2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kardeşin doğum yapmış gözünüz aydin saglikla güle güle büyütün inşallah
Tecrubeli anneler hasta bezi ne kadar almaliyiz 1 paket yeter mi
Yataga serilen hasta bezini seni kaldirip yürütene kadar hastahane veriyor.yurumeye kalktığında kilodu giydikten sonra ped yada depand neyse onu giyiyorsun sonra hastabezi için işin bitiyor ama kanama fazla ise yine hst veriyor yatağa seriyor.senin hastahane vermiyor ise 1 paket al ama fazlasina ihtiyac olmaz olursada yanindaki gider alir.

Bana fragman göstermese de olurdu izledik biz o filmi

bu arada cidden ben depend rahat olur diyordumda aciklik bakılırken bantlı olması daha iyi dimi
Depand i doğum sonrasi giyecegiz öncesi normal doğum ise gecelik alti boş olacak gelip gelip bakacaklar külot bile giydirmiyorlar sezeryansa önlük alti boş olacak

Dün tahlil için çağırmıştı ebem, bugün de sonuçlar için aradım. Telefonda söyledi ama yarın uğra dedi. Muhtemelen bol bol su iç diyecekler. Ne diyelim Rabbim beterinden saklasın

bizimde var bir takım işler çam balkon yapılacak bide onu silmesi var aman tanrim
8 aylik gebe bunlarla mi uğraşıyorsun çok geç kalmissiniz.
Mutfak boyanmıştı 1-2 yer kurbanlikta yağ olmuş o duvara rötuş yapilacak o bile geçe kaldi diye kızıyorum ki 15 dk işi yoktur.

Depand i doğum sonrasi giyecegiz öncesi normal doğum ise gecelik alti boş olacak gelip gelip bakacaklar külot bile giydirmiyorlar sezeryansa önlük alti boş olacak ☺
bana bez takmışlardı bebek bezinin büyük versiyonu baska bisi yoktu altta

Mutfak boyanmıştı 1-2 yer kurbanlikta yağ olmuş o duvara rötuş yapilacak o bile geçe kaldi diye kızıyorum ki 15 dk işi yoktur.
ah ah sakalim.yok ki şuanda dogum sonrasına kalsin diyorum ama bakalm nasil olursa .

8 aylik gebe evi resmen bastan yapiyoruz biz de su an oyle diyeyim. Huniyi takip evi oyle birakip kacicam napiyorlarsa yapsinlar icinde

Bugun baya kendimi kotu hissettim. Dedim tamam dogurmadiysam dogurmam insallah bir sure

Kızlar iyi akşamlar bebeğin kıyafatlerini çift durulama yapsak deterjan kullanmasak daha mantıklı değil mi benim içim el vermiyo deterjan kullanmaya

Kızlar iyi akşamlar bebeğin kıyafatlerini çift durulama yapsak deterjan kullanmasak daha mantıklı değil mi benim içim el vermiyo deterjan kullanmaya

Ben de bu yuzden dogal ve kokusuzunu kullandim. Gerci sadece 1 posta yikama yaptim cogunluk duruyor icin rahat etmiyorsa dedigin gibi yap bence. Utulemeyi ihmal etme sonrasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…