2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen bi hastaneme soraym ben bunu

yatarken hissetmiyorm bisiler bel ağrısı sadece oda hep var . ama kalkıp dolandigim zaman gene oluyo

Ben dogumhaneye verecegim hurca bebegimin kıyafetlerini ve bezni koydm. Kendim icin depend gecelik ve terlik ve tahlil dosyasini koydum
Hastannin kndi verdigi listede bunlar vardi

Dogumhaneden gece kalinacak odaya yatakta üstümüz örtülü götürülüyoruz gecelikle

doğum sancısını bildiğimden yalanci sancilar bunlar diyorum kendimce ondan rahatım. size sorayim dedm ama az daha dursam daha iyi azalıyor sanki
Ben ilk gebelikte evde bikac saat hastanede bı saat doğum sancısı çektim sonra sezeryan oldm. Ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum ben evdekiler sadece rahatsız olduğumu hatırlıyorum ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum ama belden mi kasiktan mi giriodu hatırlamıyorum. Hastanedeki sancılar çok yüksekti sancı aninda kendimden geciodum çok farkliydi karnimin alt tarafında ydi yoğun sancı. Sancı arası uykum geliyodu canm sıkılıyordu hatta

Erkekler çocuktan beterler hep ilgi bekliyorlar onlara sorsan hiç alakası yok derler ama hep ilgi alakanın onlarda olmasını isterler

Selam Kızlar. 32.haftadayım bebek hala dönmedi makat gelis duruyor. Doktor 38'e kadar dönebilir de böyle kalabilir de diyor. Sizde durum nasıl, kaçıncı haftada döndü, benim gibi 32'den sonra dönen var mi?
Daha dönmedi yani en son gittiğimizde dönmemişti inşallah dönerler

Benimde arası 4 yıl. Ve bana da yetti. Allah sağlık versin çocuklarımıza ama ben daha tamamım tükendim bile
İkinc oğlum olcak. Bide kızım olsun çok istiyodum ama bu gebelik o kadar zor geldi hem fiziki olarak hem manevi olarak. Bidaha düşünür müyüm bilmem.

Alttan bakacaklrini sanmam. Şikayetlerini soylersen nstye sokarlar sanci var mi diye olcmek icin

aynen çok baska bisi o sanci. yani bu kasilmalar gbi degl karinda sertlesme olmuyo en basta yani olduydada hissedemedm belkide agridan ben :)

Ben bi hastaneme soraym ozaman dedigin gbi odalar ayniysa ve sadece bezlenceksek pijama filan koymuyorum hemsireye vercegim hurca
Normal doğum olacaksa zaten hemşireler annenin picama ve çamaşırlarını istio. Hasta bezini hastahane kendi verio. Sezeryan olursa zaten ameliyat onluguyle cikiosun sedyede üstünü iyice ortuyolar daha sonra odada giydiryolar

Ben bi hastaneme soraym ozaman dedigin gbi odalar ayniysa ve sadece bezlenceksek pijama filan koymuyorum hemsireye vercegim hurca
Ben sezeryan oldum. Odaya hasta önlüğü ile gelmiştim. Bezi ameliyathane de takmışlar. Odada sadece üst bluzumu giydirdiler. Hemşireler gelip gidip kanama durumunu kontrol etmişti. Altta birşey yoktu yani Yürümeye kalktığım zaman pijama giydim

Ogleden sonra nstye girdim.

80e cikan sancilarim varmis
Duzensiz ama yuksek sancilarin var hissediyor musun dye sordu. Karnim sertlesip gevsiyor eger sanciysa bunu hissediyorum sadece dedim.

Sanciymis onlar. Magnezyuma devam et bir de progestan al takip et iyice artarsa kesn gel hastaneye dedi
Gerekirse baska hastaneye yollayacakmis

Bir de akinti icin fitil yazdi

Her yerim ilac oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…