- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
magnezyum alaym bari aslinda kullanmıyorum belkide ondan fazla oluyor ama maden suyu muhakkak içerim bugunde ictm :)Sen bilirsin canım tekrar etmezse yarını bekle o zaman bakalım magnezyum alabilirsin maden suyu içip muz yiyebilirsin en azından belki rahatlatır bir de soluna yatıp ayaklarını hafif yukarı kaldır bakalım
Sancıyı durdurmak için ilaç veriliyorsu sanki. Öyle birşey yapıldı mıInsallah canim dayanirlar bir sure daha.Yatiyorum artik devamli.
Sen dinlen bol bol canım...Insallah dayanirlar .Nasip diyorum artik.Insallah 2 hafta daha dururlar.
Muayene de çocuk girmemiş göründü sürekli hareket halindeydi kafasını yukarı çıkarıyormuş muayene edip denedikçe kanala gelemedi bir türlüaslinda 12 saat 5 cm iyi sayilir canm baska sorunlar oldu belkide 24 saat sonrası sıkıntı diye biliyorum
Yat canım soluna ayaklarını hafif yukarı kaldır ye iç yat bol bol su iç Rabbimin izniyle dayanacaklar doktorun zaten bütün durumları anlatmıştır gelmeye kalkarlarsa da bir kaç zaman belki de gerek kalmadan hemen yanında olacaklar inşallahInsallah canim dayanirlar bir sure daha.Yatiyorum artik devamli.
Magnezyum önemli açıkcası benim 25.hafta gibi sertleşmelerim başlamıştı karnımda direk başladım hatta 1 aydır 2 kere içiyorum günde zararı olan bir vitamin değilmagnezyum alaym bari aslinda kullanmıyorum belkide ondan fazla oluyor ama maden suyu muhakkak içerim bugunde ictm :)
Sancıyı durdurmak için ilaç veriliyorsu sanki. Öyle birşey yapıldı mı
Sen dinlen bol bol canım...
Sağlıkla kucağa alırsın inşallah iki aceleci kuzuyu...
Doktorun yakın takip önermiştir zaten.
Yorma kendini, annelerini üzmez minik adamlar...
Beklerler biraz daha
aynen canm kanala giremedignden demk olmamış.artis . bazen bebekler dayanamıyor sanci ya ya yükseliyor yada düşüyor kalp.atislari vok yüksek olduğunda sancilar hatta suni sancıda bu risk daha fazla . bebek naisl isterse öyle geliyor valla :)Muayene de çocuk girmemiş göründü sürekli hareket halindeydi kafasını yukarı çıkarıyormuş muayene edip denedikçe kanala gelemedi bir türlüMinnakımın da kalp atışları çok yükseldi son bir kaç saatte o dediğim rakamları gördükçe o yüzden de olabilir canım doktor bu saate kadar bu kadar sancıyla doğurman gerekirdi açılma çok yavaş mecburen almak zorundayız dedi sancıları çok şiddetliydi dakika da ya da 2 dakika da bir sürekli 110-120-130 sınırı 2-3 saat çekiyor yarım cm açılıyor açılmıyor
Yat canım soluna ayaklarını hafif yukarı kaldır ye iç yat bol bol su iç Rabbimin izniyle dayanacaklar doktorun zaten bütün durumları anlatmıştır gelmeye kalkarlarsa da bir kaç zaman belki de gerek kalmadan hemen yanında olacaklar inşallah
Magnezyum önemli açıkcası benim 25.hafta gibi sertleşmelerim başlamıştı karnımda direk başladım hatta 1 aydır 2 kere içiyorum günde zararı olan bir vitamin değil
Aynen cidden öyleymiş bütün zemin normale hazır ama öyle gelmek istemedi minnak yapacak bir şey yok sağlıcakla almak yeterli aslındaaynen canm kanala giremedignden demk olmamış.artis . bazen bebekler dayanamıyor sanci ya ya yükseliyor yada düşüyor kalp.atislari vok yüksek olduğunda sancilar hatta suni sancıda bu risk daha fazla . bebek naisl isterse öyle geliyor valla :)
Bence acile git. İshal dogum belirtisi zaten. İnsallah bir sorun yoktur ama bekleme derim ben.Kızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
Benim bı saatte oldu bu sancı.Kız kardeşiminde öyle oldu maalesef canım o dediğim rakamlara çıktığındaki 120 gibi halini anlatmak istemedim korkutmamak adına ama o kadar yavaş ilerledi ki 12 saat sancı çekti 5 cm anca açıldı riske giriyordu durum o yüzden acilen sezeryana pazar gecesi 12 gibi aldılar
Ogleden sonra nstye girdim.
80e cikan sancilarim varmis
Duzensiz ama yuksek sancilarin var hissediyor musun dye sordu. Karnim sertlesip gevsiyor eger sanciysa bunu hissediyorum sadece dedim.
Sanciymis onlar. Magnezyuma devam et bir de progestan al takip et iyice artarsa kesn gel hastaneye dedi
Gerekirse baska hastaneye yollayacakmis
Bir de akinti icin fitil yazdi
Her yerim ilac oldu
İshalden mi kaynaklı acaba. Geçen bende de oldu öyle. Nst de sancı çıkmadı, hemşire ishal var mı diye sormuştu, yani ondan mı kaynaklı diye. Bende ishal de yoktu da gerçiKızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
Canım acile git nst ye alsınlar bence stres yapma kendine ishal ve bulantı yapabilir bir ara kız kardeşiminde öyle olmuştu midesini bozduğundan olabilir dendi bir sıkıntı çıkmamıştıKızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
İşte bizim çok uzun sürdü kısa aralıklarla hep geldi bir de buna rağmen ilerleme olamadı bebek kanala girmediği için kafasını sürekli yukarı kaçırdı muayene deBenim bı saatte oldu bu sancı.
Sirt ustu yattiginda pazunu kasmissin gibi bir sertlik varsa karninda o.Karnın sertleşmesi nasıl bir şey ağrı sızı yoksa bende anlamamakşamları bazen gergin hissediyorum o da çok su içmiş falan olduğumdan sanırım
İshal doğum belirtisi aslında doğumdan önce vücut ishal olarak temizler kendini normal doğum yapicaklara lavman yapiyolar hatta böylece açılma artıyor. Bı acile görünsen iyi olur galiba. Bu arada bizim topik Ekim anneleri ama çoğumuz Eylül annesi olucaz gibiKızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
ishal dogum belirtisi canm yalniz . benmde ağrılarım var ama başka bisi yok. annem hep der dogum olacak zaman sıtma tutar bi üşüme gelir migdem bulanır faln diyeKızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
karnin semsert toplaniyo bazen bir tarafı toplanır bazen tamamen dokundugunda tas gbi oluyor . bazen agri eslik ediyor bazen etmiyor . yalanci sanci diyorlar bunlara dogum yaklaştıkça ağrılı olmaya başlarmış bu haftalarda ağrılı olmaması gerekKarnın sertleşmesi nasıl bir şey ağrı sızı yoksa bende anlamamakşamları bazen gergin hissediyorum o da çok su içmiş falan olduğumdan sanırım
aynen bnde oyle düşünüyorum. sadece bazen doktorların hastayı birsey yokken korkutup sezaryen etmesine gicik oluyorum .Aynen cidden öyleymiş bütün zemin normale hazır ama öyle gelmek istemedi minnak yapacak bir şey yok sağlıcakla almak yeterli aslında
yatarken hissetmiyorm bisiler bel ağrısı sadece oda hep var . ama kalkıp dolandigim zaman gene oluyo
Kontrolden ciktik biz.Sanirim erkenden gelen sabirsizlarda benim oglanlar olucak.Suyu azalmis derken rahmime iyice dayanmis kafalari ve incelmis.Her an olabilir her sey olabilir dedi doktor hazirlikli ol dedi.Nasip diyorum artik.
Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?