2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet karın sertleşiyormyş sancı olunca, geçen sancım var diye gittim hastaneye, eve ilk karın sertliğini kontrol etti

Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin

Kontrolden ciktik biz.Sanirim erkenden gelen sabirsizlarda benim oglanlar olucak.Suyu azalmis derken rahmime iyice dayanmis kafalari ve incelmis.Her an olabilir her sey olabilir dedi doktor hazirlikli ol dedi.Nasip diyorum artik.
Normal doğum mu sezryan mi bekliyorsun. Doktor tarih verdimi sağlıklı bı şekilde kavusursun inşallah kuzucuklara kaç haftalık oldunuz

80 az degil yalnız umarim gecer canm dikkat et bol dinlen . bide bu kasilmalar susuz kalincada artarmış sabahtir yanimda siseyle dolasiyorum :)

Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin
cihazlar 100den fazlasını göstermiyor diye biliyorum yeni cihazlarda gösteriyorsa. ama 80 yüksek cidden düzensiz olduğundan cok üstüne durmadi demeek doktoru.

Benimde böyleydi doktorum bir sıkıntı görmedi canım takviye kullanmıyorum güneşe çıktığımız için zehirleme olur falan diye son 37 gibi nasipse yine kan tahlillerime bakacak ona göre yol gösterecektir
Kızlar ben park yatak aldım annem tuturmuş mobilya beşikten de yaptıracam benim aldığım yatak 3 yaşına kadar bile bebeğe olur acaba direk yatakmı alsam baza şeklinde çok kararsız kaldım
Montessori yataklardan alabilirsin canım
Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
Son bir kaç hafta kala sanki daha iyi olur gibi canım çok kısa sürede teslim ediyorlar dolapta saklarsın ama erken doğum riskin yoksa kız kardeşim 37-38 gibi yaptırmıştı mesela
Ben tatile çıkarken karnımda sertleşmeler sıklıkta oluyordu korktuğum için 2 taneye çıkarmak istedim doktorum onayladı geçen randevuda 2 taneye hala devam ediyorum dedim çok terliyorsan havalar sıcak ve hareketliyiz o yüzden devam edebilirsin o sıkıntı yaratan bir vitamin değil dedi doktorum kes diyene kadar 2 tane devam ediyorum
Canım gözünaydın taburcu da olmuşsun yavrunu da inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın o çok güçlü bir paşa maşallah size
Gözünüzaydın canım sağlıcakla büyüt inşallah
Yenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
Baby green markasının deterjanıyla yıkadım canım Hastane çantası için erken diye düşünüyorum benim açımdan o yüzden Ekim başı gibi anca yaparım nasipse
Benim eşim de uni baby nin yumuşatıcı ve deterjanı ikili kampanyalıymış öyle almış onu ama yenidoğan kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyordum kullanılır mı ki
Yumuşatıcı ilk başlarda hatta hiç birimiz kullanmamalıyız aslında canım
Prima premium care aldım canım 1-2 numaradan 2 şer paket sonra duruma göre hareket ederim dedim
Baskı yapar canım iyice büyüdüler kemikleri daha güçlü dayanırsın inşallah
Hata olma ihtimali çok az canım belki geç döllenmedir reglisi stresten dolayı gelmiyorsa bir kaç gün daha beklesin öyle net sonuca ulaşır gibi
Bugun kontrolümuz vardi
Bebegin gelisimi cok iyi hatta 1 hafta onde dedi
Suyu da iyiymis
Kilosu 2600 olmus

Sormayi unuttum pozisyonu nedir diye
Magnezyumu icmeye devam edeyim mi diye sormayi unuttum

Artik haftada 1 gidip nstye giricem
Maşallah canım çok güzel büyümüş doktoruna mesajla yaz olmadı haftan geçiyorsa maksimum 35 bazılarında 36 haftaya kadar kullandırılıyor diye biliyorum
Kız kardeşim daha yeni sezeryan oldu canım altına hasta bezi taktılar önlükle getirdiler annem odada da giydirdi zaten akıntı normale döndükçe depende geçebildi
Birde bi arkadasim bana havlu sampuan filan gotur dogumdan hemen sonra dus alirsin dedi de. Dogumdan sonra dus alınıyor mu hemen hastanede?
Doğumdan önce ılık duş alman gayet iyi oluyor canım ama doğumdan sonra hemen duş almayın derler bebek kokunuzu istiyor ister istemez şampuan falan engel olabilir gibi bence Bir de havlu zaten hastane veriyor
Doktoruna yaz bence canım nst ye gönderebilir hemen muayene etmezler sancı çıkarsa belki o zaman bakılır ihmal etme derim
Teşekkürler canım
Sertleşme günde 2 tane kullandığım halde ara ara bende de oluyor canım sen doktorunu dinle ilaç içmek zor ama kullanmaya devam et bende nasipse önümüzdeki hafta gireceğim sanırım doktorum kontrole gel dedi

Normal doğum mu sezryan mi bekliyorsun. Doktor tarih verdimi sağlıklı bı şekilde kavusursun inşallah kuzucuklara kaç haftalık oldunuz
Sezaryan olucak.Tarih vermedi.Her an gelebilirler.Suyun gelebilir,kanaman olabilir,dogum sancin baslayabilir dedi.Iyiki serklaj yapilmis dikis tutuyomus su anda.32+2 deyim.Daha kucukler.

Kontrolden ciktik biz.Sanirim erkenden gelen sabirsizlarda benim oglanlar olucak.Suyu azalmis derken rahmime iyice dayanmis kafalari ve incelmis.Her an olabilir her sey olabilir dedi doktor hazirlikli ol dedi.Nasip diyorum artik.
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah canım canını sıkma dur bakalım onlar da dayanabilecekleri kadar dayanacaklar inşallah
Kız kardeşimde 130 gibi bir rakam gördüm çok kalmadı hemen aşağı düşmüştü ama son 5cm de 120-124 lere kadar çıktı mecburen sezeryan oldu o kadar yükseğe rağmen açılmadığı için bizde en son 100 biliyorduk

Son düzenleme:
Benim iki üç cm açıklıkta sancım 100 gosteriyodu. Ama çok fenaydı. Hatta ebe on cm aciklikta olan sancıları yaşıyorsun sen demisti.

malesef doktorun numarası yok fakülteye gidiyorm ben sabir bi doktor da bakmıyo iki ayrı doktor var orda numara da vermezler zaten . gene olursa mecbur gitcem suanlik yok bakalm vaktini beklesin minikler ya .

Sezaryan olucak.Tarih vermedi.Her an gelebilirler.Suyun gelebilir,kanaman olabilir,dogum sancin baslayabilir dedi.Iyiki serklaj yapilmis dikis tutuyomus su anda.32+2 deyim.Daha kucukler.
Bı iki hafta daha dayansalar iyi olur yat dinlen cnm. Ama şimdi olsa bile en fazla bı kaç hafta kuvez süreci olur. İnşallah onada gerek kalmadan kavusrusun miniklere

Benim iki üç cm açıklıkta sancım 100 gosteriyodu. Ama çok fenaydı. Hatta ebe on cm aciklikta olan sancıları yaşıyorsun sen demisti.
Kız kardeşiminde öyle oldu maalesef canım o dediğim rakamlara çıktığındaki 120 gibi halini anlatmak istemedim korkutmamak adına ama o kadar yavaş ilerledi ki 12 saat sancı çekti 5 cm anca açıldı riske giriyordu durum o yüzden acilen sezeryana pazar gecesi 12 gibi aldılar

malesef doktorun numarası yok fakülteye gidiyorm ben sabir bi doktor da bakmıyo iki ayrı doktor var orda numara da vermezler zaten . gene olursa mecbur gitcem suanlik yok bakalm vaktini beklesin minikler ya .
Amin canım inşallah kontrol et kendini sürekli oluyorsa gitmekte fayda var ara ara sertleşme kasılma olabilir de günde 5-6 gibi mesela öyle demişti doktorum kısa sürecek tabi

Amin canım inşallah kontrol et kendini sürekli oluyorsa gitmekte fayda var ara ara sertleşme kasılma olabilir de günde 5-6 gibi mesela öyle demişti doktorum kısa sürecek tabi
şuan gitmeme sebebim yarınki kontrole güveniyorum nasil olsa gitcem diye :) yoksa coktan gecti 5 6 yi

şuan gitmeme sebebim yarınki kontrole güveniyorum nasil olsa gitcem diye :) yoksa coktan gecti 5 6 yi
Sen bilirsin canım tekrar etmezse yarını bekle o zaman bakalım magnezyum alabilirsin maden suyu içip muz yiyebilirsin en azından belki rahatlatır bir de soluna yatıp ayaklarını hafif yukarı kaldır bakalım

aslinda 12 saat 5 cm iyi sayilir canm baska sorunlar oldu belkide 24 saat sonrası sıkıntı diye biliyorum

Insallah canim dayanirlar bir sure daha.Yatiyorum artik devamli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…