2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimki ustune bı damla su damlasa çıkarır üstünü asla durmaz öyle. Azcik yemek damlasa ıslak bezle silsem orayi yine kabul etmez hemen kirliye atar. Su damlayan giysisini hemen ipe atıp kurutup tekrar giydiriyorum yoksa günde üç dört kıyafet degiscek paşam sana da kolay gelsin. Bu gidişle doğuma giderken bile iş yapicaz gibi. Mesela banyoyu çok boş verdim iki haftadir. Ne zaman eğilip banyo temizlesem hemen sancim tutuo bende karar verdim doğum dan onceki akşam banyoyu temizlicem duşumu alıp yaticam eşim sağolsun evi supur sil işlerini yapio ama toz almaktan banyo temizlemekten anlamıyo. Kıyamam zaten işten gelip evle ugrasio bide. Bişey daha istemeye utaniyorum

Akıllı hatunsun vesselam benimki benim eve gelmeye pek meraklı değil ama diliyle herşeye karışır ben çok kale almıyorum. Bardağı alıp mutfağa gitcekken onu götür demeye falan başladı.
Aslında böyle uzun yıllar evli olan güvendiğim ablalarım var onlar zamanla oturuyo herşey zamanla takmamayıda öğreniyosun o yüzden çok hırpalama akışına bırak hatta gül geç diyolar ama işte insanlık hali takmadanda yapamıyorum şuan ama seninde dediğin gibi zamanla kale almamaya başlıyosun galiba

Kızlar selam sabah 6 da uyanıp 8 de okula gidip 1 de okuldan çıktım belim sırtım çok agrıdı okulda beklemek koşturmaktan. Okuldan çıktım doktora geçtim 2 de doktorumdan çıktım. 34+6 ile gittim doktor gelişimi 36 yu doldurmuş dedi. Bası boyu göbeği olarak tüm ölçümleri önde çıktı. 2755 gram 49 cm şeklinde. Doktor bebek kanala girmemiş ama Doğum pozisyonu almış canı isterse kanala girer şimdilik 2 hafta sonra gel sanırım ondan sonra her an bekleriz dedi. Sancı krampları falan söyledim varislerden dolayı çok baskı yasıyorsundur izne çıkman gerek artık çalışma dedi. Bende Doğumdan sonraya izinin kalması lazım dedim. Hem o olsun hem bu olsun diye herseye yetişemezsin senin oturman bile değil full uzanman gerek dedi. Ama şimdilik yine de devam edeceğim ise.
Sonra varislerim sebebiyle içime sinmiyordu bi doktora daha gittim orada da 2 saat doktor bekleyip muayene olunca evet varisler var ama normal Doğuma engel değil korkma dedi o hastanede doktor 2500 47 cm ölçtü. Doktordan doktora farkediyor işte.

Hastaneden çıkıp yeni kimlik çıkarmak icin nufüs müdürlüğüne gittim o bu derken sabah 7 de yediğim tost dışında başka birsey yememiştim isim bitti 5:30 da gidip 6 da yemek Yedim su içtim ama İnan’ın doymak bilmedim deli gibi acıkmışım yorgunluğum da cabası bacaklarım tutmuyor resmen eve gelip duş aldım ama şimdi sağdan sola dönmeye mecalim yok.
Bide yarın eşim oğlumu okula götürecek sonra da arabayı bakıma götürecek yani otobüs ile ise gideceğim. Bakalım koca göbekle nasıl olacak şimdiden gözümde büyüyor

Aynen çok ilginç gerçekten her hamilelik farklı ama göbeğimde kıllanma oldu onada ellemeyin doğum sonrası kendiliğinden dökülüyomuş birde doğum sonrası saç dökülmesi çok oluyomuş umarım bizde olmaz

Ahh ahh hepimizde var biseyler demek ki.. Bi arkadaş yazmıştı ya gerçekten kaynanadan sıkıntılı ekim anneleri oldu grup anlat anlat bitmez böyle fesat insanların yaptiklari.. Allah onlara merhamet bizlere sabır versin ne diyeyim

bende anlam veremedm inan okuduklarıma tepkim bu bizimkiler bazan müdahele edecek oluyorlar dinlemiyorum onu gec eşime de söylemiyorum karışmasınlar cocuk büyütecek olan dogursun diyorum . yoksa kizima mudahele etmeye çalıştılar bi kac kez bnm tavrım net . tavsiye ederim sanada cocuk benm bn dogurdum herseyi de beni ilgilendirir diyip çıkıyorum eşime

Doktorum devlet hastanesinde birini onerdi
Ama nasil olucak bilmiyorum devlette oda susleme felan yapiliyormu bilmiuorum.
yapılmasi biraz zor sanırım hersey spontane gelişiyor cunku o an uygun neresiyse o odaya götürürler seni ameliyat sonrası. ama çıktıktan sonra süslenirse bilemem kim ne diyecek ki bn devlette dogum yaptm istemedm susleme ozelde olsa da yapmayacaktım ama vardi devlette kapı süsü takan içeride de hazırlık varmıydı bilmiyorum

Sona kadar tüm yazılanları yazdiklarini okudum senin kaynananda sorun yok o kaynanalik yapıyor kaynana işte der geçersin sorun senin kocanda tatlim o adami yola getirmek zor iyi anasindan ayrilip evlenebilmis

Ben chico nun kremini aldım ama hastane çantasına koymadım
Hastahane de isteniyor çantana koymalisin.dogunca kırmızı kirmizi oluyor hemşireler genelde istiyor.yoksa onlarda verir ama bence sen kendininkini götür.
Fazlasi var eksiği yok.seninkinin aynisindan benimkide bende rulo pecete alayim lazım olur.
Bende dün izne ciktim ama diyorum.ki akli olan evde okul acilmasini bekleyen çocuk ile evde oturmaz.ne çocuğun isteği bitiyor ne evin işi.simdi diyorum ki keske işe devam edip aldığım para ile hergun eve yarim gun kadin alip topla yemek yap yaptirsaymisim.evde kalmak cook yorucu.
Annene söyleyebiliyor musun sitemini.ben söylerim ben bu kadar zordayım sen 2 gun once mi geleceksin gelme anne istemiyorum der konusmam.ertesi gün kapimda biter.soyle bence belliki kendiliğinden anlamayacak.

Ver eline cif ve süngeri sık ov de bak nasil yapıyor.ben sokta banyo temizleyicisi var onu kullaniyorum sıkıyorum 10 dk sonra aşkım bi surtte durula diyorum öyle bir yapiyorki.tabii ki bizimki gibi olmaz ama gayette gideri var

G
Göbeğini aldinmi peki benimde göbeğinde çoğaldı almadim almicam da gibi amadomtoraacinca utanıyorum ne yapsam bilmemedim
Epilatörle aldım mümkün değildi öyle denize girmem hoş güneşten yeni çıkanlar sarardı nasıl olsa kaybolacaklar hormonlarımı tanıyorum tüylü dolaşamadım canım...

Benim kesinlikle saçlarım dökülücek normali bile öyle hormonlar düşünce tüyler gidiyor saçlar dökülüyor maalesef...

bizim burdada fakülte oyle yemek girdirmiyorlar meyvesuyu su bisküvi faln .cicek faln hep yasakmış sanirm. devlette yasak değil bizim burda çiçek faln gayet normal aliyorlar sadece aksam 9 dan sonra almıyorlar kimseyi ziyaret icin

Ay canm estafirullah inan hic kirilmadim arkadaşımın ablasida bana demistiki sen hakediyosun diye...ama işte neler neler yaşıyoruz seninkide ayrı bi başlık olur resmen hiç beklemiyodum senden öyle bi kaynana falan

Bende kendimden beklemiyordum.. evet ayrı bi başlık ayrı bi hayat hatta.. kaynana konusunda baya tecrübeli oldum maalesef.. Ne kadar iyi düşündüysem o kadar ters tepti ama.. O yüzden tepkiliyim şimdi iyi olmak istemiyorum bu konuda

Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun
limon neden ay bilmiyorum cok önemli olduğunu düşünmüyorum da biz kizima yaptık ya bi kase kadr tuzlu su sadece döktük çocuğa ozellikle el ayak ve koltuk altina gelecek sekil yani. nette baktm konusu olunca da küveti tuzlu suyla doldurup icinde yıkıyorlarmış tuzu vücuduna atanda var . degisik geldi .. sanki pis yerden geldi de dezenfekte ediliyormuş gbi tertemiz yerden pis bi dünyaya geldi bebe belki bu kez yaptırmam bile kokmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum gelenek olmus . ama hep derler yani biri terli kokarsa seni tuzlamadılar mi diye . aklima hep sey gelir annem et dogradigi tahtayı da temizledikten sonra tuzlar kokmasın diye

Aman Allahım benim ki de öyle. Su damlasa üst değiştirir. Sofra da içtiği çorba bir damla damlasa o sandalyeden silinmeden, yada üstü değişmeden yemeğe devam edemez. İlerde evleneceği kız bana ah eder diye çekiniyorum bazen

Benim kaynanam inatla tuzlicam diyo bende tuzlatmam gözünede limon sıkıcam senin ruhun bile duymaz diyor sinirlerim bozuldu görüncede Rabbim cahil insanlardan korusun
Ayy tövbeler olsun tuzlucak,gözüne limon sikacak aman allahim yalnız birakma bebegini o cani kadinla lütfen

Inan aynı fikirdeyim hatta diyorumki eşime senin evlenememen gerekirmiş

Bizim dokuz sene bitio evlilikte. İlk yıllar ağlayıp günlerce kendimi paraladigim olaylara şimdi tinlamiyorum bile

Maşallah 3 kg duyduk. Artık yavaş yavaş zamanımız daralıyor gibi. Umarım hersey yolunda gider suyu da azalmaz

Hangi marka banyo temizleyici şoktan en son mintaks yağ çözücü aldım mor şişe. Çok beğendim.

Benle hiç ilgisi yok. Bebekken hiç kirli gezdirmedim ama titiz de degilim sadece yemek lekesiyle dolaşan cocuklarin annelerine çok sınır olurdum eskiden. Ama şimdi yemegi kendi yiyo arada batio tabi ne var bari yemek bitene kadar üstünde dursun diyorum yok illa degiscek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…