Kızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor
en yüksek 100 olması mümkün diil bem.15 dakikaya bir sancılarım 100 du ama bn az az hissediyordm hemsire kivranman gerek demisti terslik neydeydi bilmiyorum da kivranmiyordm yani . kivrandiran kısım 7 cm sonrası:)
aynen iyice heyecanlı hale geldi oyle ki alay konusu oldm ablama agrım var kasılmam var dedm manyaq durmadan msj atıp dogurdunmu diyor 3 hafta veriyormus bana 3 haftaya doğururmuşum
ilik bi dus alsan sabah bana cok iyi gelmisti gun icindede hep yattım. hala agrım var kasiklarimda cok hafif ama kasilma belki saatte bir anca oluyordur .
Pakette 9 tane vardi 7 tanesini aldim yanima
2 taneyi de biraktim eve. Cevremdekiler hep iki uc tane anca kullaniliyor dedl ama ben yine de aldim yanima bol bol
ilik bi dus alsan sabah bana cok iyi gelmisti gun icindede hep yattım. hala agrım var kasiklarimda cok hafif ama kasilma belki saatte bir anca oluyordur .
Pakette 9 tane vardi 7 tanesini aldim yanima
2 taneyi de biraktim eve. Cevremdekiler hep iki uc tane anca kullaniliyor dedl ama ben yine de aldim yanima bol bol
Valla bana dinlenmek onumuzdeki 3 hafta icinde haram. Evde her yer her yerde. Allah yardimcim olsun aksamlari ne kadar dinlenirsem artik. Insallah tam zamaninda gelir bebeklerimiz. Erken gelmesinler tam zamani ideal.
1 paket al bence yetmezse alınıyor bna yetmemişti ama bn hastanede 3 gün kaldım 2 gün dogum öncesi 1 gunde dogum sonrasi hele dogum sonrası cok kullandm kanama coktu
Ben de temizliğe giriştim üç gündür ama bugün belim acayip ağrıyor. Bi de kum döküyormuşum ve hafif bi enfeksiyon varmış. Temizlik işini biraz daha yavaş kıvamda yapmaya karar verdim