2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Neden kordon bağı varmış gibiler ya bizlerde kaynana olamaz ama böylemi olmaklazim:/

Insallah gerçekten yuva kurmak zor zaten yıkmak anlık bi mesele bide eşim bana daha yüksek sesle bile konuşmadı ben üzgünsem oda üzgün kaldı dışarı çıkmaz gezmez eve geç gelmez ailesi vari yoğu o yüzden sabır diledim Allahtan yinede diliyorum hepimiz için

Tecrübeli kısmında değilim ama 4 yas çocuğu olan kesimdenim Allah yardımcımız olsun canım bunlar alttan alttan kardeş psikolojisindeler galiba evin hali harap.. acil bi durum olsa doğursam smdi Allah muhafaza yanii o derece. Benimde bel sırt agrım hiç bise yapamaz oldum

Kuzum dertleri biz değiliz ki benim ki sırf kendi gitmek istemedi benim üzerime atmak için dedi. Allah korusun bunlar gibi olmiyalım dağlara taşlara
Eşim bazen derki sen annem gibi olursun:) kaynanam benide gittiği yere götürür sonra orda ettiğim sohbete söylediğim bisoze kafasında kalır geri niye böylededi diye eşime soyler gitmek istemem ama mecbur evde kapali kalmaktan daha iyi diye giderim:)vala hayirlisi Allahtan bakalim daha neler yasicaz Rabbim evlatlarimiza selamet sağlık huzur versin ben artık benden geçti diyorum:))

Niye senden geçmiş ki tamda zamanımız Allah korusun onlar gibi olmayalım benimki de hiç evden çıkmaz ilk başta gidelim gidelim diyordum ama artık tek başıma çıkıyorum daha keyifli oluyor

Bende sürekli evi düzene sokmaya çalışıyor m ama öbür taraf hep dağılıyor. Giysi doloplarimizi halletm bizim bebeğin ve büyük oğlumun. Evdeki oyuncaklarin yüzde 70 ini kaldırdım. Bugün canıma tak etti legolari kaldırdım. Sadece arabalar ve etkinlik kitapları kaldi ortada

Bende yaşadım canım arkadaşa da bu yüzden şaşırıyorum.. Ben öyle tepkisiz kalamadım başta saygısızlık etmedim ama sessiz tepki gosterdim. Baktım olmuyor bende kilitleyip çıktım. O da yetmedi ama yedek anahtarı varmış meğer benimki baya kurnaz çıktı anlayacağın. Bi gün ansızın odanın bütün kilit yapısını değişince işin rengi değişti tabii. Dediğin gibi mesele başka seyler gibi iftiralar attı kavgalar çıkardı. Girdik birbirimize.. uzun zamanda kus kaldık. Ben yine eşimin hatrına bayramda gittim onlarda barışmaya dünden hevesliydiler barıştım ama çok sürmedi başka şeyler yaşadık yine. Yine konuşmuyorum smdi. hiçte konuşmayı düşünmüyorum. Eşim istiyor tabi ki ama bi yere kadar artık burnumdan getirdi hayatı

Anlayamıyorum algılaamıyorum bu kaynanaları.. Dua ediyorum Allah'ım beni şaşırtmasın bunlarla sınamasın böyle bi kaynana yapmasın. Nasıl bi kafayı yemişlik.. Allah yardım etsin

Ay seninkide ne fenaymış ya huyları kurusun kendiler hiç mi gelin olmadı

Benim ki de 4 yaşında. Acayip dağınık ve haşarı olmaya başladı, koltuklarda zıplıyor, tırmanmaya falan çalışıyor bir yerlere. Hatta odamı toplama aradığımı bulamıyorum bile dedi

İki hafta sonra yani ben 38. Hafta içindeyken çatı muayenesi yapacak doktorum.
Gitmeden önce temizlenmem lazım ama sonra Doğuma kadar tam ağdalık uzamaz ama temiz de olmaz napacağım bilmiyorum

Kadin olmak ne zor ya... dogum gibi bir surecten gectigimiz yetmiyor gibi koca gobegimizle kiliyla tuyuyle ugrasiyoruz

Ben de lazere gidiyordum oncesinde baya da azaltmisti ama hamilelikle birlikte geri artti ben de kolayima geldi bir kac kere jilet kullaninca arttilar. Ama artik gobegimden mumkun degil goremiyorum kendimi keserim Allah korusun. Bu yuzden sanci gelirse agdaya kuafore gitmek en son aklima gelecek is olabilir Bakalim insallah guzel zamana denk getiririm kuafor isini bir daha ugrasmam.

Kizlar hastane cantasini hazirladinizmi neler koydunuz.pisik kremi ne aldiniz
Hastane çantası

ANNE İÇİN
- Depend...
- uzun külot 3 tane açık renk...
- gece pedi...
- 2 tane emzirme atleti...
- 1 tane emzirme sütyeni...
- 1 gecelik...
- 2 pijama takımı...
- hırka...
- terlik...
- göğüs pedi 4 tane...
- Göğüs kremi...
- göğüs kalkanı...
- tarak
- diş fırçası, macunu
- roll on
- şarj aleti
- eve dönüş kıyafeti
- havlu
- çorap...
- makyaj malzemesi
-kolonya
-emzirme yastığı...
-emzirme örtüsü
-süt pompası...

BEBEK İÇİN
-Hastane çıkış seti...
-Yedek 2-3 kat kıyafet...
-zıbın...
-çorap...
-eldiven...
-şapka...
-Önlük...
-yelek...
-ağız bezi...
-müslin bez...
-penye battaniye 2 tane..
-alt değişme örtüsü...
-ıslak mendil...
-pamuk...
-bebek tarağı...
-tırnak makası...
-bebek bezi 15 adet...
-pişik kremi...
-ana kucağı...
-emzik...
-kaşık...

BABA İÇİN
-terlik
-pijama takımı
-diş fırçası

DİĞER
-nescafe
-kirliler için torba...
-süt arttırıcı içecek...

-hediyelikler

Yanına nokta koyduklarımı hazırladım, diğerlerini henüz koymadım. Kızlar şuna gerek yok ya da şunu da al dediğiniz varsa yazın.

Pişik kremi desitinin mor ve mavisini aldım.

Oyuncak temizleme olayını bi kaç gün önce yaptım bende. Bi şevk geldi eşimi de durttum biraz o konuda toparladık. Ama daha dolap düzenleme yapmam lazım. Hastane çantamı bi türlü hazırlayamadım. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama ütü bekler.. Ne olcak halimiz bilmem. Ama yalnız değilsin yani kızım da dolabını döküyor her gün kıyafetleri değiştirip bi ton kirli çıkarıyor. Yoruldum

Ay seninkide ne fenaymış ya huyları kurusun kendiler hiç mi gelin olmadı

Hemde çok fena öyle anlatmakla bitmez canım. Seni üzdüysem konuşurken yanlış anlama sakın kusura bakma çeken bilir hesabı benimki.. inan ki üzüldüm sana da alttan aldıkça tepene çıkıyolar. Her seferinde başka bişeyle sasirtiyolar. Insanı hayattan evliliğinden soğutuyorlar. Büyük aşkla evlendim yipranmisliklarla devam ediyorum. Eşimi hala çok seviyorum ama artık onun aynı hissi paylaştığını bile düşünmüyorum. Ne hallere geldik neler yaşadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…