2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Neden mecbur deterjanla yikasinki ben 1 yil bitkisel sabun tozu ile yıkadım. Lekeler içinde yine bitkisel çamaşır suyu tozu kullandim. Ikisinde de koku dahi yok. lekeler çıkıyor
Canim ben yurt dışındayım burda sabun tozu falan bulunmaz o yuzden aklima deterjan yazmak geldi herkes neyle yikamak isterse yikasin

Bende gecelik giymiştim ilk dogumda . burda vermediler önlük bnde normalde herseyini çıkarıyorsun önlük giyiyorsun diye biliyordum üst taraf çamaşırlarım kaldi gecelik altta bi bez öyleydim. bu kez tipa gidicem bakalm orda nasil olacak .

Son düzenleme:
Cinsel hayatı devam eden arkadaşlar birsey merak ediyorum. İlişki sırasında korunuyor musunuz?
Evet . Ay bnde bunu diyecektim kızlara . hem enfeksiyon riski yükseliyor hemde meni de bebegin kesesini patlatabilicek bisiler varmis kasılmayi da tetiklermis o yüzden doktorlar sadece son ay korunmasız ilişki oneriyorms

Sanırım herkes bu tip konuları doğum yapacağı hastaneyle konuşmalı . Benim hastanem de önlük altta bez .

Evet . Ay bnde bunu diyecektim kızlara . hem enfeksiyon riski yükseliyor hemde meni de bebegin kesesini patlatabilicek bisiler varmis kasılmayi da tetiklermis o yüzden doktorlar sadece son ay korunmasız ilişki oneriyorms
Ben keseyi açabileceğini hiç düşünmedim . Biz hiç korunmamistik ama son ay kasılmaları tetiklediğini biliyodum . Gerçi şimdi de adam o işe hiç yanaşmıyo. Zaten birliktelikte sorun yoktu ama sonrasında hem belim ,hem alt karnım ,hem de özel bolgemde ağrı yaşıyorum ayağa kalktığımda.

Nasil iliskiye giriyorsunuz. Benim vajinam agriyor. Hemde o kadar yorgunum ki aklima bile gelmiyor
Olaylar kendiliğinden gelişiyo bu haftaya kadar sıkıntı yaşamamıştım bu hafta az bişey ağrı yaptı ama katlanılmayacak bişey yoktu, sen de haklısın tabi zaten küçük kızın da var yoruluyosundur biz şimdilik bir şeyin farkında değiliz

Valla ilk hamileligim beni bu kadar yormadi. Bu beni cok yordu. Birde bir suredir ayri yatiyorum rahat edebilmek icin. Sanirim o yuzden de aklima gelmiyor. Esimin ramazandan beri beli ağrıyor. Fitik cıktı ne yaptiysa agri kesilmedi. O da kendi derdine dusmus yani

Bendi izne ayrıldım bu hafta artık Allah ne verdiyse

Belki kasılmaların vardır ama sen hissetmiyosundur aynen en iyisi doktora sormak ben yoğun bi iş temposundan çıktım bedenim yorgun belki o yüzden çok hissediyorum sancıları

Selam Kızlar. 32.haftadayım bebek hala dönmedi makat gelis duruyor. Doktor 38'e kadar dönebilir de böyle kalabilir de diyor. Sizde durum nasıl, kaçıncı haftada döndü, benim gibi 32'den sonra dönen var mi?
Benım 32 de baş aşğı dönmüştü ama doktorum hala doğum pozisyonunda diyemeyiz içerde suyu oldugu için pozisyon değiştirenilir demişti .

Bence az miktarda deterjanla çift durulama ile yika canim zaten ilk giyiminde yikamasan ikincide mecbur deterjanla yikayacaksin kaka,kusuk vs olacak
Ayrica bebegin kilo ve boyu normal geldi bana
Aynen kuzum haklısın biraz hassas davranıyorum sanırım ben şimdi araştırma yapıyorum sağolsum kızlarda yazmış bi kaç marka onlara bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…