80e cikan sancilarim varmis
Duzensiz ama yuksek sancilarin var hissediyor musun dye sordu. Karnim sertlesip gevsiyor eger sanciysa bunu hissediyorum sadece dedim.
Sanciymis onlar. Magnezyuma devam et bir de progestan al takip et iyice artarsa kesn gel hastaneye dedi
Gerekirse baska hastaneye yollayacakmis
Bence az miktarda deterjanla çift durulama ile yika canim zaten ilk giyiminde yikamasan ikincide mecbur deterjanla yikayacaksin kaka,kusuk vs olacak
Ayrica bebegin kilo ve boyu normal geldi bana
Neden mecbur deterjanla yikasinki ben 1 yil bitkisel sabun tozu ile yıkadım. Lekeler içinde yine bitkisel çamaşır suyu tozu kullandim. Ikisinde de koku dahi yok. lekeler çıkıyor
Haklısın canım ama ben çalıştığım için öyle günlük muz yumurta süt kaşar tüketemedim ona bağladım biraz sağlıklı olması herşeyden önemyide takıyor insan sen en son ne zaman gittin bu haftada gelmiştir bu kiloya
Selam canım, benim de 33. hafta 2 kg demişti doktor, haftası ile uyumluydu, senin de öyle gibi geldi bana açıkçası yaa üzme kendini. Bir de bu ölçümler yaklaşık bir tahmin diye biliyorum, son ay da kapatabilirler arayı inşallah.
Haklısın canım ama ben çalıştığım için öyle günlük muz yumurta süt kaşar tüketemedim ona bağladım biraz sağlıklı olması herşeyden önemyide takıyor insan sen en son ne zaman gittin bu haftada gelmiştir bu kiloya
Bende pi paket depend almıştım. Hastanede bı gün kaldım bı gün boyunca hastanenin verdiği hasta bezlerini kullandım. Çıkarken depend giydim. On tane olan paket bitince Orkid gece öde başladım. Bı paket depend genelde yogun kanamalı günlerde yetio. Sonra ped yeterli geldi kanama azalmaya başladı
Ben sonradan eve gelince de giyerim diye aldım hastane için birer tane yeterli ben biraz abartım. Bebeğinin kilosunu yazmışsın seninle aynıyız daha doğuma var Allahın izniyle toparlanacak bebeğin sakın üzme kendini
Of ya geçen gün yarım soğanı buz dolabına koycam diye kabın içine koyup normalde kabın durduğu mutfak dolabına koymuşum..ara ara buz dolabında bulamadım tabi üç gün sonra kap lazım olunca buldum, küflenmiş kafamız güzel
Bir de depend almayan varsa yandan cirt cirtli hasta bezi varmis bebek bezi gibiymis ondan alsin.
Gebe okulunda ebe kilot gibi giyileni almayin diğerini alin hemsirelerin kontrol etmesi daha kolay oluyor dedi ama ben bunu ogrenene kadar coktan depend almistim. Gidip bir daha diğerinden almadım ama
Bende pi paket depend almıştım. Hastanede bı gün kaldım bı gün boyunca hastanenin verdiği hasta bezlerini kullandım. Çıkarken depend giydim. On tane olan paket bitince Orkid gece öde başladım. Bı paket depend genelde yogun kanamalı günlerde yetio. Sonra ped yeterli geldi kanama azalmaya başladı