Dün tahlil için çağırmıştı ebem, bugün de sonuçlar için aradım. Telefonda söyledi ama yarın uğra dedi. Muhtemelen bol bol su iç diyecekler. Ne diyelim Rabbim beterinden saklasın
Ben de bu yuzden dogal ve kokusuzunu kullandim. Gerci sadece 1 posta yikama yaptim cogunluk duruyor icin rahat etmiyorsa dedigin gibi yap bence. Utulemeyi ihmal etme sonrasinda.
Kasılma sertleşme ağrı sancı sızı hissetmeyen ben kaldım sanırım
Eski halim gibiyimm bedenen, ama şu sıcaklar çok darlıyor beni, bide ayağım şişiyor uzun süre ayakta kalınca ya da oturunca sabit.
Bizim bebek herhalde kendini hiç belli etmeyerek ben geç gelicemm diyoo.
Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 2.400 boyu 45 cm dedi bi yanım diyor zayıf olması iyi normal doğum için bi yanımda bebeğime iyi bakamadım diye üzülüyorum
Bence deterjan kullanmak lazım canım tekstil pisliğindense deterjan kalıntısını tercih ederim ki bol bol durulama yaptırırım zaten ama deterjan kullanmazsam içime sinmez
Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 2.400 boyu 45 cm dedi bi yanım diyor zayıf olması iyi normal doğum için bi yanımda bebeğime iyi bakamadım diye üzülüyorum
Kasılma sertleşme ağrı sancı sızı hissetmeyen ben kaldım sanırım
Eski halim gibiyimm bedenen, ama şu sıcaklar çok darlıyor beni, bide ayağım şişiyor uzun süre ayakta kalınca ya da oturunca sabit.
Bizim bebek herhalde kendini hiç belli etmeyerek ben geç gelicemm diyoo.
Kuzum Maşallah de kendine nazarın değmesin en güzeli benim kasıklarım sırtım ağrıyo özellikte sabah ilk kalktığımda bi yerlere tutunarak yürüyorum düşün o yüzden hiç dillendirme
Haklısın canım ama ben çalıştığım için öyle günlük muz yumurta süt kaşar tüketemedim ona bağladım biraz sağlıklı olması herşeyden önemyide takıyor insan sen en son ne zaman gittin bu haftada gelmiştir bu kiloya