Neden kordon bağı varmış gibiler ya bizlerde kaynana olamaz ama böylemi olmaklazim:/Hiç sorma bugün eşimin kuzeninin eşi mevlut veriyormuş çagırdı kadın durumu bildiği için gelebiliyorsan gel dedi kv çok niyeti yoktu ben gidelim dedim sabah daha yataktayken arkadaşım sehirdışından buraya geliyormuş seni 1 saat görmek istiyorum dedi bende o yüzden mevlüde gitmedim aradım anne bem gelemiyorum gideceksen git hatta eşimi de aradım git anneni götür diye bana dediği sey sen gelmiyorsan bende gitmem soranlara da gelin gelmedi bende gelmedim diyecem dedi çıldırdım resmen yaaagit dedim benimşe be alakan bar dedim gitmedi
Kuzum dertleri biz değiliz ki benim ki sırf kendi gitmek istemedi benim üzerime atmak için dedi. Allah korusun bunlar gibi olmiyalım dağlara taşlaraNeden kordon bağı varmış gibiler ya bizlerde kaynana olamaz ama böylemi olmaklazim:/
Insallah gerçekten yuva kurmak zor zaten yıkmak anlık bi mesele bide eşim bana daha yüksek sesle bile konuşmadı ben üzgünsem oda üzgün kaldı dışarı çıkmaz gezmez eve geç gelmez ailesi vari yoğu o yüzden sabır diledim Allahtan yinede diliyorum hepimiz içinValla canım ne diyeyim herkesin derdi başka ya şurada anlatmaya kalksak kimbilir kimlerden ne dertler dökülecek ama yapılacak iş bol bol sabır demek benimkinin annesi rahat vermiyor başka şehirde olduğumuz halde biryere gitmeye kalksak peşimizden gelmeye çalışıyor eşim de gelme başbaşa gideceğiz diyemiyor buna kızıyorum açıkça diyemeyişine birde seninki gibi yapsa kendi çağırsa falan hiç katlanamazdım ben ama herkesin sabrı da yaşadıkları da farklı bu dediklerimden de etkilenme oyüzden canım inşallah düzelir eşin de seninle aile olduğunun onların artık biraz geride kalması gerektiğinin özeliniz olduğunun farkına varır inşallah
Tecrübeli anneler dört yaş civarı çocuğu olanlar. Benm oğlan bu ara aşırı evi dağıtma isteği var. Dolaplari falan çok karıştırmaya başladı.duvarlara falan tirmancam dio. Hele sabah uyanınca ben yataktan çıkana kadar evi talan ediyor . Bitek bizmi yaşıyoruz bunu . Biri bana gecici bı süreç desin. Ağlama krizlerini normal goruyorm iki yaş sendromu ndada yasadik üç ayda falan geçmişti . Ama evi sürekli dağıtma isteği beni çok yoruyor
Eşim bazen derki sen annem gibi olursun:) kaynanam benide gittiği yere götürür sonra orda ettiğim sohbete söylediğim bisoze kafasında kalır geri niye böylededi diye eşime soyler gitmek istemem ama mecbur evde kapali kalmaktan daha iyi diye giderim:)vala hayirlisi Allahtan bakalim daha neler yasicaz Rabbim evlatlarimiza selamet sağlık huzur versin ben artık benden geçti diyorum:))Kuzum dertleri biz değiliz ki benim ki sırf kendi gitmek istemedi benim üzerime atmak için dedi. Allah korusun bunlar gibi olmiyalım dağlara taşlara
Niye senden geçmiş ki tamda zamanımız Allah korusun onlar gibi olmayalım benimki de hiç evden çıkmaz ilk başta gidelim gidelim diyordum ama artık tek başıma çıkıyorum daha keyifli oluyorEşim bazen derki sen annem gibi olursun:) kaynanam benide gittiği yere götürür sonra orda ettiğim sohbete söylediğim bisoze kafasında kalır geri niye böylededi diye eşime soyler gitmek istemem ama mecbur evde kapali kalmaktan daha iyi diye giderim:)vala hayirlisi Allahtan bakalim daha neler yasicaz Rabbim evlatlarimiza selamet sağlık huzur versin ben artık benden geçti diyorum:))
Aman sakın alıştırmaNiye senden geçmiş ki tamda zamanımız Allah korusun onlar gibi olmayalım benimki de hiç evden çıkmaz ilk başta gidelim gidelim diyordum ama artık tek başıma çıkıyorum daha keyifli oluyor
Bende sürekli evi düzene sokmaya çalışıyor m ama öbür taraf hep dağılıyor. Giysi doloplarimizi halletm bizim bebeğin ve büyük oğlumun. Evdeki oyuncaklarin yüzde 70 ini kaldırdım. Bugün canıma tak etti legolari kaldırdım. Sadece arabalar ve etkinlik kitapları kaldi ortadaTecrübeli kısmında değilim ama 4 yas çocuğu olan kesimdenimAllah yardımcımız olsun canım bunlar alttan alttan kardeş psikolojisindeler galiba evin hali harap.. acil bi durum olsa doğursam smdi Allah muhafaza yanii o derece. Benimde bel sırt agrım hiç bise yapamaz oldum
Asla yapmamAman sakın alıştırma
Benimki dolaptaki fantezi çamaşırlarıma kadar karıştırmıştıfarkettikten sonra günlerce eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüp ensonunda uygun dille söyleyince odanın kapısını kilitle öyle çık için rahat etmiyorsa dedi kilitledim 2 gün sonra kıyamet kopmuştu anladığımızı anlayıp başka konulardan kavga edepsizliğe vurmuştu olayı yani sonrada gelin evde beni istemiyor oldu olayı bana çevirmeyi başaracak kadar şeytan yinede hiç saygımı bozmadım hep sustum annecim annecim dedim ama sabır da biyere kadar
Hiç sorma bugün eşimin kuzeninin eşi mevlut veriyormuş çagırdı kadın durumu bildiği için gelebiliyorsan gel dedi kv çok niyeti yoktu ben gidelim dedim sabah daha yataktayken arkadaşım sehirdışından buraya geliyormuş seni 1 saat görmek istiyorum dedi bende o yüzden mevlüde gitmedim aradım anne bem gelemiyorum gideceksen git hatta eşimi de aradım git anneni götür diye bana dediği sey sen gelmiyorsan bende gitmem soranlara da gelin gelmedi bende gelmedim diyecem dedi çıldırdım resmen yaaagit dedim benimşe be alakan bar dedim gitmedi
Hakkaten öyle oldu ya bu arada ben uyurken sırtım çok ağrıyor yastık falanda çare olmadiOf grup 2019 ekim derdo kaynanalar olduk resmenAllah hepimize sabırlar versin, onlara da akıl fikir
Ay seninkide ne fenaymış ya huyları kurusun kendiler hiç mi gelin olmadıBende yaşadım canım arkadaşa da bu yüzden şaşırıyorum.. Ben öyle tepkisiz kalamadım başta saygısızlık etmedim ama sessiz tepki gosterdim. Baktım olmuyor bende kilitleyip çıktım. O da yetmedi ama yedek anahtarı varmış meğerbenimki baya kurnaz çıktı anlayacağın. Bi gün ansızın odanın bütün kilit yapısını değişince işin rengi değişti tabii. Dediğin gibi mesele başka seyler gibi iftiralar attı kavgalar çıkardı. Girdik birbirimize.. uzun zamanda kus kaldık. Ben yine eşimin hatrına bayramda gittim onlarda barışmaya dünden hevesliydiler barıştım ama çok sürmedi başka şeyler yaşadık yine. Yine konuşmuyorum smdi. hiçte konuşmayı düşünmüyorum. Eşim istiyor tabi ki ama bi yere kadar artık burnumdan getirdi hayatı
Benim ki de 4 yaşında. Acayip dağınık ve haşarı olmaya başladı, koltuklarda zıplıyor, tırmanmaya falan çalışıyor bir yerlere. Hatta odamı toplama aradığımı bulamıyorum bile dediTecrübeli anneler dört yaş civarı çocuğu olanlar. Benm oğlan bu ara aşırı evi dağıtma isteği var. Dolaplari falan çok karıştırmaya başladı.duvarlara falan tirmancam dio. Hele sabah uyanınca ben yataktan çıkana kadar evi talan ediyor . Bitek bizmi yaşıyoruz bunu . Biri bana gecici bı süreç desin. Ağlama krizlerini normal goruyorm iki yaş sendromu ndada yasadik üç ayda falan geçmişti . Ama evi sürekli dağıtma isteği beni çok yoruyor
İki hafta sonra yani ben 38. Hafta içindeyken çatı muayenesi yapacak doktorum.
Gitmeden önce temizlenmem lazımama sonra Doğuma kadar tam ağdalık uzamaz ama temiz de olmaz napacağım bilmiyorum
Canım ben gebelik öncesi lazere gidiyodum gebelik olunca dondurdum.o süreçte baya zayıflamıştı ve ben hep özel bi vücut epilatoru kullaniyodum kısaltmak için. Philips in bi ürünü. Gebelik olunca hiç ağda ya da permatik kullanmadım hep onu kullanıyorum çok çabuk hallediyorum. Hiç zorlanmiyorum. Zaten bebekte sancılar gelince hemen doğmuyo bence bunu halledebilecek zaman verir annelere . Ben her hafta alıyorum bazen iki haftada bir alıyorum a pek uzamıyo. Eğer sancılar gelirse girer banyoya iki dk da temizlerim.
Hastane çantasıKizlar hastane cantasini hazirladinizmi neler koydunuz.pisik kremi ne aldiniz
Bende sürekli evi düzene sokmaya çalışıyor m ama öbür taraf hep dağılıyor. Giysi doloplarimizi halletm bizim bebeğin ve büyük oğlumun. Evdeki oyuncaklarin yüzde 70 ini kaldırdım. Bugün canıma tak etti legolari kaldırdım. Sadece arabalar ve etkinlik kitapları kaldi ortada
Ay seninkide ne fenaymış ya huyları kurusun kendiler hiç mi gelin olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?