2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende baslarda tukettimde sonra arastirirken denk geldim biraktim tuketmeyi. Hem cok allerjik olmasi hemde cig gida olmasindan dolayi bebeklere de verilmeme sebebi buymus. Bende cok sasirmistim.
Açıklama gayet mantıklı canım ben o açıdan hiç düşünmemiştim dikkat etmek lazım ama artık son düzlükteyiz

İnşallah canım Ne yazık ki normal olmaya bilir bebeğimiz ters olduğu için kilosunu alsın sıkıntı yok
Sağlıkla doğsun yeter ablamın ilk bebeği dört kiloya yakındı. Ama astım bronşit yüzünden çok çektiler . İkinci bebeği 3200 du galiba kız hasta olmaz desem yeridir. Bebek üç kilo oldumu sıkıntı yok Allah'ın izniyle. Kilolu bebek olunca kucağa alması daha kolay gelio sadece.

4 te gözüm yok sadece 3 geçsin yeter zayıf bebeklerin direnci daha fazla olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

30 eylül kısmet olursa vallahi saatler bile geçmiyor düşünüyorum da 254 gün nasıl geçmiş son 22 günüm ama yok durdu sanki zaman
Aynen zaman durdu sanki Rabbimin gücüne gitmesin çok sıkıldım son zamanlar bian önce kavusacagimiz gün gelsin istiyorum bende. Genel anestezi mi düşünüyor sun spinal mi

İlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Belden öyle oldum canm spinal sezeryan. Korku olmadı bende sanırım cesaret iğnesi yapiolar yoksa bu kadar rahat olamazdm. Başımda bı hemşire oturuodu tek görevi benimle konuşmak ti sanırım heycanlanmiyim diye. Bundan sonra geceleri uyumayı unut dedi bana. Bende niyeki dedim sasirdim meğer adam haklıymış ben memnun kaldım bunuda spinal istiyorum nasipse. Olurda küçücük bı terslik olursa anestezi uzmanı başında bı saniyede bayiltiyor seni merak etme

İlk sezeryan ani oldu. Anestezi uzmanı spinal olmam konusunda ısrar etti. Ama ben korktum o an. Doğum şeklini hiç düşünmemiştim. Bunda spinal istiyorum işin doğrusu, doğum anını görmek istiyorum. Sonrasında kahve içmek gerekiyor diyorlar. Bel ağrısı falan oldu mu sende.

İlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Bende spinal sezaryen olmustum igne acısını hissetmiştim yalan degil @zerasebanin dedigi gibi o anda insana bir cesaret geliyor ama, ameliyat masasında igneyi vuruyorlar ve seni yatırıyorlar 5 dakika sonra da bebegi görüyorsun cok guzel bir deneyimdi benim icin zaten sürekli agri kesici verdikleri icin bas agrim falan olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…