Yapabiliyorsan yap canımBende bunca zaman hemen unuttum kıyamadım hiç bir artisini gormedim valla gün intikam günüdürhak ediyolar kesinlikle o yüzden çektirmeyi düşünüyorum
Ayyy canım benimm, maşallah. Her şey zamanla daha güzel olacak öyle düşün. Bak ne güzel sen çıktın hastaneden inşallah eymen paşa da bir an önce toparlanıp çıkar annesi. Küçücük de olsa çok güçlüdür, o da sana kavuşmak için can atıyordur. Sen moralini yüksek tut, ona ilaç olacak sütlerini biriktir. Çok zor biliyorum şimdi sana ne desek de içindeki depremi sen bilirsin. Benim de ilk bebişim yatmıştı kuvezde, içim yanardı. Ama o günler çoktan geçti gülüp eğleniyoruz çok şükür. Sen de o günlerin geleceğini düşün. Allahım bir an önce kavuştursun siziHanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
Süt sağmaya devam ediyorum.. Artmaya basladı sütüm allahtan.. Süt posetlerine geçtim artik.. Randimanli sekilde sagiyorum.. Eymenime sifa oluyordur inşallah
Sizler nasılsınız? Muhabbetlerinizi her zmn okuyamadm.. Bi süre sonra tam olarak dönerim araniza.. Kendime geldikçe.. Allah herkesin yardimcisi olsun
Yapabiliyorsan yap canımGaliba benim biraz daha ağzımın yanması lazım daha yeni evli sayılırız ondan herhalde
Düzenli değilse yalancı ağrıdır ve normal bir durum. Endişe etme. Allahım zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım düzenli değil ara ara gelip gidiyor sancılar galiba yalancı sancılar. Çok yaşamadığım için galiba biraz tedirgin oldum sonuçta 36.haftadayız o kadar da normal herhalde
Kızlar bir de 0-3 ay kıyafet stogunuz ne durumda. Zibin uzun kollu patikli corap falan neyden ne kadar var?
[/QUOTE
5 tane uzun kollu 5 tane falanda sifir kollu zıbın bi kac patiklialt 8 tane takm 3 tane yelek 6 7 tane ellik var suan çorap 2 tane almam gerek onu ama başka bisi almicam dogumdan once . hepsini yeni de almadm kizimin zihinleri beyazdı akladım pakladm ütüledmbuda giysinsu an en onemli iki eksiğim depend ve bebege havlu
3 tane yenidoğan kruvaze zıbınKızlar bir de 0-3 ay kıyafet stogunuz ne durumda. Zibin uzun kollu patikli corap falan neyden ne kadar var?
ben de sorayım doktoruma bakalım ne diyecekBizde bi süre ara vermiştik bebek etkilenir mi diye ama daha dün birlikte olduk sıkıntı da olmadı, ağrı sızı sancı ya da herhangi bir şey... zaten doktorlar 37 den sonra ilişki öneriyormuş.
ben de ilgi istiyorum ne kadar ilgi gösterirse bende o kadar göstereceğim yol su olarak ona geri dönecek6 ay çok uzun süre yaaa koca bebekler daha çok ilgi istiyorlar onları da ihmal etmemek lazım
mevsim değişikliği stres sebebiyle gecikmiş olabilir canım ya da vücut kendini hazırlıyor da olabilir ilaç kullanıyorsa o da etkilemiş olabilir ama kan testinde kesin çıkıyo diye biliyorumKızlar size birşey sormak istiyorum kardeşimin eşi bir yıldır korunmuyor çocuk istiyor ama Allah daha kısmet etmedi. Doktora gittiler hiçbir sıkıntıları da yokmuş Rahim filmi bile çekti. Geçen çarşamba adet olması lazımdı normalde 27 günde bir adet oluyor bir hafta gecikti ilk defa böyle oluyor kan testi de yaptırmış sonuç 0 demişler özel hastanede yaptırmışlar ama kıytırık bir hastane yaşadıkları yerde birtek özel olarak o hastane var kafam karıştı böyle birşey yaşayanı duydunuz mu daha önce umut varmıdır sizce?
sen bilirsin ama tedirginsen git canım nst ye bağlıyorlar bi de alttan muayene o kadar korkutucu değil merak etme canın acımıyor neden korkuyorsun ki altan baksa ne olacak nasıl olsa bi iki haftaya ebeydi hemşireydi doktordu derken herkes bi bakacakKizlar bnm dunden beri hafif adet ağrısına benzer agrım oluyor . hic gitmiyor sabah 5 de kalktım kasılmam var 1 saatte 3 5 kere ağrılı kasilmalarm oldu belime de agri veriyordu duşa girdim bel agrım gecti kasilma devam etti. saat 10dan sonra bel ve kasik agrisi geri basladi 11bucukta resmen sanci yasadm tekrar ayni şiddette bi sanci yaşamadım hala hafif adet ağrısı gbi belimde kasığımda agrım var az once gene bi sancili kasilma oldu . cok değişik bisiler yaşıyorum artmiyo duzenli degil ama tamamen gecmiyorda . Acile gitsem mi gitmesem mi kararsizim gitsem alttan bakarlar daha beter ederler diye korkuyorum acikcasi . Yarin 10 da kontrolümvar zaten hic gitmesem mi acile faln.
Tam gaz devamkızlar tahminen herkesin hormonlar çökmüştür ama merak ettim cinsellik durumları nasıl benim bi geliyo bi gidiyo
Canm haftan erken daha doğum için bence acile git olurda doğum başlarsa ciğer geliştirici iğne yaparlarKizlar bnm dunden beri hafif adet ağrısına benzer agrım oluyor . hic gitmiyor sabah 5 de kalktım kasılmam var 1 saatte 3 5 kere ağrılı kasilmalarm oldu belime de agri veriyordu duşa girdim bel agrım gecti kasilma devam etti. saat 10dan sonra bel ve kasik agrisi geri basladi 11bucukta resmen sanci yasadm tekrar ayni şiddette bi sanci yaşamadım hala hafif adet ağrısı gbi belimde kasığımda agrım var az once gene bi sancili kasilma oldu . cok değişik bisiler yaşıyorum artmiyo duzenli degil ama tamamen gecmiyorda . Acile gitsem mi gitmesem mi kararsizim gitsem alttan bakarlar daha beter ederler diye korkuyorum acikcasi . Yarin 10 da kontrolümvar zaten hic gitmesem mi acile faln.
Dört beş çocuk doğuranlar nasıl yapıyor anlamiyorum iki doğum arası dort yıl benim bu iki doğum sitresi yetti bana. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza.Aynen canım ilkte bu kadar dertli değildim bende onu fark ettim. Ama smdi bir de kızım var. Eşime tembihliyorum ki senden baskasiyla rahat edemez uyuyamaz sen çocukla ilgilen sakın gelme yanima diyeve evet bende planlı hazırlıklı olmayı sevenlerdenim bu da bizi daha çok yıpratıyor
aslinda kendimi iyi hissediyorum korku alttan bakilmasindan degil alttan bakilmanin dogumu tetikleme ihtimalinden . ebeler resmen acimasiz smdi gitsem kesin ebe bakar ama yarin doktor var o bakar o yuzden yoksa alttan bakilmasi degil sorun . ay bide bi geciyo bi geliyo vucudum bana oyun oynuyormus gbi hissediyorum hic gidesim gelmiyor ondandaben de sorayım doktoruma bakalım ne diyecek
ben de ilgi istiyorum ne kadar ilgi gösterirse bende o kadar göstereceğim yol su olarak ona geri dönecek
mevsim değişikliği stres sebebiyle gecikmiş olabilir canım ya da vücut kendini hazırlıyor da olabilir ilaç kullanıyorsa o da etkilemiş olabilir ama kan testinde kesin çıkıyo diye biliyorum
sen bilirsin ama tedirginsen git canım nst ye bağlıyorlar bi de alttan muayene o kadar korkutucu değil merak etme canın acımıyor neden korkuyorsun ki altan baksa ne olacak nasıl olsa bi iki haftaya ebeydi hemşireydi doktordu derken herkes bi bakacak
doğum sancısını bildiğimden yalanci sancilar bunlar diyorum kendimce ondan rahatım. size sorayim dedmCanm haftan erken daha doğum için bence acile git olurda doğum başlarsa ciğer geliştirici iğne yaparlar
Kizlar bisey sorcam. Ben hastane valizimizi hazirladim uc tane hurc yaptim birini hemsireye vermek icin digeri bebegimin kiyafetleri icin biride kendim icin. Sorum su; simdi hemsireye giydirsin diye bebek icin takim koydum bez islak mendil koydum. Peki biz bebis orda giydirilirken odamiza nasil geciyoruz yani kiyafet olarak soruyorum. Ust pijama filan hemsireye verilecek hurcun icine koyaym mi? Bitane depend koydum sadece hemsireye verilecek hurcun icine dogumdan hemen sonra muhtemelen giydirirler kanamamiz olacagi icin diye dusundum. Peki pijama giyiniyo muyuz dogumhanede dogum sonrasinda. Odaya nasl gitcez?
Birde bi arkadasim bana havlu sampuan filan gotur dogumdan hemen sonra dus alirsin dedi de. Dogumdan sonra dus alınıyor mu hemen hastanede?
Ben de doktoruma sordum hani son aya girdik riskli mi diye, aksine son ay ve doğuma yaklaştıkça sık ilişki öneriyoruz dedi normal doğumu kolaylaştırıyormuş
Bana da doktor en geç 26 Eylül ama o kadar bile durmayabilir dedi. Kayınvalide memlekette 21 Eylül gelcek. Annem yakın oturuo ama kardeşim sozlencek bikac hafta içinde ben bı iki ay erteleyin diyorum bişey olmaz inşallah aynı gün doğum olsa bile hallolur dio. O kadar cnm sıkıldı ki anlatamam ben mi cok abartiyorum. Oğlum var eşim bakicak ona. Eee peki ben ne olucam. Szeryan olcam zaten lanet edip kimse gelmesin demek istiyorum ama sezeryanda insan muhtaç oluyor. Kimsenin kalbini kırmayım diyorum ama patlamak üzereyim artk. Senin elmalar bizim söz nisan muhabbeti . Allah yardımcımiz olsun ne diyim
Kizlar bnm dunden beri hafif adet ağrısına benzer agrım oluyor . hic gitmiyor sabah 5 de kalktım kasılmam var 1 saatte 3 5 kere ağrılı kasilmalarm oldu belime de agri veriyordu duşa girdim bel agrım gecti kasilma devam etti. saat 10dan sonra bel ve kasik agrisi geri basladi 11bucukta resmen sanci yasadm tekrar ayni şiddette bi sanci yaşamadım hala hafif adet ağrısı gbi belimde kasığımda agrım var az once gene bi sancili kasilma oldu . cok değişik bisiler yaşıyorum artmiyo duzenli degil ama tamamen gecmiyorda . Acile gitsem mi gitmesem mi kararsizim gitsem alttan bakarlar daha beter ederler diye korkuyorum acikcasi . Yarin 10 da kontrolümvar zaten hic gitmesem mi acile faln.
3 tane yenidoğan kruvaze zıbın
5 tane kısakollu zıbın
4 tane uzun kollu zıbın
5 tane patikli alt
4 bere Takımların içinden çıktı
3 eldiven
2 önlük
5 tulum
5 alt üst takım
1 elyaflı uyku tulumu
1 polar alt üst
2 penye yelek
2 örgü yelek
2 pantif
2 örgü patik
7 çorap
Bizim kıyafetler bu kadar. Bunların bazıları yenidoğan, bazıları 0-3 ay, bazıları 3 ay, bazıları da 3-6 ay...
Dört beş çocuk doğuranlar nasıl yapıyor anlamiyorum iki doğum arası dort yıl benim bu iki doğum sitresi yetti bana. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza.
Ben bi hastaneme soraym ozaman dedigin gbi odalar ayniysa ve sadece bezlenceksek pijama filan koymuyorum hemsireye vercegim hurcaCanım odaya geçince sen ya da yakınların giydirir. Ben ebemle konuştum sancıları çektiğim nst ye bağlı olduğum ve doğumu yaptığım oda aynı doğumdan sonra sadece bezleniyosunjz üzerinizde hastane önlüğü oluyo . Benim hastanem doğumdan hemen sonra odaya almıyo bir saat kanama için takipte oluyoruz melegimle aynı odada. Eğer kanama vs yoksa kimisi sedye ile ama herşey yolundaysa tekerlekli sandalyeyle odaya götürülüyosun. Sonrası mutlu mesut anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?