2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksın inşallah canım stres yapma bir de önemli olan güvenmen para durumu varsa bir şekilde yerine geliyor

Bi iyiliği varki asla pinti değil cekr çeker getirir banada ihtiyacım olanı olmayanı kıyafeti gider beğendiğini alır gelir para bırakır eşime yetişemezsiniz diye çocuğun eşyalarının fazlasını o aldı odasida dahil bunların hepside geri belimi büküyor esm bunları yuzume arıyor geri başkası yapmaz diye

Ne mutlu seninki alışıkmış zaten.. ilk günden okul doktor yorulmuş ama çocuk öğle uykusu çekiyor mis

Aynen o uyudu dinlendi şimdi de eve gidince ne oynayacağız diyor :))
Oh sizinde çok zor olmamış oryantasyon çok şükür. İlk doktordan çıktık şimdi varis icin başka bi doktora geldik sıra bekliyorum buradan da çıkayım detayları yazacağım sizlere

Nazar cıkmış canm Allah beterinden korusun

Sorma sorma ne nazar içimden birseyler koptu gitti

Canim turkiyede biray bende hiç tahlil vermedim

Ya proğramlarda 2700 falan yazıyor ya, yine de şükür çok az değil de inşallah Doğuma kadar 3000i bulur yavrum

Doktorum devlet hastanesinde birini onerdi
Ama nasil olucak bilmiyorum devlette oda susleme felan yapiliyormu bilmiuorum.
Devlet hastanelerinin çoğunda tek kişilik oda olmuyor bildiğim kadarıyla ama sizin gittiğiniz hastanede bir ya da iki kişilik odalar olursa süsleme vs yapabilirsiniz

Ya proğramlarda 2700 falan yazıyor ya, yine de şükür çok az değil de inşallah Doğuma kadar 3000i bulur yavrum
Bulur tabi ki canım belli aralık var doktorun anormal görmediyse gayet normaldir bazen bana da fazla ya da az almış geliyor doktor hep o aralıkta diyor mesela illa o programlara göre gitmiyor ki genelde Rabbimin izniyle haftasına gelişimine yetişiyor kuzular

Hepsi fırsatçı bu erkeklerin

Ah ne deyim haklısın fazla sessiz kaldim aslında kalmasında ağladım zirladim ama sadece bi kere gidemediğim için böyle oldu sanirim
Bunun gitmekle alakası yok kesinlikle eşinize ders vermek için evi terk etme fikrini onaylamıyorum ama normalde de güçlü bi kararkterinkz olduğunu hissetmeli karşınızdaki , eşiniz öyle istediğini soyleyememeli, evet beni seviyo ama bu onu degersizlestirebilecegimi göstermez düşüncesini hissedebilmeli. Ha evet gerekiyorsa bırakıp gidebilmelisinjz ama sonra telefon başında ya da pencere başında ondan bi adım bekleyecekseniz sakın yapmayın . Ancak kendinizi bu kadar ezdirmeyin tartisin demiyorum ama kibarcada olsa kesinlikle istemediğiniz şeylere dur diyebilmelisiniz. Eğer diyemezseniz içinde bulunduğunuz durumdan şikayet etmeye hakkınız da olmaz . Allah korusun o kv o çocuğu da emzirir , doğunca anneliginkze laf da edilir vs vs

çok güzeller kolay gelsin sana
Doktorum devlet hastanesinde birini onerdi
Ama nasil olucak bilmiyorum devlette oda susleme felan yapiliyormu bilmiuorum.
bildiğim kadarıyla hayır canım yapamıyorsun hatta çiçek bile gönderemiyorsun devlet hastanelerinde yasak bu tip şeyler her hastane aynı mıdır bilemem ama yengem yapamamıştı

Kızlar sıvı geçirmez Alez almamistim a101 e Alez gelmiş baktım tek ve çift kişilik. Ben de tek kişilikten aldım onun başlarına kendim lastik geçirip 60 *120 ölçülerine uyumlu hale getiricem . Fikir olsun sizler içinde dedim .
Kredi kartına bebek için o kadar çok masraf yaptık ki tamamen doldu o yüzden uygun fiyatlı şeyler alıp ergonomisinj kendim ayarliyorum fukaralık insanın analitik düşüncesini geliştiriyo
Bu arada fiyatı 15 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…