2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Randevu pazartesi.. elimdeki ilaç bitti ve ben almadim kendim bıraktım bile 2 gündür.. yarın 34 hafta doluyor erken mi bıraktım acaba
Bilemiyorum cnm. İlk gebelikte çok fazla kullanmadim ben belki iki ay. Bunda genel olarak çok ağrım olduğu için beş aylıkken basladm galiba. Bı ay ara verdim . Sonra ağrım olunca doktor 36 haftaya kadar devam ara verme dedi.

Hormon olarak bizi de etkilemedi canım zaten kendimize hakim olamayacgimiz icin birlikte uyumuyoruz bile
Bı ay önce hormonlarım tavan yapmıştı ama bize zaten yasak dün gece bacağını bacagimin üstüne atmış ittim bidaha attı. Bende cemkirdim çek bacağını aaa zaten sancım var. O ayak bile sancim i arttirdi dün gece çok fenaydim. Ne kadar dayanirim bilmiom. Yarın tam 35 haftam doluyor. Cumartesi kontrol var

Biz zaman dilimi konuşmamıştık.. Bi sonraki randevu da pazartesi bıraktım gitti artık inşallah yanlış yapmıyorumdur

Ben magnezyum almasam kivranmaktan huzursuzluktan duramıyorum, bebeğim de içimde kıvranıyo o yüzden kullanıyorum. 37-38 gibi bırakırım diye düşünüyorum tabi doktorum daha erkenebirakmami söylerse onu da yaparım ama devam et diyor. Ben sancıların kesilmesinin , durmasının , gelmemesinin en temel sebebinin stres olduğunu düşünüyorum.ki ebemiz de bahsetti zaten bu durumdan. O yüzden stres yapmıyorum inanıyorum ki ne kadar sakin ve huzurlu kalırsam sancılar gelse bile yani. Rahat bir doğumum olacağını düşünüyorum

dokunsalar bi çemkirme dokunmasalar trip yiyorlar Allah onlarında yardımcısı olsun ne diyelim

Ben stresten uzak duramıyorum ki biraz takıntılıyım galiba çabuk kiriliyorum. Yoksa rahat olsak evet belki de her şey daha kolay olacak

Ben stresten uzak duramıyorum ki biraz takıntılıyım galiba çabuk kiriliyorum. Yoksa rahat olsak evet belki de her şey daha kolay olacak

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor birde senin erken başlamış kasılmalar

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bütün hamileligim sıkıntı ile geçiyor benim zaten yine de Allah'a şükürler olsun tabii ki geçici bi dönem Allah çocuklarıma sağlık versin.. ve herkesin çocuklarına

Valla eskiden ben de inanılmaz. Stresliydim şimdi hiç bişey umurumda değil. İnşallah kolay da bi doğum yapıcam ,olmadı sezaryen olur ama morelimi hiç bozmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…