2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
33te 1800 Dü kız suan 2 ancak oldu benimki de. Valla yemeyle falan degil ya 2500 ü bulsun yeter daha ne

Kizlar benim bebegimin kilosu hep iyi cikiyor. Yemekle ilgili mi bilmiyorum
Cok fazla yogurt sut ve peynir yiyorum acaba bunlar mi kilo aldiriyor?
Bir deneyin belki ise yarar.
Gunde iki bardak sut iki kase yogurdu oylesine yiyorum bazen bunlara cacik sutlac falan da ekleniyor biraz abartiyorum galiba gerci bebekten cok bana yariyor

Bir de depend almayan varsa yandan cirt cirtli hasta bezi varmis bebek bezi gibiymis ondan alsin.

Gebe okulunda ebe kilot gibi giyileni almayin diğerini alin hemsirelerin kontrol etmesi daha kolay oluyor dedi ama ben bunu ogrenene kadar coktan depend almistim. Gidip bir daha diğerinden almadım ama

Kuzum Maşallah de kendine nazarın değmesin en güzeli benim kasıklarım sırtım ağrıyo özellikte sabah ilk kalktığımda bi yerlere tutunarak yürüyorum düşün o yüzden hiç dillendirme

Ama bu haftalarda yalancı sancı olması da lazımmış, olmayınca da acaba geç m gelecek sancılar da diye düşünüyor insan haftaya salı kontrol var aklımda her şeyi sorucam bakalım.
Hepimize kolay doğum nasip etsin allahmmm

Yediğin karbonhidrat sadece sana kilo aldırır ama proteinler bebeğe, sağlıklı besinler sonuçta neyi alması gerektiğini iyi biliyor

Bana fragman göstermese de olurdu izledik biz o filmi

bu arada cidden ben depend rahat olur diyordumda aciklik bakılırken bantlı olması daha iyi dimi
Ya kızlar ben sadece depent aldım hasta bezi almamıza gerek var mi
Ben başta depent aldım sonra ebe bantlı alın doğumdan sonra da ister ped ister depent ne kullanmak istiyorsanız onu kullanın dedi. Ben de şok markette sleepy yetişkin görünce hemen aldım 16.5 tl falandı içinde 7 tane falan var galiba şimdi tam hatırlayamadım. Fazla almış oldum yani . Olsun diyorum ilk meleğim bu Allah nasip ederse eğer ikincisinde kullanırım.
Ayrıca gecelik mi pijama takımı mı diye sordum . Siz geldiğinizde biz size önlük guydiriyoruz dedi ama isterseniz kendi geceliginjzi giyersinjz diyince ben gecelik almadım . Doğumdan sonra pijama giyebilirsiniz dedi. Ben de önü düğmeli bir takım bir tane önü fermuarlı takım aldım. Pentiden de sabahlık aldım bir kalın bir ince . Evde de kullanırım diye düşünüyorum .

@MyWayMyLife sağolun kızlar herkes kullanmış deterjan ben yine detarjan araştırması yapayım en iyisi sağolun
Bence az miktarda deterjanla çift durulama ile yika canim zaten ilk giyiminde yikamasan ikincide mecbur deterjanla yikayacaksin kaka,kusuk vs olacak
Ayrica bebegin kilo ve boyu normal geldi bana

ah ah sakalim.yok ki şuanda dogum sonrasına kalsin diyorum ama bakalm nasil olursa .
8 aylik gebe evi resmen bastan yapiyoruz biz de su an oyle diyeyim. Huniyi takip evi oyle birakip kacicam napiyorlarsa yapsinlar icinde

Bugun baya kendimi kotu hissettim. Dedim tamam dogurmadiysam dogurmam insallah bir sure
Buna yumurta totoya dayaninca diyoruz dikkat et son zamanlarimiz.
Ya kızlar ben sadece depent aldım hasta bezi almamıza gerek var mi
Bende sadece depent aldim ki ilk doguma 1 paket orkitle gitmiştim onda bile ek birsey aldirilmadi lazım olmadi .
Kızlar iyi akşamlar bebeğin kıyafatlerini çift durulama yapsak deterjan kullanmasak daha mantıklı değil mi benim içim el vermiyo deterjan kullanmaya
Deterjansiz tekstil atigi temizlenmez ki hacisakir toz sabun ile yika yada kalip sabunu rendele onlar daha masum olabilir.
Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 2.400 boyu 45 cm dedi bi yanım diyor zayıf olması iyi normal doğum için bi yanımda bebeğime iyi bakamadım diye üzülüyorum
Bu haftalar biraz daha protein ağırlıklı beslensen diguma kadar 3000 u bulur sıkma canını her yedigimiz yarasa 15 kilo aldim bebek 5 kg olmaliydi.
Aynen aynen bizim grup bu gidişle eylülde doğuracak
Demeyin öyle ya benim hiç dogurasim yok.oynamiyorum banane diyesim var.hazir hissetmiyorum kendimi.ilkinde cabuk gelsin istiyordum aslinda bunda eksik falanda yok ama ben psikolojik olarak hazır degilim galiba

Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 2.400 boyu 45 cm dedi bi yanım diyor zayıf olması iyi normal doğum için bi yanımda bebeğime iyi bakamadım diye üzülüyorum
Abbey, benim ilk kızım bir ay geriden geliyordu:/ ben de çok kahrolmuştum ama şöyle ki; o aletler kendince standart bir ölçü belirleyip ona göre ileri geri diyorlar doktorlar..üstelik sen ve eşin minyon insanlarsanız o da etkili..bir de annenin dinlenmesi(bu beslenmesinden daha elzemmiş)..ben ilk kızıma hamileyken çok yorucu ve stresli bir hayatım vardı, kızım 40.haftada 2500 doğdu..çok üzülüyordum o zamanlar ama 1 buçuk sene kucağımdan inmeyince iyi ki ufacık doğmuş dedim:) hala minyon, ufacık..doktorumuz hep “siz de ufacıksınız,gayet doğal çocuğunuzun böyle olması diyor”
Stres yapma lütfen, şartlar böyle gerektirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…