Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? "tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
Bazıları asla eskisi gibi olmaz diyo bazıları eskisi gibi oluyor diyo
Yarın tam 34 haftamizi dolduruyoruz. Beklenen doğum tarihi de 17 Ekim Allah nasip ederse.
Canım rahminde vajinanın da yapısı eskisi gibi olur yeterki farklı bir sağlık sorunu çıkmasın. Doğum sancılarını başlatan oksitosin hormonu doğumdan sonra da salgilanmaya devam eder tabi sancı olmaz o zaman aşktan salgılanır bu da rahimde kasılma ve gevşeme yapar bunun temel nedenlerinden biri de rahmi ve vajinayı toparlamaktir. Emziren annelerde daha hızlı toplarlandigini söylüyor doktorlar bu ne kadar doğru onu bilmiyorum. Gelelim cinsel hayatta Zaten Doktorlar 40 gün olmaması gerektiğini söylüyor ve eğer dikisiniz olursa ki büyük ihtimalle olur ve yaklaşık bir buçuk ayda iyileşip düşüyor yani ortalaması 40 güne geliyo. Ayrıca Zaten pek gözünüz cinsellik falan girmez o süreçte, doğum yapmışsınız kan kaybı ,vitamin eksiklikleri ,dikişler ,emzirme , uykusuzluk derken onu dusunmezsinizvalla ben şimdiden eşime bizi neler bekledigiyle ilgili ara ara bilgi veriyorum adam afallamasin o süreçte benden o tip beklentileri olmasın diye sağlıkla geçirelim inşallah bütün süreci
Canım adına sevindim sakın üzülme dermanı olmaz olur mu doktorlar boşuna uyutmuyo işte kıpır kıpırmış hemde uyutmalarinin diğer nedeni besinleri enerji olarak harcamasın ihtiyacı mukabilinde vücut kullansın diye. Her zaman iç huzurunu koru ve dirayetli olsen hislerini bile sutunle melegine gonderiyosun. Unutma en güzel motivasyon onunla yaşayacağın güzel anıları hayal et , o çok ufak dediğin meleke daha uykusuz gecelerin olucak , ufak ama çok emiyo diceksin , bi aglicak evi inleticek meali " anne o kadar şey nereye gidiyo saniyosun altıma yaptım hadi bi zahmet" demek olucak, koli bacagi rahat durmuyo kendine çarpıp uyandırıyo diceksin , uyusada ben de uyusam diyip birlikte uyicaksiniz , uyurken seyrediceksin .... Böyle böyle devam ederken sonra bi bakicaksin balkondan anne su göndersene diyen , arkadaşlarıyla maç yapan bi yavru olucak yeterli sen huzurlu ol.
Aa bende mehmet alicige gidiyorum acaba diler hanimami gecsem diyordum yine beylikduzundemi olacakO zaman halledersin canım
Ben Diler Hanıma gidiyorum çok memnunum ama maalesef 10 gün sonra hastaneyle yollarını ayrırıyor özel muayenesine geçecek ama istenildiğinde herhangi bir hastaneye doğuma gelebilecek inşallah onunla son zamanlarımız olduğu için kolaylık yapıp hastaneye getireceğizKız kardeşimde pazar gecesi doğum yaptı yine kendisiyle muhteşem bir kadın Diğer araştırdıklarım beni çok rahatlatmadı nedense ama diğer önerilen Mesut diye biliyorum açıkcası iyi birine bir kere muayene olmuştum ama kadında daha rahat hissettiğimi farkettim
Benim aklıma bile gelmiyor artık canm, eşim zaten bebeğe bir şey olur korkusuyla hep uzak durmaya çalıştı ben zorluyordum biraz korkma vs diye Artık ikimizde de tık yokkızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Eskisi kadar olmazsa da hala devam ediyor ama artık olmaz bizim doğum yakınkızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Aynı gidiyormuşuz.. magnezyum olayı benim kafamı karıştırıyor son dönemlerde kullanılması sancıları yok sayıyormuş gibi biseler. Ee bende ilkinde sancısız kalıp suni sancıyı çekince smdi kendi sancim olsun daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama kasılmalar sancılar çok bu defa ne yapım bilemiyorum
kızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Hamileliğim boyunca sadece 1 kez yaptık hepsi okızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Ben sezeryan olmama rağmen doktor magnezyumu 36 haftada kesicez. Uzun süredir yalancı sancilarim var benm. 36 da kesicez. 36 dan sonra bebek zaten pirameture sayılmıyor sancı artarsa zaten doguma alcaklar sezryan olcam ben .sen madem nornal yapicaksin doktora danis 36 dan sonra kullanma gercekten sancilari kesioAynı gidiyormuşuz.. magnezyum olayı benim kafamı karıştırıyor son dönemlerde kullanılması sancıları yok sayıyormuş gibi biseler. Ee bende ilkinde sancısız kalıp suni sancıyı çekince smdi kendi sancim olsun daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama kasılmalar sancılar çok bu defa ne yapım bilemiyorum
Aynı sebeple hiç magnezyum içmedim. Erken Doğum riskim var diye doktor günde 3 tane içirmişti oğlumda 40 haftada gelmedi randevulu normal Doğum yaşadım gün verdi suni sancı ile 10,5 saat de yaptım Doğumu bence oldukça zordu. Bu sebeple bu hamilelikte hiç kullanmadım badem ceviz soda muz gibi destekledim. Açıkcası dayanılmaz bir agrım da olmadı son haftalarda kramplar çoğaldı ama normal sanırım. 34 hafta bitti 35 dolduruyoruz. 2 haftaya doğsa normal zamanda doğmuş olacak ki vücut kasılmalara hazırlıyor bizi. Eğer dayanılmaz değilse içmeyin bildiğim kadarı ile 35 hafta sonrası içilmemesi gerekiyormuş Zaten
Valla cok komik ama 8 aydır gelmeyen libidom bu ara geldi hangi koca göbeğim götüm ile geldi ise :)) allahtan çaktırmıyorum da eşim de pek yaklaşmıyor en son 33 hafta da oldu. Bilmiyorum onunla kapatırmıyız yoksa libidoma yenilir miyim?? İlk gittiğim doktor ilk 3 son 3 ay yok demişti bu doktor öyle birsey demedi..
kızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Ben hiç kullanmadım magnezyum kasılma çok fazla yaşamadım. Kasılma desiğiniz hangi bölgelerde oluyordu? Doktor neye hangi şikayetten dolayı verdi?Aynı bende de haftam dolduğu için randevulu normal doğum yaptım suni sancı ile 24 saat çektimbenim için de kötüydü.. 1 aydır içiyordum gün de 1 tane 1 hafta 10 gün 2 tane kullandım hatta.. yarın 34 ü dolduruyorum ve 2 gündür içmiyorum.. kendi kafama göre bırakıyorum yani.. ama dünden beri de sancim kasılmam çoğaldı bıraktığın için mi acaba ?
Ben sezeryan olmama rağmen doktor magnezyumu 36 haftada kesicez. Uzun süredir yalancı sancilarim var benm. 36 da kesicez. 36 dan sonra bebek zaten pirameture sayılmıyor sancı artarsa zaten doguma alcaklar sezryan olcam ben .sen madem nornal yapicaksin doktora danis 36 dan sonra kullanma gercekten sancilari kesio
Hamilelik bir bizimi etkilemedi yaaCinsellik mi o da ne2 ay olmuştur herhalde.. eşimde ben de ısrarla zararlı olacağını düşünüyoruz ve unuttuk nerdeyse birlikte uyumuyoruz bile
Ben hiç kullanmadım magnezyum kasılma çok fazla yaşamadım. Kasılma desiğiniz hangi bölgelerde oluyordu? Doktor neye hangi şikayetten dolayı verdi?
Aynı bende de haftam dolduğu için randevulu normal doğum yaptım suni sancı ile 24 saat çektimbenim için de kötüydü.. 1 aydır içiyordum gün de 1 tane 1 hafta 10 gün 2 tane kullandım hatta.. yarın 34 ü dolduruyorum ve 2 gündür içmiyorum.. kendi kafama göre bırakıyorum yani.. ama dünden beri de sancim kasılmam çoğaldı bıraktığın için mi acaba ?
Hamilelik bir bizimi etkilemedi yaaİstekte azalma olmadı ama bu haftadan sonra artık sakıncalı diye bırakalım diyoruz
Ben magnezyum içmek istemiyorum diyince doktor o zaman günde 2 soda demişti dilersen sende günde 2 şade soda iç canım ve bir Muz ye. İlacı bıraktığın icin olmustur ama zaten 1 hafta sonra bırakacakmışsın. Çok zorluyor mu sancıların?
Benim 7.ayda birtek arada bacağıma giriyordu kramp onun dışında çok şükür öyle ağrım olmadı herhalde ondan doktor vermediKarın ağrısı vardı başlarda.. sonra bacak ağrıları.. kramplara dönüştü ve hep aşağıda hissediyorum kasiklarimda sancı bel ve sırt ağrısı da eklendi. Ne ararsan var yani şimdi
Tabi dikkat etmek lazım hamilelik öncesi gibi insan rahat olamıyorHormon olarak bizi de etkilemedi canım zaten kendimize hakim olamayacgimiz icin birlikte uyumuyoruz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?