Canım hastenenle görüş.ben devlette yapıcam doğumu Allah nasip ederse. Ebeler odaniz sizin ozelinjz hem doğum odanızı hem de yatacaginjz odaya istediğinizi yapabilirsiniz dedi. O yüzden uygulamalar değişir . Kontrole gittiğiniz bi gün kadın doğum servisine gidin bilgi alın. İnşallah gönlünüze göre olurDoktorum devlet hastanesinde birini onerdi
Ama nasil olucak bilmiyorum devlette oda susleme felan yapiliyormu bilmiuorum.
Bi iyiliği varki asla pinti değil cekr çeker getirir banada ihtiyacım olanı olmayanı kıyafeti gider beğendiğini alır gelir para bırakır eşime yetişemezsiniz diye çocuğun eşyalarının fazlasını o aldı odasida dahil bunların hepside geri belimi büküyor esm bunları yuzume arıyor geri başkası yapmaz diye
Aynen o uyudu dinlendi şimdi de eve gidince ne oynayacağız diyor :))
Oh sizinde çok zor olmamış oryantasyon çok şükür. İlk doktordan çıktık şimdi varis icin başka bi doktora geldik sıra bekliyorum buradan da çıkayım detayları yazacağım sizlere
Sorma sorma ne nazariçimden birseyler koptu gitti
Bı saat bile uyusa öyle iyi oluoki zaten sabah yedide uyaniyo gündüz uyumasa naparm. İnsan bütün gün aralıksız ayakta olunca bitio pili
Benm oğlan bebekliginden beri genelde yedide uyanır. Sekizde uyandigi oldu bı altı ay kadar ne kadar mutlu olmuştum. Bu arada gündüz uyumasa bile sabah aynı saatte uyanıyor.Benim bitti bile sankineyseki benimki 7 de uyanmiyo ama ben bütün gece uyur uyanık geziyorum uykusuzluk çekiyorum
Hazır siz konuyu açmışken bende yazayımAçıkçası ilk adım ayakkabılarının bile ortapedik olmasını onaylamiyorlar. Biz ebeveynler olarak en iyi olsun istiyoruz ortapedik olanların en iyi olduğunu düşünüyoruz ve söz konusu meleklerimiz olunca gözümüz hiç bir şey görmüyor. Ben ayakkabı alırken 21-22 numara aldım ortapedik ama ilk adım değil neticede ve dikkat ettiğim en önemli unsur ayakkabının yumuşak olması yumuşak derken çocuk ayakkabıyı kendi yonetebilmeli.konuyla alakasız oldu ama aklıma gelince yazayım dedim
Maşallah canım uzunda olacak kilosu da harikaBende bugün kontrole gittim suyum sınırda diye her hafta çağırıyor 3100 gr 50 cm olmus 10 gun sonraya tekrar kontrole çağırdı insallah o zamana kadar doguma gelirsin dedisuyu azalırsa sezeryana alirim dedi insallah normal olur diyorum suda sıkıntı olmazda
38.hafta gibi nasipse yaptıracağım canım zaten 35.hafta gibi yine giderim seyrekleşir o aralıkta gelirse de sıkıntı yaratmazHanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusunyalniz bunlar tuzlamayi yanlis anlamışlar benceresmen cocugu tuza basmislar
Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun
Oha yaa nasıl insanlar var inan aklım almıyor Allah yardımcın olsunKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Kesinlikle dua ediyorum bişey çıksada doğuma gelemese en azından ben toparlanmış olurum onunla baş edebilirim beni o halde görüp hakimiyet kurar diye korkuyorumGozune limon sıkmak mı... ay parmak kadar bebege edilen iskenceye bak. Boyle batil hicbir gercekligi olmayan seylere nasil inanmislar. Cehalet cok kotu bir sey.
Benm oğlan bebekliginden beri genelde yedide uyanır. Sekizde uyandigi oldu bı altı ay kadar ne kadar mutlu olmuştum. Bu arada gündüz uyumasa bile sabah aynı saatte uyanıyor.
Doğru kesinlikle öyle bekarken hic bu kadar tahammulu olan bi insan olacagimi düşünmemiştin bile inşallah biraz dik kalabilirimBunun gitmekle alakası yok kesinlikle eşinize ders vermek için evi terk etme fikrini onaylamıyorum ama normalde de güçlü bi kararkterinkz olduğunu hissetmeli karşınızdaki , eşiniz öyle istediğini soyleyememeli, evet beni seviyo ama bu onu degersizlestirebilecegimi göstermez düşüncesini hissedebilmeli. Ha evet gerekiyorsa bırakıp gidebilmelisinjz ama sonra telefon başında ya da pencere başında ondan bi adım bekleyecekseniz sakın yapmayın . Ancak kendinizi bu kadar ezdirmeyin tartisin demiyorum ama kibarcada olsa kesinlikle istemediğiniz şeylere dur diyebilmelisiniz. Eğer diyemezseniz içinde bulunduğunuz durumdan şikayet etmeye hakkınız da olmaz . Allah korusun o kv o çocuğu da emzirir , doğunca anneliginkze laf da edilir vs vs
Benimkide aynı ben tuzlarım az bi tuzdan bişey olmaz falan diyor nekadar hurafe varsa hepsine inanıyor aslında ben onu okadar cahil bilmezdim hatta aksine baya sosyetik takılır ama göründüğü gibi değilmiş sarılık için sarı örtü örtülmeli inanışı da var ve bunu söyledikten 1 gün sonra internette karşıma bi yazı çıktı sakın sarı örtü örtmeyin tam tersi bebek sarılık olursa geç farketmenize sebep olur falan diye bunları okudukça beni zor bi lohusalık beklediğini tahmin edebiliyorum resmen savaş çıkacak sanırımBenim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun
Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Benim eşimde öyle canım ama ben kavga etmeye olay büyümeyede gitse fikrimi söylüyor uyguluyorum ama lohusalık korkutuyor beni ya kötü olursam. Bizim şuan başka telaşta olmamız gerekirken bunlarla uğraşıyoruzBanyosunuda sana ben gösterecem demişti bugundeoyle deyince bi sasirdim acaba ben çocuğu bak diyebiaksam.emzirecekmi:0 şuan ebeden 4 seslik eğitm aldım zaten banyosu emzirme tekniği falan ama kadının dedikleri tuhaf ya eşimde hep annesi ne derse o cu
Bencede zor bi süreç bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun lohusalık pisikolojisiyle evden kovmaktan korkuyorum benBenimkide aynı ben tuzlarım az bi tuzdan bişey olmaz falan diyor nekadar hurafe varsa hepsine inanıyor aslında ben onu okadar cahil bilmezdim hatta aksine baya sosyetik takılır ama göründüğü gibi değilmiş sarılık için sarı örtü örtülmeli inanışı da var ve bunu söyledikten 1 gün sonra internette karşıma bi yazı çıktı sakın sarı örtü örtmeyin tam tersi bebek sarılık olursa geç farketmenize sebep olur falan diye bunları okudukça beni zor bi lohusalık beklediğini tahmin edebiliyorum resmen savaş çıkacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?