2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? " tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
Bazıları asla eskisi gibi olmaz diyo bazıları eskisi gibi oluyor diyo

Eski haline dönüyor mu bilmem ama ben doğumdan sonra daha memnundum tabii doğumdan 4 5 ay sonra

Aynı gidiyormuşuz.. magnezyum olayı benim kafamı karıştırıyor son dönemlerde kullanılması sancıları yok sayıyormuş gibi biseler. Ee bende ilkinde sancısız kalıp suni sancıyı çekince smdi kendi sancim olsun daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama kasılmalar sancılar çok bu defa ne yapım bilemiyorum

Aa bende mehmet alicige gidiyorum acaba diler hanimami gecsem diyordum yine beylikduzundemi olacak

kızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Benim aklıma bile gelmiyor artık canm, eşim zaten bebeğe bir şey olur korkusuyla hep uzak durmaya çalıştı ben zorluyordum biraz korkma vs diye Artık ikimizde de tık yok Zaten kocaman göbeğimle de hiiiç umrumda değil :))))

Aynı sebeple hiç magnezyum içmedim. Erken Doğum riskim var diye doktor günde 3 tane içirmişti oğlumda 40 haftada gelmedi randevulu normal Doğum yaşadım gün verdi suni sancı ile 10,5 saat de yaptım Doğumu bence oldukça zordu. Bu sebeple bu hamilelikte hiç kullanmadım badem ceviz soda muz gibi destekledim. Açıkcası dayanılmaz bir agrım da olmadı son haftalarda kramplar çoğaldı ama normal sanırım. 34 hafta bitti 35 dolduruyoruz. 2 haftaya doğsa normal zamanda doğmuş olacak ki vücut kasılmalara hazırlıyor bizi. Eğer dayanılmaz değilse içmeyin bildiğim kadarı ile 35 hafta sonrası içilmemesi gerekiyormuş Zaten

kızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo

Valla cok komik ama 8 aydır gelmeyen libidom bu ara geldi hangi koca göbeğim götüm ile geldi ise :)) allahtan çaktırmıyorum da eşim de pek yaklaşmıyor en son 33 hafta da oldu. Bilmiyorum onunla kapatırmıyız yoksa libidoma yenilir miyim?? İlk gittiğim doktor ilk 3 son 3 ay yok demişti bu doktor öyle birsey demedi..

Ben sezeryan olmama rağmen doktor magnezyumu 36 haftada kesicez. Uzun süredir yalancı sancilarim var benm. 36 da kesicez. 36 dan sonra bebek zaten pirameture sayılmıyor sancı artarsa zaten doguma alcaklar sezryan olcam ben .sen madem nornal yapicaksin doktora danis 36 dan sonra kullanma gercekten sancilari kesio

Aynı bende de haftam dolduğu için randevulu normal doğum yaptım suni sancı ile 24 saat çektim benim için de kötüydü.. 1 aydır içiyordum gün de 1 tane 1 hafta 10 gün 2 tane kullandım hatta.. yarın 34 ü dolduruyorum ve 2 gündür içmiyorum.. kendi kafama göre bırakıyorum yani.. ama dünden beri de sancim kasılmam çoğaldı bıraktığın için mi acaba ?

Ben hiç kullanmadım magnezyum kasılma çok fazla yaşamadım. Kasılma desiğiniz hangi bölgelerde oluyordu? Doktor neye hangi şikayetten dolayı verdi?

Randevu pazartesi.. elimdeki ilaç bitti ve ben almadim kendim bıraktım bile 2 gündür.. yarın 34 hafta doluyor erken mi bıraktım acaba

Cinsellik mi o da ne 2 ay olmuştur herhalde.. eşimde ben de ısrarla zararlı olacağını düşünüyoruz ve unuttuk nerdeyse birlikte uyumuyoruz bile
Hamilelik bir bizimi etkilemedi yaa İstekte azalma olmadı ama bu haftadan sonra artık sakıncalı diye bırakalım diyoruz

Ben hiç kullanmadım magnezyum kasılma çok fazla yaşamadım. Kasılma desiğiniz hangi bölgelerde oluyordu? Doktor neye hangi şikayetten dolayı verdi?

Karın ağrısı vardı başlarda.. sonra bacak ağrıları.. kramplara dönüştü ve hep aşağıda hissediyorum kasiklarimda sancı bel ve sırt ağrısı da eklendi. Ne ararsan var yani şimdi

Ben magnezyum içmek istemiyorum diyince doktor o zaman günde 2 soda demişti dilersen sende günde 2 şade soda iç canım ve bir Muz ye. İlacı bıraktığın icin olmustur ama zaten 1 hafta sonra bırakacakmışsın. Çok zorluyor mu sancıların?

Soda ve muz desteğini yapım canım teşekkür ederim belki fayda verir. Yani dünden beri çok daha belirgin yururken bile bi duraksadım ama diyorum ya bir de ben çok aşağıda hissediyorum baskı da olunca çıkacak sandım bir de suni yaşadığım için ilkinde normal sancı nasıl olur bilmiyorum ki sanki ilk hamileliğim gibi tecrübesiz hissediyorum korkuyorum.. sırt ve bel ağrısı da olunca yoksa bu defa erken mi doğurucam diye endişeliyim.. bir de yalnızım ondan tedirginim galiba annem baska sehirde doğuma yakın gelecek

Karın ağrısı vardı başlarda.. sonra bacak ağrıları.. kramplara dönüştü ve hep aşağıda hissediyorum kasiklarimda sancı bel ve sırt ağrısı da eklendi. Ne ararsan var yani şimdi
Benim 7.ayda birtek arada bacağıma giriyordu kramp onun dışında çok şükür öyle ağrım olmadı herhalde ondan doktor vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…