Uykusuzluk cok fena etti beni anksiyetem tavan yaptı artık. Cok uykum var ama dalamıyorum ağrıyor ne tarafa dönsem
Gelişim bizim yediklerimizle doğrudan orantılı değil canım tabi ki düzenli ve sağlıklı beslenmek etkiliyor ama direk bizimle alakalı değil yapıyla alakalı inan banaOlabildiğince onla yalnız bırakmamaya çalış canım hatta öyle birşey yapmaya çalıştığını görürsen direkt tersle çok emziresin varsa sende doğur bi tane doğuramıyorsan da evlatlık al onu emzir hem sevaba girersin bunun annesi var ben emziririm de çıldırıyorum böyle şeylere ya ne münasebet bu kv lerin bazıları gerçekten çok düşüncesiz oluyor ve hiç stres yapma inşallah bol sütün olur yeterki stres yapma
Çok sağlıklı beslediğim söylenemez canım son zamanlarda tatlı dondurma hamur işi biraz fazla kaçırdım büyük ihtimalle ondan aldı bukadar yani sağlıklı bir kilo olmayabilir oyüzden biraz endişelendim açıkçası ama bunlar haricinde çok sık et yumurta süt tükettim doktorum da meyve tatlı hamurişi dondurma türü şeyleri hiç tüketme dedi zaten onlardan aldım büyük ihtimal iyi değil yani
İnşallah canım bebeğimin sağlığı yerinde olsun da şuan tek endişem aldığı kiloların sağlıksız olma ihtimali aslında eğer sağlıksız beslendiğim için bu kiloları aldıysa ona da faydası olmayacak çünkü hatta ona kötülük yapmış gibi hissedeceğim inşallah normale döner benim ki de hep 1 hafta önden gidiyordu zaten yine önde çıktı 1 hafta ama kilosu haftalarca önde gibi
İnşallah canım bundan sonra yediklerime daha çok dikkat edeceğim bakalım sağlıklı olsunda yeterki helede benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasın tek isteğim o
Canım sağlıklı olsun da nezaman gelmek isterse gelsin ben herşeyin doğal kendiliğinden gelişmesini istiyorum 4 buçuk kilo normal doğum yapan da varmış çatı müsaitse ve kısmetse normal olur inşallah yeterki sağlığında problem olmasın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Banada %70 görülüyor dedi aynu tepkiyi verdi ben zaten takık adamım bana bulaşma doktorrr :)) diyesim geldi demedimBenm doktor çok pimpirik. Üstünde durmadı fazla önemli bişey değil dedi de o zaman neden söylüyosun dimi :)
Allah Allah niye yapıyor ki acabaGenelde utanıyorlar kıyamam yaMoralini bozma canım geri ileri olabiliyor önemli olan son haftaları şuanda bence bir sıkıntı yoktur
Maşallah fıstığa bazen ay ay değişebiliyor belki çok hızlı ilerlemez çatın müsaitse normalde de sıkıntı olmayacaktır
Insan uzuluyor caresiz kalıyor. Aksam cok ağladım. Eve geldik. Oyuncak pusetinin emniyet kemerini takamadi diye 1 saat etini koparmışlar gibi ağladı. Oturdum bende ağladım. Ne yapsam sakinlestiremedim.
Kardesin ne oldugunu bilmiyorki. Hicbirseyin farkinda degil.
Amin. Sizin ne kadarlık.Ben günlerdir çok yoğun yaşıyorum bu durumları..en olmayacak şeye takıp dakikalarca mızırdanıyor, ağlıyor. Sakinleştirmeye çalışmak da fayda etmiyor, ben bi süre kendi haline bırakıyorum, sonra kendisi gelip kucağıma teselli arıyor ya da ilgisi dağılmaya müsait olunca bişey bulup sonlandırabiliyoruz. Bizde bir de baba özlemi var:/
3 yaşa kadar böyle gider deniliyor. Çok zorlu günler bizi bekliyor yeni bebekle. Allah kolaylaştırsın işimizi.
Sagol canim benim. Her sey iyiye gitsin insallah. Sende bir an once oglusuna kavus1 hafta olabiliyor canim.. Fazlasinda sorun görüyor doktorlar.. Sıkma canını.. Bazen geriliyor bazende depar atıyorlar.. Toparlar insallah
Benim eşimde sabah normalde yarım saat ondan önce kalkıyorum kahvaltı muhabbetine o sırada yastığımı kapıyor hatta benim tarafıma geçip yatıyorBen bacagimin arasına yastik koyup eşime sırtımı dönüyorum. Eşime dönerken de yine yastigim arada kalio bı bakiom yastığım yok. Esm almış kendi bacağının arasına koymuş. Önceden böyle bı huyu yoktu niye benm yastigimi asiriyo anlamıyorumanlatınca hatirlmaio da
Canım son haftalar ilişki öneriliyor çok ilginç geldi 36-37 gibi başlatıyor doktorlar kardeşime de başlatmıştı mesela sık sık girin demişti doğumu tetiklesin diyekızlar doktordan geldim şimdi miniğim 2600 olmuş doğuma kadar 3200 olur dedi baş aşağı da dönmüş ama belli olmaz dedi doktor kesin konuşmak için erken daha kanala girmemiş dedi. kan değerlerim ve vitaminler tepetaslak olmuş kırılıp içilen bir ilaç verdi cinsel ilişki için de sordum artık yapmasanız daha iyi 35. haftaya geldin dedi artık haftada 1 e düştü kontroller her hafta gelmen lazım dedi normal doğum için son hafta bakacakmış çatıya falan sadece çatı ile bitmiyor çünkü dedi su önemli bebeğin duruşu önemli gelişi önemli senin bünyen önemli son dk ya kadar kesin bişe diyemem dedi
Dahiliyeye git canım bakmama ihtimali yok benceKızlar yaa, ben son bir ay içinde 2 ayrı devlet hastanesine gittim. Birinde rica etmeme rağmen kan değerlerime bakılmadı. 35.haftada bakıyoruz, başka doktora git dedi. Bugün aile hekimine gittim. Orda da kalıcı değilmişsin bakamam dedi(3hafta sonra yurtdışına gidicem) kadın doğumcuya git dedi. 1 buçuk aydır değerlerime bakılmıyor neticede. Dahiliye ye mi gitsem acaba? Ne dersiniz?
Az değil ki canım haftada 300-500 gram arası almaya başlayacak gayet ideal bence çok kilolu istemiyorlar zaten 3500 üstünü saptayamıyorlar normal doğum sıkıntı olur diyeKızlar bende bugün kontrolden gelenlerdenim. 2500 gr olmuş meleğimiz. Bana biraz az geldi kilosu ama doktor normal dedi sağlıklı olsun da diyorum artık.. magnezyumu 37ye kadar kullan dedi. Hala Doğum pozisyonunda ama şu an bişey söylemek için çok erken dedi. Nstye girdim ama bi sıkıntı çıkmadı. 2 hafta sonra çatı muayenesini yapacakmış
Zaten hep der doğurabilsem doğururdum diye yumurtaligi alınmış:)Ondan gelen süt süt değil su gibi hiç bir vitamini yok bebek beslemez yani. Ben olsam doğur bitane derim
Ahah keşke deseydim iyyy iğrenç diye ama.hersey sabah okuduğum o emziren annenin paylaşımından oldu:)Yahu o kadından gelen süt değil bidaha mevzusu olursa anlat hiç bir değeri yok. Senden gelen bir damla süt te öyle faydalar yaratmis ki mevlam bebeğe şifa. Ondan gelen ki ben kendiliginden geldiğine inanmadim bence süt gelsin uğraşmıştırkurumuş dereden akmayan su kalıntısı . Ben olsam mevzusu olursa ayyy anne şaka yapiosun dimi ne kadar iğrenç bisey falan derm. Acımam böyle konularda.
Zaten böyle şeyler bizim gibi takıntılı insanlara olur :)Banada %70 görülüyor dedi aynu tepkiyi verdi ben zaten takık adamım bana bulaşma doktorrr :)) diyesim geldi demedim
Ah ne deyim haklısın fazla sessiz kaldim aslında kalmasında ağladım zirladim ama sadece bi kere gidemediğim için böyle oldu sanirimHadi hayırlısı inşallah dayanacak melekler
Valla okurken yanlış okuduğumu düşündüm bunlar ne densizlikler böyle. Allah kolaylık versin valla. Ne demek emzirmeyi düşünmek ,ne demek annem.bakacak . Evet sutjun menepozla ilgisi yok ama fayda olarak ancak kv yi tatmin eder. Ayrıca sen bakamazsin bence çok büyük bi hakaret . Ben hatayı sizde buluyorum yazdıklarınızı okudum fazla sessiz kalmissinkz her şeyi kabullenmissiniz . Bi sorsaydinjz keşke niye bakamazmisim bu çocuğun annesi benim diye. Allah iyilerle karşılaştırsın . Babaannem hep derdi aramakla bulunmaz Allah denk getirecek diye
Hiç istemem ya öyle biseyi ama düşünüyorum ben yokken yaparsa diye ben hastaneye falan gittiğimdeSüper valla umarım hersey yolunda gider ve Bebişlerinizi 19 unda alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yok artık daha neler öyle bebek görünce süt gelmesi falan çok saçma resmen yol yapıyor şakın müsade etmeyin bence de
Nazar cıkmış canm Allah beterinden korusunGünaydın, bende 2 gece uykusuz gece geçirmiştim bu gece ilk kez iyi uyudum onu da sağolsun oğlum alarmı değiştirmiş 6 da çaldı ve uyandım(. Dün akşam zaten kabus gibi bir geceydi. Evde yemek odası değişikliği vardı konsolun aynası takılırken konsolun ayağı kırıldı ve bütün tabaklar bardaklar indi asagıya çoğu kırıldı hepsi sangır sungur perişan bi gündü anlayacağınız akşam akşam toplandı biraz ama ev hala havada bende şimdi hazırlanıp çocuğu oryanstasyon eğitimi okula götürüp oradan doktora oradan varisler icin baska doktora ve oradan da yeni kimlik çıkarmaya gideceğim umarım günümüz iyi geçer. Ve umarım hava serin olur
biz iki hafta konusup sabitledik. Ekstra bi durum olmadığı sürece dogum esnasinda yada sonrasinda fiyatmz sabit.bi de kızlar bizim hastanenin doğum fiyatları artmış sizde hastanenizle tekrar konuşun isterseniz 1750 ydi 1950 olmuş benim ki
Saçma geldi yani önce beynim olamaz dedim kendime ama sonra kafama iyice takıldı kadın ne demek istedi diye önceden yapsaydın keşke süt annelik dedim hatta of esim bi yandan kv bi yandan kb zaten kendisi bi alem bide ust kata gelecekler insaat var basimizda esime diyorum cocuk dogunca inşaat istemiyorum gürültüden uyumaz bebek diye eşim mecbur yapılacak diyor ben evlendim inşaat vardı tatile gittik inşaat yatıyız inşaat kalmıyor inşaat üst kat yapılıyor kaynım.oturacak bekar kaynanamda onla oturacak bide acele ediyolar anlam veremiyorum sadece izliyorumDemeliydin canim dolaylı yoldan görüşünü duyursan iyi olurdu.
Anlaşıldı şimdi en zor dönemi Allah kolaylık versin canımSanirim 2 yas sendromu
Benimde az kaldı cinnete heralde inşallah lohusalık iyi geçer eşim bide o mu var diyor doğurunca bitecek sanıyor istiyor ki annesi babasi hergün gelsin bebeğe baksın ben de kv ve kb ile çok mutlu geçineyim mutlu olalım oyle mutluluk köyünde yasayalım annesi yemeklerde yapsın hep beraber yiyelim onlar ne derse oraya gidelim falanneler okuyorum allahım bu ne saçmalık allah size ssabır versin bende sakinim kırmamaya çalışırım ama bu cinnetime sebep olurdu benim
tüm cümlelere aynen katılıyorum. bunları yapmazsan daha da ezerler çünkü seni kendilerine muhtaç görüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?