- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bizimde en son 10 gün faln oldu olalı ve dedigin gbi bel ağrısı yaptı asiri derecede artk olmaz sanırım bir ara 36dan sonra olabilir :)Sanırım herkes bu tip konuları doğum yapacağı hastaneyle konuşmalı . Benim hastanem de önlük altta bez .
Ben keseyi açabileceğini hiç düşünmedim . Biz hiç korunmamistik ama son ay kasılmaları tetiklediğini biliyodum . Gerçi şimdi de adam o işe hiç yanaşmıyo. Zaten birliktelikte sorun yoktu ama sonrasında hem belim ,hem alt karnım ,hem de özel bolgemde ağrı yaşıyorum ayağa kalktığımda.
İnşallah canım doktorumda dedi zayıf kalmış bebeğin minyon olcak diye analık iznine ayrıldım bu hafta son bir ay dikkat ederim. Evet bidi o var gelen kilolar 300 aşağı yada yukarı olabiliyomuşSelam canım, benim de 33. hafta 2 kg demişti doktor, haftası ile uyumluydu, senin de öyle gibi geldi bana açıkçası yaa üzme kendini. Bir de bu ölçümler yaklaşık bir tahmin diye biliyorum, son ay da kapatabilirler arayı inşallah.
HahahahAkıl uçması sanırım herkeste var az önce eşimle yoğurt yedik ben kirli tabak ve kaşıkları buz dolabının içine koydum
Canım dün tahlil yaptırmıştım kolestrolüm fazla çıktı doktor bana haftada 2 defa et tüket fazla tüketme akşamda yarım saat yürüyüş yap dedi ama gebelikte oluyomuş kolestrolBen 15 gün hergun muz et kasar peyniri bulgur pilavı yedım. Bol bol kırmızı at tukettım. Bol ayran yogurt. Bebek 700 gram almıs. 2700 oldu tosunum.
Evet canım aynı gün tahmini doğum günümüz ben hastaneye götürceğin sanmıştım k.bkma İnşallah canım 3 bulsak bana yeter Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinBen sonradan eve gelince de giyerim diye aldım hastane için birer tane yeterli ben biraz abartım. Bebeğinin kilosunu yazmışsın seninle aynıyız daha doğuma var Allahın izniyle toparlanacak bebeğin sakın üzme kendini
Bebegin kac kiloİnşallah canım doktorumda dedi zayıf kalmış bebeğin minyon olcak diye analık iznine ayrıldım bu hafta son bir ay dikkat ederim. Evet bidi o var gelen kilolar 300 aşağı yada yukarı olabiliyomuş
Benimde öyle her vuruşunda tuvalete gidiyorum düşünSanki çıkmak için yer arıyor gibi devamlı vuruyor bu sıpa sizindemi öyle kızlar her vuruşta tuvaletim geliyor
2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuzBebegin kac kilo
Benimde 5 numaraBenim ki 5 numara kızlar
Kendini uzme canım. 3 kiloyu gecer dogana kadar. Genelde 50cm doguyor bebekler. Yani bence normal. Benim kızım 49cm 2925gr dogdu. O kadar guzel beslendim ki onda anlatamam. Ama kilosu cok degildi. Sonrasinda her ay 1200gr aldi. Tombis bir bebekligi oldu.2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuz
Boyu tam ölçemiyorlar, benim doktorum hiç boy bilgisi vermez. Hatta sordu biriminde eşim net birşey diyemeyiz ki içerde ayakta durmuyor tam ölçülemiyor dedi.2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuz
Birde kilo almasini istiyorsan fistik ezmesi,kasar peyniri,bulgur pilavi tüket.2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuz
Benim doktorumda vermez. Boyu hicbir doktor dogru olcemez der. Ben ultrason kagidindan bakarım. Zaten hemen hemen 50cm doguyorlar.Boyu tam ölçemiyorlar, benim doktorum hiç boy bilgisi vermez. Hatta sordu biriminde eşim net birşey diyemeyiz ki içerde ayakta durmuyor tam ölçülemiyor dedi.
Erkek bebekler ortalama 50-51 cm, kızlar 49-50 cm doğuyor genel de
Kalçam geniş ama çatım çok dar. Bundan dolayı ilki sezeryan oldu.Günaydın kızlarrİş yoğunlundan giremedim bayadır ama hep takipteydim şimdi bu konu atayım ortaya iş yerinde yaşlı teyzelerimiz yaşça büyüklerim doğum konusu açılınca bana senin zor olur çünkü kalcaların küçük diyolardı sizcede doğru mu böyle bişey duydunuz mu kalçası dar olanın çatısıda mı dar olur. Açıkcası canımı sıktı biraz bende doğurayımda görün siz dedim
Benim gittiklerim direk boy kilo bilgisi veriyo hatta burayada yazmıştım ben iki doktora görünüyorum diğer doktorum 5 aylıkken falan annesi kızın uzun ve iri olacak babasına çekmiş demişti galiba ben böyle duyunca beklentiyi yükselttim yoksa inan bana sağlıklı olması şuan benim için herşeyden önemli Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi hal olur bi şekildeBoyu tam ölçemiyorlar, benim doktorum hiç boy bilgisi vermez. Hatta sordu biriminde eşim net birşey diyemeyiz ki içerde ayakta durmuyor tam ölçülemiyor dedi.
Erkek bebekler ortalama 50-51 cm, kızlar 49-50 cm doğuyor genel de
Tamam canım önerin için sağol bi program hazırlıcam kendime artık❣Birde kilo almasini istiyorsan fistik ezmesi,kasar peyniri,bulgur pilavi tüket.
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için bende yapısal olduğunu düşünüyorum kimisinde alınan vitaminler etki ediyo kimisindede etmiyo dediğin gibi sağlıklğ olmaları önemli ❣annesine çekmiş kızım bende çok küçük doğmuşum amcam korkmuş hatta bendenKendini uzme canım. 3 kiloyu gecer dogana kadar. Genelde 50cm doguyor bebekler. Yani bence normal. Benim kızım 49cm 2925gr dogdu. O kadar guzel beslendim ki onda anlatamam. Ama kilosu cok degildi. Sonrasinda her ay 1200gr aldi. Tombis bir bebekligi oldu.
Suanki hamileligimde ne zaman vakit olursam.o xaman yiyiyorum. Cogu zaman ac kaldigim oluyor. Persembe doktora gittim 31 haftalik 1904gr geldi. Sanirim birazdan yapisal. Doktor 3400 dogar dedi. Bende şaşırdım. Saglikli olsunlar onemli olan o.
Evet o sırada hasta bilinçli olup net inandırıcı bir açıklama beklemeli benceaynen bnde oyle düşünüyorum. sadece bazen doktorların hastayı birsey yokken korkutup sezaryen etmesine gicik oluyorum .
Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbim bu duyguyu hepimize tattırsın inşallahKardeşin doğum yapmış gözünüz aydin saglikla güle güle büyütün inşallah
Yataga serilen hasta bezini seni kaldirip yürütene kadar hastahane veriyor.yurumeye kalktığında kilodu giydikten sonra ped yada depand neyse onu giyiyorsun sonra hastabezi için işin bitiyor ama kanama fazla ise yine hst veriyor yatağa seriyor.senin hastahane vermiyor ise 1 paket al ama fazlasina ihtiyac olmaz olursada yanindaki gider alir.
Günaydın kızlarrİş yoğunlundan giremedim bayadır ama hep takipteydim şimdi bu konu atayım ortaya iş yerinde yaşlı teyzelerimiz yaşça büyüklerim doğum konusu açılınca bana senin zor olur çünkü kalcaların küçük diyolardı sizcede doğru mu böyle bişey duydunuz mu kalçası dar olanın çatısıda mı dar olur. Açıkcası canımı sıktı biraz bende doğurayımda görün siz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?