- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Evet karın sertleşiyormyş sancı olunca, geçen sancım var diye gittim hastaneye, eve ilk karın sertliğini kontrol ettiOgleden sonra nstye girdim.
80e cikan sancilarim varmis
Duzensiz ama yuksek sancilarin var hissediyor musun dye sordu. Karnim sertlesip gevsiyor eger sanciysa bunu hissediyorum sadece dedim.
Sanciymis onlar. Magnezyuma devam et bir de progestan al takip et iyice artarsa kesn gel hastaneye dedi
Gerekirse baska hastaneye yollayacakmis
Bir de akinti icin fitil yazdi
Her yerim ilac oldu
Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir seninOgleden sonra nstye girdim.
Duzensiz ama yuksek sancilarin var hissediyor musun dye sordu. Karnim sertlesip gevsiyor eger sanciysa bunu hissediyorum sadece dedim.
Sanciymis onlar. Magnezyuma devam et bir de progestan al takip et iyice artarsa kesn gel hastaneye dedi
Her yerim ilac oldu
Normal doğum mu sezryan mi bekliyorsun. Doktor tarih verdimi sağlıklı bı şekilde kavusursun inşallah kuzucuklara kaç haftalık oldunuzKontrolden ciktik biz.Sanirim erkenden gelen sabirsizlarda benim oglanlar olucak.Suyu azalmis derken rahmime iyice dayanmis kafalari ve incelmis.Her an olabilir her sey olabilir dedi doktor hazirlikli ol dedi.Nasip diyorum artik.
100 galiba en yüksek olanSeksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin
80 az degil yalnızOgleden sonra nstye girdim.
Her yerim ilac oldu
cihazlar 100den fazlasını göstermiyor diye biliyorum yeni cihazlarda gösteriyorsa. ama 80 yüksek cidden düzensiz olduğundan cok üstüne durmadi demeek doktoru.Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin
Benimde böyleydi doktorum bir sıkıntı görmedi canım takviye kullanmıyorum güneşe çıktığımız için zehirleme olur falan diye son 37 gibi nasipse yine kan tahlillerime bakacak ona göre yol gösterecektirkızlar dün b12 ve d vitamini için kan vermiştim sonuçlar çıkmış . d vitamini eksik size verilen d vitamin takviyesi var mı .aslında vitaminleri düzenli kullanıyorum ee yazın bayağıda güneş gördüm yetmemiş demekki .
Tetkik Adı Sonuç Birim Referans Aralığı /
Karar Sınırı AçıklamaVitamin B12 374pg/mL 126.5 - 505 25-Hidroksi Vit. D ▼20.51ng/mL 30 - 100 Eksik <20,Yetersiz 20-<30,Güvenli Limit Üzeri >100
Montessori yataklardan alabilirsin canımKızlar ben park yatak aldım annem tuturmuş mobilya beşikten de yaptıracam benim aldığım yatak 3 yaşına kadar bile bebeğe olur acaba direk yatakmı alsam baza şeklinde çok kararsız kaldım
Son bir kaç hafta kala sanki daha iyi olur gibi canım çok kısa sürede teslim ediyorlar dolapta saklarsın ama erken doğum riskin yoksa kız kardeşim 37-38 gibi yaptırmıştı meselaBen haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
Ben tatile çıkarken karnımda sertleşmeler sıklıkta oluyordu korktuğum için 2 taneye çıkarmak istedim doktorum onayladı geçen randevuda 2 taneye hala devam ediyorum dedim çok terliyorsan havalar sıcak ve hareketliyiz o yüzden devam edebilirsin o sıkıntı yaratan bir vitamin değil dedi doktorum kes diyene kadar 2 tane devam ediyorumKızlar, içinizde magnezyum kullanıp günde 1’den 2’ye çıkaranınız var mı. Ben geçen hafta kullanmaya başladım(günde 1) bi hayli durulmuştu kramplarım ama şimdi ilaç kullanmama rağmen kramplar çok yoğun. Pazartesi randevum var doktorda ama kendim bugünden günde 2’ye çıkarsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Canım gözünaydın taburcu da olmuşsun yavrunu da inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın o çok güçlü bir paşa maşallah sizeIlk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
Gözünüzaydın canım sağlıcakla büyüt inşallahsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Baby green markasının deterjanıyla yıkadım canımYenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
Yumuşatıcı ilk başlarda hatta hiç birimiz kullanmamalıyız aslında canımBenim eşim de uni baby nin yumuşatıcı ve deterjanı ikili kampanyalıymış öyle almış onu ama yenidoğan kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyordum kullanılır mı ki
Prima premium care aldım canım 1-2 numaradan 2 şer paket sonra duruma göre hareket ederim dedimHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Baskı yapar canım iyice büyüdüler kemikleri daha güçlü dayanırsın inşallahGünaydın kızlar , bebeğin iyice büyümesinden sanırım artık sağ tarafıma yaptığı baskıdan kaburgam sırtım çok ağrıyor. Çalışıyorum da oturmak eziyet haline geldi34. haftaya gireceğiz umarım 37'ye kadar dayanabilirim...
Hata olma ihtimali çok az canım belki geç döllenmedir reglisi stresten dolayı gelmiyorsa bir kaç gün daha beklesin öyle net sonuca ulaşır gibiKızlar size birşey sormak istiyorum kardeşimin eşi bir yıldır korunmuyor çocuk istiyor ama Allah daha kısmet etmedi. Doktora gittiler hiçbir sıkıntıları da yokmuş Rahim filmi bile çekti. Geçen çarşamba adet olması lazımdı normalde 27 günde bir adet oluyor bir hafta gecikti ilk defa böyle oluyor kan testi de yaptırmış sonuç 0 demişler özel hastanede yaptırmışlar ama kıytırık bir hastane yaşadıkları yerde birtek özel olarak o hastane var kafam karıştı böyle birşey yaşayanı duydunuz mu daha önce umut varmıdır sizce?
Maşallah canım çok güzel büyümüş doktoruna mesajla yaz olmadı haftan geçiyorsa maksimum 35 bazılarında 36 haftaya kadar kullandırılıyor diye biliyorumBugun kontrolümuz vardi
Bebegin gelisimi cok iyi hatta 1 hafta onde dedi
Suyu da iyiymis
Kilosu 2600 olmus
Sormayi unuttum pozisyonu nedir diye
Magnezyumu icmeye devam edeyim mi diye sormayi unuttum
Artik haftada 1 gidip nstye giricem
Kız kardeşim daha yeni sezeryan oldu canım altına hasta bezi taktılar önlükle getirdiler annem odada da giydirdi zaten akıntı normale döndükçe depende geçebildiKizlar bisey sorcam. Ben hastane valizimizi hazirladim uc tane hurc yaptim birini hemsireye vermek icin digeri bebegimin kiyafetleri icin biride kendim icin. Sorum su; simdi hemsireye giydirsin diye bebek icin takim koydum bez islak mendil koydum. Peki biz bebis orda giydirilirken odamiza nasil geciyoruz yani kiyafet olarak soruyorum. Ust pijama filan hemsireye verilecek hurcun icine koyaym mi? Bitane depend koydum sadece hemsireye verilecek hurcun icine dogumdan hemen sonra muhtemelen giydirirler kanamamiz olacagi icin diye dusundum. Peki pijama giyiniyo muyuz dogumhanede dogum sonrasinda. Odaya nasl gitcez?
Doğumdan önce ılık duş alman gayet iyi oluyor canım ama doğumdan sonra hemen duş almayın derler bebek kokunuzu istiyor ister istemez şampuan falan engel olabilir gibi benceBirde bi arkadasim bana havlu sampuan filan gotur dogumdan hemen sonra dus alirsin dedi de. Dogumdan sonra dus alınıyor mu hemen hastanede?
Doktoruna yaz bence canım nst ye gönderebilir hemen muayene etmezler sancı çıkarsa belki o zaman bakılır ihmal etme derimKizlar bnm dunden beri hafif adet ağrısına benzer agrım oluyor . hic gitmiyor sabah 5 de kalktım kasılmam var 1 saatte 3 5 kere ağrılı kasilmalarm oldu belime de agri veriyordu duşa girdim bel agrım gecti kasilma devam etti. saat 10dan sonra bel ve kasik agrisi geri basladi 11bucukta resmen sanci yasadm tekrar ayni şiddette bi sanci yaşamadım hala hafif adet ağrısı gbi belimde kasığımda agrım var az once gene bi sancili kasilma oldu . cok değişik bisiler yaşıyorum artmiyo duzenli degil ama tamamen gecmiyorda . Acile gitsem mi gitmesem mi kararsizim gitsem alttan bakarlar daha beter ederler diye korkuyorum acikcasi . Yarin 10 da kontrolümvar zaten hic gitmesem mi acile faln.
Teşekkürler canımKızlar uni baby yeni doğan ıslak mendillerinde indirim var. Bi bakın isterseniz.Unibaby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil 10'lu Fırsat Paketi Fiyatı | İlke Bebe
Unibaby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil 10'lu Fırsat Paketi en uygun fiyatları ile ilkebebe.com’da Taksit seçenekleri ve indirimli fiyatla hemen sipariş verin!www.ilkebebe.com
Sertleşme günde 2 tane kullandığım halde ara ara bende de oluyor canım sen doktorunu dinle ilaç içmek zor ama kullanmaya devam et bende nasipse önümüzdeki hafta gireceğim sanırım doktorum kontrole gel dediOgleden sonra nstye girdim.
Her yerim ilac oldu
Sezaryan olucak.Tarih vermedi.Her an gelebilirler.Suyun gelebilir,kanaman olabilir,dogum sancin baslayabilir dedi.Iyiki serklaj yapilmis dikis tutuyomus su anda.32+2 deyim.Daha kucukler.Normal doğum mu sezryan mi bekliyorsun. Doktor tarih verdimi sağlıklı bı şekilde kavusursun inşallah kuzucuklara kaç haftalık oldunuz
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah canım canını sıkma dur bakalım onlar da dayanabilecekleri kadar dayanacaklar inşallahKontrolden ciktik biz.Sanirim erkenden gelen sabirsizlarda benim oglanlar olucak.Suyu azalmis derken rahmime iyice dayanmis kafalari ve incelmis.Her an olabilir her sey olabilir dedi doktor hazirlikli ol dedi.Nasip diyorum artik.
Kız kardeşimde 130 gibi bir rakam gördüm çok kalmadı hemen aşağı düşmüştü ama son 5cm de 120-124 lere kadar çıktı mecburen sezeryan oldu o kadar yükseğe rağmen açılmadığı içinSeksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin
Benim iki üç cm açıklıkta sancım 100 gosteriyodu. Ama çok fenaydı. Hatta ebe on cm aciklikta olan sancıları yaşıyorsun sen demisti.Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah canım canını sıkma dur bakalım onlar da dayanabilecekleri kadar dayanacaklar inşallah
Kız kardeşimde 130 gibi bir rakam gördüm çok kalmadı hemen aşağı düşmüştü ama son 5cm de 120-124 lere kadar çıktı mecburen sezeryan oldu o kadar yükseğe rağmen açılmadığı içinbizde en son 100 biliyorduk
malesef doktorun numarası yok fakülteye gidiyorm ben sabir bi doktor da bakmıyo iki ayrı doktor var orda numara da vermezler zaten . gene olursa mecbur gitcem suanlik yok bakalm vaktini beklesin minikler ya .Benimde böyleydi doktorum bir sıkıntı görmedi canım takviye kullanmıyorum güneşe çıktığımız için zehirleme olur falan diye son 37 gibi nasipse yine kan tahlillerime bakacak ona göre yol gösterecektir
Montessori yataklardan alabilirsin canım
Son bir kaç hafta kala sanki daha iyi olur gibi canım çok kısa sürede teslim ediyorlar dolapta saklarsın ama erken doğum riskin yoksa kız kardeşim 37-38 gibi yaptırmıştı mesela
Ben tatile çıkarken karnımda sertleşmeler sıklıkta oluyordu korktuğum için 2 taneye çıkarmak istedim doktorum onayladı geçen randevuda 2 taneye hala devam ediyorum dedim çok terliyorsan havalar sıcak ve hareketliyiz o yüzden devam edebilirsin o sıkıntı yaratan bir vitamin değil dedi doktorum kes diyene kadar 2 tane devam ediyorum
Canım gözünaydın taburcu da olmuşsun yavrunu da inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın o çok güçlü bir paşa maşallah size
Gözünüzaydın canım sağlıcakla büyüt inşallah
Baby green markasının deterjanıyla yıkadım canımHastane çantası için erken diye düşünüyorum benim açımdan o yüzden Ekim başı gibi anca yaparım nasipse
Yumuşatıcı ilk başlarda hatta hiç birimiz kullanmamalıyız aslında canım
Prima premium care aldım canım 1-2 numaradan 2 şer paket sonra duruma göre hareket ederim dedim
Baskı yapar canım iyice büyüdüler kemikleri daha güçlü dayanırsın inşallah
Hata olma ihtimali çok az canım belki geç döllenmedir reglisi stresten dolayı gelmiyorsa bir kaç gün daha beklesin öyle net sonuca ulaşır gibi
Maşallah canım çok güzel büyümüş doktoruna mesajla yaz olmadı haftan geçiyorsa maksimum 35 bazılarında 36 haftaya kadar kullandırılıyor diye biliyorum
Kız kardeşim daha yeni sezeryan oldu canım altına hasta bezi taktılar önlükle getirdiler annem odada da giydirdi zaten akıntı normale döndükçe depende geçebildi
Doğumdan önce ılık duş alman gayet iyi oluyor canım ama doğumdan sonra hemen duş almayın derler bebek kokunuzu istiyor ister istemez şampuan falan engel olabilir gibi benceBir de havlu zaten hastane veriyor
Doktoruna yaz bence canım nst ye gönderebilir hemen muayene etmezler sancı çıkarsa belki o zaman bakılır ihmal etme derim
Teşekkürler canım
Sertleşme günde 2 tane kullandığım halde ara ara bende de oluyor canım sen doktorunu dinle ilaç içmek zor ama kullanmaya devam et bende nasipse önümüzdeki hafta gireceğim sanırım doktorum kontrole gel dedi
Bı iki hafta daha dayansalar iyi olur yat dinlen cnm. Ama şimdi olsa bile en fazla bı kaç hafta kuvez süreci olur. İnşallah onada gerek kalmadan kavusrusun miniklereSezaryan olucak.Tarih vermedi.Her an gelebilirler.Suyun gelebilir,kanaman olabilir,dogum sancin baslayabilir dedi.Iyiki serklaj yapilmis dikis tutuyomus su anda.32+2 deyim.Daha kucukler.
Kız kardeşiminde öyle oldu maalesef canım o dediğim rakamlara çıktığındaki 120 gibi halini anlatmak istemedim korkutmamak adına ama o kadar yavaş ilerledi ki 12 saat sancı çekti 5 cm anca açıldı riske giriyordu durum o yüzden acilen sezeryana pazar gecesi 12 gibi aldılarBenim iki üç cm açıklıkta sancım 100 gosteriyodu. Ama çok fenaydı. Hatta ebe on cm aciklikta olan sancıları yaşıyorsun sen demisti.
Amin canım inşallahmalesef doktorun numarası yok fakülteye gidiyorm ben sabir bi doktor da bakmıyo iki ayrı doktor var orda numara da vermezler zaten . gene olursa mecbur gitcem suanlik yok bakalm vaktini beklesin minikler ya .
şuan gitmeme sebebim yarınki kontrole güveniyorum nasil olsa gitcem diye :) yoksa coktan gecti 5 6 yiAmin canım inşallahkontrol et kendini sürekli oluyorsa gitmekte fayda var ara ara sertleşme kasılma olabilir de günde 5-6 gibi mesela öyle demişti doktorum kısa sürecek tabi
Insallah dayanirlar .Nasip diyorum artik.Insallah 2 hafta daha dururlar.Bı iki hafta daha dayansalar iyi olur yat dinlen cnm. Ama şimdi olsa bile en fazla bı kaç hafta kuvez süreci olur. İnşallah onada gerek kalmadan kavusrusun miniklere
Sen bilirsin canım tekrar etmezse yarını bekle o zaman bakalım magnezyum alabilirsin maden suyu içip muz yiyebilirsin en azından belki rahatlatır bir de soluna yatıp ayaklarını hafif yukarı kaldır bakalımşuan gitmeme sebebim yarınki kontrole güveniyorum nasil olsa gitcem diye :) yoksa coktan gecti 5 6 yi
İnşallah duracaklar canım dualarım seninle sağlıcakla sıkıntısız kavuşacaksın evlatlarınaInsallah dayanirlar .Nasip diyorum artik.Insallah 2 hafta daha dururlar.
aslinda 12 saat 5 cm iyi sayilir canm baska sorunlar oldu belkide 24 saat sonrası sıkıntı diye biliyorumKız kardeşiminde öyle oldu maalesef canım o dediğim rakamlara çıktığındaki 120 gibi halini anlatmak istemedim korkutmamak adına ama o kadar yavaş ilerledi ki 12 saat sancı çekti 5 cm anca açıldı riske giriyordu durum o yüzden acilen sezeryana pazar gecesi 12 gibi aldılar
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah canım canını sıkma dur bakalım onlar da dayanabilecekleri kadar dayanacaklar inşallah
Kız kardeşimde 130 gibi bir rakam gördüm çok kalmadı hemen aşağı düşmüştü ama son 5cm de 120-124 lere kadar çıktı mecburen sezeryan oldu o kadar yükseğe rağmen açılmadığı içinbizde en son 100 biliyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?