Bende hiç aşermedim yaBende asermek istedim çok ya.. Hamileligin tadi tuzu bu olay bence
O 3 günde sorun zaten olmaz benim ilkim 37+4 te doğmuştu .ben ilk yazdığında bi anlamadım yanlış anladım da ondan sordum .benim ikincide sezeryan olacak en sondoktur 38,5 ta alma taraftarıyım dedi .
9,5 yaşında şubatta 10 olacak inşallah .
Kızııımm ben o göbeği eymen rahat rahat yatsin diye genislettimhamilelikten önce ohooooo deli gibi yerdim valla.. Hamilelik istahimi kapatti.. Kendime sasiriyodum.. Paketli abur cubur veya herneyse yemek istiyorum ama yedikten sonra midem beni mahvedince ellemiyodum.. Ve az yedim diyebilirim abur cubur türü.. Genelde hep böyle cacık salata su ev yemeği filan istiodu canım.. Bunlar oldugunda mutlu oluyodum evde.. Süt icemedim ceviz yiyemedim ama elimden geleni yapmaya calistm Belkide ondan bu zmna kadar degerlerim iyi gitti..bebegin durumu iyiydi.. Çünkü hep bi korkuyla gidiodum tahlil sonucuna kiloluyum bisey cikcak diye benim bi arkadasta ayni benim gibi kolestaz yaşamış safrada çamur varmış.. O da kiloluydu.. O da diyo benimde degerlerim bu hastaliga kadar iyiydi diye hersey normaldi diye.. Demekki o da dikkat etti baslarda benim gibi..
Aserme bende de olmadi.. Aserme genelde kaynanayla yasayanlarda oluyomus ilgi goremeyenlerde ama bizlerde el ustunde tutuldugumjz söylenemez
is falan umrumda değil valla 42 derece yanıyoruzValla zaman nasil gecti anlamadim. Bir suru isin var. Hizlandirmam gerek
Değerlerin düşüyorsa bu çok iyi canım.Yok daha fazla artmadi da zaten degerler yuksek oldugunu görünce yatis veriyorum dedi doktor.. Ozeldeki de yatis verilcek hastasin demisti ama vermemisti.. Simdi her gun ölçülüyor.. Allaha şükür düşüyor degerler
alışacağız tabii başka çare mi var .ama adımız deliye mi çıkar kadın çıldırdıya mı çıkar bilemedimAllah yardımcımız olsun ne diyelim 2 çocuklu hayata da alışcaz elbet
Sağol canım, amin inşallahGeçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Ay ben de hastaneye gitmiştim geldim yorgunluktan koltuktan kıpırdayamadım .dedim bı bakiyim neler oluyor kk da. Süper haber gerçekten çok sevindim . Herkes tavsiyelerde bulunmuş benim söyleyeceklerim de çok farklı değil . Sen yapman gerekenlerin yap sonra teslim oldun mu her şey yoluna girer .yeterki sen rahat ol . Stres yok . Yarında güzel güzel haberler verirsin inşallah taaaa ki 17 ekime kadarHanginiz içten dua ettiniz söyleyin bakemsize yazdim 5 dk sonra yemek yiyebilir su icebilirsin dediler kan degerlerim iyi gelmiş.. Sanrm gerek görmediler bugün için.. Yarin galiba tekrar bugunku prosedurleri yapcaklar.. Artik yarina allah kerim suyu düzelir insallah eymenin..
Hepinizden allah razi olsun kizlar.. İyiki varsiniz
Tetkik Adı | Sonuç | Birim | Referans Aralığı / Karar Sınırı | Açıklama |
Vitamin B12 | 374 | pg/mL | 126.5 - 505 | |
25-Hidroksi Vit. D | ▼20.51 | ng/mL | 30 - 100 | Eksik <20,Yetersiz 20-<30,Güvenli Limit Üzeri >100 |
en son acile gittiğimde bakmışlardı açıklık ve uzuluğuna normal demişti ama ne kadar olduğunu söylemedikızlar rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü hiç doktorunuz son zamanlarda? benimki sınırda demişti. 2.8 ve 3.1 ölçüyorum demişti. bugün yine bakacak. 3 haftadır sancı hissediyorum. 2-3 gündür de geceleri uyanıyorum sancıya. birçok şey hazır ama birçok şey de eksik. çok stresliyim
baby's comingKızlar merak etmişsiniz. Doktora geldim. Nst çektirdim. Sancı pek çıkmadı. Yalancı sancı olabilirmiş sabah ki. Doktor artık normal sancı da gelse durdurmayız dedi. İki hafta sonra geleceğim, sezeryan günü verecek. Doğumun bu kadar yaklaştığını hissetmemiştim hiç
Ben gebeliğin başından beri d vitamini kullanıyorum canım güneşten alınan yetmiyor diye aile hekimim de kadın doğumcum da kullandığım vitamin takviyesi haricinde d vitaminini sürekli kullanmamı söylüyor sağlık ocağında hamilelere ücretsiz veriliyor ama ben onun tadını sevmediğim için reçeteyle doktorum farklı marka yazıyor mutlaka d vitamini kullan gebelikte önemli diye biliyorum doktorun yazacaktır zaten sonucun düşük olduğu içinkızlar dün b12 ve d vitamini için kan vermiştim sonuçlar çıkmış . d vitamini eksik size verilen d vitamin takviyesi var mı .aslında vitaminleri düzenli kullanıyorum ee yazın bayağıda güneş gördüm yetmemiş demekki .
Tetkik Adı Sonuç Birim Referans Aralığı /
Karar Sınırı AçıklamaVitamin B12 374pg/mL 126.5 - 505 25-Hidroksi Vit. D ▼20.51ng/mL 30 - 100 Eksik <20,Yetersiz 20-<30,Güvenli Limit Üzeri >100
Şükürler olsun. Selim EgeMaşallah yaaaaherşey yolunda yavuz Selimdi dimi adı ❤ Maşallah ona
Bizimde 38+4 de aliyor normalde. Yurtdışına gittiği için,gelisimi iyi önden gidiyor diye bir kac gün öne çekti.O 3 günde sorun zaten olmaz benim ilkim 37+4 te doğmuştu .ben ilk yazdığında bi anlamadım yanlış anladım da ondan sordum .benim ikincide sezeryan olacak en sondoktur 38,5 ta alma taraftarıyım dedi .
9,5 yaşında şubatta 10 olacak inşallah .
Burası da cok sıcakis falan umrumda değil valla 42 derece yanıyoruzhastane çantasını hazirlicam pazar günü diğer işlerde dursun terden mahvoluyorum cok is var evde ama sıcak cok sicak hemde
alışacağız tabii başka çare mi var .ama adımız deliye mi çıkar kadın çıldırdıya mı çıkar bilemedim
Gün almışsın hayırlı olsun canımŞükürler olsun. Selim Ege
Bizimde 38+4 de aliyor normalde. Yurtdışına gittiği için,gelisimi iyi önden gidiyor diye bir kac gün öne çekti.
Burası da cok sıcak
Sagol canım. Evet bugun gunu verdi. 1 bucuk ayim kaldı.Gün almışsın hayırlı olsun canım
Bende boyuma gore tam sınır bir kiloda hamile kaldim.Mide bulantim 3 ay surdu hep hamurisi yedim .Bir tek o bulandirmiyodu.Hatta doktora mide bulantisindan veryansin ettigimde bakti kilo artisima,masallah bi de bulanmasa nolur kilon kimbilir dediesim ne dalga gecmisti.Bulanti bitiginde o ay 5-6 kilo aldim.Daha 2 aydir dengeliyorum cok.Almiyorum kilo.Bu koleataz,gebelik sekeri,preaklamsi bunlarin kiloyla cok alakasi yokmus.Olacagi varsa oluyomus yani.Nice cok kilolularin masallahi var turp gibi 40.haftada doguruyor.Tamamen gebeligin kendine has olmasiyla alakali.Insallah stabil kalir ,degerler duser senin de
Değerlerin düşüyorsa bu çok iyi canım.
Bende 10 günde bir veriyorum kan, AST—ALT ve safra asidi bakılıyor.
Hayırlısıyla Kolestazı yeneceğiz
Ay ben de hastaneye gitmiştim geldim yorgunluktan koltuktan kıpırdayamadım .dedim bı bakiyim neler oluyor kk da. Süper haber gerçekten çok sevindim . Herkes tavsiyelerde bulunmuş benim söyleyeceklerim de çok farklı değil . Sen yapman gerekenlerin yap sonra teslim oldun mu her şey yoluna girer .yeterki sen rahat ol . Stres yok . Yarında güzel güzel haberler verirsin inşallah taaaa ki 17 ekime kadar
Sabahtır bakamamıştım, dualara başladım baktım hayırlı haberi de okumuşum, darısı kalan diğer tüm günlere inşallahInsallah agzindan bal damlıyoriyiyim şükür yaa.. Bakalim hergunu oglumla oyle boyle atlatiyoruz.. Hesapta olan degil nasipte olan gelcek başa kaçış yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?