2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar adet olacak gibi sancım var sürekli giriyor. İshal ve bulantıda var. Yarın kontrole gitcem normalde cumaydı. Bebek sürekli kasıyor kendini baya agrı yapıyor

Canım arkadaşlar yazmış ama bende kesinlikle doktora git ishal ve mide bulantısı ana belirtilerden biri. İhmal etme derim

300 mu ben yüzde ölüp ölüp dirildim demek benden normal doğum olmazmis

300 mu ben yüzde ölüp ölüp dirildim demek benden normal doğum olmazmis
en yüksek 100 olması mümkün diil bem.15 dakikaya bir sancılarım 100 du ama bn az az hissediyordm hemsire kivranman gerek demisti terslik neydeydi bilmiyorum da kivranmiyordm yani . kivrandiran kısım 7 cm sonrası:)

Valla gurup baya heyecanlı hale gelmiş sancılar falan. Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen iyice heyecanlı hale geldi oyle ki alay konusu oldm ablama agrım var kasılmam var dedm manyaq durmadan msj atıp dogurdunmu diyor 3 hafta veriyormus bana 3 haftaya doğururmuşum

Seksen yüksek değil mi yaa en yüksek sancı kaç oluodu acaba. Bilen arkadaşlar yazsın. Belkide ağrı eşiğin yüksektir senin

80 az degil yalnız umarim gecer canm dikkat et bol dinlen . bide bu kasilmalar susuz kalincada artarmış sabahtir yanimda siseyle dolasiyorum :)

Nst kagidinda en yuksek deger 100. Benim 15 dakka icinde bir kere 80e cikmis. Gerisi 20 30 50 70lerde

Insallah bir sorun olmaz ictim magnezyumu ama yine de sk sık kasiliyor karnim

Karnın sertleşmesi nasıl bir şey ağrı sızı yoksa bende anlamam akşamları bazen gergin hissediyorum o da çok su içmiş falan olduğumdan sanırım

Karnin bir tarafi aniden sertlesip biraz sonra gevsiyor. Karnim sertlesince nefesim kesiliyor benim agri degil de agirlik hissediyorum

Aksamları hissedilen gerginlik gibi degil. Sertlesip yumusama hissi var

ilik bi dus alsan sabah bana cok iyi gelmisti gun icindede hep yattım. hala agrım var kasiklarimda cok hafif ama kasilma belki saatte bir anca oluyordur .

Dinlen canim artik yormamalıyız kendimizi fazla .

Valla bana dinlenmek onumuzdeki 3 hafta icinde haram. Evde her yer her yerde. Allah yardimcim olsun aksamlari ne kadar dinlenirsem artik. Insallah tam zamaninda gelir bebeklerimiz. Erken gelmesinler tam zamani ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…