2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gelişim bizim yediklerimizle doğrudan orantılı değil canım tabi ki düzenli ve sağlıklı beslenmek etkiliyor ama direk bizimle alakalı değil yapıyla alakalı inan bana

Kızlar selam, kv olayına ben şok .. Deli mi ne bana böyle bir şey dese bende kafamda türlü türlü senaryolar kurardım. Odaya girince gizlice emzirdiğini görmek Allahımm tövbe Bence biraz araya mesafe koymaya çalış canım, böyle bir kadınla ne kadar olabilirse artık.

Kızlar bende bugün kontrolden gelenlerdenim. 2500 gr olmuş meleğimiz. Bana biraz az geldi kilosu ama doktor normal dedi sağlıklı olsun da diyorum artık.. magnezyumu 37ye kadar kullan dedi. Hala Doğum pozisyonunda ama şu an bişey söylemek için çok erken dedi. Nstye girdim ama bi sıkıntı çıkmadı. 2 hafta sonra çatı muayenesini yapacakmış

Allah Allah niye yapıyor ki acaba
[/QUOTE]
Sanirim 2 yas sendromu
Amin. Sizin ne kadarlık.

Benim eşimde sabah normalde yarım saat ondan önce kalkıyorum kahvaltı muhabbetine o sırada yastığımı kapıyor hatta benim tarafıma geçip yatıyor
Canım son haftalar ilişki öneriliyor çok ilginç geldi 36-37 gibi başlatıyor doktorlar kardeşime de başlatmıştı mesela sık sık girin demişti doğumu tetiklesin diye
Dahiliyeye git canım bakmama ihtimali yok bence
Az değil ki canım haftada 300-500 gram arası almaya başlayacak gayet ideal bence çok kilolu istemiyorlar zaten 3500 üstünü saptayamıyorlar normal doğum sıkıntı olur diye

Ahah keşke deseydim iyyy iğrenç diye ama.hersey sabah okuduğum o emziren annenin paylaşımından oldu:)

Ah ne deyim haklısın fazla sessiz kaldim aslında kalmasında ağladım zirladim ama sadece bi kere gidemediğim için böyle oldu sanirim

Hiç istemem ya öyle biseyi ama düşünüyorum ben yokken yaparsa diye ben hastaneye falan gittiğimde

Nazar cıkmış canm Allah beterinden korusun

Demeliydin canim dolaylı yoldan görüşünü duyursan iyi olurdu.
Saçma geldi yani önce beynim olamaz dedim kendime ama sonra kafama iyice takıldı kadın ne demek istedi diye önceden yapsaydın keşke süt annelik dedim hatta of esim bi yandan kv bi yandan kb zaten kendisi bi alem bide ust kata gelecekler insaat var basimizda esime diyorum cocuk dogunca inşaat istemiyorum gürültüden uyumaz bebek diye eşim mecbur yapılacak diyor ben evlendim inşaat vardı tatile gittik inşaat yatıyız inşaat kalmıyor inşaat üst kat yapılıyor kaynım.oturacak bekar kaynanamda onla oturacak bide acele ediyolar anlam veremiyorum sadece izliyorum

Benimde az kaldı cinnete heralde inşallah lohusalık iyi geçer eşim bide o mu var diyor doğurunca bitecek sanıyor istiyor ki annesi babasi hergün gelsin bebeğe baksın ben de kv ve kb ile çok mutlu geçineyim mutlu olalım oyle mutluluk köyünde yasayalım annesi yemeklerde yapsın hep beraber yiyelim onlar ne derse oraya gidelim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…