Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah canım canını sıkma dur bakalım onlar da dayanabilecekleri kadar dayanacaklar inşallah
Kız kardeşimde 130 gibi bir rakam gördüm çok kalmadı hemen aşağı düşmüştü ama son 5cm de 120-124 lere kadar çıktı mecburen sezeryan oldu o kadar yükseğe rağmen açılmadığı için bizde en son 100 biliyorduk
Yataga serilen hasta bezini seni kaldirip yürütene kadar hastahane veriyor.yurumeye kalktığında kilodu giydikten sonra ped yada depand neyse onu giyiyorsun sonra hastabezi için işin bitiyor ama kanama fazla ise yine hst veriyor yatağa seriyor.senin hastahane vermiyor ise 1 paket al ama fazlasina ihtiyac olmaz olursada yanindaki gider alir.
Depand i doğum sonrasi giyecegiz öncesi normal doğum ise gecelik alti boş olacak gelip gelip bakacaklar külot bile giydirmiyorlar sezeryansa önlük alti boş olacak
İlk saatler bende 100 ler gördüm ve onları gerçek sancı zannediyordum ah uh diyordum sonra gelen giden hemşire suni sancıya yüklendi herhalde bide suyum geldi sonrası kelimelere sıgmayabilir
Kum dökmek de başlı başına bir ağrı zaten kötü olmuş cnm son zamanlarda böyle bi durum yasaman
Dün tahlil için çağırmıştı ebem, bugün de sonuçlar için aradım. Telefonda söyledi ama yarın uğra dedi. Muhtemelen bol bol su iç diyecekler. Ne diyelim Rabbim beterinden saklasın
8 aylik gebe bunlarla mi uğraşıyorsun çok geç kalmissiniz.
Mutfak boyanmıştı 1-2 yer kurbanlikta yağ olmuş o duvara rötuş yapilacak o bile geçe kaldi diye kızıyorum ki 15 dk işi yoktur.
Depand i doğum sonrasi giyecegiz öncesi normal doğum ise gecelik alti boş olacak gelip gelip bakacaklar külot bile giydirmiyorlar sezeryansa önlük alti boş olacak ☺
Mutfak boyanmıştı 1-2 yer kurbanlikta yağ olmuş o duvara rötuş yapilacak o bile geçe kaldi diye kızıyorum ki 15 dk işi yoktur.
Ben de sadece depend aldim. Yanima gece boy ped alirim bir de. Bence yetecek gibi geliyor. Yetmezse de yollariz kocayi birilerini hangisi gerekliyse alir gelirler.
Ben de bu yuzden dogal ve kokusuzunu kullandim. Gerci sadece 1 posta yikama yaptim cogunluk duruyor icin rahat etmiyorsa dedigin gibi yap bence. Utulemeyi ihmal etme sonrasinda.