Evet uzak dursa kızıyorum sen benimle ilgilenmiyosun diye azıcık daha nazimizi çeksinler dimi
Valla eskiden ben de inanılmaz. Stresliydim şimdi hiç bişey umurumda değil. İnşallah kolay da bi doğum yapıcam ,olmadı sezaryen olur ama morelimi hiç bozmuyorum
İnsan otomatikmen doğru şekli buluyor ama artık bırakmanın zamanı geldibizi de etkilemedi pek ama koca karnımı bir yere sıgdıramıyorumama iyice ağırlaştım daha bu haftadan sonra olmaz diye tahmin ediyorum
Amin inşallah canımSağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bütün hamileligim sıkıntı ile geçiyor benim zaten yine de Allah'a şükürler olsun tabii ki geçici bi dönem Allah çocuklarıma sağlık versin.. ve herkesin çocuklarına
kızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
6 ay çok uzun süre yaaa koca bebekler daha çok ilgi istiyorlar onları da ihmal etmemek lazımPlanlarım en az 6 ay sonrayauyumak dinlenmek istiyorum bi çocuk ve bi bebekle nasıl olacak bilmiyorum ama tabii bir de koca bebekle(kocam)
Beylikdüzünde kendisi Bizimkent taraflarında özel muayenesi olacak yine istediğin hastaneye gelip doğum yaptıracak canım ona göre fiyatına yansıtacaktır ama çok tatlı bir kadın çok bilgili ve eli çok kibar çatı muayenesinde falan kız kardeşim çok memnun kaldıAa bende mehmet alicige gidiyorum acaba diler hanimami gecsem diyordum yine beylikduzundemi olacak
Canım doğumu ne ben ne ebe ne doktor yaptırıyor doğumu bebek yapıyor ,neyi ne zaman yapacağını çok iyi biliyor bu pıtırcıklar. Ben ona sadece vücudumla destek olucam . Ebeler bizim işimiz doğumdan sonra diyor , doktorda bir aksilik olması halinde müdahale eder . İnşallah hepimizinki yolunda gider. Biz içimiz de doğum konusunda bi uzman taşıyoruz . Ben ona sadece sakin huzurlu ve rahat bi süreç yaşatmaya çalışıyorumEn güzelini yapiyosun canım takma hiç biseyi önemli olan tek şey sen ve bebeğin.. bende başarabilsem uzun vadede çok iyi olacak
Ben henüz yıkamadım ama gidip gidip seviyorum . henüz yıkamadım için halının yüzüne serip tek tek tekrar tekrar inceleyip içinde meleğimi hayal Edip seviyorum sonra kaldırıyorumKızlar bende artık kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün. Nevresimleri ile başladımdalan roxy yeşil olanı kullandım deterjan olarak.. yumuşatıcı kullandım ama 2 durulama yapıcam
Ağlıcam galiba çok minikler
Soda ve muz desteğini yapım canım teşekkür ederim belki fayda verir. Yani dünden beri çok daha belirgin yururken bile bi duraksadım ama diyorum ya bir de ben çok aşağıda hissediyorum baskı da olunca çıkacak sandımbir de suni yaşadığım için ilkinde normal sancı nasıl olur bilmiyorum ki sanki ilk hamileliğim gibi tecrübesiz hissediyorum korkuyorum.. sırt ve bel ağrısı da olunca yoksa bu defa erken mi doğurucam diye endişeliyim.. bir de yalnızım ondan tedirginim galiba annem baska sehirde doğuma yakın gelecek
Kızlar size birşey sormak istiyorum kardeşimin eşi bir yıldır korunmuyor çocuk istiyor ama Allah daha kısmet etmedi. Doktora gittiler hiçbir sıkıntıları da yokmuş Rahim filmi bile çekti. Geçen çarşamba adet olması lazımdı normalde 27 günde bir adet oluyor bir hafta gecikti ilk defa böyle oluyor kan testi de yaptırmış sonuç 0 demişler özel hastanede yaptırmışlar ama kıytırık bir hastane yaşadıkları yerde birtek özel olarak o hastane var kafam karıştı böyle birşey yaşayanı duydunuz mu daha önce umut varmıdır sizce?
Bende dayanamadım artıkBen henüz yıkamadım ama gidip gidip seviyorum . henüz yıkamadım için halının yüzüne serip tek tek tekrar tekrar inceleyip içinde meleğimi hayal Edip seviyorum sonra kaldırıyorum
Bugun kontrolümuz vardi
Bebegin gelisimi cok iyi hatta 1 hafta onde dedi
Suyu da iyiymis
Kilosu 2600 olmus
Sormayi unuttum pozisyonu nedir diye
Magnezyumu icmeye devam edeyim mi diye sormayi unuttum
Artik haftada 1 gidip nstye giricem
İnşallah canım aslında bu ay çok rahatlardı tatile falan gittiler memlekete gittiler bu ay en rahat ay oldu onlar için ama niye gecikti anlamadımValla benimde kimsem yok annem demin aradı 15 güne elmalar olur onları toplayıp pekmez yapıp öyle gelecekmiş. Dedim isterseniz Kasım’a kadar tutarım ben bu bebeği serinlikte gelirsiniz. Kimse gelmez desteğe anlayacağınız tırnağın varsa basını kası durumu. Anca arkadaş tanıdıklar gelir ziyarete giderler. Oğlumda okula başlayacak eşim onunla ilgilense ben bir basıma olacağım. Doktorum Eylül sonuna en geç gelir bu bebek demişti bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Sırt bel agrım benimde çok ama çalışıyorum bence onun payı var gece de düzgün uyuyop dinlenemiyorum işten eve gel yemek çamaşır ortalık topla derken en erken oturmam 10 oluyor benim farımasın kimin agrısın diyip avutuyorum kendimi :))
Canım hastane kıytırık da olsa tahliller karışmadıysa hata ihtimali yoktur bence. Bence stres yapıp kafaya takınca olabiliyor gecikmeler. Biraz kafayı rahatlatabilseler keşke. Arkadasım 7 sene istediler ne denemeler ne testler filmler operasyonlar bi türlü olmadı tutunamadı en son tüp bebek icin arabayı satıp evrakları hazırladılar kan verip işlemleri baslatacakken kanda hamilelik çıktı. Ve 9 ay yatarak geçirdi hamileliğini dün bize geldiler 50 günlük minnacık bi bebiş nasıl özlenen beklenen bebek.. rabbim onlara da hayırlısı ile nasip etsin insallah
Kızlar bende artık kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün. Nevresimleri ile başladımdalan roxy yeşil olanı kullandım deterjan olarak.. yumuşatıcı kullandım ama 2 durulama yapıcam
Ağlıcam galiba çok minikler
Amin inşallah canımValla sağlıkla olsunlar da herseye katlanıyor insan Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
6 ay çok uzun süre yaaa koca bebekler daha çok ilgi istiyorlar onları da ihmal etmemek lazım
Canım doğumu ne ben ne ebe ne doktor yaptırıyor doğumu bebek yapıyor ,neyi ne zaman yapacağını çok iyi biliyor bu pıtırcıklar. Ben ona sadece vücudumla destek olucam . Ebeler bizim işimiz doğumdan sonra diyor , doktorda bir aksilik olması halinde müdahale eder . İnşallah hepimizinki yolunda gider. Biz içimiz de doğum konusunda bi uzman taşıyoruz . Ben ona sadece sakin huzurlu ve rahat bi süreç yaşatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?