2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana fragman göstermese de olurdu izledik biz o filmi

bu arada cidden ben depend rahat olur diyordumda aciklik bakılırken bantlı olması daha iyi dimi
Sezeryan da da bantlı kullanılıyor, bandı açıp kontrol ediyorlar sonrasında kanamayı

Kızlar iyi akşamlar bebeğin kıyafatlerini çift durulama yapsak deterjan kullanmasak daha mantıklı değil mi benim içim el vermiyo deterjan kullanmaya
Bence deterjan kullanmak lazım canım tekstil pisliğindense deterjan kalıntısını tercih ederim ki bol bol durulama yaptırırım zaten ama deterjan kullanmazsam içime sinmez

Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 2.400 boyu 45 cm dedi bi yanım diyor zayıf olması iyi normal doğum için bi yanımda bebeğime iyi bakamadım diye üzülüyorum
Kız 2500olsa ben öpüp başıma koycam yemeyle olan bişey olsa hepimizin ki tosuncuk olurdu senlik ne var

Kuzum Maşallah de kendine nazarın değmesin en güzeli benim kasıklarım sırtım ağrıyo özellikte sabah ilk kalktığımda bi yerlere tutunarak yürüyorum düşün o yüzden hiç dillendirme

Kız 2500olsa ben öpüp başıma koycam yemeyle olan bişey olsa hepimizin ki tosuncuk olurdu senlik ne var
Haklısın canım ama ben çalıştığım için öyle günlük muz yumurta süt kaşar tüketemedim ona bağladım biraz sağlıklı olması herşeyden önemyide takıyor insan sen en son ne zaman gittin bu haftada gelmiştir bu kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…