O yönden bakarsan 10 yıl bile az onlara6 ay iyi bence daha çok ilgilenseydi benimle daha erken olabilirdi bırak biraz çeksin
Ah nazlı olmasın yaaaaSaglıkla gelsin tüm miniklerimiz sanırım kafa olarak rahatladım artık 2500 kg yu geçmiştir doğmak isterse kendi bilir zamanı buymuş derim gibi hissediyorum hep o yüzden birazdan sanırım.
Canım 2 hamilelik asla aynı olmuyor oğlumdan o kadar farklı bir hamilelik yaşadım ki şikayetlerim sağlık sorunlarım bebeğin pozisyonu vs hepsi bambaşka birde Doğuma kadar kanal da olan bebek sancı ile kasılıp yukarı da çıkabilir son dk her an hersey değişebilir. Zaman bize gösterecek zamanla neler yaşayacağımızı
Ben çok çok cok zorlu 20 dikişli bi normal Doğum yaşadım ve eski zamana 2 aya kalmadan dönmüştü bence dikişlerden dolayı daha da gergin yani ilk evlendiğim zamanlara dönmüştü. Allah’ın mucizesi ama küçücük karına kocaman bebek sığdırıp 1 cm bile olmayan yerden o bebeği Doğum yapmamızı saglıyor. Eskisi gibi olma olmama belkide kişinin kafasında kurduğu kötü tablodandır.
Canım geçmiş gitmiş olsun senin icin üzülme şakın bebeğin minik ama annesinin sütleri ile büyüyecek. Yanımda değil diye de üzülme normalde hersey devam etseydi 17 Ekim’e kadar zaten bebeğini bekleyecektin. Şimdi niye Yanımda değil diye üzülme zamanı gelince gelip cok cok emecek seni.
Nazlı bir kız bebişi daha geliyor hayırlı olsun
Valla benimde kimsem yok annem demin aradı 15 güne elmalar olur onları toplayıp pekmez yapıp öyle gelecekmiş. Dedim isterseniz Kasım’a kadar tutarım ben bu bebeği serinlikte gelirsiniz. Kimse gelmez desteğe anlayacağınız tırnağın varsa basını kası durumu. Anca arkadaş tanıdıklar gelir ziyarete giderler. Oğlumda okula başlayacak eşim onunla ilgilense ben bir basıma olacağım. Doktorum Eylül sonuna en geç gelir bu bebek demişti bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Sırt bel agrım benimde çok ama çalışıyorum bence onun payı var gece de düzgün uyuyop dinlenemiyorum işten eve gel yemek çamaşır ortalık topla derken en erken oturmam 10 oluyor benim farımasın kimin agrısın diyip avutuyorum kendimi :))
Canım hastane kıytırık da olsa tahliller karışmadıysa hata ihtimali yoktur bence. Bence stres yapıp kafaya takınca olabiliyor gecikmeler. Biraz kafayı rahatlatabilseler keşke. Arkadasım 7 sene istediler ne denemeler ne testler filmler operasyonlar bi türlü olmadı tutunamadı en son tüp bebek icin arabayı satıp evrakları hazırladılar kan verip işlemleri baslatacakken kanda hamilelik çıktı. Ve 9 ay yatarak geçirdi hamileliğini dün bize geldiler 50 günlük minnacık bi bebiş nasıl özlenen beklenen bebek.. rabbim onlara da hayırlısı ile nasip etsin insallah
O yönden bakarsan 10 yıl bile az onlaraAma işte sineye çekmek zorunda kalıyoruz bazen
Amin canımmBende Ilk tur kıyafet yıkama yaptım bugün hadi hayırlısı bakalim sağlıkla gelsin de giysin kirletsinler inşallah
Canım, evine hoşgeldin...Hanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
Süt sağmaya devam ediyorum.. Artmaya basladı sütüm allahtan.. Süt posetlerine geçtim artik.. Randimanli sekilde sagiyorum.. Eymenime sifa oluyordur inşallah
Sizler nasılsınız? Muhabbetlerinizi her zmn okuyamadm.. Bi süre sonra tam olarak dönerim araniza.. Kendime geldikçe.. Allah herkesin yardimcisi olsun
Canım odaya geçince sen ya da yakınların giydirir. Ben ebemle konuştum sancıları çektiğim nst ye bağlı olduğum ve doğumu yaptığım oda aynı doğumdan sonra sadece bezleniyosunjz üzerinizde hastane önlüğü oluyo . Benim hastanem doğumdan hemen sonra odaya almıyo bir saat kanama için takipte oluyoruz melegimle aynı odada. Eğer kanama vs yoksa kimisi sedye ile ama herşey yolundaysa tekerlekli sandalyeyle odaya götürülüyosun. Sonrası mutlu mesut anlarKizlar bisey sorcam. Ben hastane valizimizi hazirladim uc tane hurc yaptim birini hemsireye vermek icin digeri bebegimin kiyafetleri icin biride kendim icin. Sorum su; simdi hemsireye giydirsin diye bebek icin takim koydum bez islak mendil koydum. Peki biz bebis orda giydirilirken odamiza nasil geciyoruz yani kiyafet olarak soruyorum. Ust pijama filan hemsireye verilecek hurcun icine koyaym mi? Bitane depend koydum sadece hemsireye verilecek hurcun icine dogumdan hemen sonra muhtemelen giydirirler kanamamiz olacagi icin diye dusundum. Peki pijama giyiniyo muyuz dogumhanede dogum sonrasinda. Odaya nasl gitcez?
Ben de doktoruma sordum hani son aya girdik riskli mi diye, aksine son ay ve doğuma yaklaştıkça sık ilişki öneriyoruz dedi normal doğumu kolaylaştırıyormuşAynı sebeple hiç magnezyum içmedim. Erken Doğum riskim var diye doktor günde 3 tane içirmişti oğlumda 40 haftada gelmedi randevulu normal Doğum yaşadım gün verdi suni sancı ile 10,5 saat de yaptım Doğumu bence oldukça zordu. Bu sebeple bu hamilelikte hiç kullanmadım badem ceviz soda muz gibi destekledim. Açıkcası dayanılmaz bir agrım da olmadı son haftalarda kramplar çoğaldı ama normal sanırım. 34 hafta bitti 35 dolduruyoruz. 2 haftaya doğsa normal zamanda doğmuş olacak ki vücut kasılmalara hazırlıyor bizi. Eğer dayanılmaz değilse içmeyin bildiğim kadarı ile 35 hafta sonrası içilmemesi gerekiyormuş Zaten
Valla cok komik ama 8 aydır gelmeyen libidom bu ara geldi hangi koca göbeğim götüm ile geldi ise :)) allahtan çaktırmıyorum da eşim de pek yaklaşmıyor en son 33 hafta da oldu. Bilmiyorum onunla kapatırmıyız yoksa libidoma yenilir miyim?? İlk gittiğim doktor ilk 3 son 3 ay yok demişti bu doktor öyle birsey demedi..
Hamilelik bir bizimi etkilemedi yaaİstekte azalma olmadı ama bu haftadan sonra artık sakıncalı diye bırakalım diyoruz
Doğumdan sonrasını bilmiyorum ama doğumdan önce doğumu kolaylaştırsın diye sık sık sıcak duşa girildiğini biliyorum. Tabii normal doğum için geçerli. Benim hastanemde havlu şampuan diş macunu fırçası gibi kişisel bakım ürünleri mevcutmuş, sen de bi sor bakalım öyleyse oradan temin edersinBirde bi arkadasim bana havlu sampuan filan gotur dogumdan hemen sonra dus alirsin dedi de. Dogumdan sonra dus alınıyor mu hemen hastanede?
Ben işte hemen unutuyorum birde kıyamıyorum galiba inşallah bana negatif olarak dönmez bu kötü huyumKesinlikle az vallaçekmicem sineye 6 ay da kararliyim ben
Gerçekten miBen de doktoruma sordum hani son aya girdik riskli mi diye, aksine son ay ve doğuma yaklaştıkça sık ilişki öneriyoruz dedi normal doğumu kolaylaştırıyormuş
Bana da doktor en geç 26 Eylül ama o kadar bile durmayabilir dedi. Kayınvalide memlekette 21 Eylül gelcek. Annem yakın oturuo ama kardeşim sozlencek bikac hafta içinde ben bı iki ay erteleyin diyorum bişey olmaz inşallah aynı gün doğum olsa bile hallolur dio. O kadar cnm sıkıldı ki anlatamam ben mi cok abartiyorum. Oğlum var eşim bakicak ona. Eee peki ben ne olucam. Szeryan olcam zaten lanet edip kimse gelmesin demek istiyorum ama sezeryanda insan muhtaç oluyor. Kimsenin kalbini kırmayım diyorum ama patlamak üzereyim artk. Senin elmalar bizim söz nisan muhabbeti . Allah yardımcımiz olsun ne diyimValla benimde kimsem yok annem demin aradı 15 güne elmalar olur onları toplayıp pekmez yapıp öyle gelecekmiş. Dedim isterseniz Kasım’a kadar tutarım ben bu bebeği serinlikte gelirsiniz. Kimse gelmez desteğe anlayacağınız tırnağın varsa basını kası durumu. Anca arkadaş tanıdıklar gelir ziyarete giderler. Oğlumda okula başlayacak eşim onunla ilgilense ben bir basıma olacağım. Doktorum Eylül sonuna en geç gelir bu bebek demişti bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Sırt bel agrım benimde çok ama çalışıyorum bence onun payı var gece de düzgün uyuyop dinlenemiyorum işten eve gel yemek çamaşır ortalık topla derken en erken oturmam 10 oluyor benim farımasın kimin agrısın diyip avutuyorum kendimi :))
Canım hastane kıytırık da olsa tahliller karışmadıysa hata ihtimali yoktur bence. Bence stres yapıp kafaya takınca olabiliyor gecikmeler. Biraz kafayı rahatlatabilseler keşke. Arkadasım 7 sene istediler ne denemeler ne testler filmler operasyonlar bi türlü olmadı tutunamadı en son tüp bebek icin arabayı satıp evrakları hazırladılar kan verip işlemleri baslatacakken kanda hamilelik çıktı. Ve 9 ay yatarak geçirdi hamileliğini dün bize geldiler 50 günlük minnacık bi bebiş nasıl özlenen beklenen bebek.. rabbim onlara da hayırlısı ile nasip etsin insallah
Off off herkes dertliÖyle tabi varsa tırnağın kası başını.. ama insan yine de anneyi istiyor ya en azından ben istiyorum çünkü benimde küçük kızım var.. eşim onunla ilgilense hastanede doğum anında annem lazım bana1 gece kalacaz en kötü o sırada eşim kızımla olmak zorunda yanımda olamaz.. annem lazım işte gelmeden bi anda doğururum diye endişeliyim valla
Ben işte hemen unutuyorum birde kıyamıyorum galiba inşallah bana negatif olarak dönmez bu kötü huyumSen daha iyisini yapıyorsun hak ediyorlar bacım
Bana da doktor en geç 26 Eylül ama o kadar bile durmayabilir dedi. Kayınvalide memlekette 21 Eylül gelcek. Annem yakın oturuo ama kardeşim sozlencek bikac hafta içinde ben bı iki ay erteleyin diyorum bişey olmaz inşallah aynı gün doğum olsa bile hallolur dio. O kadar cnm sıkıldı ki anlatamam ben mi cok abartiyorum. Oğlum var eşim bakicak ona. Eee peki ben ne olucam. Szeryan olcam zaten lanet edip kimse gelmesin demek istiyorum ama sezeryanda insan muhtaç oluyor. Kimsenin kalbini kırmayım diyorum ama patlamak üzereyim artk. Senin elmalar bizim söz nisan muhabbeti . Allah yardımcımiz olsun ne diyim
Off off herkes dertliikinci bebek olunca tabi farklı oluo. İlk olsa insan kimse olmasada eşi yeter. Bizimde durum aynı oğlana eşim bakicak hastane için annem lazım ama durum karışık. Ben de planlı olmayi çok severim işimi sağlama almak isterim ama olmuo etrafındakiler çok rahat delircem artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?