2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla bana dinlenmek onumuzdeki 3 hafta icinde haram. Evde her yer her yerde. Allah yardimcim olsun aksamlari ne kadar dinlenirsem artik. Insallah tam zamaninda gelir bebeklerimiz. Erken gelmesinler tam zamani ideal.
bizim evde suan oyle gercekten hele bugün akşama kadr yattım ki vay haline evin . sen çalışıyor musun ?

300 mu ben yüzde ölüp ölüp dirildim demek benden normal doğum olmazmis

İlk saatler bende 100 ler gördüm ve onları gerçek sancı zannediyordum ah uh diyordum sonra gelen giden hemşire suni sancıya yüklendi herhalde bide suyum geldi sonrası kelimelere sıgmayabilir

Ben de temizliğe giriştim üç gündür ama bugün belim acayip ağrıyor. Bi de kum döküyormuşum ve hafif bi enfeksiyon varmış. Temizlik işini biraz daha yavaş kıvamda yapmaya karar verdim

Kum dökmek de başlı başına bir ağrı zaten kötü olmuş cnm son zamanlarda böyle bi durum yasaman

Süre tut canım ve bol su iç uzanıp. Yalancı sancıdır inşallah.
Bizim günümüz aynı bebek geriliyor bende sadece kasılmam yok henüz.
Benimki de bebeğin gerilmesi gibi ama tam göbek deliği çevremde sert bir alan oluşuyor, bir süre kalıyor öyle, ağrı yok. Bazen de bebek sağ karnıma öyle bir bastırıyor ki resmen canım yanıyor. Ordan çıkmaya çalışıyor gibi

Benimde öyle o kasılma mı
Hiç bilmiyorum kaburgalarımı bi basıyor tekme için oynuyor eğer popoyu şişiriyor bi de tam göbeğime

Yürürken bariz karnım kasılıyor magnezyum aldı
Nst kagidinda en yuksek deger 100. Benim 15 dakka icinde bir kere 80e cikmis. Gerisi 20 30 50 70lerde

Insallah bir sorun olmaz ictim magnezyumu ama yine de sk sık kasiliyor karnim

G Gokdenizim ne yaptın canım? Gidebildin mi acile
Kuzum magnezyum aldım uzandım corapta giydim şimdilik bekliyorum bakalım azalmicak mi. Hastane 2 dk hemen rahatlamazsam direk gidicem

Benimde öyle o kasılma mı
Hiç bilmiyorum kaburgalarımı bi basıyor tekme için oynuyor eğer popoyu şişiriyor bi de tam göbeğime
Karnın sert sertse kasılma diye biliyorum ben. Yoksa rahimin normal hali epey yumuşak oluyor.
Sabah minnoşum bir ayağını sol karnıma epey itekledi, nerdeyse parmakları bile belliydi. Ben de gıdı gıdı yaptım

Karnın sert sertse kasılma diye biliyorum ben. Yoksa rahimin normal hali epey yumuşak oluyor.
Sabah minnoşum bir ayağını sol karnıma epey itekledi, nerdeyse parmakları bile belliydi. Ben de gıdı gıdı yaptım
Ya ayaklarını yerim onların..
Benim sabah çok yumuşak oluyor akşam sert ve şişkin oluyor

Yürürken bariz karnım kasılıyor magnezyum aldı

Kuzum magnezyum aldım uzandım corapta giydim şimdilik bekliyorum bakalım azalmicak mi. Hastane 2 dk hemen rahatlamazsam direk gidicem
Tamam canım..
İnşallah azalır. Üşütmüşte olabilirsin. Geceleri artık serin

aynen iyice heyecanlı hale geldi oyle ki alay konusu oldm ablama agrım var kasılmam var dedm manyaq durmadan msj atıp dogurdunmu diyor 3 hafta veriyormus bana 3 haftaya doğururmuşum
Daha çok erken ama vücut kendini hazırlıyo yavaş yavaş .bize fragman yapıyo ne yasicamizi bilelim diye

Tecrubeli anneler hasta bezi ne kadar almaliyiz 1 paket yeter mi
Ben sleepy nin bantlı yetişkin hasta bezini aldım içinde 7 tane var bunları doğumdan önce kullanırım ebeler gelip sık sık kontrol ediyorlar bantlı olması o açıdan iyi. Bir paket de depent aldım içinde 10 tane var o külot şeklinde onu doğumdan sonra kullanırım. Benimki fazla ama tedbir amaçlı çünkü benim miyomum var ve miyomlu gebeliklerde kanama daha fazla oluyormuş .
Ben de sadece depend koymayi dusunuyorum cantaya. Yeterli mi? Hastanede de vardir heralde hasta bezi vs. ihtiyac halinde
İhtiyaç halinde kapıda bekleyen yakınlarınızdan talep ediyorlar tabi her hastanenin prosedürü farklıdır.

Bana fragman göstermese de olurdu izledik biz o filmi

bu arada cidden ben depend rahat olur diyordumda aciklik bakılırken bantlı olması daha iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…