2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok sevindim çıkmana canım Senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama sen güçlü olucaksın ki eymen de güçlü olsun. İnşallah çok yakın zaman da oda evine gelicek

Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? " tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
Bazıları asla eskisi gibi olmaz diyo bazıları eskisi gibi oluyor diyo
Eskisi gibi oluyor. Farki neymis onun diyenler soyledimi

Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? " tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
tamamen eskisi gbi olmuyor ama bence bu da nkişiden kişiye değişir. cinsel hayati etkilemedi bizim ama değişiklik var görüntüde

geçmiş olsun canm oda toparlanacak inslh . tez zamanda gelsin kucağına:) kilo almaya baslamismi eymen bebek

Kızlar, ben dün kontrole gittim bu arada. Bebeğim kesin kız, köydeki teyzeler ve hislerim yanıldı:)
Kızım çok küçük doğduğu için çok tedirgindim, yiyip duruyordum bu hamileliğimde ama bebeğim 2150 gram olmuş. Son bir ayda daha çok alıyormuş sanırım bebekler, artık abartmama gerek yok galiba.
Berikko ben de kızımda çok üzülüyordum minicik diye ama bana gösterilen bak bu da 2 kilo altında doğdu denilen çocukların hepsi çam yarması gibiydi:) endişe etme minicik olmasını, daha dirençli,kuvvetli oluyorlar emin ol. Sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah

Kaç haftaliksin
Yarın tam 34 haftamizi dolduruyoruz. Beklenen doğum tarihi de 17 Ekim Allah nasip ederse.
Canım rahminde vajinanın da yapısı eskisi gibi olur yeterki farklı bir sağlık sorunu çıkmasın. Doğum sancılarını başlatan oksitosin hormonu doğumdan sonra da salgilanmaya devam eder tabi sancı olmaz o zaman aşktan salgılanır bu da rahimde kasılma ve gevşeme yapar bunun temel nedenlerinden biri de rahmi ve vajinayı toparlamaktir. Emziren annelerde daha hızlı toplarlandigini söylüyor doktorlar bu ne kadar doğru onu bilmiyorum. Gelelim cinsel hayatta Zaten Doktorlar 40 gün olmaması gerektiğini söylüyor ve eğer dikisiniz olursa ki büyük ihtimalle olur ve yaklaşık bir buçuk ayda iyileşip düşüyor yani ortalaması 40 güne geliyo. Ayrıca Zaten pek gözünüz cinsellik falan girmez o süreçte, doğum yapmışsınız kan kaybı ,vitamin eksiklikleri ,dikişler ,emzirme , uykusuzluk derken onu dusunmezsiniz valla ben şimdiden eşime bizi neler bekledigiyle ilgili ara ara bilgi veriyorum adam afallamasin o süreçte benden o tip beklentileri olmasın diye sağlıkla geçirelim inşallah bütün süreci
Canım adına sevindim sakın üzülme dermanı olmaz olur mu doktorlar boşuna uyutmuyo işte kıpır kıpırmış hemde uyutmalarinin diğer nedeni besinleri enerji olarak harcamasın ihtiyacı mukabilinde vücut kullansın diye. Her zaman iç huzurunu koru ve dirayetli ol sen hislerini bile sutunle melegine gonderiyosun. Unutma en güzel motivasyon onunla yaşayacağın güzel anıları hayal et , o çok ufak dediğin meleke daha uykusuz gecelerin olucak , ufak ama çok emiyo diceksin , bi aglicak evi inleticek meali " anne o kadar şey nereye gidiyo saniyosun altıma yaptım hadi bi zahmet" demek olucak, koli bacagi rahat durmuyo kendine çarpıp uyandırıyo diceksin , uyusada ben de uyusam diyip birlikte uyicaksiniz , uyurken seyrediceksin .... Böyle böyle devam ederken sonra bi bakicaksin balkondan anne su göndersene diyen , arkadaşlarıyla maç yapan bi yavru olucak yeterli sen huzurlu ol.

Benim ilk bebekte baş çok yukardaydi kanala inmedi hiç. Sezeryan oldum. Ama bu bebeğim hep kasiklarimda sanki cikicak gibi baskı yapio. Her bebek farkli
Sağlıkla, kolaylıkla gelsin de evde kızımı uzun süreliğine bırakıp gidecek olmak çok tedirgin ediyor. Bebeğim makat gelişti, baş aşağı pozisyona geçmiş. Allah kolaylaştırsın hepimizin doğumunu.

Canım bana kilosu normal geldi ben 32 + 4 te gitmiştim 2014 gr demişti gayet sağlıklı maşallah dedi doktorum .yani meleğim küçük vs diye üzülme ben de o 33 ün içindeydim işte.sonra büyüdüğünü ben de hissettim agirlastikca bebek hissediyorum bi yandan kemikleri de kalsiyum topluyo agirlasiyo. Sağlıkla gelsinler

Amin benim de baş aşağı doğum pozisyonundaydı hep son bir bir buçuk haftadır başı yukarda gelmekten vazgeçmemiştir umarım. İnşallah döner

Yok ilk kızım 2500 doğmuştu, bu bebeğimin iyi gidiyor çok şükür. Bunda rahatım. Kalsiyuma ağırlık vermek lazım değil mi? Benim pek iştahım yok son günlerde:/

Yok ilk kızım 2500 doğmuştu, bu bebeğimin iyi gidiyor çok şükür. Bunda rahatım. Kalsiyuma ağırlık vermek lazım değil mi? Benim pek iştahım yok son günlerde:/
Valla aslında ağırlık vermek lazım ama ben de pek arttirmadım . Tek dikkat ettiğim sağlıklı beslenmek yoksa oranlarına dikkat etmiyorum. Bebek zaten senden alıyor gerekeni onu düşünme dedi doktorum . Sen kendini düşün vitaminsiz kalma şimdi belirti göstermese bile ilerleyen yaşlarda çabuk cokersin dedi.

Aman maşallah, devamının olmamasına sevindim. Sen yine de çok yorma kendini. Ne olur ne olmaz pişman olmak da var. Ben öyle diyerek durduruyorum kendimi. Allahım pişmanlık vermesin, zamanında gelsin yaramazlar :))

Saglıkla gelsin tüm miniklerimiz sanırım kafa olarak rahatladım artık 2500 kg yu geçmiştir doğmak isterse kendi bilir zamanı buymuş derim gibi hissediyorum hep o yüzden birazdan sanırım.

Canım 2 hamilelik asla aynı olmuyor oğlumdan o kadar farklı bir hamilelik yaşadım ki şikayetlerim sağlık sorunlarım bebeğin pozisyonu vs hepsi bambaşka birde Doğuma kadar kanal da olan bebek sancı ile kasılıp yukarı da çıkabilir son dk her an hersey değişebilir. Zaman bize gösterecek zamanla neler yaşayacağımızı

Ben çok çok cok zorlu 20 dikişli bi normal Doğum yaşadım ve eski zamana 2 aya kalmadan dönmüştü bence dikişlerden dolayı daha da gergin yani ilk evlendiğim zamanlara dönmüştü. Allah’ın mucizesi ama küçücük karına kocaman bebek sığdırıp 1 cm bile olmayan yerden o bebeği Doğum yapmamızı saglıyor. Eskisi gibi olma olmama belkide kişinin kafasında kurduğu kötü tablodandır.

Canım geçmiş gitmiş olsun senin icin üzülme şakın bebeğin minik ama annesinin sütleri ile büyüyecek. Yanımda değil diye de üzülme normalde hersey devam etseydi 17 Ekim’e kadar zaten bebeğini bekleyecektin. Şimdi niye Yanımda değil diye üzülme zamanı gelince gelip cok cok emecek seni.

Nazlı bir kız bebişi daha geliyor hayırlı olsun

Canım evine kavuşmana çok sevindim. En yakın zamanda bebeğine de kavuşman dileğiyle , cabucak büyüsün annesinin yanınavgelsin

Yok canim kendim yaptim isim kismi bekliyor sadece
O zaman halledersin canım
Siz reyapta hangi doktorda devam ediyorsunuz bende yeni gitmeye basladm ama emin olamiyorm hala
Ben Diler Hanıma gidiyorum çok memnunum ama maalesef 10 gün sonra hastaneyle yollarını ayrırıyor özel muayenesine geçecek ama istenildiğinde herhangi bir hastaneye doğuma gelebilecek inşallah onunla son zamanlarımız olduğu için kolaylık yapıp hastaneye getireceğiz Kız kardeşimde pazar gecesi doğum yaptı yine kendisiyle muhteşem bir kadın Diğer araştırdıklarım beni çok rahatlatmadı nedense ama diğer önerilen Mesut diye biliyorum açıkcası iyi birine bir kere muayene olmuştum ama kadında daha rahat hissettiğimi farkettim

Maşallah sana da Eymene de canım. Kendini hiç üzme, tabi ki erken doğduğu için şu an çok ufak ama emin ol çok kısa sürede kendini toparlayacak minik savaşçın. Senin moralin ve sağlığın ne kadar yerinde okursa oğlun da o kadar iyi olur. Sütün de artmış çok şükür, şifa olsun Eymene

Merhaba canım ben seni ekledim listeye görmedin sanırım

Ayni sekilde canim... bel agrisinasirt agrisi eklendi. Iskence gibi. Allah yardimcin olsun.

Günaydın canım bak olumlu süreç başladı sen taburcu oldun sıra oğlunda.. Hiç üzülme o da toparlanacak 1 haftaya inşallah yanında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…