2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimde en son 10 gün faln oldu olalı ve dedigin gbi bel ağrısı yaptı asiri derecede artk olmaz sanırım bir ara 36dan sonra olabilir :)

size ilk doğumda yasadigim olayı anlataym bn igne kullanıyorum kan sulandırıcı ve 38+2de bırakmıştım dogum hemen olsun iğneyi bırakınca diye merdiven çıkıp egzersiz yapip hurmalar faln hAbire ugrasiyorum iliskininde dogumu kolaylastirdigini duydum onuda yapiyoruz tabi 38+5e geldik aksam 5 gbi falan korunmasız ilişkiye girdik duş aldım boyle belimde bi ağrı başladı uzandım dinleniyordum sanci gelmeye basladi hemen bi dolasaym yalanci sancimi acaba dedm kalkmamla ilik ilik bisiler geldi su gelince sanci bel agrisi artti yani bence kesinlikle tetikliyo iliski dogumu . esim bu kez hic dokunmam sana dogumu tetikledik diyor amac oydu diyorm anlamıyor

İnşallah canım doktorumda dedi zayıf kalmış bebeğin minyon olcak diye analık iznine ayrıldım bu hafta son bir ay dikkat ederim. Evet bidi o var gelen kilolar 300 aşağı yada yukarı olabiliyomuş

Ben 15 gün hergun muz et kasar peyniri bulgur pilavı yedım. Bol bol kırmızı at tukettım. Bol ayran yogurt. Bebek 700 gram almıs. 2700 oldu tosunum.
Canım dün tahlil yaptırmıştım kolestrolüm fazla çıktı doktor bana haftada 2 defa et tüket fazla tüketme akşamda yarım saat yürüyüş yap dedi ama gebelikte oluyomuş kolestrol

Evet canım aynı gün tahmini doğum günümüz ben hastaneye götürceğin sanmıştım k.bkma İnşallah canım 3 bulsak bana yeter Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuz
Kendini uzme canım. 3 kiloyu gecer dogana kadar. Genelde 50cm doguyor bebekler. Yani bence normal. Benim kızım 49cm 2925gr dogdu. O kadar guzel beslendim ki onda anlatamam. Ama kilosu cok degildi. Sonrasinda her ay 1200gr aldi. Tombis bir bebekligi oldu.
Suanki hamileligimde ne zaman vakit olursam.o xaman yiyiyorum. Cogu zaman ac kaldigim oluyor. Persembe doktora gittim 31 haftalik 1904gr geldi. Sanirim birazdan yapisal. Doktor 3400 dogar dedi. Bende şaşırdım. Saglikli olsunlar onemli olan o.

2400 kilosu boyu 45 cm dedi ama eşimle bende uzun boyluyuz
Boyu tam ölçemiyorlar, benim doktorum hiç boy bilgisi vermez. Hatta sordu biriminde eşim net birşey diyemeyiz ki içerde ayakta durmuyor tam ölçülemiyor dedi.
Erkek bebekler ortalama 50-51 cm, kızlar 49-50 cm doğuyor genel de

Günaydın kızlarr İş yoğunlundan giremedim bayadır ama hep takipteydim şimdi bu konu atayım ortaya iş yerinde yaşlı teyzelerimiz yaşça büyüklerim doğum konusu açılınca bana senin zor olur çünkü kalcaların küçük diyolardı sizcede doğru mu böyle bişey duydunuz mu kalçası dar olanın çatısıda mı dar olur. Açıkcası canımı sıktı biraz bende doğurayımda görün siz dedim

Benim doktorumda vermez. Boyu hicbir doktor dogru olcemez der. Ben ultrason kagidindan bakarım. Zaten hemen hemen 50cm doguyorlar.

Kalçam geniş ama çatım çok dar. Bundan dolayı ilki sezeryan oldu.

Benim gittiklerim direk boy kilo bilgisi veriyo hatta burayada yazmıştım ben iki doktora görünüyorum diğer doktorum 5 aylıkken falan annesi kızın uzun ve iri olacak babasına çekmiş demişti galiba ben böyle duyunca beklentiyi yükselttim yoksa inan bana sağlıklı olması şuan benim için herşeyden önemli Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi hal olur bi şekilde

Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için bende yapısal olduğunu düşünüyorum kimisinde alınan vitaminler etki ediyo kimisindede etmiyo dediğin gibi sağlıklğ olmaları önemli ❣annesine çekmiş kızım bende çok küçük doğmuşum amcam korkmuş hatta benden

aynen bnde oyle düşünüyorum. sadece bazen doktorların hastayı birsey yokken korkutup sezaryen etmesine gicik oluyorum .
Evet o sırada hasta bilinçli olup net inandırıcı bir açıklama beklemeli bence Kız kardeşim mecburi sezeryana alındı ama 12-15 saati şiddetli sancıda açılması ilerleyemediği için artık kalp atışları minnakın hızlandığı için durumu görebildik mesela başka çare kalmamıştı
Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbim bu duyguyu hepimize tattırsın inşallah Vallahi teyze olmakta harika bir şeymiş fındığımı sürekli özlüyorum mis kokulu

Legen kemigi genis olanlarin dogumlari kolay olur derler.

Gunaydin herkese. Sabaha dogru 5.5 gibi inanilmaz bel ve biraz karin agrisiyla 4. Veya 5. Uyanisimi yaptim ilk defa boyle bir agri oldu korktum. Acaba dogum sancisi boyle bir sey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…