. Simdi her gun ölçülüyor.. Allaha şükür düşüyor degerler
Değerlerin düşüyorsa bu çok iyi canım.
Bende 10 günde bir veriyorum kan, AST—ALT ve safra asidi bakılıyor.
Hayırlısıyla Kolestazı yeneceğiz

Ay ben de hastaneye gitmiştim geldim yorgunluktan koltuktan kıpırdayamadım .dedim bı bakiyim neler oluyor kk da. Süper haber gerçekten çok sevindim . Herkes tavsiyelerde bulunmuş benim söyleyeceklerim de çok farklı değil . Sen yapman gerekenlerin yap sonra teslim oldun mu her şey yoluna girer .yeterki sen rahat ol . Stres yok . Yarında güzel güzel haberler verirsin inşallah taaaa ki 17 ekime kadar

kızlar dün b12 ve d vitamini için kan vermiştim sonuçlar çıkmış . d vitamini eksik size verilen d vitamin takviyesi var mı .aslında vitaminleri düzenli kullanıyorum ee yazın bayağıda güneş gördüm yetmemiş demekki .

Tetkik Adı
Sonuç
Birim
Referans Aralığı /
Karar Sınırı
Açıklama
Vitamin B12
374​
pg/mL
126.5 - 505​
25-Hidroksi Vit. D
▼20.51​
ng/mL
30 - 100​
Eksik <20,Yetersiz 20-<30,Güvenli Limit Üzeri >100​

en son acile gittiğimde bakmışlardı açıklık ve uzuluğuna normal demişti ama ne kadar olduğunu söylemedi
baby's coming

Ben gebeliğin başından beri d vitamini kullanıyorum canım güneşten alınan yetmiyor diye aile hekimim de kadın doğumcum da kullandığım vitamin takviyesi haricinde d vitaminini sürekli kullanmamı söylüyor sağlık ocağında hamilelere ücretsiz veriliyor ama ben onun tadını sevmediğim için reçeteyle doktorum farklı marka yazıyor mutlaka d vitamini kullan gebelikte önemli diye biliyorum doktorun yazacaktır zaten sonucun düşük olduğu için

Maşallah yaaaa herşey yolunda yavuz Selimdi dimi adı ❤ Maşallah ona
Şükürler olsun. Selim Ege
Bizimde 38+4 de aliyor normalde. Yurtdışına gittiği için,gelisimi iyi önden gidiyor diye bir kac gün öne çekti.
is falan umrumda değil valla 42 derece yanıyoruz hastane çantasını hazirlicam pazar günü diğer işlerde dursun terden mahvoluyorum cok is var evde ama sıcak cok sicak hemde
Burası da cok sıcak

Evet östrojen de etkiliyormus.. Yani tek sebep kilo değil.. Ama demin hasta dosyami karistirirken netten arastiriyodum.. Karaciger kilo ve yemek yemeyle gelişen bi hastalik sanrm.. Belkide gebelikten önce öyle hunharca yediğim seylerin bedeli gibi.. Bilemiyorum gerçi.. Dedigin gibi 100 küsur kiloda da duzgun hamilelik gecirende vardr elbet.. Nasip işte.. Bu hafta bari dayansak da ins degerler dususe geçer tekrar

Insallah agzindan bal damlıyor iyiyim şükür yaa.. Bakalim hergunu oglumla oyle boyle atlatiyoruz.. Hesapta olan degil nasipte olan gelcek başa kaçış yok artık

Insallah agzindan bal damlıyor iyiyim şükür yaa.. Bakalim hergunu oglumla oyle boyle atlatiyoruz.. Hesapta olan degil nasipte olan gelcek başa kaçış yok artık
Sabahtır bakamamıştım, dualara başladım baktım hayırlı haberi de okumuşum, darısı kalan diğer tüm günlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…