2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktorum devlet hastanesinde birini onerdi
Ama nasil olucak bilmiyorum devlette oda susleme felan yapiliyormu bilmiuorum.
Canım hastenenle görüş.ben devlette yapıcam doğumu Allah nasip ederse. Ebeler odaniz sizin ozelinjz hem doğum odanızı hem de yatacaginjz odaya istediğinizi yapabilirsiniz dedi. O yüzden uygulamalar değişir . Kontrole gittiğiniz bi gün kadın doğum servisine gidin bilgi alın. İnşallah gönlünüze göre olur

Ne kadar güzel tabii düşünmesi yardımcı olması ama herşeyin fazlası zarardır. Sevsin oynasın baksın ama mümkünse emzirmesin ya da buna yeltenmesin yani.. ve sizin anneliginize kimse laf etmesin özellikle buna müsaade etmeyin yahu.. herkesin çocuğu kendine kıymetli ve herkesin anneliği çocuğuna özeldir

Haha evet dinlenmesi onun için iyi senin için yorucu olacak.. hadi bakalım oynayın smdi uyku saatine kadar

Benim bitti bile sanki neyseki benimki 7 de uyanmiyo ama ben bütün gece uyur uyanık geziyorum uykusuzluk çekiyorum
Benm oğlan bebekliginden beri genelde yedide uyanır. Sekizde uyandigi oldu bı altı ay kadar ne kadar mutlu olmuştum. Bu arada gündüz uyumasa bile sabah aynı saatte uyanıyor.

Hazır siz konuyu açmışken bende yazayım Ortopedi doktorumuzu yeni değiştirdik arkadaşlar ve kesinlikle ilkadım ayakkabıları tam ortopedik olmamalı. Doktorumuzun dediğine göre tam ortpedik ve tabani bükülmeyen yüksek bilekli ilk ayakkabılar içindeki anatomik pedin de sert oluşuyla ayak çukurunun ilk zamanlarda kemikler yumuşak olduğu için ayak altında fazla çukur oluşmasına ve ayak üstünde kamburlaşmaya sebep oluyormuş. O nedenle gereksiz tam ortopedik ayakkabı kullanmanızı tavsiye etmem. Anatomik olmasını öneriyor doktorumuz. Yani içi düz taban olmamalı. Ayak çukurunu destekleyen ped kesinlikle yeterli. Yalıspor Barçın grubundan oğlumun çektiği çileden dolayı kesinlikle ÖNERMİYORUM. Hepsi düztaban satıyor. Kesinlikle anatomik özellikli giydiriniz.

Maşallah canım uzunda olacak kilosu da harika
Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiz tarih yakin olmali ki temiz olsun.
38.hafta gibi nasipse yaptıracağım canım zaten 35.hafta gibi yine giderim seyrekleşir o aralıkta gelirse de sıkıntı yaratmaz

yalniz bunlar tuzlamayi yanlis anlamışlar bence resmen cocugu tuza basmislar
Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun

Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun

Gozune limon sıkmak mı... ay parmak kadar bebege edilen iskenceye bak. Boyle batil hicbir gercekligi olmayan seylere nasil inanmislar. Cehalet cok kotu bir sey.

Oha yaa nasıl insanlar var inan aklım almıyor Allah yardımcın olsun

Gozune limon sıkmak mı... ay parmak kadar bebege edilen iskenceye bak. Boyle batil hicbir gercekligi olmayan seylere nasil inanmislar. Cehalet cok kotu bir sey.
Kesinlikle dua ediyorum bişey çıksada doğuma gelemese en azından ben toparlanmış olurum onunla baş edebilirim beni o halde görüp hakimiyet kurar diye korkuyorum

Benm oğlan bebekliginden beri genelde yedide uyanır. Sekizde uyandigi oldu bı altı ay kadar ne kadar mutlu olmuştum. Bu arada gündüz uyumasa bile sabah aynı saatte uyanıyor.

Benimki genelde geceleri zorlardı beni. Cook sabahlatmisligi var. Uyuyunca bende çok mutlu olurdum olsun ne yapalım canları sağolsun

Doğru kesinlikle öyle bekarken hic bu kadar tahammulu olan bi insan olacagimi düşünmemiştin bile inşallah biraz dik kalabilirim

Benimkide aynı ben tuzlarım az bi tuzdan bişey olmaz falan diyor nekadar hurafe varsa hepsine inanıyor aslında ben onu okadar cahil bilmezdim hatta aksine baya sosyetik takılır ama göründüğü gibi değilmiş sarılık için sarı örtü örtülmeli inanışı da var ve bunu söyledikten 1 gün sonra internette karşıma bi yazı çıktı sakın sarı örtü örtmeyin tam tersi bebek sarılık olursa geç farketmenize sebep olur falan diye bunları okudukça beni zor bi lohusalık beklediğini tahmin edebiliyorum resmen savaş çıkacak sanırım

Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiz tarih yakin olmali ki temiz olsun.

Kontrollere göre fikrim değişebilir tabii ki ama 38 haftalarda düşünüyorum. Artık ne çıkarsa bahtımıza

Benim eşimde öyle canım ama ben kavga etmeye olay büyümeyede gitse fikrimi söylüyor uyguluyorum ama lohusalık korkutuyor beni ya kötü olursam. Bizim şuan başka telaşta olmamız gerekirken bunlarla uğraşıyoruz

Bencede zor bi süreç bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun lohusalık pisikolojisiyle evden kovmaktan korkuyorum ben deliyim yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…