Canım belki yapılan yorumlar seni üzüyor ama buradaki herkes senin iyiliğini düşünüyor kusura bakma ama eşinin bunu yapmaya hakkı yok. Ben seni 19 yasındasın falan sandım galiba 30 yaşındasın eşine karşıda güçlü durman lazım. Eşin olabilir ama seni bu kadar ezmeye hakkı yokEğer sen öyle yaptığında esin senin arkanda durabiliyorsa zaten mesele kalmaz benimki tam tersi beni suçladığı ve sen bilmezsin dediği için hep yalnız hissettim ona rağmen cabaladim ama boşa bizimkide hiç karışmam der seninki gibi herşeyi bilir öyle değil böyle degil
Vala eşine teşekkür etmelisin biz öyle bi.olay hiç yaşamadık banyo konusuda kaynanam yerde olan küvetlerden alınacak dedi ben aslında şu yukarda ayaklı olanları tercih etmiştim onlar güzel değil ben aldım hiç kullanışlı defil falan deyince tamam dedim o plastik.kuveti küvete koyacaksınız dedi tamam dedim getirdim denedim sığmadı banyoda küçük nereye koyacam bilmiyorum siz ne aldinizZaten sen gerek görmüşsen gerek vardır kendisi annesinin karnında mı öğrendi sende büyüterek tecrübe ediceksin çocuk değilsin yaaHuzurunuzu da bozuyor ne gerek var anlamıyorum. Benim ki de bunu aldınız ne gerek var diyor lazım diyorum eşim de o konuda anne gerekli diyor o zaman susuyor. Bana bebek arabası beşik banyo seti alma diğer gelinin var onu kullan dedi ben kendi çocuğuma alırım dedim hiçkimsenin eskisini kullanmam dedim ben alamazsam annem alır deyince o ağzını kapattı
Maşallah Canım kilosu da boyuda çok iyi. Artık gelse bile hiç sıkıntı çekmez Allah’ın izniyleBende bugün kontrole gittim suyum sınırda diye her hafta çağırıyor 3100 gr 50 cm olmus 10 gun sonraya tekrar kontrole çağırdı insallah o zamana kadar doguma gelirsin dedisuyu azalırsa sezeryana alirim dedi insallah normal olur diyorum suda sıkıntı olmazda
Bazen diyorum acaba benmi abartıyorum diyede siz şaşırınca diyorum abartmamışım olmaması gerekirmiş eşim odaya girilmesini falan normal buluyor boşken ben daha bi gün girmedim kaynanamın yataknodasina boşkende hatta kimsenin odaya bakmaya bile girmem ev gezmesinde dahi
İki hafta sonra yani ben 38. Hafta içindeyken çatı muayenesi yapacak doktorum.Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Eşim bence annesinden korkuyorEğer sen öyle yaptığında esin senin arkanda durabiliyorsa zaten mesele kalmaz benimki tam tersi beni suçladığı ve sen bilmezsin dediği için hep yalnız hissettim ona rağmen cabaladim ama boşa bizimkide hiç karışmam der seninki gibi herşeyi bilir öyle değil böyle degil
Limonun sebebi ne peki? Kendi gözüne sıksın bol bol. Ne kadar dayanacak bakalımBenim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun
Allah yardımcın olsun canım, bebeğini sağlıkla kucağına al önce, ötesini şimdilik hiç düşünmemeye çalış mümkün olduğu kadar. İnşallah zamanla ilişkileriniz bir düzene girer, bebek biraz büyüyüp kreş yaşına gelince de belki dilini ilerletme ve çalışma fırsatın olur, ancak o zaman çekinirler bu cahil insanlar da.Sen tecrubesizssin bilmezsin olayları var ya işte öyle yapılmaz böyle yapılır ben yaptım büyütürüm bilirim ben bisey alınacak dediğimde eşim o.lazimmi der anneside evet alınacak deyince alinir çünkü tecrübeli ayakları yere sağlam basmalıymış insanın anladim ne maddi.ne manevi muhtaçlık çok.kotu
Zaten eşime hep diyorum senin yüzünden sorun yaşıyoruz yoksa gayet anlaşılacak benimle evde yalnız yemek yemez illaki annesingili çağırır mesela akşam isten gelir annesingili arar bide görüntülü derim.neden aradın bisey sormak için yada sonraki gün beraber yeriz iceriz gece yatmadan geri arar görüntülü onlarında canına minnet.saatlerce konuşurlar kaç kere yüzüne.attim benimle.paylasacak hicmi biseyin yok konuşacak da ailene ihtiyaç duyuyorsun bide o kadar gereksiz konuşurlar ki ülke gündemi.degerlendirler falan ben vala artık.nasil tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum demedim hepsini kavga ettim saatlerce çenem kopana kadar konuştum ağladım her seferinde anlayışla karşıları sende haklısın moduna geldi sonuç olarak ama ailem ve kimseleri yok oldu sozleri esimin tatil gunlerinde hep beraber oluruz yabis yapilir ya beraber magaza gezilir ya oturulur ya yürüyüşe çıkılır eşim asla demedi ki bende karımla başbaşa vakit geçireyim yemek yiyeyim gezeyim...Canım deminden beri okuyorum yazmamak için kendimi tuttum resmen ama dayanamycam kusura bakma ama burda kv kadar eşinde asıl sorun bence, bukadar anneye bağımlılık nedir tabiki bazı konularda bazen tecrübeli kişilere danışmak gerekir ama afedersin de tuvalete giderken bile izin almak gibi birşey eşinin yaptığı. Benim kv de herşeye karışır beni delirtir falan ama enazından eşim bukadar bağımlı değil ki bana göre yinede pasif kalıyor bence ama seninki dahada betermiş inan ben sırf annesi yüzünden boşamayı bile düşündüm eşime de senden değil annenden boşanıyorum seni hala seviyorum diyecektim günlerce ağladım kendimi buna hazırladım tam karar verdiğimi düşünüyordum ki hamileliğimi öğrendim ama madem bebek için vazgeçtim kendimden de taviz vermem deyip artık bazı konularda daha katıyım eşimin pasif kaldığı her olayda soğuyorum zaten eşimdende ama o da farkına vardı sanırım bazı şeylerin, sen iyi katlanıyorsun bence
Canım deminden beri okuyorum yazmamak için kendimi tuttum resmen ama
Annem aldı bizde yere konulandan aldık ama benim banyo büyük olduğu için sıkıntı yaşamayız herhalde. Bende senin gibiyim sert bir şekilde söyliyemiyorum ama istemediğim konularda direk asla kabul etmem diyince susuyor. Eşim başta biraz anneciydi ama onu alıştırdım bu evde ikimiz yaşıyoruz bu bizim hayatımız ne senin ailen nede benim ailem evimize karışmamlı diye yavaş yavaş alışıyor şimdi annen böyle yaptı diyince ben karışmam kendiniz halledersiniz diyor tabi buda doğru değil ama şimdilik anca bu kadarını yaptıra biliyorumVala eşine teşekkür etmelisin biz öyle bi.olay hiç yaşamadık banyo konusuda kaynanam yerde olan küvetlerden alınacak dedi ben aslında şu yukarda ayaklı olanları tercih etmiştim onlar güzel değil ben aldım hiç kullanışlı defil falan deyince tamam dedim o plastik.kuveti küvete koyacaksınız dedi tamam dedim getirdim denedim sığmadı banyoda küçük nereye koyacam bilmiyorum siz ne aldiniz
Ben de ordan alez aldım. 2 yıkamadan sonra üst kumaşıyla altındaki sıvı geçirmez kumaş birbirinden ayrıldı. alttaki kumaş birbirine yapışıp kaldı, çöpe attımKızlar sıvı geçirmez Alez almamistim a101 e Alez gelmiş baktım tek ve çift kişilik. Ben de tek kişilikten aldım onun başlarına kendim lastik geçirip 60 *120 ölçülerine uyumlu hale getiricem . Fikir olsun sizler içinde dedim .
Kredi kartına bebek için o kadar çok masraf yaptık ki tamamen doldu o yüzden uygun fiyatlı şeyler alıp ergonomisinj kendim ayarliyorumfukaralık insanın analitik düşüncesini geliştiriyo
Bu arada fiyatı 15 TL
Ben uzamasına müsaade etmeden iki haftada bir ağda yapıyorum artık, ne zaman gelecek belli değil , en temizi hepsi çıktıktan sonra almak, tertemiz oluyor ama riske atamıyorum :/Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Benimki dolaptaki fantezi çamaşırlarıma kadar karıştırmıştıYatak odası özeldir. Donunu çıkarıp orta yere atabilirsin kimse oraya girmemeli. Deliricem ya nedir bu kaynanalardan çektiğimiz
Ben chico nun kremini aldım ama hastane çantasına koymadımKizlar hastane cantasini hazirladinizmi neler koydunuz.pisik kremi ne aldiniz
Hiç sorma bugün eşimin kuzeninin eşi mevlut veriyormuş çagırdı kadın durumu bildiği için gelebiliyorsan gel dedi kv çok niyeti yoktu ben gidelim dedim sabah daha yataktayken arkadaşım sehirdışından buraya geliyormuş seni 1 saat görmek istiyorum dedi bende o yüzden mevlüde gitmedim aradım anne bem gelemiyorum gideceksen git hatta eşimi de aradım git anneni götür diye bana dediği sey sen gelmiyorsan bende gitmem soranlara da gelin gelmedi bende gelmedim diyecem dedi çıldırdım resmen yaaaYatak odası özeldir. Donunu çıkarıp orta yere atabilirsin kimse oraya girmemeli. Deliricem ya nedir bu kaynanalardan çektiğimiz
Ben de aynı şeyi yaptım canım. Kv erkenden gelmeye kalktı. Eşime söyledim ilk zamanlar annem zaten yanımda olacak senin annen ondan sonra gelsin diye.Direk meseleyi o çözdü. Ben de gereksiz yere muhattap olmamış oldumBenim kayınvalide de herşeyin en iyisini o bilir, o yapar modunda. Bakalım bebekde nasıl olacak. Bir de ben hemşireyim, biraz daha saygı duymasını bekliyorum ama bakalım Allahtan şehir dışında. Doğuma gelip size bakarım 20 gün kalırım diyor. Annemle aynı şehirdeyim, önce annem 1 hafta 10 gün bana baksın, sonra siz gelin diyeceğim. En azından ilk zor kısmı annemle biraz atlatırım. Kv konusunda da eşim annesinin kendine aşırı güvendiğinin ve çok konuştuğunun farkında. Eşime şakayla karışık bak bana lohusa kafası yaşatma annene gerekince müdahaleni et dedim, tamam dedi
Valla canım ne diyeyim herkesin derdi başka ya şurada anlatmaya kalksak kimbilir kimlerden ne dertler dökülecek ama yapılacak iş bol bol sabır demek benimkinin annesi rahat vermiyor başka şehirde olduğumuz halde biryere gitmeye kalksak peşimizden gelmeye çalışıyor eşim de gelme başbaşa gideceğiz diyemiyor buna kızıyorum açıkça diyemeyişine birde seninki gibi yapsa kendi çağırsa falan hiç katlanamazdım ben ama herkesin sabrı da yaşadıkları da farklı bu dediklerimden de etkilenme oyüzden canım inşallah düzelir eşin de seninle aile olduğunun onların artık biraz geride kalması gerektiğinin özeliniz olduğunun farkına varır inşallahZaten eşime hep diyorum senin yüzünden sorun yaşıyoruz yoksa gayet anlaşılacak benimle evde yalnız yemek yemez illaki annesingili çağırır mesela akşam isten gelir annesingili arar bide görüntülü derim.neden aradın bisey sormak için yada sonraki gün beraber yeriz iceriz gece yatmadan geri arar görüntülü onlarında canına minnet.saatlerce konuşurlar kaç kere yüzüne.attim benimle.paylasacak hicmi biseyin yok konuşacak da ailene ihtiyaç duyuyorsun bide o kadar gereksiz konuşurlar ki ülke gündemi.degerlendirler falan ben vala artık.nasil tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum demedim hepsini kavga ettim saatlerce çenem kopana kadar konuştum ağladım her seferinde anlayışla karşıları sende haklısın moduna geldi sonuç olarak ama ailem ve kimseleri yok oldu sozleri esimin tatil gunlerinde hep beraber oluruz yabis yapilir ya beraber magaza gezilir ya oturulur ya yürüyüşe çıkılır eşim asla demedi ki bende karımla başbaşa vakit geçireyim yemek yiyeyim gezeyim...
Canım ben gebelik öncesi lazere gidiyodum gebelik olunca dondurdum.o süreçte baya zayıflamıştı ve ben hep özel bi vücut epilatoru kullaniyodum kısaltmak için. Philips in bi ürünü. Gebelik olunca hiç ağda ya da permatik kullanmadım hep onu kullanıyorum çok çabuk hallediyorum. Hiç zorlanmiyorum. Zaten bebekte sancılar gelince hemen doğmuyo bence bunu halledebilecek zaman verir annelere . Ben her hafta alıyorum bazen iki haftada bir alıyorum a pek uzamıyo. Eğer sancılar gelirse girer banyoya iki dk da temizlerim.Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Ben hiç annecim demedim ya bide öylemi denesem:)Benimki dolaptaki fantezi çamaşırlarıma kadar karıştırmıştıfarkettikten sonra günlerce eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüp ensonunda uygun dille söyleyince odanın kapısını kilitle öyle çık için rahat etmiyorsa dedi kilitledim 2 gün sonra kıyamet kopmuştu anladığımızı anlayıp başka konulardan kavga edepsizliğe vurmuştu olayı yani sonrada gelin evde beni istemiyor oldu olayı bana çevirmeyi başaracak kadar şeytan yinede hiç saygımı bozmadım hep sustum annecim annecim dedim ama sabır da biyere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?