2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayyy canım benimm, maşallah. Her şey zamanla daha güzel olacak öyle düşün. Bak ne güzel sen çıktın hastaneden inşallah eymen paşa da bir an önce toparlanıp çıkar annesi. Küçücük de olsa çok güçlüdür, o da sana kavuşmak için can atıyordur. Sen moralini yüksek tut, ona ilaç olacak sütlerini biriktir. Çok zor biliyorum şimdi sana ne desek de içindeki depremi sen bilirsin. Benim de ilk bebişim yatmıştı kuvezde, içim yanardı. Ama o günler çoktan geçti gülüp eğleniyoruz çok şükür. Sen de o günlerin geleceğini düşün. Allahım bir an önce kavuştursun sizi

Yok canım düzenli değil ara ara gelip gidiyor sancılar galiba yalancı sancılar. Çok yaşamadığım için galiba biraz tedirgin oldum sonuçta 36.haftadayız o kadar da normal herhalde
Düzenli değilse yalancı ağrıdır ve normal bir durum. Endişe etme. Allahım zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bir de 0-3 ay kıyafet stogunuz ne durumda. Zibin uzun kollu patikli corap falan neyden ne kadar var?
3 tane yenidoğan kruvaze zıbın
5 tane kısakollu zıbın
4 tane uzun kollu zıbın
5 tane patikli alt
4 bere Takımların içinden çıktı
3 eldiven
2 önlük
5 tulum
5 alt üst takım
1 elyaflı uyku tulumu
1 polar alt üst
2 penye yelek
2 örgü yelek
2 pantif
2 örgü patik
7 çorap
Bizim kıyafetler bu kadar. Bunların bazıları yenidoğan, bazıları 0-3 ay, bazıları 3 ay, bazıları da 3-6 ay...

Bizde bi süre ara vermiştik bebek etkilenir mi diye ama daha dün birlikte olduk sıkıntı da olmadı, ağrı sızı sancı ya da herhangi bir şey... zaten doktorlar 37 den sonra ilişki öneriyormuş.
ben de sorayım doktoruma bakalım ne diyecek
6 ay çok uzun süre yaaa koca bebekler daha çok ilgi istiyorlar onları da ihmal etmemek lazım
ben de ilgi istiyorum ne kadar ilgi gösterirse bende o kadar göstereceğim yol su olarak ona geri dönecek
mevsim değişikliği stres sebebiyle gecikmiş olabilir canım ya da vücut kendini hazırlıyor da olabilir ilaç kullanıyorsa o da etkilemiş olabilir ama kan testinde kesin çıkıyo diye biliyorum
sen bilirsin ama tedirginsen git canım nst ye bağlıyorlar bi de alttan muayene o kadar korkutucu değil merak etme canın acımıyor neden korkuyorsun ki altan baksa ne olacak nasıl olsa bi iki haftaya ebeydi hemşireydi doktordu derken herkes bi bakacak

Canm haftan erken daha doğum için bence acile git olurda doğum başlarsa ciğer geliştirici iğne yaparlar

Dört beş çocuk doğuranlar nasıl yapıyor anlamiyorum iki doğum arası dort yıl benim bu iki doğum sitresi yetti bana. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza.

aslinda kendimi iyi hissediyorum korku alttan bakilmasindan degil alttan bakilmanin dogumu tetikleme ihtimalinden . ebeler resmen acimasiz smdi gitsem kesin ebe bakar ama yarin doktor var o bakar o yuzden yoksa alttan bakilmasi degil sorun . ay bide bi geciyo bi geliyo vucudum bana oyun oynuyormus gbi hissediyorum hic gidesim gelmiyor ondanda

Canm haftan erken daha doğum için bence acile git olurda doğum başlarsa ciğer geliştirici iğne yaparlar
doğum sancısını bildiğimden yalanci sancilar bunlar diyorum kendimce ondan rahatım. size sorayim dedm ama az daha dursam daha iyi azalıyor sanki

Beni Doğumdan sonra hasta bakıcı dogumhanede giydirdi uzun geceliğimi giydirdi öyle odaya getirdi. Altıma da hasta bezi takmıstı. Normal Doğum yapmıştım

Birde bi arkadasim bana havlu sampuan filan gotur dogumdan hemen sonra dus alirsin dedi de. Dogumdan sonra dus alınıyor mu hemen hastanede?

Valla ben normal Doğum 1 gece kalma yaşadım duş almadım 6 sene geçti çok şey degişmişmidir bilemedim

Ben de doktoruma sordum hani son aya girdik riskli mi diye, aksine son ay ve doğuma yaklaştıkça sık ilişki öneriyoruz dedi normal doğumu kolaylaştırıyormuş

Aman kocalar duymasın

Valla gelip destek olsa yapacağı pekmezden daha çok hayra geçer ama nerede. Valla ben gelmesinler diyorum 1 ay mı zorlanırım 15 gün mü neyse cekeyim kimse de minnete geçmesin kafasındayım.

Canım duştan ve sola uzanma sonrasında gecmedi ise git istersen biraz dinlenmeye çalış Sola uzanıp olmuyorsa git istersen

Yeterlilik durumu ölçüyorum 4 sene sonra olunca insan unutuyormuş aşağı yukarı aynı ama

Ben bi hastaneme soraym ozaman dedigin gbi odalar ayniysa ve sadece bezlenceksek pijama filan koymuyorum hemsireye vercegim hurca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…