Neden mecbur deterjanla yikasinki ben 1 yil bitkisel sabun tozu ile yıkadım. Lekeler içinde yine bitkisel çamaşır suyu tozu kullandim. Ikisinde de koku dahi yok. lekeler çıkıyor
Ben başta depent aldım sonra ebe bantlı alın doğumdan sonra da ister ped ister depent ne kullanmak istiyorsanız onu kullanın dedi. Ben de şok markette sleepy yetişkin görünce hemen aldım 16.5 tl falandı içinde 7 tane falan var galiba şimdi tam hatırlayamadım. Fazla almış oldum yani . Olsun diyorum ilk meleğim bu Allah nasip ederse eğer ikincisinde kullanırım.
Ayrıca gecelik mi pijama takımı mı diye sordum . Siz geldiğinizde biz size önlük guydiriyoruz dedi ama isterseniz kendi geceliginjzi giyersinjz diyince ben gecelik almadım . Doğumdan sonra pijama giyebilirsiniz dedi. Ben de önü düğmeli bir takım bir tane önü fermuarlı takım aldım. Pentiden de sabahlık aldım bir kalın bir ince . Evde de kullanırım diye düşünüyorum .
Bende gecelik giymiştim ilk dogumda . burda vermediler önlük bnde normalde herseyini çıkarıyorsun önlük giyiyorsun diye biliyordum üst taraf çamaşırlarım kaldi gecelik altta bi bez öyleydim. bu kez tipa gidicem bakalm orda nasil olacak .
Evet . Ay bnde bunu diyecektim kızlara . hem enfeksiyon riski yükseliyor hemde meni de bebegin kesesini patlatabilicek bisiler varmis kasılmayi da tetiklermis o yüzden doktorlar sadece son ay korunmasız ilişki oneriyorms
Bende gecelik giymiştim ilk dogumda . burda vermediler önlük bnde normalde herseyini çıkarıyorsun önlük giyiyorsun diye biliyordum üst taraf çamaşırlarım kaldi gecelik altta bi bez öyleydim. bu kez tipa gidicem bakalm orda nasil olacak .
Evet . Ay bnde bunu diyecektim kızlara . hem enfeksiyon riski yükseliyor hemde meni de bebegin kesesini patlatabilicek bisiler varmis kasılmayi da tetiklermis o yüzden doktorlar sadece son ay korunmasız ilişki oneriyorms
Ben keseyi açabileceğini hiç düşünmedim . Biz hiç korunmamistik ama son ay kasılmaları tetiklediğini biliyodum . Gerçi şimdi de adam o işe hiç yanaşmıyo. Zaten birliktelikte sorun yoktu ama sonrasında hem belim ,hem alt karnım ,hem de özel bolgemde ağrı yaşıyorum ayağa kalktığımda.
Olaylar kendiliğinden gelişiyo bu haftaya kadar sıkıntı yaşamamıştım bu hafta az bişey ağrı yaptı ama katlanılmayacak bişey yoktu, sen de haklısın tabi zaten küçük kızın da var yoruluyosundur biz şimdilik bir şeyin farkında değiliz
Olaylar kendiliğinden gelişiyo bu haftaya kadar sıkıntı yaşamamıştım bu hafta az bişey ağrı yaptı ama katlanılmayacak bişey yoktu, sen de haklısın tabi zaten küçük kızın da var yoruluyosundur biz şimdilik bir şeyin farkında değiliz
Valla ilk hamileligim beni bu kadar yormadi. Bu beni cok yordu. Birde bir suredir ayri yatiyorum rahat edebilmek icin. Sanirim o yuzden de aklima gelmiyor. Esimin ramazandan beri beli ağrıyor. Fitik cıktı ne yaptiysa agri kesilmedi. O da kendi derdine dusmus yani
Kizlar benim bebegimin kilosu hep iyi cikiyor. Yemekle ilgili mi bilmiyorum
Cok fazla yogurt sut ve peynir yiyorum acaba bunlar mi kilo aldiriyor?
Bir deneyin belki ise yarar.
Gunde iki bardak sut iki kase yogurdu oylesine yiyorum bazen bunlara cacik sutlac falan da ekleniyor biraz abartiyorum galiba gerci bebekten cok bana yariyor
Ama bu haftalarda yalancı sancı olması da lazımmış, olmayınca da acaba geç m gelecek sancılar da diye düşünüyor insan haftaya salı kontrol var aklımda her şeyi sorucam bakalım.
Hepimize kolay doğum nasip etsin allahmmm
Belki kasılmaların vardır ama sen hissetmiyosundur aynen en iyisi doktora sormak ben yoğun bi iş temposundan çıktım bedenim yorgun belki o yüzden çok hissediyorum sancıları
Selam Kızlar. 32.haftadayım bebek hala dönmedi makat gelis duruyor. Doktor 38'e kadar dönebilir de böyle kalabilir de diyor. Sizde durum nasıl, kaçıncı haftada döndü, benim gibi 32'den sonra dönen var mi?
Demi olumlu yönden bakmak lazım bide ben normal doğumu çok istiyorum belkide bu doğumumu kolaylaşırıcak ama 3 ü bulsun canım biraz ele gelsin minnaklarımız
Bence az miktarda deterjanla çift durulama ile yika canim zaten ilk giyiminde yikamasan ikincide mecbur deterjanla yikayacaksin kaka,kusuk vs olacak
Ayrica bebegin kilo ve boyu normal geldi bana